Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Pro Baltazara
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 06/05/2004 :  15:42:56  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GM Baltazar

Treba Despise, kam vsak bohuzel krome par harvesteru jde vyprava tak jednou za dva mesice.

A zkusili ste nekdy zapremyslet proc? Schvalne... Napovim. Klicova slova jsou: nuda, opruz, pasti, instant, delka delka delka delka.......

Jerry of Kadan Warrior [CoNT].
Protector of Good.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 06/05/2004 :  15:44:58  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LordJerry
[Asi takhle. Ten account zmizel z "neznamych duvodu" coz znamena, ze neudelal zadny prohresek ani nevyprsela doba pro automaticke smazani. Kdyz jsem to chtel resit na uzavrenem foru, bylo mi slibeno, ze se na to Gryf podiva. Na ICQ mi napsal, ze se na to jeste ten den mrkne, abych se mu za dva dny ozval. Od te doby uplynulo fakt hodne dnu, psal jsem mu mnohokrat na ICQ, postnul jsem to mnohokrat i toho topicu a odezva je velka NULA. Ze jsem po 1/4 roce skemrani a doprosovani nastvanej je vskutku podivne.

Inu pokud je to tak jak píšeš tak v tomto případě by se měl dotyčný GM a asi i ostatní GM chytnout za nos a to pořádně. Takovýhle případ by se měl řešit ne v řádu dní ale hodin. Navíc na Sphere je v tomto případě velice jednoduchá náprava (obnovení acc. ze zálohy) sice vyžadující restart serveru ale to by snad každý pochopil.

Noe

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 06/05/2004 :  15:45:28  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Pertha: nemas se za co Suertemu omlouvat
GM Suerte: ale copak? snad se te nenastval?
Spatne informace nemam.Pokud nerozeznas co je dekorace a co ne, neni to moje chyba.Apropo poslal mi to hrac, ktereho velmi dobre znas a ja sem si nic nevymyslel.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/05/2004 :  16:16:53  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

GM Suerte: ale copak? snad se te nenastval?

Me? Kdepak :-)To by ses musel víc snažit :-)
quote:

Spatne informace nemam.Pokud nerozeznas co je dekorace a co ne, neni to moje chyba.Apropo poslal mi to hrac, ktereho velmi dobre znas a ja sem si nic nevymyslel.

Nez neco napises, prosim, precti si nejprve nac reagujes. Usetris si spoustu zbytecnych uhozu. BTW: Nerekl jsem ze jsis neco vymyslel, pouze ze mas nepresne informace :-)

Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař + nespecifikovatelný počet hráčů DP)

Edited by - GM Suerte on 06/05/2004 16:29:48
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 06/05/2004 :  16:29:38  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
GM Suerte: a ty se nauc quotovat

Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 06/05/2004 :  16:40:57  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
17.02.2004 20:11 Johauna the Dash Brotherhood Opakovaná vulgární mluva ve hře, 3000 logů.
14.03.2002 00:00 Johauna Zlaty Kruh AFK makro herding, treti prohresek. Smrt, jail 72 hodin, skill na 0. Pri dalsim prohresku navrh na smazani accountu
15.02.2002 00:00 Johauna Zlaty Kruh AFK makro item ID, druhy prohresek. Smrt, jail 48 hodin, skill -20%
02.11.2001 00:00 Johauna Zlaty Kruh Makro anatomy AFK. Jail 24 hodin, skill -10%.
-----------------------------------------------------------------
tak co suerte k tomuto me reknes co ???? tak se ukaz frajere !!!!
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 06/05/2004 :  16:51:26  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Kouba: protoze to nejsou tvrde prohresky tak ji ten acc nesmazou

Vzdyt je to stejne GM, tak nevim co resis, udelala by si ten acc stejne ne?

Edited by - sword on 06/05/2004 16:52:04
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 06/05/2004 :  16:58:24  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne resim metr a metr udelala neudelal ta postava mela byt smazana s
tim musi kazdy souhlasit......

proste co se tyka dp a trestu je to hodne nekaly a to takze dost aspon tak to vidim ja skoda ze neexistuje nejaky onlinovy NKÚ aby sli sedet ty cerveny postavicky
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:01:08  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kouba

quote:

Ja ne... protoze pokud by GM smazali acc za AFK anatomy nebo itemID, tak bych myslel, ze jsou na hlavu. Imho by tyto skilly na DP mohly byt klidne od zacatku na 100%.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:08:16  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

quote:

Ja ne... protoze pokud by GM smazali acc za AFK anatomy nebo itemID, tak bych myslel, ze jsou na hlavu. Imho by tyto skilly na DP mohly byt klidne od zacatku na 100%.

tak jak my vysvetlis ze se za to mazou acc jinym???? je johauna necim vyjmecna??? je to nadclovek???
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:14:45  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Tragedy: byt sprosty ve hre jako hrac, i kdyz mam GM acc...co na to rict, to je daleko vetsi prohresek nez nejake AFK.To jsem mel na mysli.

A oddelovat GM od hrace je holy nesmysl.Tohle nejde.

Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:25:15  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

17.02.2004 20:11 Johauna the Dash Brotherhood Opakovaná vulgární mluva ve hře, 3000 logů.
14.03.2002 00:00 Johauna Zlaty Kruh AFK makro herding, treti prohresek. Smrt, jail 72 hodin, skill na 0. Pri dalsim prohresku navrh na smazani accountu
15.02.2002 00:00 Johauna Zlaty Kruh AFK makro item ID, druhy prohresek. Smrt, jail 48 hodin, skill -20%
02.11.2001 00:00 Johauna Zlaty Kruh Makro anatomy AFK. Jail 24 hodin, skill -10%.
-----------------------------------------------------------------
tak co suerte k tomuto me reknes co ???? tak se ukaz frajere !!!!

Co tím chtěl básník říct? Mám dojem že jsem to vysvětlil již v jiném postu.
Zdaleka to není jediný account u kterého GM zmírnil trest, resp. nedal trest absolutní, ač by si to vzhledem k pravidlům zasloužil.
Je celkem lhostejné, jestli to je Johauna nebo Kouba, Stoupa nebo dosaď si kohokoliv dalšího u koho bylo postupováno mírněji s ohledem na jeho působení ve hře a zkušenosti s ním.
To že má Johauna tolik záznamů ve svém rejstříku dokazuje jen to, že GM dělají svou práci poctivě a nešetří ani své kolegy.

Pokud ale tak moc trváš na tom, abych striktně dodržoval pravidla trestání, mohu ti slíbit, že co se tvých postav týče, a budeš-li s to výslovně přát, dodržím literu pravidel, přičemž žádné zmírňování trestu se konat nebude.
Dobře si vzpomínám na tvé fňukání při posledním trestu.

Edited by - GM Suerte on 06/05/2004 17:28:23
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:31:44  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
tak jak my vysvetlis ze se za to mazou acc jinym???? je johauna necim vyjmecna??? je to nadclovek???

No vyjimecna, uvnitr UO komunity, necim urcite je

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:35:15  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GM Suerte

Ktery byl naprosto neopraveny 5000 logu za to ze sou lagy jako prase neda se hybat a je mass quest a aby neprebihal clovek celou papuu tak mu reknu ze muze pouzit cizi book tak dostanu 5K logu... navic ten clovek to delal vedome na svoje tricko, takze ja byl z toho uplne z obliga......ale dostanu logy taky kdyz reknu at skocis z okna skocis budu potrestanej???

prosim te vzpamatuj se protoze:

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:40:30  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
GM Suerte: tak mi vysvetli jak muze GM, ktery ma hracsky account sproste nadavat? Neni to trosku trapne vuci ostatni GM a celemu shardu?

Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:43:06  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

.........Ktery byl naprosto neopraveny .....

Jasně, navádění k bugování je úúúúplně v pořádku ;-)

Edited by - GM Suerte on 06/05/2004 17:44:34
Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:44:12  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

GM Suerte: tak mi vysvetli jak muze GM, ktery ma hracsky account sproste nadavat? Neni to trosku trapne vuci ostatni GM a celemu shardu?

To asi není otázka na kterou bych byl schopen odpovědět. Zeptej se autora.

Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:53:44  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

.........Ktery byl naprosto neopraveny .....

Jasně, navádění k bugování je úúúúplně v pořádku ;-)

Ja nic neudelal ja mu jenom rekl jak se to dela kdyz se zeptal
tebe proste nedavam ty mas nazory jak clovek z jiny planety ale to samy si asi myslis ty o me

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 06/05/2004 :  17:58:09  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ja si asi naivne myslel, ze jsi soucasti GM teamu a jako takovy na to mas vlastni nazor.Nebo ruka ruku myje a ja radsi nic, abych nemel vlastni nazor a nerekl tak neco co by me vyrazilo z pozice GM?

Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 06/05/2004 :  18:02:20  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A ja si asi naivne myslel, ze jsi soucasti GM teamu a jako takovy na to mas vlastni nazor.Nebo ruka ruku myje a ja radsi nic, abych nemel vlastni nazor a nerekl tak neco co by me vyrazilo z pozice GM?

no kaj me taky nerekl co si mysli o reklame asi maji nejaky trauma, ale ne vazne urcite na to ma svuj nazor kdybyho rekl tak o fleka nepride protoze DDTak se na dp snazi neco delat a to je jenom dobre...

Jenom bych doplnil ze clovek ktery ma strach nebo obavy rict svuj vlastni nazor je u me divnej

Edited by - kouba on 06/05/2004 18:10:16
Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/05/2004 :  18:18:18  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ptal jses jak může někdo nadávat (GM).
Úplně normálně může nadávat jako kdokoliv jiný. A také je za to jako kdokoliv jiný potrestán. A to velice tvrdě, žádné 100 polen za slovo, nýbrž 3000 polen za několik slov.
Že mě osobně se nadávky a sprosťárny vůbec nelíbí, o tom svědčí stránka s prohřešky.
O pohnutkách kohokoliv a proč tak mluvil mi nepřísluší se vyjadřovat, do hlavy nikomu nevidím.

A co se reklamy týče, vyjadřoval jsem se v příslušném threadu, pokud tě to zajímá, tak si to najdi.

Edited by - GM Suerte on 06/05/2004 18:18:39
Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/05/2004 :  18:19:51  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenom bych doplnil ze clovek ktery ma strach nebo obavy rict svuj vlastni nazor je u me divnej

Nebo se o tom proste nechce bavit..

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 06/05/2004 :  18:56:08  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
GM Suerte: no politik zx tebe bude dokonaly, neodpovedel jsi mi na otazku, ale co muzu cekat

Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 06/05/2004 :  20:28:04  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ale nepovidej :) Ten dung mam prosly tolikrat, ze ti moc verit nebudu. Navic je to uz po X-te opakovani historie. Za paralyzu si dosad treba invis, provokaci apod.
Proste neco se udela, objevi se taktika, ktera dost znacne snizi narocnost, tak se udela opatreni aby bud byl dung slozity i s danou taktikou, nebo se upravi system tak, aby byla taktika nepouzitelna.

Srovnavat Invis s Paralyzou neni moc dobry..Invis byl mnohem ultimatnejsi kouzlo. Invis platil na vse, vzdycky ses mohl schovat, vzdycky si mohl kouzlit summony. Para neplati na vse, kouzlici potvory kouzli dal, hodne potvor ma reflex, proti flusacim monstrum to taky neni nic extra.
Kvuli pvm taktikam s pouziti provokace rusit rovnou skill.. no lol. To zguardovani pomoci provokace se vam k tomu docela hodilo.

Ta taktika v Pride "proparovat" se ke konci je pouzivana hlavne proto, ze klice k pokladum maji porad ty stejna monstra. Je logicky, ze lide zabiji jen ty monstra s klici a ostatni monstra nechaji v pare. Kdyby si dal ty klice trosku random, tak by byla preci jenom nutnost zabijet ty monstra vsechny. Porad lepsi nez do jedineho skryt poklad...

quote:

Treba Despise, kam vsak bohuzel krome par harvesteru jde vyprava tak jednou za dva mesice.

Nebo treba Pride, po Despise to ma byt 2. nejtezsi dung, coz sice je ale ta propast je moc velka. Hlavne proto, ze Pride je uz ja_nevim_jak_dlouho stejny a kazdy zna krizovy mista (a asi i cely dung) nazpamet. Kdyyby si menil po mesici krizovy mista, bylo by to trochu o necem jinem.

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 06/05/2004 :  20:43:22  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
GM Suerte>
Mluvci DP, to musi byt ale horka pozice.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 06/05/2004 :  22:00:20  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
no ty vole, tolik flamu vo hovne.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 07/05/2004 :  03:01:18  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

no ty vole, tolik flamu vo hovne.

jop

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 07/05/2004 :  07:20:42  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Baltazar: Proc by ty potvory parovali, kdyby z jejich zabiti mohli mit loot? Nebo se PvM nevyplati?

Btw: Ktery GM ma na starosti povrch a spawny/questy na nem?

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 07/05/2004 :  08:18:32  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Že mě osobně se nadávky a sprosťárny vůbec nelíbí, o tom svědčí stránka s prohřešky.

Ano, ano. Nadávky jsou bekané a dobre se v logu hledaji. Ale podívat se do logu a zjistit, kdo nám vykrádal gildu je tezkej problem.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 07/05/2004 :  08:38:39  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

quote:

Ano, ano. Nadávky jsou bekané a dobre se v logu hledaji. Ale podívat se do logu a zjistit, kdo nám vykrádal gildu je tezkej problem.

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 07/05/2004 :  08:41:01  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Mno ono to anatomy neni ani potreba k healu.
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 07/05/2004 :  09:29:30  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:

100% souhlas nekdo me pres bug cookingu vybral celou strechu (8 bronzovych + 2x myth savle) a bylo mi receno ze sem hrac prase, ze posledni 3 mesice sem strasne krute prasil pritom uz dva mesice hraju biosfear a ani predtim na uo nebyl nejaky cas.....ale pozor sem strasny prase :)
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/05/2004 :  09:30:39  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Thomiku : sám poznáš, že to tvoje "GM Suerte>
Mluvci DP, to musi byt ale horka pozice. "
se dá po určitém čase použít na jakýkoliv server jen na místo DP dosaď příslušné jméno a název.... Až bude TZ fungovat tak dlouho jako DP / a ty u toho ještě budeš / myslím, že budeš neuvěřitelně rád, když budete řešit jen podobné kraviny.

Edited by - Danda I on 07/05/2004 09:32:05
Go to Top of Page

GM Suerte
Starting Member

27 Posts

Posted - 07/05/2004 :  10:18:38  Show Profile  Send GM Suerte an ICQ Message Send GM Suerte a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemam poneti o cem mluvis. Tydne resim nekolik ukradeni acc, vykradeni acc, vykradeni domu a nestiham to.
Nepamatuji se ale, ze bych mel kdy resit vykradeni Contu.

AZ tohle budes resit na vlastnim shardu, zjistis, jak casove narocne jsou tyhle veci. Mnoho z zadosti o prosetreni je naprosto neopravnenych. Zjistis, ze nekdo nekomu pujcil postavu, a ten ji vybilil, zjistis, ze si nekdo odemknul dvere a dum byl volne pristupny komukoliv, zjistis ze veci, ktere majitel popisoval, ze tam maji byt tam nebyly, zjistis, ze majitel ti nahlasi ztratu s nekolikadennim zpozdenim a nema ani poneti, kdy ke kradezi doslo, zjistis, ze herni ucet byl nekomu prodany a puvodni majitel se ho podvodne snazi ziskat zpatky, zjistis, ze majitel domu je trestuhodne neopatrny a presto ze ma k dispozici secure bedny tak ma cenne veci volne pohazene po domecku atd atd.
Az budes mit prilezitost a na shardu 4500 accountu, tak si zkus vystopovat pohyb jedne veci, ktera byla ukradena, tak jak putovala mezi lidmi a z nich urci toho zlodeje, aniz bys presne znal cas nebo den, kdy ke kradezi doslo.
Nez to budes delat, vrele ti doporucuju navstivit samoobsluhu, udelat si zasobu proviantu, uvarit kotel kafe a zapomenout na spanek, na komunikaci s ostatnimi hraci kteri te budou co par minut kontaktovat ohledne nejakeho, z jejich pohledu, veleduleziteho problemu, pripadne ti budou psat zpravy typu: "Ahoj, jsi tu?", "pls authorize", "mas cas?", "jsi online?", "hele jsem zavrenej, ale ja nebyl AFK, ja byl na WC", "Hele zavrel jsi me za sprostarny, ale ja nikdy sproste nemluvil, posli mi log ......... jeee ze nekoho poslu do prdele to je prece normalni, to se bezne rika, to neni sproste, chci snizit trest", atd. atd. atd. atd. atd. atd....
AZ budes mit tohle za sebou, tak prijd a zamysli se nad svym postem. jeste jednou... Zjistis totiz, ze ve hre jsi sice buh, ale za tou klavesnici jsi porad jen clovek se svymi omezenymi moznostmi casovymi, fyzickymi, psychickymi, ze chces nekdy spat, ze si chces nekdy zahrat se svymi hernimi postavami, jit do hospody, venovat se pratelum, pritelkyni, ze musis chodit do prace .... A take zjistis, ze urcita skupina hracu ma pocit, ze jsi tu jen a jen pro ne a ze ta skupina hracu vi NAPROSTO PRESNE co bys jako mel delat a cim by jses mel zabyvat a vsechno ostatni je podle nich nepodstatne protoze se JICH to zrovna netyka...

Edited by - GM Suerte on 07/05/2004 10:27:36
Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 07/05/2004 :  10:24:45  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nemam poneti o cem mluvis. .....

Citat: Nikdy nevysvetlujte. Pratele to nepotrebuji a nepratele vam to stejne neuveri.

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich

Edited by - Erina on 07/05/2004 10:25:04
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 07/05/2004 :  10:28:16  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jedna se o "vykradeni" Vasi gildy nekym z Vasich adeptu mezi vanocema a silvestrem 2003?

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/05/2004 :  13:27:50  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 07/05/2004 :  13:42:02  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
tebe proste nedavam ty mas nazory jak clovek z jiny planety ale to samy si asi myslis ty o me

Prejes-li si to, ptal jsem se a GM ktery ti tehda dech 5000 polen dal nema nic proti tomu, aby se cely pripad dal na prehodnoceni jinemu GM. Muzes si vybrat kterekoli aktivni GM.
Prosim vyber si, kdo ma rozhodnout, pisu jen lidi o kom v nejblizsich dnech vim, ze budou online: Baltazar, Kaj, Suerte, Gryf, Rick.

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 07/05/2004 :  13:52:08  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azirafal
Srovnavat Invis s Paralyzou neni moc dobry..Invis byl mnohem ultimatnejsi kouzlo. Invis platil na vse, vzdycky ses mohl schovat, vzdycky si mohl kouzlit summony. Para neplati na vse, kouzlici potvory kouzli dal, hodne potvor ma reflex, proti flusacim monstrum to taky neni nic extra.

Zadne NPC nema reflex samo o sobe, vzdycky az po prvnim uspesnem meele utoku. Jinak je zcela logicke, ze pri doladovani systemu se prvne zrusi ty nejvetsi boty a pak se postupuje dal k zbylym mene zavaznym chybam.

quote:

Kvuli pvm taktikam s pouziti provokace rusit rovnou skill.. no lol. To zguardovani pomoci provokace se vam k tomu docela hodilo.

Muzes mi rict co bylo na skillu provokace jako jediny duvod pro nezruseni? To ze pomoci kombinace provo+vort sla zabit prakticky jakakoli potvora asi moc OK neni, ne? Ze diky nemu sel obratit status utocnika a kohokoli beztrestne zabit taky nebylo OK.

quote:

Ta taktika v Pride "proparovat" se ke konci je pouzivana hlavne proto, ze klice k pokladum maji porad ty stejna monstra. Je logicky, ze lide zabiji jen ty monstra s klici a ostatni monstra nechaji v pare. Kdyby si dal ty klice trosku random, tak by byla preci jenom nutnost zabijet ty monstra vsechny. Porad lepsi nez do jedineho skryt poklad...

ostatne tak to pravdepodobne skonci

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/05/2004 :  14:01:11  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ehm na nasem shardu neni moznost dum vykrast ani kdybys byl HC zlodej :) navic pokud se ti to i pres to povede coz nepovede je to dovoleny

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 07/05/2004 :  14:12:25  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prejes-li si to, ptal jsem se a GM ktery ti tehda dech 5000 polen dal nema nic proti tomu, aby se cely pripad dal na prehodnoceni jinemu GM. Muzes si vybrat kterekoli aktivni GM.
Prosim vyber si, kdo ma rozhodnout, pisu jen lidi o kom v nejblizsich dnech vim, ze budou online: Baltazar, Kaj, Suerte, Gryf, Rick.

Beeee beeee, proc si nemuze vybrat me ?

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 07/05/2004 :  14:37:09  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Muzes mi rict co bylo na skillu provokace jako jediny duvod pro nezruseni? To ze pomoci kombinace provo+vort sla zabit prakticky jakakoli potvora asi moc OK neni, ne? Ze diky nemu sel obratit status utocnika a kohokoli beztrestne zabit taky nebylo OK.

Necromancer byl v dungu aspon nejak platnej... (nemyslim tim "bugovym" zabijenim monster prs provo a vorta). Imho lepsi nez rusit skilly je opravovat jejich bugovost a nefunkcost. Ale sphera je na nic no.

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 07/05/2004 :  14:49:27  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

100% souhlas nekdo me pres bug cookingu vybral celou strechu (8 bronzovych + 2x myth savle) a bylo mi receno ze sem hrac prase, ze posledni 3 mesice sem strasne krute prasil pritom uz dva mesice hraju biosfear a ani predtim na uo nebyl nejaky cas.....ale pozor sem strasny prase :)

Tak to je sila.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/05/2004 :  14:52:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
vy toho nadelate :) me jednou vybrali hracskej acc, a to byl jeden z nejstarsich acc na serveru, raritky i kdyz s mozna ne takovou cenou jako modrozlutooranzovej must, a nikdy jsem nic zpet taky nedostal, ani se nikdo nesnazil zjistit kdo to vykradl
a to jsem byl v tu dobu GMko :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 07/05/2004 :  14:53:45  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:

quote:

Jedna se o "vykradeni" Vasi gildy nekym z Vasich adeptu mezi vanocema a silvestrem 2003?

Trefa

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 07/05/2004 :  15:25:21  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Rikam si: "Ktera kurva, ktera kurva" :o)

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/05/2004 :  15:38:21  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I
budeš neuvěřitelně rád, když budete řešit jen podobné kraviny.

Hehe, podobné kraviny?
Support a mereni nestejnym metrem je podle me nejvetsi metla UO serveru. Ale jen muj nazor....

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 07/05/2004 :  15:47:07  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hoghar

quote:

Trefa

Tak zrovna tenhle pripad jsem resil s Vasim gm celkem dlouho. Nebylo ukradeno nic, co by se dalo nejak najit (rozumej nejaky rare predmet) a nebyla zadna sance to najit. I presto jsem proveril ucty,IP a dalsi udaje vsechn adeptu, kteri meli k te gildovni truhle pristup. Vic jsem udelat nemohl.
Btw spise nez o vykradeni gildy slo o to, ktery adept to byl a ktery z nich mel byt vyhozen.

Stejne nechapu, proc tu Mistrale rikas neco takoveho, kdyz to proste je uplne jinak .... aha, moda ... anebo mozna propagace? To snad ne ...

Kouba:
- Gm jiz nekolikrat prohlasili, ze cenne veci maji byt v secure truhlach, od toho jsou.
- Gm ti nemuze vratit ukradeny majetek, dokud ho neziska od zlodeje
- proberu to s Olorinem a zlodeje chytime, uz jen z principu

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/05/2004 :  15:52:15  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Stejne nechapu, proc tu Mistrale rikas neco takoveho, kdyz to proste je uplne jinak .... aha, moda ... anebo mozna propagace? To snad ne ...

I ty Brute?

Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 07/05/2004 :  19:10:24  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:

I ty Brute?

Sagger je asi jediny GM na DP, proti kterymu nemuzu mit jedinou vytku. Nikdy neudelal unahlene-nespravne rozhodnuti, ktere nekoho nenavratne poskodilo a na kritiku nikdy nereagoval jako pubertak (oni me kritizuji, nemaji me radi, ja je taky nebudu mit rad), coz se o jinych GM rict neda.

Edit: To moje tvrzeni, ze nikdy...., tak to je mineno z meho pohledu. Nikdo neni neomylny. Ale nevim o zadnem pripadu, kde by figuroval Sagger jako nekdo, kdo nekoho nenavratne poskodil nespravnym rozhodnutim.

Jerry of Kadan Warrior [CoNT].
Protector of Good.

Edited by - LordJerry on 07/05/2004 19:13:31
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000