Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 ??? Poruseni pravidel ??? aneb je Fox blazen? :p
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 05/04/2004 :  02:13:15  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Samotar

Jesus! Lidi jako Mechac a Erina videli PvP leda z rychle jedouciho vlaku. Kam ma PK chodit, kdyz modraci sou zalezli ve meste a makrujou? Hb Brit byl, je a bude jednim z center PvP, ktere na DP zbyly. Normalni PK (nepocitam do toho fakany a dalsi verbez) se na newbika bez kone vyprdne, protoze z nej vypadne leda par regu a PvP zabava to rozhodne neni. Rozumne uvazujici newbik brzy pochopi, ze na HB Brit mu psenka nepokvete a podiva se do sveta. Nektery crafti(ky) by si z DP chteli udelat materskou skolku no...

lol
Mozna se trosku zamyslet nad problemem, driv nez neco placnu...
Kameny na HB nebyly dany protoze to ma byt PvP centrum. Naopak to melo byt newbie area, ochranene proti pojezdu PK, zaroven se zrusenim newbie dungeonu. To ze ty kameny nekdo narval i do Despice nebylo vplanu.
Nevadilo by ti treba se zamyslet, proc jsou ve mestech straze? Zeby proto aby tam PK nechodili?
Zajimavy je, ze pokud nekam chodi casto PK, chodi tam i casto modraci kteri si chteji zahrat PvP, at uz si podtim predstavuji co chteji. A to je prave to, proc se divim PK ze lezou do nejhorsiho moznyho mista pro jejich boj na serveru....

To Atreus: Chybis tam ty, v roli vecne ukrivdeneho, dokonaleho mladeho muze, ktery nikde nevydrzi dyl nez mesic aniz by vsechny neznechutil svoji demenci.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 05/04/2004 :  08:36:34  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Atree/i:
Celkem jsem se pobavil. Akorat me trosku sere, ze jsem ve stejny grupe s mechacem. My se totiz spolu nebavime, protoze on nechava na pavlaci odpadky a neuklizi schody.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/04/2004 :  09:15:41  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Atreus>

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 05/04/2004 :  09:28:00  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Coriven

Jsou veci, na ktere GM proste nemaji a tohle je imho jedna z nich. Dokud se lidi bavi, nedelaji prasarny...aspon vetsina. Moralka se nici jen nudou.
Pokud krome nasledku resis i pricinu, pak by to bylo OK.

Sam bych to lip nerekl. Jenom bych dodal, ze neustale GM svyma vymyslama/trestama/zakazama.... nekoho nasiraji a pak se divi ze se nekteri chovaji jak hovada, kdyz po DP beha hromada nasranych lidi.

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/04/2004 :  10:24:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
to nechapu, proc to delaj kdyz je to sere ? nikdo je prece nenuti na DP hrat , kdyz se jim to nelibi tak at se odpoji

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 05/04/2004 :  10:37:45  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

to nechapu, proc to delaj kdyz je to sere ? nikdo je prece nenuti na DP hrat , kdyz se jim to nelibi tak at se odpoji

Kvuli urcitemu sentimentalnimu vztahu k DP, kvuli kamaradum a jiste zavislosti.....

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 05/04/2004 :  11:23:50  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
asi uz debilnim, nebo nevim ale nejak uz mi unika pojinta se do tehle debat zapojovat :)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Samotar
Starting Member

27 Posts

Posted - 05/04/2004 :  11:33:35  Show Profile  Send Samotar an ICQ Message Send Samotar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac
Kameny na HB nebyly dany protoze to ma byt PvP centrum. Naopak to melo byt newbie area, ochranene proti pojezdu PK, zaroven se zrusenim newbie dungeonu. To ze ty kameny nekdo narval i do Despice nebylo vplanu.
Nevadilo by ti treba se zamyslet, proc jsou ve mestech straze? Zeby proto aby tam PK nechodili?
Zajimavy je, ze pokud nekam chodi casto PK, chodi tam i casto modraci kteri si chteji zahrat PvP, at uz si podtim predstavuji co chteji. A to je prave to, proc se divim PK ze lezou do nejhorsiho moznyho mista pro jejich boj na serveru....

Zacinajici hrac muze v klidu trenovat v Cechu, kde na nej nikdo nemuze. Pokud trochu natrenuje zakladni skilly, muze jit do sveta na jine HBcka a pevnustky, aniz by zde narazil na PK.
Na jinych serverech staci u HB cedulka ve smyslu: Toto je oblast, kam chodi newbove trenovat, a proto je nezabijejte, dekujeme. Holt na Detskem Piskovisti musi byt sutry. Na Hb ma newbik prijit, udelat partu s dalsima newbama, poptat se starsich hracu a vyrazit do sveta.
Na normalnich serverech hraje vetsina PvPeru CH/O nebo jeho obdobu, minorita hraje za PK. Situaci na DP jsem popsal.
Proc jsou ve mestech straze, jsem doted nepochopil, protoze jsem mene inteligentni.

Samotar (CoNT)
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 05/04/2004 :  11:57:48  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jules Winfield
Thomik: "Ahoj, ja jsem Sir.Tomik a jsem online-hrac."
Ostatni: "Ahoj Sire Thomiku!"

Ja jsem online hrac? Jesli se logovani na account 1x mesicne rika online hrani, tak budiz. Ale hraju urcite Yetiho hazeni tucnakem, to me bavi urcite vic nez UO.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/04/2004 :  12:38:52  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:
Originally posted by Jules Winfield
Thomik: "Ahoj, ja jsem Sir.Tomik a jsem online-hrac."
Ostatni: "Ahoj Sire Thomiku!"

Ja jsem online hrac? Jesli se logovani na account 1x mesicne rika online hrani, tak budiz. Ale hraju urcite Yetiho hazeni tucnakem, to me bavi urcite vic nez UO.

Jo tam je skvelej pvm, neco pro Erinu ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 05/04/2004 :  15:02:12  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
DP nas furt bavi koukam

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 05/04/2004 :  15:44:48  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Atree/i:
Celkem jsem se pobavil. Akorat me trosku sere, ze jsem ve stejny grupe s mechacem. My se totiz spolu nebavime, protoze on nechava na pavlaci odpadky a neuklizi schody.

No ale to sou tvoje odpadky ne moje! A sluzbu sem mel pred tejdnem takze ses na rade ty.

Cyphisek - FFXI tired
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 05/04/2004 :  15:49:17  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zacinajici hrac muze v klidu trenovat v Cechu, kde na nej nikdo nemuze. Pokud trochu natrenuje zakladni skilly, muze jit do sveta na jine HBcka a pevnustky, aniz by zde narazil na PK.
Na jinych serverech staci u HB cedulka ve smyslu: Toto je oblast, kam chodi newbove trenovat, a proto je nezabijejte, dekujeme. Holt na Detskem Piskovisti musi byt sutry. Na Hb ma newbik prijit, udelat partu s dalsima newbama, poptat se starsich hracu a vyrazit do sveta.
Na normalnich serverech hraje vetsina PvPeru CH/O nebo jeho obdobu, minorita hraje za PK. Situaci na DP jsem popsal.
Proc jsou ve mestech straze, jsem doted nepochopil, protoze jsem mene inteligentni.

No a potom ze to nejde vklidu. Jo tak to je mozna ted, ale puvodni idea byla uplne jina. Cechy jsou knicemu, dobry tak pro crafty na zadavani lekci. Bohuzel nekdo z GM opet nepochopil, ze makrovanim se nikdo hrat nenauci....To je fuk.

No proc, aby tam nelezly potvory neee?

Cyphisek - FFXI tired
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 05/04/2004 :  16:14:26  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Atree/i:

No ale to sou tvoje odpadky ne moje! A sluzbu sem mel pred tejdnem takze ses na rade ty.

To neni pravda. Ty totiz pouzivas vlozky Lidie. Ja uz mam po menopauze, takze nepouzivam nic. A v tech odpadcich jsou tvoje vlozky. A s tema schodama to taky nebude tak horky, ja mel pred 14 dny, takze ted ma sluzbu sword.

Edited by - Sir.Thomik on 05/04/2004 16:15:00
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 07/04/2004 :  21:01:51  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Tenhle topic je opravdu k popukani. To sou dnesni hraci opravdu tak neschopni ze nedokazou ucinit ani zakladni opatreni proti PK kdyz jdou do dungu ? Rek bych ze se soucasnym pristupem se to ani nikdy nenaucej.

Danad: Anglani snad nemaj radar nebo co ? btw tomu se rika spionaz a izraelci kuli tomu vyhrali vsechny svoje valky.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/04/2004 :  21:46:53  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Ne radary nemaj.
Na špiony se obecně nevztahují ujednání o válečných zajatcích a problém je, že v on-line světě provinilce ke zdi postavit nelze
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 07/04/2004 :  22:57:44  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
A ste si jisty ze bombardujete Britanii a ne Sicilii ? :))) anglani by tohle dobou radary mit meli :)
no Pokud takhle nekdo spioni neni nic lepsiho nez predavat strategicky informace pres nejaky externi forumpripadne pres voice.
Pokud to pisete do chatu tak je to jako poruseni radiovyho klidu ;)

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/04/2004 :  08:37:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

Saukendar : na ten Endor jsem se ptal bo si myslím, že někdo ze serveru kde se už táááááákovouhle dobu maká na Betě , s tím že nedokáže říct kdy a vlastně ani jakým způsobem bude ukončena, by neměl příliš mluvit o tom co kdo má a nemá na práci.
Rodier : na DP je přesně stejná komunita jako na ostatních no RP serverech. Mimochodem DP odkojilo NEUVĚŘITELNÉ množství velmi kvalitních hráčů a přesně to dělá i dnes - jasně lidé přicházejí a odcházejí, je mě ale líto těch co si myslí, že když oni před těmi skoro 4 roky na DP přišli jako náctiletí byli o něco lepší než ty co ve stejném věku přicházejí dnes.......
Co se týče pravidel a obviňování GM, že se chovají v rozporu s nimi koukněte na http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=pravidla, speciálně na to co jednotlivým pravidlům vévodí - DarkParadise si klade za cíl vytvoření světa pro ty, kdož jednají ve vzájemném vztahu s úctou a respektem s důrazem na prvky Role Playing.
-
Všichni hráči na serveru jsou POVINNI chovat se podle obecně zažitých pravidel slušného chování. Pokud toto nebudete respektovat, bude Vám okamžitě smazán account bez náhrady.
Řekl bych, že GM dokonce postupoval umírněně a postih mohl být ještě drsnější

Promin ale zkus se zeptat kohokoliv v realite (pravniku, soudcu..) co jsou obecne zazite pravidla slusneho chovani a garantuju ti, ze tam nic o zadnem PK nebude :-))
To co tu rikas je proste nesmysl a to ze se nekdo relogne z modreho na cervenej nema s "pravidly slusneho chovani" co delat. Tenhle termin v sobe obsahuje uplne jine pojmy ktere s nejakou UO absolutne nepocitaji, coz ostatne dokazuje i to, ze na jinejch shardech je jim to putna.

Co se tyce tech hracu - tady jde o to, ze hraci co prichazeli drive, nejsou ti sami co prichazi dneska a to je globalni problem. Lidstvo obecne se chova rok od roku k sobe hure a hure, proto se zvedaji pocty nasilniku a kriminalniku a plevelu obecne.
Nebo mi chces rict, ze v dobach kdy zacinalo DP a behali sme tam v 50ti lidma ve spicce se deli prasarny co se deji ted ? Ja myslim ze ne (ted mluvim hlavne o vulgarnim a arogantnim chovani hracu, o tom ze jsou naprosto nesamostatni a novacek logne do hry a prvni co udela je, ze si stoupne do prostred mesta a :
pls
pls
ja
sem tu
novej
pls
das mi
pls
neco
pls ?

A to je proste smutnej fakt. Ono je to dano taky tim, ze kdyz zacinalo DP, tak nam vsem co sme tam hrali bylo kolem 20 a vic, dnesni prumer hracu UO je 15 let. A to je problem.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/04/2004 :  08:40:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

ale tak, jakypak rok, pokud si dobre pamatuji, tak jestli to bude rok, tak maximalne tak

Kazdopadne ty muzes byt akorat tak potichu a doufat, ze si nikdo nevzpomene na to, kam vlastne patris.

jo rok budu hrat ted na E mas pravdu :-) a kam patrim ? zumpa ? prdel ? vidlakov ? nebo mas neco vtipnejsiho a drsnejsiho v rukave ? spis drz pysk ty, protoze o tom co bylo na Endoru vis absolutni pi.. ty
[/quote]

ty vole fakt ze jo.. nauc se poradne quotovat dyt se to neda cist ;-) proste dej quote a vubec do toho textu nehrab.. na uplne posledni radek neco napis a posli to ;-DD
Jinak Colldor byl u Skull ale je to jeden z nejlepsich hracu na Endoru (myslim chovanim, pohodovej clovek.. ten ten skull spis imagem tahal ze sracek ;o)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/04/2004 :  08:58:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No, takovahle cedulka tam kdysi byla (resp v pravidlech byla zanesena area kolem HB jako nonPvP zona), ale PK na ni srali, takze za ty kameny si vazne muzou sami.

Otazkou je, proc nenechali newbikum dungeon kde by se aspon trosku namakali (kdyz ve svete nejsou temer zadny poradny povrchovy spawny) a HB Brit mohlo zustat jako PvP centrum.

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 10/04/2004 :  10:36:21  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

quote:

quote:

No, takovahle cedulka tam kdysi byla (resp v pravidlech byla zanesena area kolem HB jako nonPvP zona), ale PK na ni srali, takze za ty kameny si vazne muzou sami.

Otazkou je, proc nenechali newbikum dungeon kde by se aspon trosku namakali (kdyz ve svete nejsou temer zadny poradny povrchovy spawny) a HB Brit mohlo zustat jako PvP centrum.

Protoze to byla izolace, neni dobry kdyz sou nekde newbies zavreni aniz by se naucili pocitat s riziky.
Navic se tam dely opravdu husty prasarny, vytrenovat tam postavu bylo fakt desny.

Cyphisek - FFXI tired
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/04/2004 :  16:40:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no ja nevim, kamos si tam vytrenoval vampa v celku v pohode na 80% hlavni skilly :o)
Ta izolace - no pokud jde o xp system , kde by tam byli monstra ktere davaji xp jen do levelu xy, tak potom to jde, protoze te to nuti bejt tam jen chvili, navic tam muzou bejt ruzne prirucky a tabulky ktere hrace nauci co a jak, treba i na co slouzi ktery skill (takovej dung sem jeste nevidel, aby byl tak promakanej ze by vopravdu hrace provedl vsema skillama a na zaver ciste mobovaci cast..) je to urcite lepsi nez pustit novacka do prirody kde somruje "pls pls, sem novej co mi das, pls pls" a vubec nevi co a jak a jenom potom na vyvesce/forech nadava ze ten kterej char je na hovno, protoze nic neumi - pricemz je jen problem v tom, ze hrac nezna moznosti toho povolani.
(napriklad jsem na Endoru potkal hrace, co byl druid - tedy meeler co se ma morfovat a bojovat + hodne slaba magie /poison,blesk/ no a on ten magor behal po svete nahatej a zabijel jenom poisonem a nadaval ze prvnich 5 levelu pohoda ale ze ted to jde hur a ze i kdyz ma magii na max levelu tak poison se nezlepsuje.. VUBEC nechapal ze si ma precist .help a poradne si procist co to povolani obnasi..a to nebyl jedinej pripad) .

Proste noobum ten dung prospeje a taky b ych je tam jako GM sledoval jak se chovaj a ty co by se tam chovat nenaucili (byli by vulgarni ke svemu okoli a ani do toho xteho levelu by se nezmenili, lootovali by ostatnim hracum monstra, dodelavali je atp..) tak bych jim ten ucet proste smazal a ad to zkusi za pul roku zazadat si o novej.

Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 10/04/2004 :  20:23:58  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
quote:
...........
Proste noobum ten dung prospeje a taky b ych je tam jako GM sledoval jak se chovaj a ty co by se tam chovat nenaucili (byli by vulgarni ke svemu okoli a ani do toho xteho levelu by se nezmenili, lootovali by ostatnim hracum monstra, dodelavali je atp..) tak bych jim ten ucet proste smazal a aT to zkusi za pul roku zazadat si o novej.

No, nevim jak puvodni nb dung, ale ten co se rusil ted byl jen do 40% jednoho ze skillu a jaksi na dp se neexpuje ani neleveluje - jen skilluje.

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich

Edited by - Erina on 10/04/2004 20:24:39
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 10/04/2004 :  21:42:12  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
jestli myslis skilovani= makrovani..tak prosim
Go to Top of Page

Dread
Starting Member

40 Posts

Posted - 11/04/2004 :  03:25:41  Show Profile  Send Dread an ICQ Message Send Dread a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Fingerfast

A hlavne co je to za keci ? PK je PK aby vrazdilo. Kdyz ho hrac ma ma ho proto aby zabijel. Relognout si muze kdy chce a jak chce. V dobach davno minulych nebylo tohle nic spatnyho. Delalo to kazdy 2. pk. Co se zmenilo vuci dnesku ? GM ? Moralka ? Lidi?

tak s timhle nelze souhlasit . v dobach davno minulych by takovouhle prasarnu nikoho ani nenapadlo delat
a mit pk postavu cloveka z lepsich guild temer diskvalifikovalo

Lol, že to říkáš zrovna ty

AO ubah fixah Fixngo lvl mocmoc s velkou modrou flustačkou
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/04/2004 :  03:38:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Erina

quote:
...........
Proste noobum ten dung prospeje a taky b ych je tam jako GM sledoval jak se chovaj a ty co by se tam chovat nenaucili (byli by vulgarni ke svemu okoli a ani do toho xteho levelu by se nezmenili, lootovali by ostatnim hracum monstra, dodelavali je atp..) tak bych jim ten ucet proste smazal a aT to zkusi za pul roku zazadat si o novej.

No, nevim jak puvodni nb dung, ale ten co se rusil ted byl jen do 40% jednoho ze skillu a jaksi na dp se neexpuje ani neleveluje - jen skilluje.

hehe Erina mne bude poucovat ;-)) ja se bavil spis o nb dungach obecne..
ad 40% jednoho skillu.... jo ? a copak ono na pozadi byl nejakej checker co to kontroloval a vyhodil te ? NE ..... vubec. Proto si to tam lidi namakavali klidne i na 80%..

Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 11/04/2004 :  09:57:25  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
lol, klasicka ukazka toho, ze zas kecas o necem o cem vis prd. Proste kdyz jsi ziskal 40% skillu, tak te to z nb dungu (ktery byl zrusen) na startu koplo do Britu. Pak ovsem jsou 2 nb dungy uz ve svete a ty jsou od koncipovany od tech 40% real skillu do tech 80% ci 85%. Jsou dva a ty nikdo, pokud vim, zatim nezrusil.

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2004 :  10:10:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dread

quote:

quote:
Originally posted by Fingerfast

A hlavne co je to za keci ? PK je PK aby vrazdilo. Kdyz ho hrac ma ma ho proto aby zabijel. Relognout si muze kdy chce a jak chce. V dobach davno minulych nebylo tohle nic spatnyho. Delalo to kazdy 2. pk. Co se zmenilo vuci dnesku ? GM ? Moralka ? Lidi?

tak s timhle nelze souhlasit . v dobach davno minulych by takovouhle prasarnu nikoho ani nenapadlo delat
a mit pk postavu cloveka z lepsich guild temer diskvalifikovalo

Lol, že to říkáš zrovna ty

ano ja , ja mel pk ze sve hlavni postavy tak nejak z nastvani po zruseni run, a to uz bylo hodne dlouho po dobe o ktere mluvim

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Dread
Starting Member

40 Posts

Posted - 12/04/2004 :  16:56:25  Show Profile  Send Dread an ICQ Message Send Dread a Private Message  Reply with Quote
Ok, teď něco k tématu:

Divím se, že se vůbec ještě pozastavujete nad "rozhodováním" tamních GM. Ve světě, kde je možné všechno...

AO ubah fixah Fixngo lvl mocmoc s velkou modrou flustačkou
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000