Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 *hukot* pri startu - grrrrr
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/05/2004 :  10:28:44  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Mozna se s tim nekdo z vas setkal, tak poradi. Po asi dvou mesicich provozu mi silene zacal hucet vetrak (myslim, ze to je on) v compu. Vypada to asi tak, ze kdyz nastartuju pocitac, tak se ozve takovy *huuuuiiiiiiiiii*, ktere trva cca 30 sec a pak jakoby zpomaluje *huuuuuu*, az se uplne zastavi *huuu u u uu u* ... od te doby jede vse v poradku a tise.
Stejny problem jsem mel u stareho compu a tesil jsem se, ze uz budu mit klid. Poradi nekdo co s tim? Setkal se s tim nekdo?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 13/05/2004 :  10:48:40  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
mně taky takle u novýho pc začal hučet větrák
furt se to stupňovalo, ale nakonec to přestalo

když jsem asi za měsíc pc rozdělal abych tam přidal šuplík, zjistil jsem že větrák na video kartě už opravdu nehučí, "dohučel" totiž uplně
Go to Top of Page

Scream_
Starting Member

16 Posts

Posted - 13/05/2004 :  13:29:59  Show Profile  Send Scream_ an ICQ Message Send Scream_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Mozna se s tim nekdo z vas setkal, tak poradi. Po asi dvou mesicich provozu mi silene zacal hucet vetrak (myslim, ze to je on) v compu. Vypada to asi tak, ze kdyz nastartuju pocitac, tak se ozve takovy *huuuuiiiiiiiiii*, ktere trva cca 30 sec a pak jakoby zpomaluje *huuuuuu*, az se uplne zastavi *huuu u u uu u* ... od te doby jede vse v poradku a tise.
Stejny problem jsem mel u stareho compu a tesil jsem se, ze uz budu mit klid. Poradi nekdo co s tim? Setkal se s tim nekdo?

Neco podobnyho jsem videl pred nekolika lety na skole, postupne to tam zacalo delat nekolik vetraku. Vetraky se vymenili a z pocitacu se od ty doby zacalo jednou za 2 mesice vysavat prach a bylo po problemu.

BTW uzasny popis zvuku

Edit: kdyz jsem ten popis zvuku ukazal znamymu tak prvni co prohlasil bylo ... cituji "ma v hajzlu ložiska" ... tak tady mas dalsi voditko v cem je problem.

Scream
Tato zprava byla prenesena 100% recyklovatelnymi elektrony.

Edited by - Scream_ on 13/05/2004 15:11:11
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 13/05/2004 :  15:31:36  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo dělalo mi to to samý, sralo mě to tak že jsem koupil nový zdroj a pohoda! No a když už jsem to měl otevřený tak i deska, procesor a paměti a AMD už mi nesmí do baráku ani jako ovládání k ledničce!.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 13/05/2004 :  16:02:04  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patas
Jo dělalo mi to to samý, sralo mě to tak že jsem koupil nový zdroj a pohoda! No a když už jsem to měl otevřený tak i deska, procesor a paměti a AMD už mi nesmí do baráku ani jako ovládání k ledničce!.

Negre !

Black
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/05/2004 :  16:20:14  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Takze zdroj rikate... hmmm.... ze mam ale kliku na to narazit 2x po sobe. Zkusim to rozdelat a trochu "prostouchat" :)

Black: Teda ten tvuj avatar... sem si rikal, co mi to porad pripomina, tak jsem si vytahnul jenom obrys a tohleto mi vyslo ;)

Tragedy

Edited by - Tragedy on 13/05/2004 16:46:07
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 13/05/2004 :  16:46:15  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takze zdroj rikate... hmmm.... ze mam ale kliku na to narazit 2x po sobe. Zkusim to rozdelat a trochu "prostouchat" :)

Ne to neni klika to je imho normalni kdyz se cely vnitrek pocitace pohaneny AMD pohybuje v teplotach stredne velkeho grilu tak ta vazelina z lozisek se vypari do tydne od prvniho spusteni no a vetrak od zdroje je prvni na rane :)

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/05/2004 :  16:48:14  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Patas: No ja mel predtim PIII :)

Tragedy
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 13/05/2004 :  17:01:33  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
kdyz pustis komp studenej a mas tam ponekud jetejsi vetrak je mozne ze dela bordel ktery se postupne vytraci az se to vrati do normalu tak jak se system zahriva, skus vzit vetrak luxem (nezapomen podrzet lopatky) pokud nepomuze kup novej ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 13/05/2004 :  17:41:29  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
lopatky držet už před startem luxu
roztočený to dokáže pěkně naseknout prst
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 13/05/2004 :  18:41:06  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Nejcastejc se posiraj vetraky na grafarnach...

AMD nema od dob Tbirdu problem se ztratovym teplem.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 13/05/2004 :  20:52:27  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
ZDROJ EUROCASE 300W P4 s PFC super tichy EC300X1 PFC

nebo zkus tenhle zdroj je dost tichej a ma vetrak dovnitr PC .

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 13/05/2004 :  22:55:14  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
me to dela vetracek na cipsetu, setrilkove od gigabyte tam proste museli dat kluzny lozisko :(

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Scream_
Starting Member

16 Posts

Posted - 13/05/2004 :  23:41:19  Show Profile  Send Scream_ an ICQ Message Send Scream_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by San-Raal

me to dela vetracek na cipsetu, setrilkove od gigabyte tam proste museli dat kluzny lozisko :(

Ten jsem vyhodil po mesici provozu desky kdyz ten vetracek byl 3x hlucnejsi nez vsechny ostatni komponenty dohromady. Zustal mi tam jen pasiv a northbridge si nijak nestezuje.

Scream
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 14/05/2004 :  00:17:28  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Patas, negre, nevidis si do huby Vsichni co prudite do AMD o tom vite kulovy Ne teda uplne kulovy ale vazne me dojimaj hlasky typu AMD topi jak svine, AMD je sracka, AMD je pomaly, AMD se na Intel nehrabe, AMD je nestabilni a vsechno se na nem sere... kua lidi pochopte ze dneska uz tam skoro neni rozdil... Jedno ma vyhody tam, kde nema vyhody to druhy, a naopak... je to nastejno.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 14/05/2004 :  00:55:13  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
mně dostávaj zapálený příznivci AMD, který kážou slávu AMD na fórech o hw jen kvůli tomu, že na Intel nemaj

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 14/05/2004 :  07:53:24  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
me zas dostavaj vatari, co si za prvnich 5 platu koupej celeron a pak delaj chytry :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/05/2004 :  08:00:59  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
jo to se mi u staryho kompu taky stavalo...postupne to hucelo vic a vic az to dohucelo vubec(vysavani vubec nepomahalo),ale nemusel sem kupovat celej novej zdroj,stacilo koupit do zdroje novej vetracek

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 14/05/2004 :  10:46:46  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

me zas dostavaj vatari, co si za prvnich 5 platu koupej celeron a pak delaj chytry :-)

myslíš Rodiera ? ikdyž to asi nebude za prvních 5 platu, ale podpor v nezaměstnanosti

ano, hlásat slavů Intelu s Celeronem v bedně je snad horší než ten případ příznivců AMD
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/05/2004 :  12:04:48  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
amd topi 70w, intel p4 kolem 100w, amd ma lepsi strukturu, intel je vyraben lepsi technologii...

nejlepsi procesory od intelu byly p3 a xeon

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 14/05/2004 :  12:14:09  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Nejsem zarytej priznivce AMD, vidim to tak nastejno. Vubec nerikam ze jedno z toho je lepsi. Oboje ma svoje klady
Go to Top of Page

Scream_
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/05/2004 :  12:49:01  Show Profile  Send Scream_ an ICQ Message Send Scream_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

amd topi 70w, intel p4 kolem 100w, amd ma lepsi strukturu, intel je vyraben lepsi technologii...

A pokud chcete rozjet 55x sphere server tak AMD je nejlepsi volba ... nechapu jak i pres tento argument muze nekdo porad jet na Intelech :)

Scream
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 14/05/2004 :  13:05:00  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
a kdo by chtel rozjizdet Sphere?
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 14/05/2004 :  18:14:47  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
No imho neni problem v AMD ale v deskach/chipsetu, proste via mi nesmi do domu. Btw jaky jsou ty chipsety od nvidie?

corwin> ano, p3 byl imho zatim nejlepsi procik, bohuzel s marketingove likvidacni cenou :(

San-Raal
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 14/05/2004 :  21:24:20  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
My chudi si nemuzeme dovolit kupovat extreme dlouhe pipelines od intelu.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 14/05/2004 :  21:33:59  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thor

My chudi si nemuzeme dovolit kupovat extreme dlouhe pipelines od intelu.
Jako for dobry, ale pokud vim tak Intel od těch dlouhych pipeline upustil
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 15/05/2004 :  00:45:24  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Jetli jo tak rozhodne ne u prescottu a zadnej novejsi model od Intelu sem na trhu jeste nevidel ;)

Tank_Chief
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 15/05/2004 :  02:38:21  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

No imho neni problem v AMD ale v deskach/chipsetu, proste via mi nesmi do domu. Btw jaky jsou ty chipsety od nvidie?

mam nforce2, amd bartona 2500 (toho nejlevnejsiho a nejnizsiho, a jsem velmi spokojen, chipset cpu a vubec celej system je velmi stabilni, neznam zadne zaseky ci samovolne restarty atd.. bartona sem kupoval box chladic je velmi kvalitni dokonce neni ani extreme hlucny, po pul roce provozu jsem ho ale nahradil vodnim chlazenim protoze chci uplne ticho :)

vykon pocitace neni zavyslej jen na cpu, mnooohem vice zalezi na ramce, mam giga v dualnim radici co ma nforce je to znat

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 15/05/2004 :  03:50:09  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
kurna, tak jsem to asi zakrikl, dneska jsem pritahl boxovaneho prescotta ktery mel jit v pondeli do sveta a ten zmetek je uplne studeny :(
btw kupoval jsem taky zdroj, az ted jsem zjistil ze je to stejny typ co tady doporucoval trans, a fakt to neni slyset, pritom cena pohodova tesne nad petikilem.

San-Raal
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 15/05/2004 :  09:45:25  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
je studenej, kdyz se nic nedeje ...
pokud je studenej i v akci, tak mas spatne nasazenej chladic ;-)

ego tycoon
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 15/05/2004 :  11:40:52  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
po pul roce provozu jsem ho ale nahradil vodnim chlazenim protoze chci uplne ticho :)

Muzes postnout pls nejaky detaily kde se to da koupit jak to vypada atd. a jaky s tim mas zkusenostni docela by me to zajimalo.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 15/05/2004 :  12:48:03  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

je studenej, kdyz se nic nedeje ...
pokud je studenej i v akci, tak mas spatne nasazenej chladic ;-)

no p4/2,4 s teplym chladicem jsem jeste nevidel, bez chladice je za 5s docela horka, ani jsem nelezl do biosu (kdyz jsem testoval tu druhou desku)

San-Raal
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 15/05/2004 :  22:26:34  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

PRESNE TAK! VIA je naprosto nehorazna sracka, svyho casu se mi svevolne resetoval komp, prisel jsem diky tomu i o historii icq za 2 roky (pro nekoho picovina, pro nekoho ne)... Co mam nForce2, LUXUS!
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/05/2004 :  04:41:34  Show Profile Send Khaa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec

ZDROJ EUROCASE 300W P4 s PFC super tichy EC300X1 PFC

nebo zkus tenhle zdroj je dost tichej a ma vetrak dovnitr PC .

Jako ze ti teplo ze zdroje odvadi do pretopeny case nebo teplo z case posila do pretopenyho zdroje?:)
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/05/2004 :  04:43:31  Show Profile Send Khaa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw jaky jsou ty chipsety od nvidie?

Docela dobry lec novy via jsou taky dobry:) Takze babo rad respektive volil bych dle vyrobce (Epox rulez:)) ne dle chipsetu bo rozdil stejne nepoznam
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/05/2004 :  04:47:23  Show Profile Send Khaa a Private Message  Reply with Quote
Tragedy: Kterej vetrak to dela?:) Otevri komp a poslouchej:) Po dvou mesich je to zraly na reklamaci jinak Comp sis stavel?
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/05/2004 :  04:52:15  Show Profile Send Khaa a Private Message  Reply with Quote
quote:

vykon pocitace neni zavyslej jen na cpu, mnooohem vice zalezi na ramce, mam giga v dualnim radici co ma nforce je to znat

To giga tam mas k cemu jestli se muzu zeptat? respektive k cemu vyuzivas svoje PC? Od jaky firmy a klk si za to dal? Procesor za 1.8k (velice supr a kvalitni souhlas - zvlast pomer cena/vykon nejlepsi an trhu)) A ramky za 6k To je sila....

Edited by - Khaa on 16/05/2004 05:00:51
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/05/2004 :  04:54:17  Show Profile Send Khaa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss
PRESNE TAK! VIA je naprosto nehorazna sracka, svyho casu se mi svevolne resetoval komp, prisel jsem diky tomu i o historii icq za 2 roky (pro nekoho picovina, pro nekoho ne)... Co mam nForce2, LUXUS!

No to je ovsem nazor...
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/05/2004 :  04:58:51  Show Profile Send Khaa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Muzes postnout pls nejaky detaily kde se to da koupit jak to vypada atd. a jaky s tim mas zkusenostni docela by me to zajimalo.

Mrkni na nejaky stranky kde o tom neco pisou (pretaktovani.cz,pc tuning (hlavne fora), tomshw..com - ceny a nazory (v dikuzi hlavne) czechcomputer.cz napr) Az budes mit hodne informaci sezen na inetu nekde nakresy vodniku a rozvrzeni A jelikoz to stoji tak 4-10k+ tak popremyslej zajdi do akvaristiky kup maly akvarko + pumpu+trubicky Na vrakovisti nejlepe skodovek sezen kousek chladice Zajdi do nejaky SPSE kde maji dilny dohodni se s ucitelem at zakum v ramci prace zada vysoustruzeni tvych nakresu (bloku samo) Dej mu par korun na pivo a mas to Nejlepsi a nejlevnejsi reseni a velice kvalitni lec casove narocny:)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 16/05/2004 :  07:39:25  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
dobrej monolog
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/05/2004 :  22:02:49  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
po pul roce provozu jsem ho ale nahradil vodnim chlazenim protoze chci uplne ticho :)

koupil jsem si aqcool stoji to 3k, je to bezne dostupne v kramu
http://www.vodnichlazeni.cz/

je to male, tiche a hlame tovarne zpracovane, zadnej bastl..
jednoduse nainstalis, jedinej problem kterej sem mel byl s odlepovanim chladice z geforce grafarny a dodnes se me nepovedlo odlepit pasiv z chipsetu ale jede to ok i bez toho ;)

ma to pomerne malej vymenik takze to nema nakej extra vykon, jelikoz ale zasadne netaktuji pac tech 5% navic me nezajima jsem spokojen

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/05/2004 :  22:06:49  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaa

To giga tam mas k cemu jestli se muzu zeptat? respektive k cemu vyuzivas svoje PC? Od jaky firmy a klk si za to dal? Procesor za 1.8k (velice supr a kvalitni souhlas - zvlast pomer cena/vykon nejlepsi an trhu)) A ramky za 6k To je sila....

jako os na tom bezim xp, ty bezi bez problemu od 512mb, pokud na tom tedy provozujes nejakou narocnejsi aplikaci ja napriklad DAoC ten si veme svejch 400mb tak to akorat vyjde ;)
vzdy jsem mel vice ramky nez lidi kolem me, vsichni si porad mysli ze cpu je nejdulezitejsi, to cislo taktu, pricemz samy ani nevedi co se uvrnit pc deje...
ja se jen smal hlame kdyz jsem videl jak pomalu jim beha os

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 16/05/2004 :  23:09:39  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
jako os na tom bezim xp, ty bezi bez problemu od 512mb, pokud na tom tedy provozujes nejakou narocnejsi aplikaci ja napriklad DAoC ten si veme svejch 400mb tak to akorat vyjde ;)
vzdy jsem mel vice ramky nez lidi kolem me, vsichni si porad mysli ze cpu je nejdulezitejsi, to cislo taktu, pricemz samy ani nevedi co se uvrnit pc deje...
ja se jen smal hlame kdyz jsem videl jak pomalu jim beha os

To uz by se dal na normalni praci vypnout swap a behalo by to jak z praku, ne? :)

San-Raal
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/05/2004 :  23:16:43  Show Profile Send Khaa a Private Message  Reply with Quote
quote:
....

Jo ramky neni nidyk dost souhlasim ale 512mb dle me dneska na vse staci Na dobrej chod XP staci 256 a kvalistni sestava Procak uz davno neni vse (proto pisu ze barton 2.5k+ bohate staci) Kdyz jeste ve woknech vypnes zbytecny ukladani a drzeni swapu.... ale zas nehral jsem DAOC tak nemuzu srovnavat...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/05/2004 :  23:52:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
pro swg je optimalni tak 1G :) pak uz to prestane swapovat s 512 to swapuje dost casto

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 17/05/2004 :  13:09:51  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

To uz by se dal na normalni praci vypnout swap a behalo by to jak z praku, ne? :)

ano, vypnout swap se ale nedoporucuje podporuje to nestabilitu systemu, kdyz presne vis jake programy budes pouzivat kolik si vemou pameti proc ne.. system si ale dela velke rezervy, neprijde me prakticke omezovat se tak ze muzes mit pustene napr max 3 okna prohlizece protoze 4 by ti schodilo komp kuli nedostatku pameti :)

funkcni finta je ze se nastavi natvrdo velikost swapu, dostatecne velkeho ale neni dynamicky urcovana systemem, kdyz jsem ale poustel 2 klienty daocu najednou take to nestacilo :)

na optimalni chod xp bez swapu pokud se clovek nechce omezovat jak jsem naznacil je potreba 2gb ramky

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 17/05/2004 :  13:10:10  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
no nebo takovej Planetside,ten swapuje i s 1G RAM

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 17/05/2004 :  13:11:26  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaa

Jo ramky neni nidyk dost souhlasim ale 512mb dle me dneska na vse staci Na dobrej chod XP staci 256

ne 256 na xp opravdu nestaci pokud to nechces mit jen na explorer, tohle pisu na notesu s 256, prijeme to bezi dokud nenainstalujes vse co potrebujes k praci ;)

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 17/05/2004 :  14:58:06  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
512 bohuzel staci akorat tak na bezproblemovej chod woken... giga je idealni.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 17/05/2004 :  15:08:11  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Tak to nechapu... mam 512 a nikdy sem nemel zadny problemy.

Tragedy
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 17/05/2004 :  16:46:58  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
hrajes "spatny" hry
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000