Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Anicko feeenkjuuu.... Hlasovani - Hvezdna pechota.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 21/06/2004 :  15:49:55  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:
Originally posted by Khostri
Takže Česká republika hledá superstar je v podstatě nepoužitelné mírně řečeno.

Nova hleda superstar by bylo super Nebo Karaoke silencu? Ci Debilita pro zaostale?
Urcite by to bylo presnejsi, vystiznejsi.

A k Cesku...hrozny paskvil. A paskvilem to zustane i kdybys v reklamnim oboru pracoval 200 let Osobne misto Cesko pouzivam jiny termin, ale na nej jsou haklivi zase jini lide, protoze to pry nevyjadruje celou nasi republicku.

Lol, Karaoke silencu, to si me dostal :))) . K tomu Cesku, me se to taky nelibi, ale myslim si ze to je jen proto ze proste nejsem zvyklej.

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 21/06/2004 :  16:16:59  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Sám upřednostňuji slovo Čechy místo Česko ale chápu moravany i slezany, že jim toto pojmenování vadí a nedivím se jim. Z tohoto pohledu mě Česko přijde již normální i když ze začátku mě tohle slovo fakt dost vadilo.
Co se týká názvu pořadu, podle mého se podařilo dosáhnout doopravdy tak masovýho sledování týhle soutěže, že slovo Česko je OK.

Noe

Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 21/06/2004 :  16:35:31  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

ad Czechia - OMG. uplne staci totalne debilne znejici Cesko

mozna to zni debilne ale lidi ve svete to znaj - kdyz reknes nekde na vychode ( no stalo se mi to treba i ve Francii a Irsku ) Czech republic tak kazdej cumi jak puk , na Czechia zabere skoro kazdej cimz se splni ta nejdulezitjsi vec - prestane me povazovat za nemce ( defaultni nastaveni ) nebo nedejboze za americana.

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 21/06/2004 :  17:01:30  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr

quote:

mozna to zni debilne ale lidi ve svete to znaj - kdyz reknes nekde na vychode ( no stalo se mi to treba i ve Francii a Irsku ) Czech republic tak kazdej cumi jak puk , na Czechia zabere skoro kazdej cimz se splni ta nejdulezitjsi vec - prestane me povazovat za nemce ( defaultni nastaveni ) nebo nedejboze za americana.

nebo za rumuna

muj pripad

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 21/06/2004 :  18:28:08  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Ty nejsi Rumun, ty si cikan!

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 21/06/2004 :  18:33:55  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr

quote:

moje zkusenost je, ze zacnou chapat az po slove Czechoslovakia ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 21/06/2004 :  20:16:58  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:

dobre, takze co navrhujes?

quote:
Originally posted by Jules Winfield
...
ja zase nechapu, co ostatnim vadi na nazvu Ceska republika - ze to je dvouslovny nazev je snad jedno ne? Vadi snad nekomu vyslovovat jine dvouslovne nazvy jako Spojene staty, Saudska Arabie, Velka Britanie atd?

to nebyly zrovna nejlepsi priklady :)
Staty/Amerika/US(A), Arabie, Britanie/UK <--- to jsou jednoslovny verze, ktery se pouzivaj.

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/06/2004 :  20:31:49  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Takže Česká republika hledá superstar je v podstatě nepoužitelné mírně řečeno.

Nova hleda superstar by bylo super Nebo Karaoke silencu? Ci Debilita pro zaostale?
Urcite by to bylo presnejsi, vystiznejsi.

A k Cesku...hrozny paskvil. A paskvilem to zustane i kdybys v reklamnim oboru pracoval 200 let Osobne misto Cesko pouzivam jiny termin, ale na nej jsou haklivi zase jini lide, protoze to pry nevyjadruje celou nasi republicku.

Nova hleda superstar nevystihuje tu soutez, jelikoz vitez nebude pracovat pro Novu a Nova ten porad nevymyslela, jen ho vysila. Vzhledem k tomu, ze se jedna o zahranicni soutez a vsude se jmenovala podle zeme (American Idol, atp.), bylo vcelku logice ji pojmenovat podle nazvu nasi zeme. JAk tady nekdo rekl, tak v pripade nazvu cechy by se to nemuselo libit moravanu, atp., tak mi nazev Cesko prijde ok. I kdyz poprve, co jsem ho slysel, jsem rikal, kterej idiot ho vymyslel a ze by se mel naucit pravidla pravopisu. Pak jsem pohledal a je to spravne. Nerikam, ze mi zni nejlepe, ale uz jsem si zvykl a prijde mi to ok.

Ohledne zamereni SUperstar - nebudu si hrat na intelektuala, ktery bude smahem vsechno odsuzovat. Uz jsem to napsal v predchozich postech - nelibi se mi koncepce poradu, libi se mi smysl poradu. Tech 10 lidi, kteri se dostali do finale ma jednu obrovskou vyhodu - byli videt, bylo videt co umeji a nyni maji lehci pozici, jelikoz si je spousta producentu, reziseru, atd vybere. Jinak by nemeli sanci se nekde prosadit.
Karaoke silencu, debilita zaostalych? Nechci se te dotknout, jelikoz te trosku znam, ale promin, tohle mi prijde jako vyplod nekoho s IQ houpaciho kone. Jedine co umi, tak nadavat, jak je vsechno nahovno, jak on by to udelal lip, vsechno vi, vsechno zna.
Tech 10 lidi melo jednak hodne velkou odvahu a jednak neco dokazali - sli si za svym cilem. Prihlasili se do souteze a prekonavali jeji uskali - proste neco dokazali. Pokud nekdo take neco dokaze, co je videt, tak ma pravo kritizovat, ale vetsinou kritizuji ti, co sedi doma u TV (nad klavesnici), plni si svoje a to je vse.
To, že se ti to nelíbí je normální - máš právo na svůj názor. NEchápu ale, že to musíš za každou cenu schazovat - snad máš trošku rozum ne?
A to, že zpívají na cizí písničky - pokud jste slyšely ty hrůzy co naši "páni skladatelé" složili (Veď mě dál atp.), tak je jasné, proč nechtějí zpívat česky. Až někdo složí stejně dobré písničky jako kdysi Svoboda, jako zpívají Anastaciu, Alannis, atp, pak budou zpívat originální skladby - teď je to ovšem docela mimo.
Debilita pro zaostalé? A v čem? Že někdo fandí svému idolu? A co když se ten idol nebude jmenovat Aneta, ale bude to například Nedvěd? Není to také pro zaostalé? Honit nějaký nesmysl po zeleném obdélníku a snažit se jej dopravit do určité výseče na kratších stranách tohoto obdélníku?
U fotbalu taky posuzuješ, jestli někdo umí hrát, přihrávat běhat. Tak mi to přijde úplně stejné, jako když posuzuješ, jestli někdo umí zpívat, dobře frázuje atp. Narozdíl od fotbalu zde ale moho lidi ovlivnit výsledek. Proto ta sledovanost.
A v tom mi přijde superstar dobrá. Jestli hledáš něco, na čem bys demostroval vůj názor na debilitu, tak sipočkej na Ošklivé káčátko, které se chystá. Tak ti dám zcela zapravdu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 21/06/2004 :  21:19:00  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Khostri díky,
již několikrát jsem napsal něco velmi podobného ale zdaleka ne tak výstižně a tak jsem to raději smázl neb na bezduchý flame nemám náladu. Teď jsem rád, že jsem to smázl protože jsi to sepsal na 100% tak jak to cítím i já a s dovolením k tomuhle postu něco dodám za sebe ... pouze svůj podpis.
quote:
Nova hleda superstar nevystihuje tu soutez, jelikoz vitez nebude pracovat pro Novu a Nova ten porad nevymyslela, jen ho vysila. Vzhledem k tomu, ze se jedna o zahranicni soutez a vsude se jmenovala podle zeme (American Idol, atp.), bylo vcelku logice ji pojmenovat podle nazvu nasi zeme. JAk tady nekdo rekl, tak v pripade nazvu cechy by se to nemuselo libit moravanu, atp., tak mi nazev Cesko prijde ok. I kdyz poprve, co jsem ho slysel, jsem rikal, kterej idiot ho vymyslel a ze by se mel naucit pravidla pravopisu. Pak jsem pohledal a je to spravne. Nerikam, ze mi zni nejlepe, ale uz jsem si zvykl a prijde mi to ok.

Ohledne zamereni SUperstar - nebudu si hrat na intelektuala, ktery bude smahem vsechno odsuzovat. Uz jsem to napsal v predchozich postech - nelibi se mi koncepce poradu, libi se mi smysl poradu. Tech 10 lidi, kteri se dostali do finale ma jednu obrovskou vyhodu - byli videt, bylo videt co umeji a nyni maji lehci pozici, jelikoz si je spousta producentu, reziseru, atd vybere. Jinak by nemeli sanci se nekde prosadit.
Karaoke silencu, debilita zaostalych? Nechci se te dotknout, jelikoz te trosku znam, ale promin, tohle mi prijde jako vyplod nekoho s IQ houpaciho kone. Jedine co umi, tak nadavat, jak je vsechno nahovno, jak on by to udelal lip, vsechno vi, vsechno zna.
Tech 10 lidi melo jednak hodne velkou odvahu a jednak neco dokazali - sli si za svym cilem. Prihlasili se do souteze a prekonavali jeji uskali - proste neco dokazali. Pokud nekdo take neco dokaze, co je videt, tak ma pravo kritizovat, ale vetsinou kritizuji ti, co sedi doma u TV (nad klavesnici), plni si svoje a to je vse.
To, že se ti to nelíbí je normální - máš právo na svůj názor. NEchápu ale, že to musíš za každou cenu schazovat - snad máš trošku rozum ne?
A to, že zpívají na cizí písničky - pokud jste slyšely ty hrůzy co naši "páni skladatelé" složili (Veď mě dál atp.), tak je jasné, proč nechtějí zpívat česky. Až někdo složí stejně dobré písničky jako kdysi Svoboda, jako zpívají Anastaciu, Alannis, atp, pak budou zpívat originální skladby - teď je to ovšem docela mimo.
Debilita pro zaostalé? A v čem? Že někdo fandí svému idolu? A co když se ten idol nebude jmenovat Aneta, ale bude to například Nedvěd? Není to také pro zaostalé? Honit nějaký nesmysl po zeleném obdélníku a snažit se jej dopravit do určité výseče na kratších stranách tohoto obdélníku?
U fotbalu taky posuzuješ, jestli někdo umí hrát, přihrávat běhat. Tak mi to přijde úplně stejné, jako když posuzuješ, jestli někdo umí zpívat, dobře frázuje atp. Narozdíl od fotbalu zde ale moho lidi ovlivnit výsledek. Proto ta sledovanost.
A v tom mi přijde superstar dobrá. Jestli hledáš něco, na čem bys demostroval vůj názor na debilitu, tak sipočkej na Ošklivé káčátko, které se chystá. Tak ti dám zcela zapravdu.

Noe

Noe

Edited by - Noe on 21/06/2004 21:21:07
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/06/2004 :  21:40:28  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Khostri> Dobrej nazor. Jenze to nemeni nic na tom ze cela ta soutez je stary hovno zabaleno do novyho obalu, pac promin, ale peveckou soutez ktera je v podstate jenom na dil nez na den ci dva fakt nepovazuju za zazrak ci super zabavu.
Proto rikam ze pro me je to "shit", ne kvuli tomu ze myslim ze se na to se divaj debilni lidi ci co ( pac moji matka to sledovala a voni si fakt nemyslim ze je debil ) ale proste me to neprekvapilo, pac neni originalni. No holt lide nezajma na co se divaj, dulezita je prdel. Me zajima.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 21/06/2004 21:41:24
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/06/2004 :  21:53:09  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Khostri> Dobrej nazor. Jenze to nemeni nic na tom ze cela ta soutez je stary hovno zabaleno do novyho obalu, pac promin, ale peveckou soutez ktera je v podstate jenom na dil nez na den ci dva fakt nepovazuju za zazrak ci super zabavu.
Proto rikam ze pro me je to "shit", ne kvuli tomu ze myslim ze se na to se divaj debilni lidi ci co ( pac moji matka to sledovala a voni si fakt nemyslim ze je debil ) ale proste me to neprekvapilo, pac neni originalni. No holt lide nezajma na co se divaj, dulezita je prdel. Me zajima.

JAsně, chápu co jsi chtěl říci. Khaotovi jsem ale odpovídal na to, že on nekritizuje soutěž, ale ty lidi v ní (alespoň to tak na mě působí).
Taky to neposuzuju z toho hlediska, že se najde nej zpěvák podle objektivních kritérií (to by nesměl být v porotě třeba Hejma nebo Osvaldová, ale například profesor zpěvu, atp.). Pozuzuju to, že v rámci téhle soutěže dostalo dost lidí (dětí) životní šanci.
Mezi námi, Šárka má věk tak řádově na to, že by mohla být moje dcera (plus mínus rok). A pokud by moje dítě projevilo touhu něčeho takového dosáhnout, tak po tom, co bych mu dal argumenty, proč je to dobré nebo není, tak bych ho stejně podporoval. Lepší, než se někde flákat.
Dál posuzuju to, že mají odvahu a něco umějí. A to se počítá. Jen je mi smutno (a to nemyslím teď na tebe nebo Khaota, ale obecně na některé reakce na internetu), že v Čechách na rozdíl od US se úspěch nepromíjí (viz Veronika Zaňková - v US její matka řící, že je premiantkou, tak u většiny lidí stoupne v ceně. U nás jí to přineslo vyhazov)
A ještě chci jen podotknout: Kdyby nebylo superstar, věděl by někdo, že existuje spousta super mladých zpěváků. kteří mají reálnou šanci mít svá CD? A že je možná naděje, byť malá, že kromě bežných sraček z rádia, které ani nejdou poslouchat, se tu a tam objeví i něco, kvůli čemu si to rádio zesílím? A že možná i vydavatelé, kteří v tomhle masivním průzkumu trhu chtě nechtě vidí názor publika na střední proud, tak vydají možná i něco jiného? A vidí, že zisk bude?
Já to hodnotím pozitivně.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 22/06/2004 :  05:14:07  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Khostri: vis co me na te soutezi zarazilo, kdyz jsem to sem tam videl?
Kdyz je to Cesko hleda superstar, proc se tam hodne zpivaly zahranicni pisnicky a ne ceske? Prece mam daleko spoustu lepsich pisnicek nez zahranicnich.Btw vzpominate si na film Tenkrat na Zapade?
Tu hlavni pisen? Tak tu originalne nazpivala ceska zpevacka.Jestli si vzpomenete ktera :].A tahle pisen byla ve sve dobe jedna z nej na svete :]

A podle me je daleko tezsi zazpivat nejakou ceskou kvalitni pisnicku, nez tuc tuc tuc :p

Edit: Finale, kdyz jsem videl zacatek a zacali tam zpivat nejakou zahranicni pisnicku (vim, ze ji znam), ale nevzpomenu si nazev, tak sem si pripadal, ze ty holky se u ni nudi.Podle me jim proste nesedela.A jak sem ten zacatek videl, tak se to prepl.Nelibilo se mi to.Nerikam, ze zpivali hrozne, ale neco tomu chybelo.

Add Osvaldova: Khostri nejeden rekl, ze neni odbornik pro tuhle soutez.(ja to netvrdim, protoze je mi to jedno) :]

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 22/06/2004 05:18:39
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 22/06/2004 :  06:59:49  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Swor: ja nevim, jestli fakt muzes bejt takovej magor, nebo ho ze sebe schvalne delas
Ty mas fakt pocit, ze Ennio Morricone byl cech?

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 22/06/2004 :  07:19:15  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Coriven
Ty mas fakt pocit, ze Ennio Morricone byl cech?

JAKO POLENO!

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 22/06/2004 :  07:54:25  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Cesko hleda superstar je zavadejici nazev, ktery je naprosto mylny, at vychazi z prekladu jakeho chce. Nema zadne opodstatneni krome toho, ze je to "TM" poradu. Stejne tak se muzu jmenovat AZ kviz - Cesko kviz ci jakakoli jina soutez vzdy s CESKO.... i kdyby to vysilalo Ocko

Osobne si myslim, ze uroven takzvane zabavnych poradu, obzvlaste na Nove, je na velmi nizke urovni. A to vcetne ruznych radoby-zpevackych poradu. Nechapu, nerozumim tomu, jak to muze nekdo sledovat. Nekolik malo chvilek jsem shlednul a jsou 2 moznosti. Bud nemam absolutne zadny hudebni sluch (a me dovednosti z hrani na hudebni nastroje jsou nejakym omylem) nebo je to na hrozne urovni a lide, kteri to sleduji jsou "neuvedomeli". Uroven soucasnych zpevaku (u nas) nema smysl zde resit.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/06/2004 :  08:31:37  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
khaot> ano, nemas zadny hudebni sluch ... a uz zalez
aneta!!! :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/06/2004 :  08:32:13  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
My se nebavime o všech pěveckých soutěžích na Nově. Bavíme se o Superstar a navíc, jak jsem psal v příspvěvcích - o 10 finalistech.
Když už jsi narazil na ostatní pěvecké soutěže - na silvestra nebo někde kolem dávali nejlepší skladby a zpěváky z Doremi, pokud si to pamatuju dobře. A to bylo také super. Jde o to, že to už je hodně úzký výběr. Například někdo tam zpíval píseň od Jethro Tull a byla fakt super.

O ostatních zábavných pořadech Na nově se také nebavím. Zas jsme tu řešili finále superstar (a 10 finalistů). Jak jsem již psal - superstar se mi líbila ne obsahem jednotlivých kol (myslím tu vatu kolem zpěvu - ta byla dost trapná - prostě napodobení US show typicky českým stylem), ale těmi písničkami a tím, že právě ti finalisté dostali svojí životní šanci, která jim snad pomůže.

Ad název - ano, mohlo se to jmenovat AZ kvíz, ale vzhledem k tomu, že originál se jemnuje American Idol a soutěž i název byl převzat (stejně jako milionář), tak název česko je logický.

Ad úroveň zpěváků - ano, většina lidí zpívajících v normálních soutěžích je hrozná. Úroveň většiny našich zpěváků také, jelikož jim všechno musí dorovnávat ve studiu (včetně rytmu). Sice nejsem žádný expert, ale snad něco také slyším (teď jsem si asi před 14 dny koupil dvanáctku). Finalisté byli několikrát lepší než všichni současní zpěváci u nás (skoro všichni). ANo, u některých skladeb mi něco vadilo, u některých finalistů také (např. opěvovaný Sámer - ač je schopen zaspívat dobře, mě hrozně vadí jeho "tss" - šlape si na jazyk). Ovšem pokud vezmu do úvahy, že oni mají na nacvičení skladby 1 den a profesionální "zpěváci" to nejsou schopni zazpívat po 2 letech, tak je to super výkon.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 22/06/2004 :  08:44:17  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Uzijte si kokotiny, pristi rok vas/nas ceka dalsi. Doufam, ze se budes uzasne bavit i u milionarskych namluv

Tohor: Ses prekonal, napsat post o 2 radcich, to jsem si ani nezaslouzil
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 22/06/2004 :  08:46:40  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Můžeš mi prosímtě popsat (stačí obecně) jak by měl podle tebe vypadat pořad Česko hledá Superstar aby měl takzvanou úroveň ?

Noe

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/06/2004 :  08:52:57  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Se vsim co napsal Khostri mi nezbyva nez souhlasit. Ten porad byl imho vybornej (krom tech trapnosti mezi vystoupenima), a je to presne to, co nase hudebni scena potrebuje - novou krev. Protoze ty vykopavky co tu mame, ktery neumeji ani zpivat a porad dokola se na nas ze vsech radii vali stovky coververzi (nejlepe aspon 10 let starych songu) je proste hruza.
Jeste by mohli udelat porad Cesko hleda SuperSkladatele a snad by i nejaky z tech zpevaku mohl prorazit do zahranici. Protoze snad krome Soukupa, kterej dela aspon dobrou filmovou hudbu (sem tam se mu zadari i nejakej popik) je to fakt hruza.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/06/2004 :  09:09:04  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Podle me kdyby ta spolecnost natocila desku s kazdym s te final 10, prodelat nemuze ;)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 22/06/2004 :  09:43:40  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Ja se na to koukal na kazdej dil (z ty finalovy desitky). Mam kladnej vztah k hudbe a celkem se mi libilo jak finalisti zpivali.

Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 22/06/2004 :  11:41:16  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uzijte si kokotiny, pristi rok vas/nas ceka dalsi. Doufam, ze se budes uzasne bavit i u milionarskych namluv

Skvele, kazdy rok nas ceka nova pevecka hvezda (ktera se sice nejspis neumi ani poradne podepsat, ale proc vlastne? hudbu i texty ji slozi jeji projekcni tym, ji to staci jen odzpivat a pak hura do Esa a radii).

Uz ted drtiva vetsina radii hraje vetsi paskvil nez orchestrion v chaluparich, ale lidem se jednoducha nebo spis vylozene primitivni hudba a texty libi - proc taky nad necim premyslet, je to moc slozity.

No hlavne, ze jsou No(e)vaci spokojeni, vzdyt o to prece jde...

btw: ja nejsem zadnej ultraalternativni dredackej krutak, ale co je moc to je moc

# jw [off]
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  11:57:44  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Ja se na to koukal na kazdej dil (z ty finalovy desitky). Mam kladnej vztah k hudbe a celkem se mi libilo jak finalisti zpivali.

No já nevim - viděl jsem na satelitu německou superstar a ti naši finalisti ( až na Balogovou a Sámira ) jsou oproti němcům absolutní "lamoidní newbí zpěváci".

SWG - retired
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 22/06/2004 :  12:00:34  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Můžeš mi prosímtě popsat (stačí obecně) jak by měl podle tebe vypadat pořad Česko hledá Superstar aby měl takzvanou úroveň ?

Nemohu, videl jsem dohromy asi 5 minut. Puvodne se tu resilo neco jineho.
Nedival jsem se na to i z toho duvodu, ze opravdu mam vhodnejsi vyuziti casu, nez sledovanim pokusu o zpev a zpevu nekolika lidi (nejen superstar, techto capin v televizi bezi povicero), ale take proto, ze tito lide nemaji zadne vlastni texty, pouze prezpivavaji skladby nekoho jineho. Az nekdo z nich vyda vlastni/nazpiva vlastni pisnicku (vlastni ve smyslu prislusenstvi, ne autorstvi, to bych chtel asi mnoho), tak priznam, ze je to zpevak, ktery ma co delat v televizi a kvuli nemuz by mohlo vypukat silenstvi.

Jsem si vedom toho, ze porad ziskal velkou oblibenost, mel velky "uspech". Mam na to svuj nazor, zde ho rikat nebudu, protoze se nechci ucastnit debaty na tema Uroven naroda a z toho plynuvsich skutecnosti. Hlavne, ze si myslite, ze jste se uzasne pobavili.
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 22/06/2004 :  12:05:26  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Rozhodne je videt, ze vas to vsechny bere, at uz negativne nebo pozitivne, takze to byl uspesnej porad .

No comment
Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 22/06/2004 :  13:21:30  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Julian

Rozhodne je videt, ze vas to vsechny bere, at uz negativne nebo pozitivne, takze to byl uspesnej porad .

Dobry shrnuti :) s tim souhlasim

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 22/06/2004 :  13:30:24  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Jako do dalsiho kola urcite du spolu se svym beatbox-triem nAkAshi

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/06/2004 :  13:48:27  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No tak například sice je to kousek, ale na adrese, kterou jsem uváděl v jednom z předchozích postů je část písně od SBP - té kapely, se kterou aneta zpívá. Jeich tvorba, její hlas, její podání. Nějaká jiná prosba? (Mimochodem s ní zpívá 2 roky před superstar)
To Julius - ja ses dostal k rovnici Zpívá k televizi = neumí se podepsat? A navíc tím že jste se nekoukali, tak to nevíte, ale podle právě z toho, že Aneta dostala 79 procent hlasů je vidět, že lidé NECHTĚJÍ novou Bartošovou či podobnou věc, protože jinak by to vyhrála Šárka. A 79 procent je dost hodně slušné číslo.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  14:15:11  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:

No tak například sice je to kousek, ale na adrese, kterou jsem uváděl v jednom z předchozích postů je část písně od SBP - té kapely, se kterou aneta zpívá. Jeich tvorba, její hlas, její podání. Nějaká jiná prosba? (Mimochodem s ní zpívá 2 roky před superstar)
To Julius - ja ses dostal k rovnici Zpívá k televizi = neumí se podepsat? A navíc tím že jste se nekoukali, tak to nevíte, ale podle právě z toho, že Aneta dostala 79 procent hlasů je vidět, že lidé NECHTĚJÍ novou Bartošovou či podobnou věc, protože jinak by to vyhrála Šárka. A 79 procent je dost hodně slušné číslo.

Hlasování nějaké ubohé "české masy" vůbec neodpovídá tomu co skutečně ten zpěvák ( zpěvačka ) umí.
Aneta má pěkný hlas, ale vypadá jak strašák na zelném poli z předminulého století a neumí to pořádně rozjet.

SWG - retired
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/06/2004 :  15:35:45  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Awer

quote:

Hlasování nějaké ubohé "české masy" vůbec neodpovídá tomu co skutečně ten zpěvák ( zpěvačka ) umí.
Aneta má pěkný hlas, ale vypadá jak strašák na zelném poli z předminulého století a neumí to pořádně rozjet.

Ale tady prece nejde o to, jestli je Aneta nejlepsi zpevacka na svete, ale o to co lidi chtej (odtud i nazev poradu)... doufam ze si nemyslis, ze snad popularni zpevaci, ci kapely ve svete vystudovali konzervatore a vsichni do jednoho dokazou vyzpivat 6 oktav.
A pokud 79% lidi chce nejakou zmenu a uz ani minutu nesnesou pohled na nase radoby hvezdy, ktery uz nas z radia (snad milion let) otravujou svyma nekonecnyma coververzeme songu z doby kameny, pak je to jedine dobre. Mozna si jednou to radio budu moct pustit i ja.

Osobne si myslim, ze Aneta ma vybornej hlas a presto, ze stredni proud neni zrovna muj salek kavy, musim rict, ze ty songy v jejim podani mely koule. A pokud se ji podari vydat nejaky rockovejsi album, tak si ho milerad poslechnu.

edit: Zaverem - myslim, ze ten porad kupodivu splnil to, v co jsem ani nedoufal a v zaveru z nej vypadla imho zajimava osobnost, ktera doufam nasi hudebni scene bude mit co rict.

Tragedy

Edited by - Tragedy on 22/06/2004 15:38:36
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 22/06/2004 :  15:40:08  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ty paris od rana do vecera hry. kazdej je nejakej, nevyhrala protoze by si ty sms poslala sama. nejde ani tak o procento, ale o mnozstvi ktere to znamena. pokud se ti bude libit jeji puvodni tvorba ke ktery se snad dostane tak ji budes poslouchat, nebo proste ne. muze skoncit taky jako Cakova a zpivat prevazne cizi hity a natrasat kozama. je to proste na ni a na lidech je zda ji budou ci nebudou poslouchat takze resit to je zbytecny. co se schodnou lidi obecne je ze neni dalsi tuctova (aspon zatim) .. proste uvidime.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/06/2004 :  15:40:14  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No a zas ti nevím. Podle mě by měli vyhodit vizážistu. Pokud jste viděli její záběry, když se jí nesnaží na hlavě udělat roští, ale má vlasy dozadu (například při finále), tak vypadá moc dobře.
Mimochodem říkal někdo Zaňákové, když byla mladá a tlustá, že to má zabalit? Tancuje snad božský Kája jako baletka? Tancovala Celine Dion když začínala (o oblečení ani nemluvím)?
Tak nevím, kde je problém.
Máš pravdu, že hlasování nějaké masy nemusí odpovídat schopnostem toho zpěváka. Proto říkám Thank you, že to nevyhrála Šárka případně Sámer, který sice když mu to sedlo, tak zazpíval dobře, ale když mu to nesedlo (asi tak 8 z 10 pokusů ve finále), tak to byla hrůza.
A že to neumí rozjet? Jak rozjet myslíš? Tys jí viděl na podiu?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/06/2004 :  15:42:31  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Jak řekl Elidor - uvidíme. Může se stát, že navzdory svým předsevzetím její tvorbu prostě "ohnout" do středního proudu. Pokud ale zůstane svá, tak říkám hurá - alespoň něco trochu jiného.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 22/06/2004 :  15:48:20  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Me prisla sympaticka a hlavne svoje. Nic ze sebe nedelala, to se mi libi.
Samir, alias liso-xicht, je podle me peknej curacek a at jde s tim svym RNB do hajzlu, me se libi Rockec a toho je Aneta dobrym zastupcem. Uz me ten stredni proud, RNB a soul v kombinaci s rapem leze pekne krkem. A Samir byl presne ten typ cloveka, kterymu by mohl dat clovek do drzky. Vecnej optimismus a ten jeho patolizalskej usmev jsou pro me trosku silna kava. A navic neumi ani poradne vyslovovat v ceskych pisnickach text a v anglickejch si plete slova. A jeste neco.. zpivat taky moc neumi.

Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  16:49:55  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:

quote:

Me prisla sympaticka a hlavne svoje. Nic ze sebe nedelala, to se mi libi.
Samir, alias liso-xicht, je podle me peknej curacek a at jde s tim svym RNB do hajzlu, me se libi Rockec a toho je Aneta dobrym zastupcem. Uz me ten stredni proud, RNB a soul v kombinaci s rapem leze pekne krkem. A Samir byl presne ten typ cloveka, kterymu by mohl dat clovek do drzky. Vecnej optimismus a ten jeho patolizalskej usmev jsou pro me trosku silna kava. A navic neumi ani poradne vyslovovat v ceskych pisnickach text a v anglickejch si plete slova. A jeste neco.. zpivat taky moc neumi.

ROFL RNB a soul ze je stredni proud ??? RNB v cechach skoro neexistuje...

Co se tyce Samira: neni dulezity tvuj nazor - jeho cilova skupina jsou zeny

To ze se ti nelibi jeho optimismus je klasickej jev "Chechackovismu" bo ses lama

BTW: peknej FLAME - ale trochu pozde , nezda se Vam ?

SWG - retired
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:00:04  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty vis hovno. Co ses zac, nejakej diskofil? Co bys chtel? Aby se tam u toho zmitala jak nejaky vysmazeny technari obaleny kozesinama? OMG!
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:07:58  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ty vis hovno. Co ses zac, nejakej diskofil? Co bys chtel? Aby se tam u toho zmitala jak nejaky vysmazeny technari obaleny kozesinama? OMG!

Chobotnice nastupuje ROFL
Aneta opravdu stoji jakou sloup v poli a opravdu nema s timto pristupem sanci rozpalit publikum

Zkus nekdy zajit na nejaky koncert, nejlepe na nejakou skupinu kde je solistka cernoska - a uvidis toco.

Me osobne Aneta nevadi, jen ve srovnani s Balogovou je ponekud uboha

SWG - retired
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:09:29  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
uroven naroda nejlepe vystihuje porovnani sledovanosti superstar, pocet odeslanych hlasu/sms a ucasti ve volbach do EP. nebo si myslite ze narod ktery vice zajima kdo bude zpivat za pul roku v radiu nez to kdo jej bude reprezentovat v zahranici je rozumove na vysi ?

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:15:10  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aneta opravdu stoji jakou sloup v poli a opravdu nema s timto pristupem sanci rozpalit publikum

No nevim... pokud si porad pozorne sledoval, tak Aneta mela dost bourlivou podporu publika prave behem vystoupeni. A kdyz vidim odkud kam se dostala behem tech par tydnu, pak se nebojim, ze za rok nebude mit publikum v hrsti. Prece nejde o to se silene zmitat, ale dokazat s publikem komunikovat jinak... a to prave Aneta dokaze a staci ji k tomu jen par gest a vyrazu (zatim).

Balogova sice zpiva vyborne (i kdyz me je sympatictejsi projev prave Anety), ale bohuzel je vzhledove (alespon pro me) strasne nesympaticka - navic ma trochu jinej hudebni vkus, kterej mi az tak moc nesedi.

Tragedy
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:22:51  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

No nevim... pokud si porad pozorne sledoval, tak Aneta mela dost bourlivou podporu publika prave behem vystoupeni. A kdyz vidim odkud kam se dostala behem tech par tydnu, pak se nebojim, ze za rok nebude mit publikum v hrsti. Prece nejde o to se silene zmitat, ale dokazat s publikem komunikovat jinak... a to prave Aneta dokaze a staci ji k tomu jen par gest a vyrazu (zatim).

Balogova sice zpiva vyborne (i kdyz me je sympatictejsi projev prave Anety), ale bohuzel je vzhledove (alespon pro me) strasne nesympaticka - navic ma trochu jinej hudebni vkus, kterej mi az tak moc nesedi.

par gest a vyrazu prave nestaci - ve vetsich prostorach koncertniho salu tyto gesta nejsou videt a nejake radoby ( ala Gott ) preslapovani funguje jen u stredniho proudu.

Ja to sledoval velice pozorne a Aneta mela rozhodne mnohem mensi aplaus nez Samir ci Balogova.

BTW: Balogova je morgoska jako poleno. Jeji vzhled se ti nemuze libit, ale jako solistka je fakt PROFI...

SWG - retired
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:23:10  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by San-Raal

uroven naroda nejlepe vystihuje porovnani sledovanosti superstar, pocet odeslanych hlasu/sms a ucasti ve volbach do EP. nebo si myslite ze narod ktery vice zajima kdo bude zpivat za pul roku v radiu nez to kdo jej bude reprezentovat v zahranici je rozumove na vysi ?

... myslis, ze clovek ktery pari pocitacovy hry misto toho, aby tenhle cas venoval charite nebo sel pomahat handicapovanym je rozumove na vysi?

Tragedy
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:29:05  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:
Originally posted by San-Raal

... myslis, ze clovek ktery pari pocitacovy hry misto toho, aby tenhle cas venoval charite nebo sel pomahat handicapovanym je rozumove na vysi?

... myslis, ze clovek ktery chatuje misto toho, aby tenhle cas venoval charite nebo sel pomahat handicapovanym je rozumove na vysi?

SWG - retired
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:32:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
[br
BTW: Balogova je morgoska jako poleno. Jeji vzhled se ti nemuze libit, ale jako solistka je fakt PROFI...

balogova byla naprosto otresna, tlusta hnusna zenska - mozna ma hlas, ale to bylo tak vsechno. Obleceni v barvach papouska aneb modra a zelena dohromady, rozumet ji nebylo z jejiho projevu ani slovo, jen to proste urvala, zpev to rozhodne nebyl, protoze od toho chci rozumet textu, pokud umim prislusnej jazyk

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:34:08  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
[br

balogova byla naprosto otresna, tlusta hnusna zenska - mozna ma hlas, ale to bylo tak vsechno. Obleceni v barvach papouska aneb modra a zelena dohromady, rozumet ji nebylo z jejiho projevu ani slovo, jen to proste urvala, zpev to rozhodne nebyl, protoze od toho chci rozumet textu, pokud umim prislusnej jazyk

Tlusti lidi jsou nejlepsi zpevaci: viz Pavaroti
Zpev to rozhodne byl, to jen tvuj v SWG zdegenerovanej hluch nerozezna kvalitni projev

SWG - retired

Edited by - Awer on 22/06/2004 17:36:30
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:35:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Pertha
[brTakze podle tebe porota ( kdyz ji nikdy nic nevytknula ) se uplne pomatla ?

to neni pravda, to, ze ji neni text rozumet ji vytykali nekolikrat a do kol, kde se hodnotila choreografie se ani nastesti nedostala

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:50:53  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
awer je nase nova superstar
ci si bracha ze mas tolik rozumu?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 22/06/2004 :  17:58:08  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

awer je nase nova superstar
ci si bracha ze mas tolik rozumu?

Tipuju Rodier, nebo Jurosik.

Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  18:04:55  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
heh DPlami se ozvali

SWG - retired
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 22/06/2004 :  18:22:41  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Flamewar pro zacatecniky...

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000