Prosím Blacku vyškrtni mě ze seznamu,omlouvám se,ale přenechám svoje místo někomu kdo pojede na 100%.Chtěl jsem spoustu z vás vidět,ale práce mi teď v červnu nedovoluje vypadnout z Prahy...
Nekolik upresneni k platbam !!!! Lidi co maji k sobe nekoho prihlaseneho at me posilaji penize za vsechny plati treba pro Arayu aby poslal za vsechny tri (abych vedel od koho penize jsou) A dalsi dulezita vec !! POSILEJTE ME PENIZE PRESNE Johny jsem rad ze jsi me poslal penize za cele ubytovani ale ja bych v tom mel desny zmatek doplatky si budete jako dospeli resit na miste kazdy za sebe Diky kdyz to nejak dodrzite :-))
Mam prosbu na brnaky nebo ostravaky - mohli byste pripadne nekde nalozit Fekyho, pokud se rozhodne jet? Ma to ze Slovenska krapet daleko... takhle by nmusel jak magor prestupovat.
Mam prosbu na brnaky nebo ostravaky - mohli byste pripadne nekde nalozit Fekyho, pokud se rozhodne jet? Ma to ze Slovenska krapet daleko... takhle by nmusel jak magor prestupovat.
octo ma predbehol ! :)
ak vymyslim fahrplan ako sa tam dostanem tak by som teda prisiel :) cize keby ma bol niekto ochotny zobrat z danych lokacii, nech sa mi nejako ozve ;]
Tedy musim nechat ze vase platebni moralka je mizerna zalohu jsem platil v penzionu vcera a nezaplatila ani pulka Nesmite zapomenout ze mam jen male kapesne tak me nemuzete nechat tak vykrvacet No aspon ze jsem sehnal vsechny sponzory
Tedy musim nechat ze vase platebni moralka je mizerna zalohu jsem platil v penzionu vcera a nezaplatila ani pulka Nesmite zapomenout ze mam jen male kapesne tak me nemuzete nechat tak vykrvacet No aspon ze jsem sehnal vsechny sponzory
no snad sem to poslal na spravnej ucet a nepatrim mezi neplatice :)
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Vzhledem k tomu ze ted nemam moc sanci se dostat na net, jsem se o srazu dovedel az teprve nedavno.Tenhle si uz ujit nenecham.A vyspim se i pod sirakem kdyz na to prijde.Takze cus na srazu.
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)
Ac me to mrzi a prevelice letos nedojedu , jelikoz jsem na pracovni ceste v USA a dojedu az asi v srpnu jakto tak vypada . Takze letos vinecko nebude , alespon ne ode me ze sklipku.
Nechcete udelat opravdu druhej sraz az nekdy ke konci srpna ?
Pratele, je mi moc lito ale i ja musim svou blokaci, dvou postylek, zrusit bohuzel zdravotni stav me zeny neni v tuto chvily slucitelny s cestou na delsi vzdalenosti. Je nam moc lito ale nebudeme tedy moci dorazit. Prosim ozerte se tam i za nas a vzpominejte v dobrem. Diky.
Pratele, je mi moc lito ale i ja musim svou blokaci, dvou postylek, zrusit bohuzel zdravotni stav me zeny neni v tuto chvily slucitelny s cestou na delsi vzdalenosti. Je nam moc lito ale nebudeme tedy moci dorazit. Prosim ozerte se tam i za nas a vzpominejte v dobrem. Diky.
Musim te Stilgare zklamat kdyby to bylo ve zprave pro prijemce neptal bych se stejne jako tomu bylo u vsech ostatnich kteri to tam meli tim ze se ptam jen na dve jmena ma to svuj duvod
Musim te Stilgare zklamat kdyby to bylo ve zprave pro prijemce neptal bych se stejne jako tomu bylo u vsech ostatnich kteri to tam meli tim ze se ptam jen na dve jmena ma to svuj duvod
Koukam Nicku, ze te ten sraz bude stat jeste hodne nervu...
tak se priznavam bez muceni, to prvni je za me
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
koukam precist si instrukce je problem Kdopak je Martinovsky Petr ?????????????
Sem dal do variabilniho symbolu rodne cislo pro snazsi identifikaci :).
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
No abych se po ceste nenudil tak vemu Charlese a Octopusse z Prahy ozvete se mi na 602 (kurva mam novy cislo dal si to nepamatuju) dam vedet zitra.
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Ty vole... Pres rok ti rikame abys konecne zacal brat nejakej poradnej herak. Tohle svinstvo ti nedela dobre Od posledniho srazu te shanim a ty pak jen tak mimochodem zahlasis ze mas novy cislo Jo a mas misto jeste pro nekoho?
riditko napis ten blbej telefon nebo mi zavolej nebo ja nevim
zitra ti zavolam z prace a domluvime se
nazdar bazar, predem chci taky cislo na Demu, tak na me nezapomen, ty hade a druha vec v patek se na vas s nejvetsi pravdepodobnosti prijedu aspon podivat tak mi drzte misto v putice hehe
Bohuzel vzhledem k okolnostem, ktere jsem se dozvedel vcera vecer bohuzel nemuzu dorazit na sraz. Strasne moc sem vas chtel videt a pokecat, ale opravdu to nejde.
Taky jsem to nejak nevychital =/ ... no co se da delat, prijit sem chtel ale nektere dalsi veci se do toho mixnuli takze nic ... =( uzijte si to lidi ! =p