Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Jak jste přišli ke svým nickům?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 17/04/2004 :  10:00:52  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Nedávno jsem se bavil s Horinem o vzniku našich nicků...a přišlo mi to jako celkem zajímavé téma.
Já třeba jsem kdysi ještě na gympu měl hrát s ostatníma volejbal, ale protože mě volejbal nebaví a učitel si odskočil, vytáhl jsem kopačák a šel s kámošem pryč kopat na bránu. když se však milý učitel vrátil, neskutečně na mě řval zhruba toto : jsi excentrik, exot a rebel + bala bla bla dvojka z těláku ap :o) a nějak se ten Rebel chytl :o) call me Reb :o)
A co vy????

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team

Plague
Starting Member

52 Posts

Posted - 17/04/2004 :  13:31:10  Show Profile  Send Plague an ICQ Message Send Plague a Private Message  Reply with Quote
Když jsem začal hrát Diablo 2 tak jsem hrál za nekromanta a moc mě to bavilo. Mno a tak jsem si vymyslel hezké nekromantské jméno...

Plague[Braterstvo], Istar Luin
Lenost je matka pokroku. Václav Musil
Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 17/04/2004 :  13:46:22  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
ME nikdy neslo plusquam perfektum v nemcine ,tak asi proto :]

máslo
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 18/04/2004 :  03:08:38  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Ja se zhulil a Bob Marley me ho napsal fixou na monitor

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 18/04/2004 :  08:13:30  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Muj strycek,ktery strasi u nas na pude se tak jmenoval.

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.

Edited by - Artuhr on 18/04/2004 08:38:56
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/04/2004 :  08:33:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kdyz jsem zacinal s hrama po netu to byl betatest RD1 tak me tam rekli ze si mam vymyslet nickname a registrovat se na cyberspace, no tak jsem si vzal todle z jedny knizky od pratcheta, je to teda mimo serie zemeplochy tak to moc lidi nectlo :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 18/04/2004 :  12:39:26  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Na Battlenetu Diabla 1...
nejak jsem zakladal furt novy a novy postavy. Puvodne jsem mel byt i na UO Thomas jako muj hlavni mag na Diablu, ale jmeno uz bylo obsazeno a tak jsem zvolil jmeno meho wara na BN.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 18/04/2004 :  13:49:40  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
Moje meno vlastne menom neni..som si ho dal,lebo je to neosobne..zoldak cize moj avatar je len to co don dam a o nicom to nevypoveda..to viem len ja co je to ta osoba zoldnier :-)))

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 18/04/2004 :  13:55:41  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Ja sem na svou nicku Rebela narazil kdysi na openairu.

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.

Edited by - Cert2 on 18/04/2004 13:59:06
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/04/2004 :  14:04:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoldnier

Moje meno vlastne menom neni..som si ho dal,lebo je to neosobne..zoldak cize moj avatar je len to co don dam a o nicom to nevypoveda..to viem len ja co je to ta osoba zoldnier :-)))

jses smucka prodejna, ja to vim rikal to rodier

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 18/04/2004 :  14:40:19  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Zoldnier

jses smucka prodejna, ja to vim rikal to rodier

ses schmutzka naivni jestli tomu veris

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:10:43  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

Ja sem na svou nicku Rebela narazil kdysi na openairu.

jo to si pamatuju, mels v xichtu zabodane miliony piercingu a klanel si se mi...ach to byly casy, ted mi uz jen cistis boty. to je neuctivost

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:27:25  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
mam rad egyptskou kulturu a mytologii....

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:35:04  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
vůbec netuším

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 18/04/2004 :  21:01:12  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
No ja mam nick z me prvni RPG ke ktere jsem se dostal, a to Icewind Dale kde hned na zacatku vas oslovi Hrotghar nebo tak nejak, tak jsem si to jen skratil a oblibil natolik ze uz to dlouho pouzivam. Jen to musim skracovat jeste vic jelikoz se to lidem spatne vyslovuje :)

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:08:48  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
koupil jsem ho na burze ... zadnej me samotnyho nenapad ;-(

ego tycoon
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:09:48  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

koupil jsem ho na burze ... zadnej me samotnyho nenapad ;-(

vis ze bych tomu i veril

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 19/04/2004 :  00:08:34  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
nechtěl jsem to zveřejňovat, ale když už i ToHor vyšel s pravdou ven

já svůj nick dostal přidělenej od guildy, resp. podle původních pravidel jste si vzali nick prvního člověka co jste ve hře zabili . . .
Go to Top of Page

929
Starting Member

41 Posts

Posted - 19/04/2004 :  00:10:41  Show Profile  Send 929 an ICQ Message Send 929 a Private Message  Reply with Quote
chtel jsem byt originalni a zajimavej

ancient member of karma police

Go to Top of Page

Scream_
Starting Member

16 Posts

Posted - 19/04/2004 :  00:27:08  Show Profile  Send Scream_ an ICQ Message Send Scream_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 929

To nevysvetluje ten nick ;)

Scream
Tato zprava byla prenesena 100% recyklovatelnymi elektrony.
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 19/04/2004 :  08:35:04  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scream_

quote:
Originally posted by 929

Beztak pri secteni ruznych kombinaci vyjde datum narozeni Bin Ladina

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 19/04/2004 :  09:55:46  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hoghar

No ja mam nick z me prvni RPG ke ktere jsem se dostal, a to Icewind Dale kde hned na zacatku vas oslovi Hrotghar nebo tak nejak, tak jsem si to jen skratil a oblibil natolik ze uz to dlouho pouzivam. Jen to musim skracovat jeste vic jelikoz se to lidem spatne vyslovuje :)

Treba Hoghar je jmeno slavneho komiksoveho hrdiny: Viking Hoghara the great ! :)

muj nick vymislel tohor, protoze mu prisel moc blby a nevyrazni aby ho sam pouzival, vzal jsem ho ja. ( jeden z duvodu je taky ze jsem castesne nemel prachy jit na burzu koupit 1337 nick ... njn chudy student ! )

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 19/04/2004 10:05:46
Go to Top of Page

Raziel
Starting Member

8 Posts

Posted - 19/04/2004 :  11:26:05  Show Profile  Send Raziel an ICQ Message Send Raziel a Private Message  Reply with Quote
Kdo nehral Soul Reavera je u me barbar :-)

Kolo tká, jak si kolo přeje...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 19/04/2004 :  11:42:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
U me to je s nickem celkem jasny

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/04/2004 :  11:54:11  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
Roger Zelazny, Andrzej Sapkowski

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 19/04/2004 :  12:11:58  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
hoghar:Ten nick vlastne znamena bradavice ne

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 19/04/2004 :  12:51:40  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Ses traged.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 19/04/2004 :  12:53:45  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

quote:

Ses traged.

A navic bez pindoura, takze Tragedy. :)

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 19/04/2004 :  13:09:31  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

Roger Zelazny, Andrzej Sapkowski

to je mi jasne a myslim, ze nejsi sam

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 19/04/2004 :  14:44:38  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

hoghar:Ten nick vlastne znamena bradavice ne

Ech? :)

Colldor: to jsem nevedel ;)

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Unknown
New Member

146 Posts

Posted - 19/04/2004 :  16:27:26  Show Profile  Send Unknown an ICQ Message Send Unknown a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

quote:
Originally posted by mechac

quote:

Ses traged.

A navic bez pindoura, takze Tragedy. :)

nicmene to nebude tak horky ... nebo ji Julieta hodne cokolady a zapiji to litrama piva?? jinak grats obema
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 19/04/2004 :  16:38:50  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem se chtel menovat Hořím, ale preklepl sem se a naplsal sem Horin. Takze se vlastne menuju Hořín a nevim proc me vsichni rikaji Horin.

Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 19/04/2004 :  16:40:56  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
no ja se tak jmenuju v realu, takze ...

# jw [off]
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 19/04/2004 :  17:03:42  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jules Winfield

no ja se tak jmenuju v realu, takze ...

A jak ti rikaji? Julku? :)

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 19/04/2004 :  23:01:26  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
kluci mi rikaj rambo a holky kretene

ego tycoon
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 19/04/2004 :  23:06:58  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kluci ti rikaj kretene a holky ti rikaj kretene tahni!

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 20/04/2004 :  21:46:52  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:

to je něco ve smyslu podle sebe, soudím tebe? :o)

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 21/04/2004 :  07:00:27  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:

to je něco ve smyslu podle sebe, soudím tebe? :o)

Ne to byl vtip ty trapaku.

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 21/04/2004 :  12:20:49  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Ahaaa!

Ad nick: Dalo by se rici ze sen, za davnych casu, kdy jen ti nejvetsi maniaci vubec vedeli ze kdesi 'tam venku' existuje neco jako Internet ;)

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 21/04/2004 :  13:40:17  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Cetl jsem nejakou knizku vo pocasi zrovna v době, kdy jsem si ještě dělal falešny představy o rychlosti telekomunistickyho dialupu.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/04/2004 :  14:12:09  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
takze chello

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 21/04/2004 :  15:26:53  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
takze chello

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 21/04/2004 :  18:33:32  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
a oooze jsem vyhral v tombole ... a vsem tajemstvim je konec

ego tycoon
Go to Top of Page

Scream_
Starting Member

16 Posts

Posted - 21/04/2004 :  21:17:07  Show Profile  Send Scream_ an ICQ Message Send Scream_ a Private Message  Reply with Quote
Tenhle nick mi prisel proste hrozne sexy, ale jak me napad nevim...
A to podtrzitko tam mam, protoze Tibor mi tu nepodtrzitkovou verzi hrozne zavidel tak mi ho zabanoval (a svedl to na poruseni zakazu prodeje accountu na DP)

Scream
Tato zprava byla prenesena 100% recyklovatelnymi elektrony.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 21/04/2004 :  21:48:01  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
lol ty jeste zijes?
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/04/2004 :  09:33:28  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
tohor> a jahudka ?

Go to Top of Page

929
Starting Member

41 Posts

Posted - 22/04/2004 :  21:29:05  Show Profile  Send 929 an ICQ Message Send 929 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scream_

quote:
Originally posted by 929

lepsi jmeno do stredoveke rpg me proste nenapadlo.

ancient member of karma police

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/04/2004 :  22:54:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
hm to je ovsem naprosto logicky
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/04/2004 :  23:39:58  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
nebo negr?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/04/2004 :  08:42:47  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Ještě za dob mého pobytu na gymplu (tj. 1988-1992 ) jsem hráli Dračí Doupě. Protože jsem potřeboval nějaké jméno pro svého mága, koukal jsem všude kolem. V jednom díle Conana, které ho jsem četl byl jeden vcelku dobrý mág (než ho Conan sejmul) a jmenoval se Khosatrall Khell. To se mi docela líbilo, tak jsem ho zvolil. Bohužel pro net bylo dost dlouhé a i pro oslovení to nebylo to pravé, tak to lidi kolem mě zkrátili na Khostri a bylo to. už mi to zůstalo.
i když někdy tu a tam použuju ve hře i celé jméno, většinou se omezuju na Khostriho.
Pokud potřebuji více postav, všechny ostatní dělám nejakými hrozně českými RPG názvy (aby vyjadřovalo rasy či povolání postavy). Takže v EQ, DAOCu atp jsem měl postavy jako Zelenac Travoslapek (druid EQ), Silenec Vsechnobouch (trol berserk v DAOC), Dyka v'Zadech atp.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 23/04/2004 :  09:47:37  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 929

lepsi jmeno do stredoveke rpg me proste nenapadlo.

Od kdy se UO odehrava ve stredoveku?

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000