Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 zkousim trial
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

hugo
Starting Member

59 Posts

Posted - 18/06/2004 :  01:37:06  Show Profile  Send hugo an ICQ Message Send hugo a Private Message  Reply with Quote
Cus, tak sem si stahnul ten trial na 14 abych to testnul, poradte me nekdo template na solovani / dmg dealer :) Asi Marksman sem premyslel... jakou rasu atd ?

Dik za tips :)

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 18/06/2004 :  05:01:02  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hugo

Cus, tak sem si stahnul ten trial na 14 abych to testnul, poradte me nekdo template na solovani / dmg dealer :) Asi Marksman sem premyslel... jakou rasu atd ?

Dik za tips :)

TKA Human

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/06/2004 :  05:36:20  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
na tka je lepsi trandoshan na bonusi na utok to blizko.
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 18/06/2004 :  08:16:31  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

a nemuze nosit naky casti brneni a ma na prd staty
edit:a ma drazsi fakcni pety

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí

Edited by - Algul on 18/06/2004 08:17:21
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/06/2004 :  08:19:17  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Pokud nejsi zrovna milovnik jakychkoliv zrudicek tak doporucuji jednoznacne humana.

To co muze delat se statama + zadne omezeni na equip + zadne postihy u frakci = mnohem vic nez jakejkoliv bonus u jine rasy

Black
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 18/06/2004 :  08:20:29  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote

az po to utok mi to jakstaks dava smysl ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/06/2004 :  08:23:27  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jorssk jako vzdy jenom mystifikuje... Human TKA je na test dobra volba, ale pokud nemas rad melee tak si vyzkousej pistolera, nebo riflmana.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/06/2004 :  08:24:49  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
jeste k tomu tka nenech se odradit tim opruzem nez se prokouses k novic tka, coz se slabym naturam nemusi za ten trial ani povest

Black
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 18/06/2004 :  09:26:18  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
mozna mam v baglu jeste VK 1,4 speed.Dobry na trening.Jetly ho budes chtit tak se ozvi.S tim udelas novice TKA hnedka:)

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 18/06/2004 :  14:03:26  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
S krizkem po funusu hosi

[01:49:43] Hugo: porad nejaky template na solovani / damage dealer
[01:49:49] Blizzard: TKM
[01:49:51] Hugo: rasu atd
[01:49:54] Blizzard: human
atd...
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/06/2004 :  14:55:06  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Podle me ma trandoshan lepsi staty nez human alespon mi vice vyhovuji. Kdyz jsem vsechno vrazel do mindu tak mi zbylo u HP a action nejak 500. Humanovi zbyde 300 to toho bez buffu s tolika zivotama moc nezvladne. Trandoshane nemuzou nosit rukavice a boty, to stejne moc nevadi protoze nepratele do tehlech casti tela dmg nedavaji.

Jednoznacne se da SWG hrat s jakoukoliv rasou a rozdili mezi nimy nejsou zas tak velke. Neni to treba tak ze kdyz nebudes human budes casteji chcipat.

Edited by - Jorssk on 18/06/2004 14:57:12
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:01:34  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podle me ma trandoshan lepsi staty nez human alespon mi vice vyhovuji. Kdyz jsem vsechno vrazel do mindu tak mi zbylo u HP a action nejak 500. Humanovi zbyde 300 to toho bez buffu s tolika zivotama moc nezvladne. Trandoshane nemuzou nosit rukavice a boty, to stejne moc nevadi protoze nepratele do tehlech casti tela dmg nedavaji.

Jednoznacne se da SWG hrat s jakoukoliv rasou a rozdili mezi nimy nejsou zas tak velke. Neni to treba tak ze kdyz nebudes human budes casteji chcipat.

Human se pod 400 nedostane. Nehlede na to, ze human muze mit jakykoli stat na 1100
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:02:14  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
minimal humana je 400, ostatne i kdyby byl 200 tak by mi to nevadilo, aspon bych mel vic pro mind/focus/willpower ... bez doc buffu sem mrtvola tak jako tak takze co.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:04:50  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

no vono u humana muzes nastavit staty stejne jakoou u kterykoli jesterky ale jesterka si staty jako muze mit human neudela ...

navic nejvyhodnejsi staty jsou

co zbyde po naplneni modryho
minimum (stahnout na doraz)

minimum
minimum

maximum
tak abys mel s helmou na hlave neco pres 0 (treba 100)

takze je na tom human nejlip :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:37:33  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Trandoshania su najlepsi, no nemozu nosit topanky a rukavice.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:40:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
To mas jedno jurij, stejne jsou humani chcipacci kdyz si snizej staty narozdil od trandoshanu
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:43:23  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Humanovi zbyde 300 to toho bez buffu s tolika zivotama moc nezvladne.

Budu se zase opakovat.... Jorssku nechej uz pls toho mlzeni a pis jenom pravdive informace. Ja te chapu ze chces pomoci, ale nekdy je mlceni vice, nez aby ty tve posty porad nekdo opravoval... Dik.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:48:38  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem se sekl o stovku no...stejne je to malo
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/06/2004 :  16:26:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jsem se sekl o stovku no...stejne je to malo

ty jses vazne idiot

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/06/2004 :  18:09:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
To rika ten pravy co ma v ikone teletubies
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/06/2004 :  18:27:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

To rika ten pravy co ma v ikone teletubies

ja tam mam blbecka jako recesi, ty jako definici

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 19/06/2004 :  18:14:21  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

no vono u humana muzes nastavit staty stejne jakoou u kterykoli jesterky ale jesterka si staty jako muze mit human neudela ...

navic nejvyhodnejsi staty jsou

minimum
minimum

maximum

takze je na tom human nejlip :)

Human na tom je nejlíp, tam není co řešit. Ale s těmi staty bych se hádal.

Já třeba preferuji Mind, Willpower a Focus všechno na max, to sou bezkonkurenčně nejdůležitější staty. Zároveň ale dávám i sekundární staty u Health a Action tak, abych mohl nahodit celý Composite Armor. Tzn. ve většině případů taky na max. Health a Action mi (pooly) nepřijdou moc důlezitý, a už vůbec ne se Synthsteakem a takovym tim rohlikem co dává +1200 (nevzpomenu si na jméno).

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 19/06/2004 18:15:40
Go to Top of Page

Robik
Starting Member

16 Posts

Posted - 19/06/2004 :  18:24:17  Show Profile  Send Robik an ICQ Message Send Robik a Private Message  Reply with Quote
tak se taky budu hadat :)

Focus 1100 (max)
Willpower 1100 (max)
Mind 800

ostatnich 6 statu na minimu... cili po 400

Robik
Fifth Circle of the Secret order of The Emperor
Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 20/06/2004 :  10:02:49  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
Sem zvedavy, jestli to u humanu v Combat Revampu opravi/upravi nebo jim to uz zustane jake feature...:)

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 20/06/2004 :  15:52:01  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Sem zvedavy, jestli to u humanu v Combat Revampu opravi/upravi nebo jim to uz zustane jake feature...:)

Ja bych vsechny humace smazal, za vedome zneuziti evidentniho bugu :-)

Doufam, ze to bude opravene uz v utery.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 20/06/2004 :  15:57:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Já třeba preferuji Mind, Willpower a Focus všechno na max, to sou bezkonkurenčně nejdůležitější staty. Zároveň ale dávám i sekundární staty u Health a Action tak, abych mohl nahodit celý Composite Armor. Tzn. ve většině případů taky na max. Health a Action mi (pooly) nepřijdou moc důlezitý, a už vůbec ne se Synthsteakem a takovym tim rohlikem co dává +1200 (nevzpomenu si na jméno).

v novym jidle se nevyznam takze az ho koupim treba to predelam ... a pokud jde o obleceni compa bez bufu tak s tim problem nemamani se statama na minimu ... jen to nesmim sundavat ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 20/06/2004 :  16:27:53  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:
Originally posted by Jedi_Knight

v novym jidle se nevyznam takze az ho koupim treba to predelam ... a pokud jde o obleceni compa bez bufu tak s tim problem nemamani se statama na minimu ... jen to nesmim sundavat ...

No v tom případě seš v pohodě. Já outfity měnim často.

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 21/06/2004 :  00:09:23  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Klattu

Popravde mne tady tve prohlaseni, ze SoE nejak rozumne likviduje bugy, ponekud nesedi s realitou. Prijde mi, ze touhle drobnou "featurou" je rovnovaha ras docela nerovnovazna...

Ale je fakt ze s pomerem buffy/zakladni staty, ktery v SWG existuje, je to nakonec stejne dost kosmeticky rozdil...
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 21/06/2004 :  07:29:55  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

Popravde mne tady tve prohlaseni, ze SoE nejak rozumne likviduje bugy, ponekud nesedi s realitou. Prijde mi, ze touhle drobnou "featurou" je rovnovaha ras docela nerovnovazna...

Ale je fakt ze s pomerem buffy/zakladni staty, ktery v SWG existuje, je to nakonec stejne dost kosmeticky rozdil...

Po rewampu jidla je uplne jedno, kolik jsou min a max staty
Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 21/06/2004 :  09:13:32  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenze SOE nikdy nerekla, ze je to bug/zmena, proto tezko rict, jestli to vubec maji opravovat nebo spis potvrdit jako stalou zmenu.....

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 21/06/2004 :  18:23:14  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenze SOE nikdy nerekla, ze je to bug/zmena, proto tezko rict, jestli to vubec maji opravovat nebo spis potvrdit jako stalou zmenu.....

Když necháš bug dost dlouho ve hře, lidi ho začnou brát jako feature. Přesně tato situace (akorát že nikdo už neví, jestli to původně byl bug).

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 22/06/2004 :  12:54:51  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
No kdyz sem zacinal, tak sem na nekolika strankach nasel hodnoty rozmezi statu pro jednotlive rasy, a human se docela dost lisil od stavu, ve kterem je ve hre. Takze bud si to na tech nekolika strankach vymysleli, nebo je to brouk ;-)
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 26/06/2004 :  04:11:02  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Byl jsem dost prekvapenej,ze 14ti denni trial volne sosnutelnej z gamezone ma 2GB ,tahal jsem to pomalu 12 hodin na ADSL.
Mam to nainstalovany,opatchovany,snad i nastaveny tak,aby se to trochu hybalo.
Vecer az prijdu z prace,jdu zkoumat,musim si dat malou pauzu od DAOC .Kdyz nekdo budete mit cas a chut,muzete mi chvili delat pruvodce a i prihodit par creditu
Jedinej zadrhel je,ze nevim co budu hrat,ale asi nejakyho melee buchara.
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 30/06/2004 :  14:48:56  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Mam dotaz, stahnul jsem si trial, nainstaloval, parim, bavi, ale co po 14 dnech? staci kdyz pak budu normalne calovat, nebo si SWG musim koupit, eventulne kdyz koupim, muzu si ten char nejak pretahnout na novy account?

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 30/06/2004 :  17:42:23  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
musíš koupit krabicovou verzi, nejde dál hrát "zdarma" i kdyz platíš poplatky, investice počáteční do krabice a médií by měla být nutná. aspoň tak to chápu já. :-)
Q.

Quartax Xarys - SWG.Eclipse

Edited by - Quartax on 30/06/2004 17:43:42
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 01/07/2004 :  16:40:04  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

musíš koupit krabicovou verzi, nejde dál hrát "zdarma" i kdyz platíš poplatky, investice počáteční do krabice a médií by měla být nutná. aspoň tak to chápu já. :-)
Q.

No, v tom pripade ten trial vydavali na 2 veci, kdyz pak nemuzes pokracovat Njn, ale asi mi nic jineho nezbyva, pokud chci parit

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/07/2004 :  18:50:29  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

No, v tom pripade ten trial vydavali na 2 veci, kdyz pak nemuzes pokracovat Njn, ale asi mi nic jineho nezbyva, pokud chci parit

Ten trial má skutečně jen nalákat, ono i to omezení 50k kreditů bije do očí, za to si člověk skutečně nic nekoupí.

Edited by - Jedi_Knight on 01/07/2004 18:59:51
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 09/07/2004 :  19:58:36  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
ani rohlík?

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

NoramKel
Starting Member

19 Posts

Posted - 18/07/2004 :  19:24:13  Show Profile  Send NoramKel an ICQ Message Send NoramKel a Private Message  Reply with Quote
kua sem si stahl ten trial a ta k***a fileplanet mi nechce dat key co s tim ?
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 18/07/2004 :  22:35:14  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
a máš na fileplanet account (staci normalni neplatici)? nekde v jine casti tohohle fora (jina ketegorie byl link primo na to davani klice)

Go to Top of Page

NoramKel
Starting Member

19 Posts

Posted - 19/07/2004 :  22:27:45  Show Profile  Send NoramKel an ICQ Message Send NoramKel a Private Message  Reply with Quote
fileplanet account mam ,lognutej sem ale proste je tam nakej error ale uz jsem jim psal tak snad behem 2 dnu odpovi jak pisou
EDIT: tak key uz mam ale kua tohle me dostalo ,stahnu 2 giga skoro a ta k***a pri instalaci vypise error

Edited by - NoramKel on 19/07/2004 23:00:32
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 19/07/2004 :  23:04:44  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
he, tak to je super :-)

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 20/07/2004 :  12:27:13  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
posledni verze trialu nelimituje bankovni ucet na 50K a navic je rozdelana postava "pretahnutelna" do plny verze.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 20/07/2004 :  12:30:24  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
kamaradovi nejel trial SWG (nedal mu klíč), kdyz mel neverejnou IP adresu vnitrni site v LANu (typicky napr. Karneval). Dali jsem mu verejnou a funguje bez problemu.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

chose
Starting Member

4 Posts

Posted - 20/07/2004 :  13:32:10  Show Profile Send chose a Private Message  Reply with Quote
Ano potvrzuji, predchod z trial na full je bez problemu. Staci key z krabicove verze hry. Postava se prevede komplet.
Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 27/07/2004 :  15:35:11  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
Zdravicko, mam uplne stupidni dotaz. Nikde nemuzu najit kolik se plati mesicni poplatky.Sem asi uplne slepej.

Muanxi Assasssin Xiam - EQ2 - MDK
Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 27/07/2004 :  15:39:15  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
Jeste jedna vec, koukam ze jsou nejake problemy pri hrani z LAN, ja predpokladam ze budu hrat taky z LANky a nemam moznost mit verejny IP, samozrejme krome IP brany.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/07/2004 :  16:28:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by muanxi

Zdravicko, mam uplne stupidni dotaz. Nikde nemuzu najit kolik se plati mesicni poplatky.Sem asi uplne slepej.

Klik
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/07/2004 :  16:59:56  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by muanxi

Klik

plus VAT do Evropské unie pokud se nepletu. Ale nejsem si jist, jestli i u SWG

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 27/07/2004 :  19:36:39  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
10-15%

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 28/07/2004 :  10:48:23  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
Dikas,

stahovali jste ten trial? Me to jede jen kolem 100kB, to je nejaky divny. Jsem na fakt rychly lajne.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000