Pokud by měl někdo problém a zabloudil klidně mi zavolejte na mobil 608 *** *** a já Vás jako místní navedu. Pokud se někdo vydá do Turnova třeba vlakem nebo autobusem. Klidně mi zavolejte a můžem se domluvit, že Vás vyzvednu na nádraží a Hlavatici hodím. Přecijen je to trochu zastrčený a blbě se to hledá. Zkusím taky sesmolit nějakou orientační mapu a hodím jí sem ke stažení. Ta mapa co má Penzion na webu je k prdu :)
Sorry, ze sem se uz nemohl vratit :(. Kdo za me zaplatil sekeru na baru prosim napiste mi cislo uctu a castku hned vam to poslu
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
No musim priznat ze z nekterych lidi jsem byl trochu zklamanej(myslim z tech co odjeli predcasne), ale celkove to uslo:-)) Demawende opravdu myslis ze vysku sve sekery rozdychas ?? Zaplatil jsem to ja i kdyz musim priznat ze VELICE nerad ale nikdo se k tomu nehlasil.
No musim priznat ze z nekterych lidi jsem byl trochu zklamanej(myslim z tech co odjeli predcasne), ale celkove to uslo:-)) Demawende opravdu myslis ze vysku sve sekery rozdychas ?? Zaplatil jsem to ja i kdyz musim priznat ze VELICE nerad ale nikdo se k tomu nehlasil.
Hehe to ste vsichni pili druhy den na ucet 12 co? :) Tak kolik to je Nicku?
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Jen si dovoluji upozornit, že k použití češtiny je nutno mít souhlas distributora této hry i češtiny pro Českou republiku a že tento soubor je má soukromá záloha a já zakazuji její použití bez výše zmíněného souhlasu distributora.
Nebudu te Riditko napinat mel jsi tam sekeru 3500 takze jsi tedy musel sosat jak divej mel jsi to tam jak hrabickama
Hlavne kvuli uhrade neprodavej Demo svuj uber N-Gage foun (kolem 2300pts v jbenchmark.com; moje nokia 6230 tezce zaostava a hlavne na ni nespustim 60' novou Elder Scrolls gamesu :) ) .
Nebudu te Riditko napinat mel jsi tam sekeru 3500 takze jsi tedy musel sosat jak divej mel jsi to tam jak hrabickama
3500 to jste mi tam zapocitali i tu baterii za 2k, ne?
No ted vazne, opravdu tam bylo 3500? V tom pripade musim rict ze s nama jezdej pekny skety co to psali na muj ucet, ja si dost dobre pamatuju so sem vypil.
Cekal jsem jak se budes tvarit :-)) Tvuj ucet delal 610,-- plus 50,-- za baterii
Uff