Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 ADSL
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Eleshar
Starting Member

19 Posts

Posted - 20/03/2004 :  19:05:59  Show Profile Send Eleshar a Private Message  Reply with Quote
Nazdar lidi,
tak sem se chtel zeptat, co si myslite o ADSL pres GTS. Sice to u nas jeste neni, ale neni na skodu si zjistit, u jakyho poskytovatele to pujde tak zhruba nejlip. Me uz totiz moc nevyhovuje bezdrat s 5-40% ztratama pres den (uz pres rok) a nejvic me dopalili slova providera: ,,losty pod 10% jsou jeste OK"
Takze si ted zuby nehty snazim sehnat jiny pripojeni, co to jen jde a nez u nas bude ADSL, tak sem jeste premyslel o volbe koupi ISDN modemu pres pausal u GTS (pingy na dp pod 80, losty zadny, 600kc/mesic). Takze mi jeste poradte, jaky si mam koupit modem na ISDN jestli externi nebo interni a popr. jeste jakej typ a kolik tak stoji, THX
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 20/03/2004 :  23:05:52  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
ADSL od GTS
Jedno mam doma a vypada to asi tak ze dlouhodoba ztrata packetu 3% pingy kolem 100ms
Ale je uplne sumak od koho to ADSL je protoze na tom jaky sou pingy a ztratovost zalezi na tomjak to tam ma udelany telecom..

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 22/03/2004 :  21:11:22  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

Ja mam cerstve Contactel (doma i v brne :) :
Rychlost stahování dat:
53.2 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
425.3 Kbps

Ping na DP prumer 38 , nekdy to zahaluzi ze sem tam na 150 stoupne jednou za par paketu ale to jen jednou se me stalo ...

Edit. resim ted problem ze me na Mirnade nejdou prijmat a posilat soubory je to syndrom dsl nebo mam posranou mirandu...

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Eleshar
Starting Member

19 Posts

Posted - 23/03/2004 :  21:53:25  Show Profile Send Eleshar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja mam cerstve Contactel (doma i v brne :) :
Rychlost stahování dat:
53.2 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
425.3 Kbps

Ping na DP prumer 38 , nekdy to zahaluzi ze sem tam na 150 stoupne jednou za par paketu ale to jen jednou se me stalo ...

Edit. resim ted problem ze me na Mirnade nejdou prijmat a posilat soubory je to syndrom dsl nebo mam posranou mirandu...

Uz se asi nudis, co? :-)
Ale dej na ma slova, za mesic mam snad ADSL a to se pak mas na co tesit :)
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 26/03/2004 :  04:56:16  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Eleshar
Starting Member

19 Posts

Posted - 30/03/2004 :  17:25:51  Show Profile Send Eleshar a Private Message  Reply with Quote
Jeste dotaz... jaky sou rozdily v ADSL modemech krome ceny? Myslim tim konkretne treba usb, ethernet 1x, ethernet 4x.. neni to jedno? :)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/04/2004 :  08:50:55  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ty ethernetovy sou tusim samostatne funkcni bednicka :o)

jinak GTS ISDN s tim pausalem "pohoda doma" .. prej jim to zatim nefunguje, na mageo.cz si nekdo stezobval ze snim sepsali smlouvu, zinkasovalo money ale jeste to vubec neslo ani 1 den.. a prej pres ISDN to nejde ani telecomu primo (kterej ti rekne ze to zatim neposkytujou z tech.duvodu), takze si ten user mysli ze gts sou pekny svine ;-D

jinak ale zase GTS ma adsl bez agregace a bez limitu .. coz ale bude znamenat hodne stahovacu = spatne pingy :(

jinak je zajimavej cbezdrat.cz , mi prijdoujako docela solidni mala firmicka..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Eleshar
Starting Member

19 Posts

Posted - 02/04/2004 :  18:31:52  Show Profile Send Eleshar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

ty ethernetovy sou tusim samostatne funkcni bednicka :o)

jinak GTS ISDN s tim pausalem "pohoda doma" .. prej jim to zatim nefunguje, na mageo.cz si nekdo stezobval ze snim sepsali smlouvu, zinkasovalo money ale jeste to vubec neslo ani 1 den.. a prej pres ISDN to nejde ani telecomu primo (kterej ti rekne ze to zatim neposkytujou z tech.duvodu), takze si ten user mysli ze gts sou pekny svine ;-D

jinak ale zase GTS ma adsl bez agregace a bez limitu .. coz ale bude znamenat hodne stahovacu = spatne pingy :(

jinak je zajimavej cbezdrat.cz , mi prijdoujako docela solidni mala firmicka..

No, kamos z realu, kterej bydli o 100 metru od nas to pres GTS ISDN pohoda doma ma a beha mu to skvele. A s tim GTS ADSL je to dobry maximalne pro stahovace a pro lidi, ktery bydli v Praze 1,2 a v Ostrave myslim, tam to je bez agregace.
U Telecomu je podle me nejrychlejsi zrizeni adsl a v tech cenach zase takovy rozdil neni...
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 03/04/2004 :  12:20:29  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Ja mam GTS a uplna pohoda, treba SWG ping 75 a zadnej packet loss, stabilni rychlost je kolem 53kB. Asi fakt zalezi, kde clovek je.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Eleshar
Starting Member

19 Posts

Posted - 05/04/2004 :  20:04:29  Show Profile Send Eleshar a Private Message  Reply with Quote
mrknete na tohle forum:
http://www.zive.cz/h/Uzivatel/F.asp?ARI=115199&HID=21

zacinam bejt docela nastvanej
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 06/04/2004 :  03:09:03  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
No nevim co chces s ADSL delat ale podle toho fora sem nic spatnyho nepoznal asi sem blbej

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page

Eleshar
Starting Member

19 Posts

Posted - 06/04/2004 :  21:13:32  Show Profile Send Eleshar a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nevim co chces s ADSL delat ale podle toho fora sem nic spatnyho nepoznal asi sem blbej

Z tej diskuze de vyvodit ze vetsina lidi co tam pise si stezuje na naprostou pomalost adsl po par tydnech, protoze je tam moc zatizeny.
Ale nejvic me dostal nynejsi provider, kterymu de najednou o kseft, kdyz sem mu rikal, ze si necham udelat adsl a uz do me hustil, ze se to nevyplati a za druhy ze sme moc daleko od ustredny, takze to nemuzou zavist. Fakt me rozesmal a uz z principu bych si od nej nikdy nic jinyho zavist nenechal. Je to sprostej vyderac, kterej vi, ze ma celej bezdrat 2,4 ghz ve meste naprosto zarusenej a dava porad ty svoje uber ceny. Je to humus
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/04/2004 :  03:45:08  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=107023

pockej si

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2004 :  12:25:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mozna vas to nekoho bude zajimat
Telecom ma dneska tiskovku , zatim to vypada jen na balicky nelimitovany ADSL + hlasovy sluzby
512/128 + hlas za 999.- bez DPH
vic postupne tady http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=116368

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  12:26:47  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
jo, ale 0.5GB tejdne a potom 256 dalsich 0.5GB a nakonec 64/64 do konce tejdne d:

RP sux, macro 4ever

Edited by - Mickk on 12/05/2004 12:39:15
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2004 :  12:51:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
Mickku ne docela to ti rekl kdo telecom rekne 1GB a po internetu uz se siri 0.5G
je to 1G za tyden pokud ho prekrocis stahnou ti linku na 256 do konce tydne pokud stahnes dalsi 1G stahnou ti ji do konce tydne na 64, ale zadna platba navic

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  13:01:24  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

Mickku ne docela to ti rekl kdo telecom rekne 1GB a po internetu uz se siri 0.5G
je to 1G za tyden pokud ho prekrocis stahnou ti linku na 256 do konce tydne pokud stahnes dalsi 1G stahnou ti ji do konce tydne na 64, ale zadna platba navic

no ja to jasne vidim z tehlech grafu
http://www.telecom.cz/images/internetexpres/fair_user_policy_2.gif
http://www.telecom.cz/images/internetexpres/fair_user_policy_1.gif

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  13:05:41  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
jo a jeste tech 999 je za prvni dva mesice potom je to 1149 bez dane d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2004 :  13:06:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja to rikam presne z toho co me telecom rekl na tiskovce :) samozrejme moh me lhat
jo a o vikendech se data nebudou pocitat, a data z portalu ceskyho telecomu kerej chcou zridit se nebude pocitat nikdy
jasne neni to porad to idealni co by spousta lidi chtela, ale je to zas o kus lepsi nez bylo

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  13:10:28  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
hehe to bude o vikendu docela napuzitelny asi d:
http://www.telecom.cz/internetexpres/fair_user_policy.php
tady pisou ze ten obsah z toho jejich webu bude placenej d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  13:58:26  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Rychlost navic klesa uz po preneseni 0.5GB... coz mi teda prijde dost malo. Tudiz ... naprosto zadna novinka. Stejnou sluzbu (ne-li lepsi) mi naidnou konkurencni poskytovatele... a navic levneji. Ja ted platim za 3GB/mesic 999,- (s DPH). U Telecomu bych zaplatil vic a ke vsemu s naprosto supidnim omezenim.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:03:57  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote

tak ten graf se jim opravdu poved

ta svislá osa je fakt geniální
člověk by si ještě nakonec myslel že 64 je polovina z 512
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:04:53  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Rychlost navic klesa uz po preneseni 0.5GB... coz mi teda prijde dost malo. Tudiz ... naprosto zadna novinka. Stejnou sluzbu (ne-li lepsi) mi naidnou konkurencni poskytovatele... a navic levneji. Ja ted platim za 3GB/mesic 999,- (s DPH). U Telecomu bych zaplatil vic a ke vsemu s naprosto supidnim omezenim.

je tam zlepseni, mas to i s telefonim pausalem (:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:20:32  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Mě to přijde za ty peníze docela OK pokud to je tak jak chápu a to, že snížení rychlosti je v týdenních cyklech ne v měsíčních.
Víc se mi ale líbí varianta 2 s vyšší rychlostí i vyšším limitem před snížením. Týdně mám možnost stáhnout 2GB velmi dobrou rychlostí a to mě osobně stačí až až.

Ovšem já jsem v situaci že platím 6K měsíčně za 64 linku omezenou 1 GB měsíčně :)) chápu že ti lidé co mají na výběr více variant či jsou notorický stahovači nemusí být spokojeni.

Noe

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:20:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

tak ten graf se jim opravdu poved

ta svislá osa je fakt geniální
člověk by si ještě nakonec myslel že 64 je polovina z 512

No to je slabota proti tomu grafu s rychlosti 1024 ... fakt bych chtel videt to maco, ktery si zaplati skoro 3k za to, ze bude moct brouzdat weby rychlosti 1024

Tragedy
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:23:53  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Mě to přijde za ty peníze docela OK pokud to je tak jak chápu a to, že snížení rychlosti je v týdenních cyklech ne v měsíčních.
Víc se mi ale líbí varianta 2 s vyšší rychlostí i vyšším limitem před snížením. Týdně mám možnost stáhnout 2GB velmi dobrou rychlostí a to mě osobně stačí až až.

Ovšem já jsem v situaci že platím 6K měsíčně za 64 linku omezenou 1 GB měsíčně :)) chápu že ti lidé co mají na výběr více variant či jsou notorický stahovači nemusí být spokojeni.

Ono jde spis o to, ze Telecom dela, jako by vymyslel a udelal buhvi jak super levny pripojeni, pritom je to mnohem horsi a drazsi varianta, nez to co nabizi konkurence uz pres pul roku...

Tragedy
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:26:54  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono jde spis o to, ze Telecom dela, jako by vymyslel a udelal buhvi jak super levny pripojeni, pritom je to mnohem horsi a drazsi varianta, nez to co nabizi konkurence uz pres pul roku...

ne on to dela kvuli tomu, ze mu ctu naridil, ze musi mit sluzbu bez nutnosti platit pausal na telefon

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:41:11  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Mickk: tak to nechapu. Nebo si muzu zaplatit ADSL bez toho pausalu "v cene"?

Tragedy
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:50:29  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jasně chápu a souhlasím .. bohužel u nás ta konkurence tu službu nenabízí takže posuzuji pouze to co můžu doopravdy mít a ne to co mají někde jinde.

No tak jak tak koukám ani na mém tel. čísle tahle služba zatím nejde ... je to svinstvo takže mám stále jedinou možnost 64kb za 6k

Noe

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:52:52  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Noe: Pokud by ti tam slo ADSL od Telecomu, tak (pokud se nepletu) muzes mit ADSL od kohokoli ... zalezi jen na tobe u koho si ho objednas.

Tragedy
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:03:00  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mickk: tak to nechapu. Nebo si muzu zaplatit ADSL bez toho pausalu "v cene"?

ne nemuzes a proto necekam ze jim ten pausal dlouho vydrzi (:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:05:27  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Mozna hloupy dotaz, ale je to ADSL, to znamena, ze ty udaje o rychlosti jsou teoreticke, respektive maximalni mozne, protoze je tam agregace, ze?
Nebo tim, ze jsou tam tydenni cykly, neni agregace na lince a dana rychlost je skutecna a agregaci "simuluji" prave tyto cykly?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:11:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

No tak jak tak koukám ani na mém tel. čísle tahle služba zatím nejde ... je to svinstvo takže mám stále jedinou možnost 64kb za 6k

pro tebe bude zrejme moznost CDMA, ktery uz je ve finalni fazi testovani neoficialne rekli, ze by se to melo spustit v cervenci / srpnu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:13:02  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Noe: Pokud by ti tam slo ADSL od Telecomu, tak (pokud se nepletu) muzes mit ADSL od kohokoli ... zalezi jen na tobe u koho si ho objednas.

Bohužel zatím nejde. Podle Telecomu má jít od 30.5. 2004 ale tomu naprosto nevěřím protože tohle je již asi 4 termín co pro mé tel. číslo ohlásili a stále to posunují.

Jinak sorry netušil jsem, že porovnáváš ADSL služby. Myslel jsem, že tou výhodnější konkurencí myslíš bezdrát nebo kabel.
To je divné že klasické ADSL je výhodnější. Potom nechápu proč telecom tuhle službu dělá pokud je méně výhodná než klasický ADSL a přitom se jedná o klon ADSL.

Noe

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:17:01  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
Jinak sorry netušil jsem, že porovnáváš ADSL služby. Myslel jsem, že tou výhodnější konkurencí myslíš bezdrát nebo kabel.
To je divné že klasické ADSL je výhodnější. Potom nechápu proč telecom tuhle službu dělá pokud je méně výhodná než klasický ADSL a přitom se jedná o klon ADSL.

tak po paty (: je v tom zahrnutej i pausal za telefoni linku

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:17:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
dela ji predevsim proto, ze i kdyz prekrocis data neplatis uz nic navic, plus pokud uvazujes limit celkove 4gb mesicne a mas to za 999 bez dane vcetne hlasovyho pausalu, tak je to vzhledem k datum levnejsi nez ty 3GB za 999 s dani bez hlasovyho pausalu, kterej musis vzdycky zaplatit , a bylo by to teda tusim 200 navic

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 12/05/2004 15:18:39
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:30:18  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Noe: Ja Telecom taky nechapu a hlavne me stve, ze dela z lidi blbce. Staci se podivat na dsl.cz, jaka je konkurence. Jak uz jsem napsal ... momentalne pouzivam ADSL od Contactelu platim 999,- (s DPH!!!), rychlost mi jeste neklesla pod 50Kb/s!, mam 3GB limit (v podstate to same co nabizi Telecom) + perfektni ping.

Tragedy
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:33:15  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Noe: Ja Telecom taky nechapu a hlavne me stve, ze dela z lidi blbce. Staci se podivat na dsl.cz, jaka je konkurence. Jak uz jsem napsal ... momentalne pouzivam ADSL od Contactelu platim 999,- (s DPH!!!), rychlost mi jeste neklesla pod 50Kb/s!, mam 3GB limit (v podstate to same co nabizi Telecom) + perfektni ping.

jeste jednou mas za 999+ pausal za telefon tohle je za 999 vcetne pausalu

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:33:59  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

dela ji predevsim proto, ze i kdyz prekrocis data neplatis uz nic navic, plus pokud uvazujes limit celkove 4gb mesicne a mas to za 999 bez dane vcetne hlasovyho pausalu, tak je to vzhledem k datum levnejsi nez ty 3GB za 999 s dani bez hlasovyho pausalu, kterej musis vzdycky zaplatit , a bylo by to teda tusim 200 navic

Neni!!! Za ten Express zaplatim 1350,- (s dani) v tom "takzvanym hlasovym pausalu" NEJSOU zadne minuty zdarma, takze jako by neexistoval... cokoli protelefonujete, zaplatite navic.
Tak si to spocteme: Ja zaplatim i s telefonem (muzu si dokonce zavolat) necelych 1300 a ADSL slape naprosto perfektne. Zatimco od Telecomu zaplatim 1350,- a nemuzu protelefonovat ani minutu.

Tragedy

Edited by - Tragedy on 12/05/2004 15:35:06
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:37:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mas ale jen 3GB limit , takze minimalne castku za 1GB pripocitat
ale spis protoze i 256 linka je vyborne pouzitelna a jeji rozdil oproti 512 ktera realne funguje 340 nebude tak velkej tak tech GB bude vic

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:48:22  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

mas ale jen 3GB limit , takze minimalne castku za 1GB pripocitat
ale spis protoze i 256 linka je vyborne pouzitelna a jeji rozdil oproti 512 ktera realne funguje 340 nebude tak velkej tak tech GB bude vic

Tech GB nebude vic, protoze rychlost se snizuje po stazeni 0.5GB. Navic me pripada vyhodnejsi mit stale stejnou rychlost. Ja treba behem dvou dnu stahnu 2GB a pak treba tyden maximalne 10MB za den. Ale o to nejde... jde o to, ze to neni nic prevratnyho, zadna super cena a neomezeny internet se nekona a cenu za 1024 lze povazovat za vtip.

Tragedy

Edited by - Tragedy on 12/05/2004 15:50:35
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 12/05/2004 :  16:12:32  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk

tak po paty (: je v tom zahrnutej i pausal za telefoni linku

i ISDN? mám ISDN pokud v tom není ISDN je mi to k prdu ... pokud je vtom ISDN je to pak SUPER a mnohem výhodnější než jakýkoli ADSL.

Noe

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  16:26:00  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
i ISDN? mám ISDN pokud v tom není ISDN je mi to k prdu ... pokud je vtom ISDN je to pak SUPER a mnohem výhodnější než jakýkoli ADSL.

oprava: tak to fakt nevim, ale urcite v tom bude nejakej hacek

RP sux, macro 4ever

Edited by - Mickk on 12/05/2004 16:28:07
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/05/2004 :  16:31:41  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
mrkni se sem http://www.telecom.cz/internetexpres/faq.php
nejak me to z toho neni uplne jasny

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 12/05/2004 :  16:31:43  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Neomezený vysokorychlostní internet
Neomezené stahování dat

to už je jak reklama na pilulky na hubnutí

už tam chyběj jen ty lidi a hlášky ve stylu

"Za 14 dní jsem stáhnul 16 giga"

"Nemůžu tomu uvěřít, za měsíc jsem stáhla 48 giga"

"Musel jsem vyhodit starý disk, 120 giga už mně nestačilo"

"Kompletní Startrek jsem stahnul za 5 dní. A to vše jen díky Telekomu."

"Doporučuju ho všem. Tato služba mě kompletně změnila. Jsem nový člověk, dnes můžu na internetu dělat co chci."

"Právě si doma dělám soukromý mirror www.archive.org ."

"Zavedl jsem si tuto službu na koleje na Strahov, nemohl jsem odolat."
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  16:37:11  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Isac:

Tragedy
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 12/05/2004 :  17:06:12  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

člověče díky po několika dnech jsem se fakt od srdce zasmál

Noe

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 12/05/2004 :  17:15:38  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Co je StarZone.cz?
StarZone.cz je internetový portál plný filmů. Najdete zde filmy mnoha žánrů. Film si můžete stáhnout na Váš počítač a pustit si je v pohodlí Vašeho domova.

Jaké jsou výhody StarZone.cz?
Především Vaše pohodlí, neboť výběr filmu provádíte z Vašeho domova a stejně tak i jejich pouštění. Znamená to, že už nemusíte chodit do vzdálených videopůjčoven a půjčovat si někdy již silně ohrané videokazety a druhý den je opět chodit vracet.
Navíc pokud si film jednou stáhnete a uložíte, můžete si je kdykoli pustit bez nutnosti dalšího stahování.

Kdo může StarZone.cz využívat?
StarZone.cz je především připravena pro naše zákazníky služeb Internet Expres tedy vysokorychlostního přístupu k internetu ADSL. Chceme tak zákazníkům nabídnout další možnosti využití ADSL a přinést jim další přidanou hodnotu v podobě domácí zábavy.

Jak stahování filmů funguje?
Stačí se připojit k internetu a ve svém prohlížeči zadat adresu www.starzone.cz.
Vyberete si film a stisknete stáhnout
po stažení filmu spustíte přes Váš Windows Media Playeru
vyplníte údaje pro placení (jméno a heslo)
můžete už nerušeně sledovat vybraný film

Jaké filmy na StarZone.cz nabízíte?
Celovečerní filmy z české i zahraniční produkce, kreslené a večerníčky, vzdělávací pořady určené hlavně pro děti.

Kolik stojí stažení jednoho filmu?
Cena za celovečerní film začíná na 40,- Kč V rámci akčních cen můžete získat i cenu od 30,- Kč

Pokud si film jednou stáhnu, mohu si ji pustit kdykoli?
Ano, musím však mít platnou licenci. Pokud ji nemám, případně vypršela její platnost, stačí být online a při spouštění souboru vyplnit údaje pro zaúčtování.

Co potřebuji k využití StarZone?
být zákazníkem Českého Telecomu
mít některou z placených internetových služeb (Internet Expres, Internet Broadband - ADSL nebo placený přístup na internet)*
program Windows Media Player verze 9 pro přehrávání

Tohle považuji za super skvělej strategickej tah. A tohle doopravdy beru jako ohromnou přidanou hodnotu k celýmu ADSL.
Už se těším na křivej škleb toho hajzla za naší videopůjčovny co chce za kazetu 50Kč či DVD 60Kč.

Noe

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/05/2004 :  17:27:31  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Noe: Nebud naivni :)
1/ Opravdu myslis, ze si budes stahovat horke novinky jako v pujcovne? Teda pokud nepovazujes za novinku filmy jako Akumulator 1, Mach a Sebestova nebo Bob a Bobek.
2/ Opravdu povazujes za "pohodlne" cely den stahovat film, na ktery se pak podivas na pocitaci. Tedy pokud nemas na PC zapojenou nejakou peknou 72+ obrazovku a DTS dekoder (buhvi jaky zvuk tam vubec bude)
3/ Myslis, ze budes mit moznost vyberu jazyka, zvukoveho systemu ci titulku?
4/ "Ceny celovecernich filmu zacinaji na 40Kc" ... to bude pocitam cena za M&Š. Pokud se tam nekdy objevi nejaka novinka (o cemz dost pochybuji), pak to bude cena patrne jina.

Takze shrnuto... radeji si zajdu do pujcovny, zaplatim 50, usetrim si cas, budu to mit vespickove kvalite i se vsemi bonusy a budu mit klid na dusi, ze sem nevrazil dalsi prachy blbum (az na Tibora samozrejme:)) z Telecomu.

Tragedy

Edited by - Tragedy on 12/05/2004 17:28:11
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 12/05/2004 :  17:29:38  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk

mrkni se sem http://www.telecom.cz/internetexpres/faq.php
nejak me to z toho neni uplne jasny

no já z toho pochopil, že nebudu mít telefon zadarmo ale pouze získám narozdíl od DialUpu slevu na můj tarif pokud budu mít ADSL.
Například tarif Telefon Universal který běžně stojí 495 Kč mě bude stát pouze 279Kč pokud si tohle ADSL objednám.

Ale na druhou stranu mě přijde, že tu slevu získám při jakýmkoliv ADSL a ne pouze při Internet Express. Takže stále nevidím žádný výhody oproti klasickému ADSL.

Noe

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000