Author |
Topic  |
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 02:08:52
|
Taky bych si chtel doma zridit ted to novy ADSL s tema 3GB (stejny argumenty jak tragedy) ALE ... nebude to az od novyho roku? 820,- contactel? s dph bez? Jinak takova perlicka chceme si v brne na private zridit taky ADSL ( 3PC - oddechl sem si kdyz Arthur napsal ze jim to jede ve 3 :)) Neni tam telefon takze sem musel na telepoint(uplne me chyta amok kdyz to vyslovim) , no y vyplnili sme vsecky veci no a ze prej to bude do 4tydnu hotovy, po 3tydnech me volal technik ze co prej se deje ze stoji pred barakem a je nejakej problem s mejma rodicema tak se ho ptam coze? No a samozrejme z nej vylezlo ze on ma zridit HTS na trvale bydliste ZADATELE! (takze ve smlouve vsude , brono, najemni smlouva brno , atd a jedina moje adresa u me doma ve Svotavach-78km od Brna!!!) Hmm tak mu rikam ze to asi ne a on ze si mam zajit na telepoint( ) , du tam a oni jeee mi to nejak pomotali do pristiho tydne pride technik k vam na spravnou adresu do brna , 14dni ... nic du tam zas a vona joo to ste vy zejtra tam mate technika , kupodivu rano zvoni telefon a technik se slovy to je vas ten obchod kam chcete zaridit HTS? Uplne mimo mu rikam jakej obchod a von prej mate cislo baraku 2. a ja rikam ne 7!!! a von aha to sem teda dostal spatny instrukce zajdete si na telepoint ... takze poladam a se slovy ZASRANEJ TELEKOM si rikam ze na telefon i net v brne seru, ted sem tam byl cca po 14ti dnech zase se zeptat teda jestli se na to vysrali nebo co ... pridu tam pta se na jmeno a hleda to v PC, za chvili me rekne o obcanku ukazu a ona to nejste vy to nemuzu vam nic rict , ja na ni cumim a pak z ni vypadlo ze misto rodnyho cisla 84... tam maj 34 takze se nekdo upsal z 8 na 3 ... no potom 30minut volala nejakymu dispecerovi aby me na moji narazku jestli teda muzu pocitat s tim do vanoc ( mysleno ironicky) s klidem rekla ... do vanoc nevime ale kdyz to pude hladce snad se dockate kdyztak se jeste zastavte ... se smrti v ocich sem opustil to doupe demence a rikam si?
Cesky Telekom vice nez slova ... 
(omluva za muj , necitelnej,urcite plnej chyb , chaotickej post ale musel sem to nekomu rict tohle je uplnej vysmech ...) |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 07:50:02
|
Ta cena je bez DPH. Je to udělaný tak, aby to příští rok s DPH 22% dalo rovnou tisícovku. Ale zřídit si to můžeš už teď. Nebezpečí je hlavně v tom, aby si se vešel do toho limitu. Myslím si, že jet nadoraz je dost riskantní. Bůhví, jak to bude Telecom měřit... |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 09:59:04
|
Schatus: ROFL No ja nemam slov... se mnou by to asi svihlo a to sem naprosto klidnej clovek :)
Adam: 3GB je mozna pro nekoho malo, ale pro me je to vic nez dost. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 11:43:43
|
Nepatří to do ADSL topicu, ale také sem napíšu mé zkušennosti s Telecomem. Stavěl jsem barák. O zavedení telefonu jsem se začal zajímat, před tím, než jsem dělal omítky, abych samozřejmě dal kabely po baráku pod ně (včetně přívodního kabelu). Před stavbou vybudovala vesnice zcela novou silnici na místě bývalého pole, rozprodala poyemky, a Telecom si na této nové silnici vytvořil u každého pozemku takový malý sloupek pro připojení telefonu. Takže volám na Telecom a ptám se, jaký typ kabelu mám zavést ven a do země až k tomu jejich sloupku. Paní mi na zelené lince odpovídá, že neví a že mě přepojí na technikz (s tím jsem počítal). Nejprve mě přepojila do prodejny. tam mi říkají, že nevědí a přepojí mě na techniky. Po dalším přepojení to hlásí, že volané číslo neexistuje. Volám tedy znovu na Telecom a znovu to převyprávím jiné paní, která mi říká, že mě přepojí na techniky. Takže po prvním přepojení jsem skončil opět na prodejně, kde mi stejný pán řekl, že mě přepojí jinam než minule. Přepojil. Na Fax. takže volám potřetí na zelenou linku, nechám se přepojit na prodejnu a znovu se z prodejny nechám přepojit na techniky. nejdříve to asi minutu nikdo nebere a potom někdo na druhém konci linky řekne, že jsou 3 hodiny odpoledne a technici už tam nejsou. Takže volám druhý den. Tentokrát mě přepojují pouze 2x a konečně yastihnu technika. Ptám se ho na kabel a technik mi říká přesný tip (XJ - a nějaké číslo). Takže koupím kabel, dám pod omítku, vyvedu z baráku ven. Zároveˇn se ptám na Telecomu, jakým způsobem mám později převést linku. Prý ať vyplním žádost o novou linku. Za 3 měsíce jsem barák dodělal (bylo září), tak volám znovu na Telecom, jestli můžou telefon zapojit prozatím pouze dráty a že po převedení linky jej budu používat. Technici z Telecomu přijedou, načež jsem se dověděl, že ten kabel, který mě kouká y baráku (a který mě poradil jejich technik) není vhodný do země a musí mi umístit na barák krabičku, která bude v jejich vlastnictví. Po pár minutách hádek na to přistoupím (výkop jsem si vykopal sám, připravil jim husí krk, prostě vše). Protože se mi ale nelíbí, že tzto věci jsou jejich majetkem, volám druhý den na Telecom, jestli by nešlo tu krabičku včetně kabelu v zemi odkoupit. Nešlo. to bych musel prý nahlásit měsíc předem, protože teď už je ten majetek nějak odepsán na zakázce a nejde to převést a blablabla. Jsem naštvanej, ale překousnu to. V říjnu jsme se měli stěhovat, takže jsem šel požádat o přeložení linky (stejné číslo) do nového baráku. Nejprve jsem se dověděl, že jsem v létě neměl vypisovat žádost o novou linku, ale o převod (což jsem té minulé pani říkal, když mi nutila žádost na novou linku). A že prý zkontrolují technické požadavky a ozvou se. V listopadu (po dvou měsících) jim volám, jak to vzpadá a dovídám se, že nelze zachovat původní telefonní číslo z technických důvodů (nevím proč, protože se jedná o stejný obvod - bylo to minulý rok před zákonem, který to nařizoval). Takže říkám co se dá dělat, jestli teda zavedou alespoň nové číslo. To ovšem paní neveděla, protože ty dva měsíce šetřili, jestli mi můžou nechat staré číslo. Opět čekám V prosinci mezi vánoci mi přišel dopis z Telecomu, že mi telefon bohužel prozatím zavést nemůžou, protože v naší ulici není vzbudována síť. To už jsem byl fakt nasranej. Takže jim v lednu volám, kdzž tam teda není síť, tak jestli můžu ten sloupek u kraje mého pozemku s logem českého telecomu vzkopnout a vyhodit. Že k němu vedou sice dráty z baráku, které jsou zapojené od jejich tehcniků asi do vyduchu, kdzž tam není síť. Paní říká, že to zjistí. Volám jim znovu na konci ledna a dovídám se, že zavedení telefonu je na dobré cestě a už to budou řešit (to jsem rád). Nakonec se mi ozvali v květnu! Kdz prý můžou zavést ten telefon, na který tam mají žádost. Tak jsem jim řekl: Zaprvé předpokládám vzhledem k platnosti nového zákona, že si budu moci již svoje číslo ponechat i přes technické problémz (prý asi jo). Zadruhé jsem rád, že to šlo tak rychle od minulého roku od srpna. A za třetí, že si zatím tu svojí zkurvenou linku můžou strčit do prdele - že už jí nechci, ať tu žádost odloží a ozvou se, až budou mít paušál nebo až k nám zavedou ADSL. A tím jsem prozatím s Telecomem skončil. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 12:20:22
|
Taky bych moh vyprávět :) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 12:30:10
|
To jsou story :) Se desim toho, az po Telecomu nekdy probuh budu neco chtit :) |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 15:00:20
|
Jojo s Telecomem jsou skoro vsechny story v podobnem duchu , nicmene kdyz clovek vi co chce, vi jak to u nich chodi a nejlepe jim vsechno rekne jak maj udelat tak nema problemy  |
Black |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 15:01:18
|
Zapomel jsi dodat, ze by si to taky mel sam udelat :) |
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 10:23:46
|
Mno me zase hosi z Telecomu pri zapojovani nastavili ADSL tak, ze muzu budto telefonovat, nebo mit pustene ADSL :) V opacnem pripade kdyz zvednu telefon, tak slysim modemovy vriskot a neslysim cloveka na druhy strane. Spojeni navic nasledne spadne.
Rikal jsem jim, ze by melo jit asi oboje zaroven, ale kdyz jsem slysel vyhybavou odpoved a nejiste pohledy, tak jsem pochopil ze by mi mohli taky rozbourat pulku bytu pri hledani vhodneho nastaveni.
Takze se obcas pripojuji pres ADSL, obcas pres GPRS, podle toho, zda cekam nejaky telefon nebo podle toho, co je aktualne rychlejsi... |
Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 16:21:36
|
To je ale dost na naprd.. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 09/12/2003 : 09:42:06
|
Za poslední dva roky ztratil Český Telecom téměř čtvrt milionu zákazníků. Tento trend nezvrátila ani řada akčních nabídek a dokonce ani to, že díky alternativním operátorům mohou jeho zákazníci volat výrazně levněji.
http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=106044 |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 09/12/2003 : 19:30:42
|
ctvrt mega fakt Telecom nemusi trapit, vzhledem k tomu, ze ten debilni kram ma doma skoro kazdej  |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 17:55:17
|
quote: Originally posted by Octopuss
ctvrt mega fakt Telecom nemusi trapit, vzhledem k tomu, ze ten debilni kram ma doma skoro kazdej 
ja nemam a sem spokojeny, ze nemusim resit problemy s telecomem 
Jinak smejdi telecomacky nemaji v nasi stanici zarizeni pro ADSL, takze No ADSL, ale mikrovlna zatim (ping 15-40ms), takze sem spokojen  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 12/12/2003 : 01:42:38
|
Resim problem  Konecne zluty prasata pachli k nam a zaridili nam ten svuj stroj na penize(linka) , nevim ted do jakyho ADSL jit ... vzhledem k tomu ze brnenska studentska obec musi poradne koukat do kapsy premyslime o zarizeni bez omezeni se zrizenim zdarma a mesicem ... no ale de o to ze nevim jak to bude pristi rok se zrizenim(za kolik) a o kolik bude levnejsi na pausalu ten 3GB omezenej(stacil by de nam kazdou korunu) ... Myslite ze je lepsi pockat do unora (koncej zkousky) nebo to zaridit ted dokud se da usetrit na zrizeni ( to prej bude stat 3500! od novyho roku ale mam v tom vubec nejakej gulas)
Diq  |
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 08/01/2004 : 23:39:20
|
Neco noveho po novem roce? mate uz nekdo zkusenosti s tim 3gb balikem? diq za info |
|
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 13/01/2004 : 10:09:51
|
U mne je noveho, ze pisu vypoved Nextre a posleze Telecomu, pozdeji pojedu pres Karneval ;] |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 13/01/2004 : 10:52:50
|
Procpak? :) |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 13/01/2004 : 15:00:48
|
quote: Originally posted by Schatus
Neco noveho po novem roce? mate uz nekdo zkusenosti s tim 3gb balikem? diq za info
S*r na 3GB balik vem si ADSL pres GTS stoji cca 1200 a je bez omezeni dat. Je mozne ze ti 3GB staci to nevim.
Jinak www.gts.cz |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 13/01/2004 : 15:06:51
|
Neco noveho po novem roce? mate uz nekdo zkusenosti s tim 3gb balikem? diq za info
Nevim, jestli myslis tu vec od Contactelu... ale ja si ji objednal, bezproblemu nainstaloval a bezi to nadherne. 3GB mi staci. Ale pokud jiz je neco cenove podobne bez omezeni, tak bych bzt tebou volil neomezeny prenos. |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 00:12:35
|
Ja sem na tom tak, ze to potrebujem na privat kde nic jinyho neni (bezdrat,cable atd ) a zvhledem k financni krizi potrebujem co nejlepsi nejlevnejsi spojeni klidne s tim 3GB protoze na stahovani mame 10MBs ucebnu par kroku od centra ale holt tam na hry muzeme zapomenout , takze Tragedy muzu se zeptat ty sis koupil ten "samoinstalacni" balik od Constactelu a pausal mas 1200 s dph? a Pingy ok? diky jinak bych nejradsi ty d*fky z telekomu utopil ve vltave |
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 10:33:40
|
Ja sem na tom tak, ze to potrebujem na privat kde nic jinyho neni (bezdrat,cable atd ) a zvhledem k financni krizi potrebujem co nejlepsi nejlevnejsi spojeni klidne s tim 3GB protoze na stahovani mame 10MBs ucebnu par kroku od centra ale holt tam na hry muzeme zapomenout , takze Tragedy muzu se zeptat ty sis koupil ten "samoinstalacni" balik od Constactelu a pausal mas 1200 s dph? a Pingy ok? diky jinak bych nejradsi ty d*fky z telekomu utopil ve vltave
Jojo... samoinstal. balicek a slo to bez problemu. Pred novym rokem to bylo tusim za 850,-... ted jestli se nepletu by to melo vychazet na rovnych 1000,- |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 11:18:15
|
Procpak? :)
Protoze po nucene migraci na 512/128 s agregaci 1:50 mam vyssi a nestabilni ping na zahranicni servery (konkretne DF), docela vysoke ztraty (3-10%) a rychlost je take velice promenliva - obcas to mam pomalejsi jak predtim. |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 14:45:39
|
To je dost slaby  |
 |
|
Martok
Starting Member
92 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 10:25:28
|
quote: Originally posted by Bearsson
Procpak? :)
Protoze po nucene migraci na 512/128 s agregaci 1:50 mam vyssi a nestabilni ping na zahranicni servery (konkretne DF), docela vysoke ztraty (3-10%) a rychlost je take velice promenliva - obcas to mam pomalejsi jak predtim.
Asi hodne zalezi na lokalnich podminkach. Jam mam 512/128, 1:50, Nextra, Praha - Prosek a na Drachenfels mam ping cca 50 ms a ztraty vetsinou 0%. Je potreba mit v zaloze dial-up modem, protoze obcas je nejaky vypadek, ale v posledni dobe jen minimalne. Moc toho nestahuju, ale vetsinou se dari dosahovat nejakych 50 kB/s (pred migraci to slo max. 20 kB/s). |
 |
|
katy
Starting Member
1 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 20:17:12
|
Joo hodne zalezi na podminkach a na tom ejslti nekde pobliz je "downloadovaci maniak" ... stava se mi ze mam treba na hodinu ping na seznam kolem 2 - 3 litrů... ale ted to jede v poslední dobe na stabilních 150-250 ... fakt hnus ... a ztraty se taky trosku zmenisly.. :)) ... pokud se ztratam z 20% na 3-5% da rikat zmenseni .. :)) .. po reklamaci u Tiscali - poskytovatel - me odkazali na Telecom kvuli nekvalitnim lajnam.. no.. co ja vim tak na druhym konci Brna je taky sestrenka napojena na Tiscali a ma ping do 50 vsude... no nevim .. bud je to co ctvrt to jinak, nebo je ti nekdo debil a ja to nejsem ... ... ... .... mysli na magory na telecomu . ... .. ... ... ... ... no .. musim uznat ze tak od 24:30 do 05:30 to jede docela dobre . :)) |
Everything you can do with lagz is crafting. Everything you have are lagz. |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 13/02/2004 : 11:31:58
|
Doporučuji www.dsl.cz kde máte naměřené rychlosti a proměnlivé grafy ADSL od různých ISP. Tiscali a Nextra jsou na tom bohužel nejhůř ze všech právě díky neomezenému limitu a tudíž stahovačům.
EDIT: Nemáte někdo zkušenosti s Bluetone Angel? |
Edited by - Lahvan on 13/02/2004 11:33:08 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 10:08:34
|
jelikož na 15 duben oznámil Telecom, že u nás půjde ADSL zjišťoval jsem co se dalo a od 3 různých poskytovatelů jsem dostal velice zajímavou informaci ohledně ADSL.
Pokud mám ADSL např: 512 MB a můj soused taky tak pokud máme oba stejného providera i stejný tarif dělíme se o linku. Pokud máme každý jiného providera tak i přes stejný tarif nejsme na stejný lince a nedělíme se dokud nebude na shodnou telefonní ústřednu, na kterou sme napojený napojenej jinej človíček od stejnýho providera se stejným tarifem. Tím je zcela jasný proč u největších providerů jako je Tiscali, Nextra ... budou naměřovat nejhorší hodnoty.
Zkráceně to znamená, že telecom nesmí slučovat na jedný ústředně uživatele od různých providerů. Proto jak jsem pochopil je mnohem a mnohem lepší zvolit nějaký dražší tarif + méně známou firmu nebo firmu, která je při daným tarifu dražší než konkurence ... protože je tam mnohem vyšší předpoklad, že na linku nás bude velice málo nebo budu sám atudíš budu mít mnohem vyšší rychlost.
Takže né že si někdo objednáte v Turnově ADSL 1024/256 od www.netway.cz  |
Noe
|
Edited by - Noe on 15/02/2004 10:16:51 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 17:05:58
|
a proto je bezdrat lepsi nez ADSL. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 17:11:43
|
quote: Originally posted by swordicek
a proto je bezdrat lepsi nez ADSL.
asi tak jako je rohlík lepší než chleba . . . |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 07:32:50
|
quote: Originally posted by Isac
quote: Originally posted by swordicek
a proto je bezdrat lepsi nez ADSL.
asi tak jako je rohlík lepší než chleba . . .
A neni ? stale lepsie ako kombinacia GPRS a ISDN  |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 08:33:39
|
Já z domova přistupuju k internetu taky bezdrátově, ale občas se pokorně vracím k ISDN.  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 10:34:58
|
Ja pristupuju ADSLkove a jsem nadmiru spokojen... ani nevim co by se muselo stat, abych se pokorne vracel k dial-upu  |
Edited by - Tragedy on 18/02/2004 10:41:16 |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 11:25:43
|
Tragéde a smím vědět od jakého ISP máš ADSL? Kdyžtak pošli PM ať se to tu nerozkřikne a nezkazí se ti to.  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 11:36:31
|
CONTACTEEEEEEL!!!!! :) |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 11:58:44
|
mam bezdrat 128 este napul s kamosem a musim rict ze napr.na NS (natural selection,mod pro hl) mivam na domacich serverech ping do 30 a lidi co maj adsl dejme tomu 512 mivaj tak kolem 80 a dost jim to laguje,takze ja sem spokojen |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
Edited by - SHIMI on 18/02/2004 15:27:01 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 15:22:53
|
Pls máte někdo zkušenost tedy stím bezdrátovým "Blue..." od radiokomunikací ... zdá se že to u nás během několika týdnů taky pujde tak že bych přehodnotil svůj záměr pořídit ADSL přes dráty.
-------------------------------------------------------------------- Jinak pro všechny:jo promazal jsem to tu a doufám, že nikdo nebude pokračovat v debatě o pravopisu ... pak bych požádal nejen o moderátora ale i o funkci zelináře  |
Noe
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 15:34:39
|
quote: Originally posted by Noe
Pls máte někdo zkušenost tedy stím bezdrátovým "Blue..." od radiokomunikací ... zdá se že to u nás během několika týdnů taky pujde tak že bych přehodnotil svůj záměr pořídit ADSL přes dráty.
rychlost vicemene srovnatelna s normalnim ADSL , pokud zrovna funguje dobre, vyhodou je absence datovyho limitu, nevyhodou vyssi zrizovaci a provozni cena |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 20:01:31
|
A pingy jsou jaký třeba na seznam? |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 20:56:04
|
Teda neviem ako komu, ale mne vobec nezalezi na datovom limite, nezalezimi mi na rychlosti, mne ide hlavne o pingy. Teda na UO treba lepsiu linku, ale co hravam daoc tak proste o rychlost nejde, ide o pingy. I ked ani tie nemusia byt nejako super, 150 je akurat.
Som si myslel ze ma GPRS zachrani, ale 1050 priemerny ping je trosku tvrde kafe aj na daoc Neviete ci sa tie pingy nemaju zlepsit ?? nova technologia/nieco ine ?
Len tak pre obraz : mam 1GB limit na GPRS a hral som aktivne cely mesiac daoc, kedze mozem aj cez den tak nejakych 8 hodin denne a ten limit som v pohode dodrzal, este som si aj stahoval filmy aby som to vyplnil, takze 1GB je az az, nemusite byt notoricky stahovaci  |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 21:39:37
|
proc notorickej stahovac ? prez internet vysila spousta dobrejch radiovejch stanic |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 21/02/2004 : 08:24:39
|
quote: Originally posted by Pepo Som si myslel ze ma GPRS zachrani, ale 1050 priemerny ping je trosku tvrde kafe aj na daoc Neviete ci sa tie pingy nemaju zlepsit ?? nova technologia/nieco ine ?
co jsem zjišťoval tak s novou technologií má přijít velice podstatný zrychlení (rychlost snad někde kolem 375kb) ale pingy zřejmě zůstanou protože systém (data rozložený do malých paketů - poslaný po kouskách - a zase složený) zůstane údajně shodný. Ono je to na vše krom her plně dostačující, a jelikož 99,9% zákazníků zajímá spíše ta rychlost a většina lidí ani netuší co ping je, tak GPRS asi nikdá nebude o super pingu.
|
Noe
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 21/02/2004 : 15:41:49
|
furt lepsi nez 1000  |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 11:54:34
|
No co si budeme nalhavat.... Eurotel je schopen vytvorit plnohodnoutnou konkurenci ADSL za 400 milionu.... CT musi do plneho pokryti ADSL vrazit 4,8 miliardy.
Vy si myslite ze CT pripusti, aby mu konkurovala jeho vlastni spolecnost (Eurotel) s tim ze by mu relativne za minimum penez totalne rozkurvila plany za 4,8 miliardy?
LOL... Eurotel se bude moct jit maximalne bodnout a kdyz to nahodou dopadne ze precijen si svoji datovou sit v pasmu 450MhZ udela, tak cena pro koncovy uzivatele bude tak kurevsky draha, aby CT varil prachy na svem nefunkcnim ADSL 
Tady v tom state to je asi nekonecna komedie |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 13:15:02
|
no plnohodnotná náhrada to rozhodně neni ten ping opravdu nic moc
každá ta služba má svou výhodu, nebudu si do hor tahat telefoní kabel a naopak, půl kilometru od ústředny s adsl nebudu v konzoli čekat než se mně napíše písmenko 
snad někdy v budoucnu bude v této oblasti fungovat konkurence, no a ta se o to postará 
jinak s tou komedii souhlasim  |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 09:36:29
|
LOL. Přece ani nemůžeš doufat, že něco smysluplného odpoví |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 12:19:45
|
No sice jsem naivni ale ne tak moc  Spis me zaujalo ze se vubec odvazej vylyzt na verejnost  |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 18:23:07
|
Ze bych si na sebe oblikl semtex ? no radsi svuj utok namirim na mistni telepoint 
Jinak uz mam doma pakl od contactelu ADSL ale nemam hesla takze jestli to nepojede zabiju Klause,Grebenicka,Kozenyho a spacham sebevrazdu prehulenim  |
|
 |
|
Topic  |
|