Author |
Topic  |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 28/04/2004 : 19:16:51
|
Mohli by ste mi napisat aky pouzivate firewall a antivir vy, hladam nejaky kvalitny v ramci medze, pretoze ak sa da tak nejaky free alebo taky co beha celkom slusne aj ked je na shareware verzii.
Som sa konecne dostal k mikro tak si to chcem nejako zabezpecit.
Danke schon.
PS : A nie zase nejake technicke zazraky, niesom v tom az taky majster
|
|
| |
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 28/04/2004 : 21:17:06
|
fw: hw router av: mozek |
ego tycoon |
 |
|
None
Starting Member
74 Posts |
Posted - 28/04/2004 : 21:21:42
|
Pokud jsi se dostal k mikru, tak to doporucuju Samuelsona nebo pokud mas radeji ceske autory, tak Holmana, ve sve knizce vysvetli mikro velmi dobre na praktickych prikladech. |
<font color="#FF9900">Czech Heroes member[/orange]
Feel of power! Feel of Beat! Radio Beat on 95.3FM!
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 29/04/2004 : 01:59:26
|
quote: Originally posted by None
Pokud jsi se dostal k mikru, tak to doporucuju Samuelsona nebo pokud mas radeji ceske autory, tak Holmana, ve sve knizce vysvetli mikro velmi dobre na praktickych prikladech.
Roflmao.     Ty si zdebilnenej skolou jako svine. Uz s tou VSE jdi nekam.  
Mikro = mikrovlnka.
|
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Aenstrius
New Member

101 Posts |
Posted - 29/04/2004 : 02:32:48
|
Jediny dobry softwarovy firewall co pouzivam je Sygate Personal Firewall Pro.
Antivirus mam NOD, ale ten mam skor tak, na okrasu. Kazdopadne ako vravi ToHor, pokial si normalny a nechces si zvacsit penis, tak virus nedostanes. Trojany a cervy odfiltruje spolahlivo firewall. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 29/04/2004 : 09:31:55
|
Taktez Sygate + AVG Ale souhlas, ze antivir potrebny neni. V zivote jsem nemel jedineho vira... ale AVG jsem dostal zadara, tak sem ho testnul. Zatim bordel nedela, tak ho tam nechavam. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/04/2004 : 09:56:50
|
pouzivam sygate a hlavu |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 29/04/2004 : 10:29:03
|
Zone Alarm Pro a NOD32 + pouzivam mozek ( nebo se alepson snazim ) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 29/04/2004 : 21:04:30
|
Je pravda ze antivir teraz nemam ziadny a tiez nemam nejake viry, ale staci ked si pohladate crack a mate velku sancu nieco natiahnut. |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 01:21:48
|
quote: Originally posted by Pepo
Je pravda ze antivir teraz nemam ziadny a tiez nemam nejake viry
a ted mi rekni jak vis ze zadny viry nemas, kdyz nemas av?
Ja sem si to treba doted myslel taky, nez se mi tu vcera vyklubaly hned 2 trojany najednou. A to takovy ze je neobjevi normalni test disku, pouze rezidentni kontrola (NOD32), protoze se delaj neviditelnyma (ne to neni sranda). Netusim jak se to sem dostalo, ale mozna to souvisi s tim ze mi predtim zkolaboval firewall (zonealarm), kterej sem tudiz odinstaloval(od zacatku zpusoboval chyby pri startu windowsu nejaky chyby a vyvolaval scandiskovou kontrolu...). Akorat ted trosku nevim jakej jinej fw vzit... |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 06:08:12
|
Já používám ISA 2004 a jsem fakt spokojen. Uznávám, že k personálnímu FW to má hodně daleko |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 08:23:24
|
quote: Originally posted by Tartaros
Ja sem si to treba doted myslel taky, nez se mi tu vcera vyklubaly hned 2 trojany najednou. A to takovy ze je neobjevi normalni test disku, pouze rezidentni kontrola (NOD32), protoze se delaj neviditelnyma (ne to neni sranda). Netusim jak se to sem dostalo, ale mozna to souvisi s tim ze mi predtim zkolaboval firewall (zonealarm), kterej sem tudiz odinstaloval(od zacatku zpusoboval chyby pri startu windowsu nejaky chyby a vyvolaval scandiskovou kontrolu...). Akorat ted trosku nevim jakej jinej fw vzit...
doporucuju sygate personal firewall , lepsi proste neznam :) www.sygate.com |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 16:06:10
|
quote: Originally posted by Tartaros
Ja sem si to treba doted myslel taky, nez se mi tu vcera vyklubaly hned 2 trojany najednou. A to takovy ze je neobjevi normalni test disku, pouze rezidentni kontrola (NOD32), protoze se delaj neviditelnyma (ne to neni sranda). Netusim jak se to sem dostalo, ale mozna to souvisi s tim ze mi predtim zkolaboval firewall (zonealarm), kterej sem tudiz odinstaloval(od zacatku zpusoboval chyby pri startu windowsu nejaky chyby a vyvolaval scandiskovou kontrolu...). Akorat ted trosku nevim jakej jinej fw vzit...
heh..
av nepouzivam, jsou to zbytecne brzdy kompu, staci pouzivat mozek imo proti chybam v systemu me chrani nat (utok zvenku), od dob dosu (casteho vymenovani softwaru predevsim her na disketach ktere melo za nasledek sireni viru) jsem zadny virus na kompu nemel a neplanuji provozovat :)
aano jsem si 100% jistej |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 19/05/2004 16:06:49 |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 16:12:45
|
quote: Originally posted by Tibor
Já používám ISA 2004 a jsem fakt spokojen. Uznávám, že k personálnímu FW to má hodně daleko
ISA 2004 se uz prodava ? a za cenu isa 2000 bych na doma mel celkem dobrej hw firewall |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 16:15:28
|
Ne, ještě se neprodává. Ale umí to fakt parádní věcičky. Otázka je co všechno by ten HW firewall uměl ... |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 16:20:13
|
quote: Originally posted by Tibor
Ne, ještě se neprodává. Ale umí to fakt parádní věcičky. Otázka je co všechno by ten HW firewall uměl ...
nerikam ze bude lepsi, treba web cache mit nebude, ale na domaci pouziti vhodnejsi, napr. nepotrebujes dalsi bezici pocitac |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Nazir
Starting Member

4 Posts |
Posted - 19/05/2004 : 16:23:50
|
Norton Internet Security Pro + Shorewall (Netfilter). Občas je záhodno projet woknous stroje ad-awarem a obojí (antivir i ad-aware databázi) udržovat aktualizované. Ovšem můžeš mít tisíce perfektního softu a stejně Tě to, pokud se chováš jako lempl, nezachrání, čili hlavní je ten Mozek! |
 |
|
|
Topic  |
|