Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 Sraz hráčů online her léto 2004
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 02/06/2004 :  20:59:09  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Dokdy je nutny poslat prachy? Ja ted mam trochu zmatek, ale zacatkem pristiho tydne snad ok.
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 02/06/2004 :  21:14:39  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Prosím Blacku vyškrtni mě ze seznamu,omlouvám se,ale přenechám svoje místo někomu kdo pojede na 100%.Chtěl jsem spoustu z vás vidět,ale práce mi teď v červnu nedovoluje vypadnout z Prahy...

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Johnny_7
Starting Member

Richard

71 Posts

Posted - 03/06/2004 :  12:12:28  Show Profile  Send Johnny_7 an ICQ Message Send Johnny_7 a Private Message  Reply with Quote
Omlouvam se, jestli sem to nejak zkomplikoval.

quote:
Originally posted by Nick

Nekolik upresneni k platbam !!!!
Lidi co maji k sobe nekoho prihlaseneho at me posilaji penize za vsechny plati treba pro Arayu aby poslal za vsechny tri (abych vedel od koho penize jsou)
A dalsi dulezita vec !! POSILEJTE ME PENIZE PRESNE
Johny jsem rad ze jsi me poslal penize za cele ubytovani ale ja bych v tom mel desny zmatek doplatky si budete jako dospeli resit na miste kazdy za sebe
Diky kdyz to nejak dodrzite :-))

Johnny_7 [CzH]
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/06/2004 :  14:23:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Jen bych rad pripomnel ze jsme dospeli a jedeme se na urovni bavit o alternativni zabave. Vystrelky tohoto typu nejsou na miste:

Edited by - Black on 03/06/2004 15:29:50
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 03/06/2004 :  20:31:27  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Hezkej obrazek Puzzy jako krizek snad nedopadnu.
Stav se zatim ustalil na 38 lidech
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/06/2004 :  21:05:52  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Black mi to porad editoval parchant :) je tam totiz ON!
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/06/2004 :  09:34:16  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Mam prosbu na brnaky nebo ostravaky - mohli byste pripadne nekde nalozit Fekyho, pokud se rozhodne jet? Ma to ze Slovenska krapet daleko... takhle by nmusel jak magor prestupovat.
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 04/06/2004 :  09:37:33  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Mam prosbu na brnaky nebo ostravaky - mohli byste pripadne nekde nalozit Fekyho, pokud se rozhodne jet? Ma to ze Slovenska krapet daleko... takhle by nmusel jak magor prestupovat.

octo ma predbehol ! :)

ak vymyslim fahrplan ako sa tam dostanem tak by som teda prisiel :)
cize keby ma bol niekto ochotny zobrat z danych lokacii, nech sa mi nejako ozve ;]

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 07/06/2004 :  20:33:27  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Pls kdo je Smrcek ???????????????????????
prosil jsem vas aby jste psali do zpravy svou identifikaci nebo me poslali zpravu po ICQ
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 07/06/2004 :  22:52:14  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
aj, jeste ze jsem ten thread otevrel. jeste jsem neposlal love.
Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 08/06/2004 :  06:58:44  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pls kdo je Smrcek ???????????????????????
prosil jsem vas aby jste psali do zpravy svou identifikaci nebo me poslali zpravu po ICQ

ehm Smrcek sem ja
na icq sem ti psal do offline , ale jaksi bez odezvy

Pulec
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 09/06/2004 :  16:28:58  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Tedy musim nechat ze vase platebni moralka je mizerna zalohu jsem platil v penzionu vcera a nezaplatila ani pulka
Nesmite zapomenout ze mam jen male kapesne tak me nemuzete nechat tak vykrvacet
No aspon ze jsem sehnal vsechny sponzory
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/06/2004 :  17:03:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tedy musim nechat ze vase platebni moralka je mizerna zalohu jsem platil v penzionu vcera a nezaplatila ani pulka
Nesmite zapomenout ze mam jen male kapesne tak me nemuzete nechat tak vykrvacet
No aspon ze jsem sehnal vsechny sponzory

no snad sem to poslal na spravnej ucet a nepatrim mezi neplatice :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/06/2004 :  02:06:59  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
sry, nejak sem myslel ze 14 dni predem bude stacit. uz to tam mas ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 10/06/2004 02:07:26
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/06/2004 :  14:22:45  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Vecer to zaplatim za sebe i za Klattua....

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 11/06/2004 :  20:44:36  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Tak kdopak je zase Musil Josef ?????
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 12/06/2004 :  07:50:51  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Vecer to zaplatim za sebe i za Klattua....

hmm to sem mohl pockat a mohl jsi to zaplatit i za ME :o))
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 12/06/2004 :  10:13:24  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
Vzhledem k tomu ze ted nemam moc sanci se dostat na net, jsem se o srazu dovedel az teprve nedavno.Tenhle si uz ujit nenecham.A vyspim se i pod sirakem kdyz na to prijde.Takze cus na srazu.

LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel

Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 12/06/2004 :  13:25:39  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
Ac me to mrzi a prevelice letos nedojedu , jelikoz jsem na pracovni ceste v USA a dojedu az asi v srpnu jakto tak vypada . Takze letos vinecko nebude , alespon ne ode me ze sklipku.

Nechcete udelat opravdu druhej sraz az nekdy ke konci srpna ?

Edited by - Wardocan on 12/06/2004 13:26:04
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 12/06/2004 :  17:31:34  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Wardocane dam ti adresu kam mas 100 lahvi poslat
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 14/06/2004 :  13:18:34  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Pratele, je mi moc lito ale i ja musim svou blokaci, dvou postylek, zrusit bohuzel zdravotni stav me zeny neni v tuto chvily slucitelny s cestou na delsi vzdalenosti. Je nam moc lito ale nebudeme tedy moci dorazit. Prosim ozerte se tam i za nas a vzpominejte v dobrem. Diky.

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 15/06/2004 :  00:49:48  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Bude se tam dat nekde spat ve stanu:]Pripadne na lavicce

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 15/06/2004 :  11:20:01  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

Pratele, je mi moc lito ale i ja musim svou blokaci, dvou postylek, zrusit bohuzel zdravotni stav me zeny neni v tuto chvily slucitelny s cestou na delsi vzdalenosti. Je nam moc lito ale nebudeme tedy moci dorazit. Prosim ozerte se tam i za nas a vzpominejte v dobrem. Diky.

Mno ted si me tedy zklamal
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 16/06/2004 :  20:07:44  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
koukam precist si instrukce je problem
Kdopak je Martinovsky Petr ?????????????
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 17/06/2004 :  02:58:43  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
No to je prece ten co ztratil koule

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 17/06/2004 :  04:30:00  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak kdopak je zase Musil Josef ?????

mas to tam napsany za koho to je (ze zprave pro prijemce)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 17/06/2004 :  05:54:01  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Musim te Stilgare zklamat kdyby to bylo ve zprave pro prijemce neptal bych se
stejne jako tomu bylo u vsech ostatnich kteri to tam meli
tim ze se ptam jen na dve jmena ma to svuj duvod
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/06/2004 :  07:39:33  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

No to je prece ten co ztratil koule

Ahhh Dema good ja si rikal ze jsem to jmeno uz nekde slysel.

Black
Go to Top of Page

charles
Starting Member

64x64

21 Posts

Posted - 17/06/2004 :  10:06:36  Show Profile  Visit charles's Homepage  Send charles an ICQ Message Send charles a Private Message  Reply with Quote
Jedu taky ;)

Potreboval bych tam ale dovezt, z Prahy. Najde se nekdo?

Charles, CzH
ex UO Siege Perilous, Drachenfels
ex SWG Eclipse
ex WOW Shadowmoon
ex EQ2 Splitpaw
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 17/06/2004 :  10:11:59  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koukam Nicku, ze te ten sraz bude stat jeste hodne nervu...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 17/06/2004 :  18:28:33  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Snad to nejak Pedro rozdejcham
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 18/06/2004 :  03:03:04  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak se priznavam bez muceni, to prvni je za me

[Stilgar]
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 18/06/2004 :  05:49:36  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Tvoje jmeno jsem dal dohromady s Blackem
Ted uz diky napovede mam vsechny zase
Tedy myslim jmena dost lidi nechala zaloha chladnymi
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 18/06/2004 :  11:30:52  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

koukam precist si instrukce je problem
Kdopak je Martinovsky Petr ?????????????

Sem dal do variabilniho symbolu rodne cislo pro snazsi identifikaci :).

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 18/06/2004 :  18:56:39  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Sem dal do variabilniho symbolu rodne cislo pro snazsi identifikaci :).

ROFL to je opravdu skvely podle toho bych te vzdycky poznal :o)) jeste ze nevim kdy si se narodil
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 18/06/2004 :  19:29:35  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
To jsi me dostal sel jsem se podivat na net dokonce na vypis
Ty jsi se narodil Demo na Silvestra ??
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 19/06/2004 :  00:21:52  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
je to tak, proto je to takovej cvok
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 22/06/2004 :  23:18:42  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No abych se po ceste nenudil tak vemu Charlese a Octopusse z Prahy ozvete se mi na 602 (kurva mam novy cislo dal si to nepamatuju) dam vedet zitra.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 22/06/2004 23:19:34
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 23/06/2004 :  00:15:52  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ty vole... Pres rok ti rikame abys konecne zacal brat nejakej poradnej herak. Tohle svinstvo ti nedela dobre Od posledniho srazu te shanim a ty pak jen tak mimochodem zahlasis ze mas novy cislo
Jo a mas misto jeste pro nekoho?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 23/06/2004 :  06:52:21  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Ja jedu taky z Prahy pocitam ze odjizdim kolem 14.

Black
Go to Top of Page

charles
Starting Member

64x64

21 Posts

Posted - 23/06/2004 :  07:49:17  Show Profile  Visit charles's Homepage  Send charles an ICQ Message Send charles a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

No abych se po ceste nenudil tak vemu Charlese a Octopusse z Prahy ozvete se mi na 602 (kurva mam novy cislo dal si to nepamatuju) dam vedet zitra.

uz sem se domluvil s blackem, ale diky

Charles, CzH
ex UO Siege Perilous, Drachenfels
ex SWG Eclipse
ex WOW Shadowmoon
ex EQ2 Splitpaw
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 23/06/2004 :  15:43:30  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
riditko napis ten blbej telefon nebo mi zavolej nebo ja nevim
Go to Top of Page

Muzz
Ben-Adar

Muzzik

151 Posts

Posted - 23/06/2004 :  15:55:41  Show Profile  Visit Muzz's Homepage  Send Muzz an ICQ Message Send Muzz a Private Message  Reply with Quote
Jeduuuu))))
akorat jeste nevim, jestli se tam jeste vejdu, musim hned za chvili poslat sms Blackovi :)

One village in Kenya is missing an idiot.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 23/06/2004 :  16:47:04  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
budes spat pod sirakem
jedes sam nebo +1?
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 23/06/2004 :  19:02:16  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

riditko napis ten blbej telefon nebo mi zavolej nebo ja nevim

zitra ti zavolam z prace a domluvime se

Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 24/06/2004 :  02:59:28  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
nazdar bazar, predem chci taky cislo na Demu, tak na me nezapomen, ty hade a druha vec v patek se na vas s nejvetsi pravdepodobnosti prijedu aspon podivat tak mi drzte misto v putice hehe

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 24/06/2004 :  06:42:29  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Dneska uzaviram placeni zaloh
Uz nikdo nic neposilejte
Go to Top of Page

Johnny_7
Starting Member

Richard

71 Posts

Posted - 24/06/2004 :  07:49:28  Show Profile  Send Johnny_7 an ICQ Message Send Johnny_7 a Private Message  Reply with Quote
Bohuzel vzhledem k okolnostem, ktere jsem se dozvedel vcera vecer bohuzel nemuzu dorazit na sraz. Strasne moc sem vas chtel videt a pokecat, ale opravdu to nejde.

Johnny_7 [CzH]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/06/2004 :  11:14:02  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Taky jsem to nejak nevychital =/
... no co se da delat, prijit sem chtel ale nektere dalsi veci se do toho mixnuli takze nic ... =(
uzijte si to lidi ! =p

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 24/06/2004 :  11:30:34  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Aktualni stav 1 volne misto s posteli, 8 mist pro spacaky.

Tak co prida se jeste nekdo na posledni chvili ?

Black
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000