Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 RIS Armor a vse kolem nej
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/06/2004 :  14:55:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Co je potreba k vyrobeni jednotlivich casti RIS armoru? Vim ze Gurk King Hide, Peko Peko Albatros Feather, Woolomander Haarower bone segment a Giant Dune Kimogila segment. Ale kolik se tehlech veci potrebuje na jednotlive casti?

Napr. co s toho a kolik toho potrebuju na vyrobu hrudniho planu?

To asi nikdo nevite co?

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:06:32  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
http://swgexplorer.dras.us/ris.htm

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:19:45  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tyjo tak to nema chybu, akorat ta barva mohla byt lepsi. Je tam jen popis co je potreba na boty, mam to chapat tak ze na ostatni je potreba to same? ....nevite jestli muze trandoshan nosit RIS helmu?
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:21:05  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Jsi me predbehl
Nebo tady http://swg.allakhazam.com/db/abilities.html?swgability=2060

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:23:09  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Tyjo tak to nema chybu, akorat ta barva mohla byt lepsi. Je tam jen popis co je potreba na boty, mam to chapat tak ze na ostatni je potreba to same? ....nevite jestli muze trandoshan nosit RIS helmu?

Logika mi rika ze pokud muzes nosit compo helmu tak muzes nosit i RIS helmu.
A jestli je na ostatni casti potreba neco jinyho to nevim.RIS me nijak nezajima.Todle sem nasel jen tim ze sem zadal v google "RIS armor".Vic hledat nehodlam.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:28:09  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jenze tohle neni logika protoze nemuzu nosit napr. Tantel, Stormtrooper, AT-AT pilot, TIE pilot a Tusken helmet. Zbytek obleknu. Taky jsem nekde cetl neco o tom ze RIS helmu oblecou jen tri rasi a ostatni ne.
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:28:42  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Jsi me predbehl

Hehe
to vis posthuntim:)

Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:30:18  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenze tohle neni logika protoze nemuzu nosit napr. Tantel, Stormtrooper, AT-AT pilot, TIE pilot a Tusken helmet. Zbytek obleknu. Taky jsem nekde cetl neco o tom ze RIS helmu oblecou jen tri rasi a ostatni ne.

No moje logika je bezchybna.Spis se mi zda nelogicky ze muzes nosit jen naky helmy.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:36:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Vsechny helmy oblecou jen lidi. Napriklad jedini twilekove neoblecou Bounty Hunter helmu (wookie nepocitam). No a imperialni helmy oblecou jen lide protoze cisar nema rad ostatni rasi. A u tech ostatnich nevim, asi SOE usoudilo ze maj trandoshani moc velkej cumak a nevejde se jim tam.
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 16/06/2004 :  15:58:37  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
Jorssku ja se ti divim, kdyz tolik touzis po RIS armoru proc jsis neudelal postavu na TC2, rovnou bys dostal MBH s kompletni vybavou (RIS armor, zbrane ....) a mohl sis to ozkouset. Ale ted uz tusim je to stopnuty.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/06/2004 :  18:16:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Protoze jsem jasne psal co mam za problemy s Test Centrem a nikdo mi do ted nepomohl takze tam nemam postavu.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 16/06/2004 :  19:08:54  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co je potreba k vyrobeni jednotlivich casti RIS armoru? Vim ze Gurk King Hide, Peko Peko Albatros Feather, Woolomander Haarower bone segment a Giant Dune Kimogila segment. Ale kolik se tehlech veci potrebuje na jednotlive casti?

Napr. co s toho a kolik toho potrebuju na vyrobu hrudniho planu?

To asi nikdo nevite co?

Peko Peko Albatros Feather potreba neni, mnohem lepsi je pouzit Nighsister Segmenty, ktere jsou jednak lehci a jednak maji dvojnasobne resisty. Dohromady pak budes potrebovat...
9 Geo kostek (zlutejch, pro vyssi resisty) - do Interwoven RIS Segmentů (celkem 9 segmentu)
9 Reclusive Gurk King Hide - do Interwoven RIS Segmentů (celkem 9 segmentu)
9 Woolamander Bone Fragmentů - do Interwoven RIS Segmentů (celkem 9 segmentu)
9 GDK Šupin - Do jednotlivých částí RIS Armoru.

K tomu pripocti nasledujici resource

Titanium Aluminum
Chanlon Intrusive Ore
Yavin IV Animal Bone
Polysteel Copper
Oridium Intrusive Ore
Laboi Mineral Crystal Crystalline Gemstone
Known Solid Petrochemical Fuel
Talusian Fiberplast
Chromium Aluminum
Vedusii Crystal Amorphous Gemstone
Platinite Copper
Rori Wooly Hide

Eště něco?

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/06/2004 :  21:36:32  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
jo ze vypada pekne hnusne

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 16/06/2004 :  22:16:12  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
No hnusne je dle meho slabe slovo. To je tak ukrutne ohavna zbroj, ze se mi nechce verit ze to nekdo z DEVs nezastavil dokud to jeste slo. Co ma znamenat ten chranic zadku, a ta vietnamska cepice na helme? Asi to ma pripominat samurajskou zbroj jako celek, ale to se jim teda krute nepovedlo.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU

Edited by - Iani on 16/06/2004 22:18:04
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 16/06/2004 :  22:32:12  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Sem asi divnej, ale mně se celkem líbí.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 17/06/2004 :  00:08:46  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
/puke;
/pause 3;
/ui ActionToolbarSlot00;

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/06/2004 :  05:32:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Me taky
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 17/06/2004 :  08:20:05  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Me taky

To jsem rad, ze tobe je taky na bliti...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/06/2004 :  08:24:47  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

Me taky

My vime ze si divnej

Black
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/06/2004 :  08:27:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:

Me taky

My vime ze si divnej

jemu se to libi protoze to ma malo lidi a tak kdyz se vystavi v Theedu muze si vytvorit makro
/say aaah im uber
/say see on me
/macro uber

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 17/06/2004 :  08:51:22  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Protoze jsem jasne psal co mam za problemy s Test Centrem a nikdo mi do ted nepomohl takze tam nemam postavu.

Pokud si dobre vzpominam, ptal ses na neco, na co byla odpoved ve FAQ a v navodu na TC. Proto asi nikdo nepovazoval za dulezite ti odpovedet, protoze v zapeti by prisla jina otazka ze sortimentu "zasekovych".
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/06/2004 :  14:24:58  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jo protoze o zadnym navodu nevim a nejsem vsevedouci proto mi misto tehlech chytrych reci mas poradit kde je jaky FAQ a navod.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/06/2004 :  14:39:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
na webu
a otazka za .....
na kterem webu ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/06/2004 :  14:53:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hmm asi na oficialnim co? Budu muset hledat protoze z vas clovek nedostane kloudnou vetu nebo link.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/06/2004 :  14:54:52  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
LINK

Black
Go to Top of Page

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 17/06/2004 :  14:56:46  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

LINK

Hehe
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:01:46  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Dik, hodnej negr Konecne vim adresu google

Edited by - Jorssk on 17/06/2004 15:02:43
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:02:45  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo protoze o zadnym navodu nevim a nejsem vsevedouci proto mi misto tehlech chytrych reci mas poradit kde je jaky FAQ a navod.

www.starwarsgalaxies.com

Postupovani podle pokynu po zmacknuti tlacitka TEST CENTRUM v launchpadu.

Zacni pouzivat hlavu!
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:05:58  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dik, hodnej negr Konecne vim adresu google

Super prvni predpoklad k dobre ceste a vis na co se pouziva ? Bonus za 5000

Black
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:06:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

www.starwarsgalaxies.com

Postupovani podle pokynu po zmacknuti tlacitka TEST CENTRUM v launchpadu.

Zacni pouzivat hlavu!

to nehrozi, pochybuju, ze neco pouzitelnyho ma

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:07:34  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zacni pouzivat hlavu!

Ale to po nem prece nemuzes chtit!!! Vzdyt se prave vratil ze skoly....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:09:45  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hmm tak to mam, ale stejne jsem tam nenasel to co potrebuju. A projizdet cela fora se mi nechce. Nechapu ze kdyz nekdo vi jak ten problem vyresit sem proste nenapise ve dvou vetach jak na to a bude to tu hodinu okecavat jak si to najit na strankach.

Proste chci kurva vedet jak zvolit instalacni adresar pro TS. Poprve jsem omylem zadal jinej a ted se mi to tam porad instaluje a ja nevim jak to zmenit. Ten vyber pred instalaci uz mi tam nenaskoci jako se to udelalo po prvnim pusteni

Edited by - Jorssk on 17/06/2004 15:10:38
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:19:28  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm tak to mam, ale stejne jsem tam nenasel to co potrebuju. A projizdet cela fora se mi nechce. Nechapu ze kdyz nekdo vi jak ten problem vyresit sem proste nenapise ve dvou vetach jak na to a bude to tu hodinu okecavat jak si to najit na strankach.

Proste chci kurva vedet jak zvolit instalacni adresar pro TS. Poprve jsem omylem zadal jinej a ted se mi to tam porad instaluje a ja nevim jak to zmenit. Ten vyber pred instalaci uz mi tam nenaskoci jako se to udelalo po prvnim pusteni

Jo, cece, to je fakt problem. Skoro bych rekl neresitelny problem. Asi nejlepsi bude, kdyz vezmes kompl co mas, vyhodis ho z okna a koupis druhy. A jeste doufej, ze informace o tom nejsou spojeny s uctem v databazi SOE.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:24:42  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No dik za radu on je to celkem problem mit po celem disku C 150 SWG souboru a patchu.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:29:52  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

No dik za radu on je to celkem problem mit po celem disku C 150 SWG souboru a patchu.

Teda ja nevim, ale ja jsem si to naistaloval do adresare a ne primo do rootu... To bych tam mel pak strasny bordel, asi 150 souboru a patchu....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:33:03  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je problem, kdyz delas zmeny a nectes, co to po tobe chce. Ale kdybys to jen odklepnul, tak si v pohode. Nejde udelat nic blbuvzorne...jak je videt u tebe, vzdy si najdou zpusob, jak system prekonat
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:33:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Teda ja nevim, ale ja jsem si to naistaloval do adresare a ne primo do rootu... To bych tam mel pak strasny bordel, asi 150 souboru a patchu....

ja se nastesti desetkrat zeptal a pak nasel na googlu, co je to adresar

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:42:38  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja to jen tak neodkliknul ja to blbe prepsal, kdyz jsem si chtel zmenit kam se to ma instalovat

Edited by - Jorssk on 17/06/2004 15:43:05
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/06/2004 :  15:51:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja to jen tak neodkliknul ja to blbe prepsal, kdyz jsem si chtel zmenit kam se to ma instalovat

koukam OPET odpovidas aniz bys Khaotuv post cetl

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/06/2004 :  05:32:39  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Pertha >> Jak to myslis? Ja ho cetl.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/06/2004 :  08:34:59  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pertha >> Jak to myslis? Ja ho cetl.

Napada vas nekoho co by se na tohle dalo jeste odpovedet? Na to se snad uz ani odpovedet neda....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/06/2004 :  13:13:24  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ctes nebo jen hadas, co lidi pisou?

Jinak k tvemu problemy. Za casu, kdy k pocitacum/hram meli pristup jen lidi, kteri pouzivaji mozek, by se na tvuj problem nikdo neptal. Kdyz si vzpomenu na dobu od zacatku, kdy jsem presedlal ze ZX Spektra na PC XT (zacatek 90. let) az doted, temer vzdy jsem u her musel delat nejake upravy v nastaveni systemu, konfigurace.

Poradil bych ti, jak z toho ven v pohode, ale vzhledem k tomu, ze nemas vubec zadne pomedomi o konfiguraci, bude lepsi, kdyz zkusil pridat/ubrat programy a doufat v "zazrak". Pokud to nepomuze, tak v tvem pridat format c: (a D:) s naslednou instalaci systemu bude asi nejrychlejsi reseni, protoze banalni zmenu bys nedokazal provest.

Snad jsem te kapku nasmeroval, pokud to ani po tomto nepochopis, budiz ti TC naveky zapovezen
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/06/2004 :  13:25:24  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
co je to TC? btw jede jeste test centr na swg?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/06/2004 :  13:40:01  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

co je to TC? btw jede jeste test centr na swg?

Na prvni otazku jsis odpovedel v te druhe a na tu druhou otazku je odpoved: ano.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:03:20  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Sakra Khaote co si o sobe myslis, jsi namyslenej az to boli. Kazdej neumi s compem stejne jako ty, chtel bych videt tebe kdyz jsi zacinal. Priznam se ze s timhletim co jsi tu psal pracovat neumim protoze jsem to nikdy nepotreboval. Tak me nestvi s tema tvima recma a kdyz nechces cloveku poradit tak radsi nepis. Nadavat umi kazdej, ale skutek utek.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:09:07  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sakra Khaote co si o sobe myslis, jsi namyslenej az to boli. Kazdej neumi s compem stejne jako ty, chtel bych videt tebe kdyz jsi zacinal. Priznam se ze s timhletim co jsi tu psal pracovat neumim protoze jsem to nikdy nepotreboval. Tak me nestvi s tema tvima recma a kdyz nechces cloveku poradit tak radsi nepis. Nadavat umi kazdej, ale skutek utek.

to o cem psal Khaot je zaklad windows ...

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:15:45  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sorry, ale to je opravdu zaklad. Nelze hrat hru, pokud neumis a neznas zaklady s Windows. A to bud rad, ze mas Windows, byt to v dosu, tak si uplne v haji, protoze se jeste budes potykat s vyuzitim pameti.

A ja s komplem neumim, jenom kdyz jsem si dom donesl hru, tak jsem mel na vyber 2 moznosti. Bud ji NEJAK spustim, nebo si nezahraju. A staci zapojit mozek, popremyslet nad tim, co je zapsano v souboru a problem je z 90% vyresen.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:17:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jenze ja mam nejake pitome osekane win 98 SE. a myslim ze pridat a ubrat programi tam neni, alespon jsem to tam nenasel
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:22:43  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenze ja mam nejake pitome osekane win 98 SE. a myslim ze pridat a ubrat programi tam neni, alespon jsem to tam nenasel

tlacitko Start (na plose) -> nastaveni -> ovladaci panely -> pridat nebo odebrat programy (2klik) a pak uz jen vyberes co a co s tim ...

start -> setings -> control panel -> add and remove programs

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:30:18  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jo tohle aha to vim, ale jak mam vedet prikaz pro instalaci TS kdyz se to taha z netu?
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/06/2004 :  15:44:44  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo tohle aha to vim, ale jak mam vedet prikaz pro instalaci TS kdyz se to taha z netu?

tak na to nemam ... Khaote ted uz je to na tobe :)

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000