Author |
Topic  |
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 14:05:59
|
krásny výklad erdisk a fronta na banany nie je zla ,vies ako si tam clovek oddychne,zrelaxuje,pokeca a tak...  |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
Edited by - Popbob on 31/03/2004 14:08:17 |
 |
|
Robik
Starting Member
16 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 14:21:19
|
quote: Originally posted by Popbob
krásny výklad erdisk a fronta na banany nie je zla ,vies ako si tam clovek oddychne,zrelaxuje,pokeca a tak... 
Imperialni veznice pro rebely na Dathomiru taky neni zla, vies ako si tam clovek oddychne,zrelaxuje,pokeca s vyslechovym droidom a tak...  |
Robik Fifth Circle of the Secret order of The Emperor |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 15:11:19
|
Hmm, pri Tvojich poznámkach Popbob mi až slza z oka vypadla. A začína mi chýbať spoločný chat s rebelmi. Keď človek čaká na shuttle, aspoň by si uľavil nejakou narážkou, alebo podjebávkou do niekoho chutného ... Nestojí to za to? Keď už sa cítia rebely neužitoční a bezmocní pri pohľade na silu impéria   , nezatracujme ich. Dajme im aspoň možnosť komunikovať s niekým, kto ich môže priviesť na správnu cestu a priviesť trochu svetla, do ich pochmúrneho osudu. Buďme veľkodušní. Aj oni sú ľudia.    |
Edited by - erdisk on 31/03/2004 15:12:30 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 15:15:49
|
quote: Originally posted by erdisk
Aj oni sú ľudia.   
nebo zebraci :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 15:25:05
|
No jestli to beres jako ze jsi me rozcilil nebo nasral tak to se pletes, ja jenom slusnou formou vysvetloval Khaotuv post a tve reakce na nej. Kdo me zna tak asi vi ...
Nicmene i kdyby byli rebelove lidi nic na tom nemeni, ze oni jsou ti co s nami nechteji jednat takze na co chat ? Mame snad malo lidi na chate ? Nehlede na to ze me nebavi se furt nekoho doprosovat. Ja se s nima budu bavit teprve az odtrenuji -5000fp, postavi dum v Bohemii a vyplni dotaznik. Jiny navrh na spolupraci jim davat nebudu a ani nechci. |
Black |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 17:39:14
|
No, ja sem tusim mel fp 0 a barak v Bohemii a stejne se se mnou imperialci nebavili ;-)
BTW Pertho, nechces se nekdy stavit a vratit krabici? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 17:44:52
|
quote: Originally posted by Rahman
No, ja sem tusim mel fp 0 a barak v Bohemii a stejne se se mnou imperialci nebavili ;-)
BTW Pertho, nechces se nekdy stavit a vratit krabici?
chci :) |
|
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 18:49:27
|
Black ten dotaznik by nesiel odpustit?   |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 18:54:46
|
Stejne vetšina rebelu jsou jenom namyšlení amici a lamky az na par vyjimek. to popbob: Proč se pořád staráš o naší guildu??? |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 18:56:37
|
ty si asi spadol z visne...  |
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 19:21:29
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Stejne vetšina rebelu jsou jenom namyšlení amici a lamky az na par vyjimek.
Prrr, prrr, brzdi, ne tak zhurta. Taky nemam rad Imperium, nechapu jak za nej nekdo muze hrat, ale nevykrikuju tady do sveta takovy blaboly. Držme se "proti gustu žádný dišputát", aby tato diskuze zůstala v určitých mezích... |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 19:23:33
|
Popbob: NE Rahman: myslim ze lzes ;-)
Jasne at si kazdej dela co chce, ale rad ho mit nemusim ne ?  |
Black |
Edited by - Black on 31/03/2004 19:25:05 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 19:30:12
|
No dobre mel sem asi 17, jednu rebelskou misi sem si zkusil ;-) |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 19:33:58
|
vsak ty vis jak jsem to myslel |
Black |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 01:43:58
|
Ja bych jen pripomel vsem Impum... S teroristy se nevyjedava.... Chteji narusovat mir v galaxii, nechteji jeji jednotu, nevazi si pevne ale spravedlive ruky Imperatora... Co jineho s teroristy nez je prevychovat nasemi zbranemi pro dobro vsech tvoru nasi krasne galaxie.
   |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:23:22
|
Khaot, Black> Musim chlapci rict, ze me dost tyhle vase pripominky zlobi. Uprimen receno jim nerozumim. Kdo nechtel s vama spolupracovat?
Pokud si dobre pamatuju, kdyz jsem byl master smuggler, tak jsem zadarmo slicoval kazdymu z vasi guildy co si rekl. I nejaka ta bedna muonu ze me zadarmo vypadla. Kdyz jste delali akci na lov masa, tak jsem se pridal s tim, ze maso co naharvestim dam vam v guilde do placu (byt teda uprimne receno zazitky z tehle jedne akce me od dalsich myslenek na takovou spolupraci pomerne zdarile vylecily). Kdyz nekdo od vas sel s nama na expy, tak to bylo v pohode, nikdo mu neomlacoval jeho inklinaci o hlavu. Ze bych vas umyslne nezdravil, nebo si s vama nepovidal si nevzpomenu.
Co vas zere? To jste porad ukrivdeny, ze jsme nesli s vama do jednoho mesta? Uprimne receno jsme do nej nesli pro ty vase neustaly dementni kecy o tom, ze s rebelama chcete mit spolecnyho je jen konec vyboje z LLC a vase predstava spoluprace ve meste byla spis takova, ze si tam deklarujem rezidenci, ale vic o nas de facto nechcete vedet. Nejlip kdyz se tam ani nebudeme ukazovat.
Kdyz budu mluvit za sebe, tak vam chlapci proste nerozumim. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Nelaryf
Starting Member
5 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:25:03
|
quote: Originally posted by Arnie
Ja bych jen pripomel vsem Impum... S teroristy se nevyjedava.... Chteji narusovat mir v galaxii, nechteji jeji jednotu, nevazi si pevne ale spravedlive ruky Imperatora... Co jineho s teroristy nez je prevychovat nasemi zbranemi pro dobro vsech tvoru nasi krasne galaxie.

Krasne receno ! 
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:42:23
|
rebely vsecky pekne privazat a vyslechovy droidy na ne |
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:50:10
|
Genagene, me osobne porad zere to mesto. A to tak, ze dost, protoze tim bylo dano vse ohledne nasi jakekoli spoluprace/nespoluprace. Deklarovali jste se tak, ze nemate zajem nam jakkoli pomoci, ze nejste sto se prenest pres frakcni rozdil. Bohemie nikdy nebyla koncipovana jako bojove mesto a take nikdy nebude (scanner u shuttlu a jine "rebelske" taktiky ). Spis jsem si na to jen tak vzpomnel pri zmince, kdy tu nekdo z rebelu rikal, jak spise chyba je na nasi strane, coz ted mozna je, ale jen jsem chtel nejak navest tema na pricinu tohoto stavu.
Jinak, preci neprikladas nejaky vyznam recem o komunikaci s rebely pouze a jenom pres elektricky oblouk a jine radoby silacke reci. Tito lide kupuji veci od rebelu uplne bezne a nedela jim to problemy. |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 09:04:07
|
Khaot> Me je to taky lito, ze jsou tu mezi nami nejaky rozepre. Navic ja SWG beru jako hru nic vic. Rad pomuzu/spolupracuju s kykoliv kdo je mi sympatickej at ma fakci jakou chce.
Co se tyce toho mesta - uprimne receno to co jsem psal byly jediny duvody, proc jsme tenkrat zdvorile odmitli vasi nabidku na vstup do mesta. Mozna jsme to spatne pochopili. Mozna jsme se blbe domluvili. Mozna jsme vzali neco vazne, co bylo mineno jen v zertu. Ale nebylo v tom nic jineho, nez to co jsme psal (hlavne to, ze jsme z vasi nabidky meli pocit, ze vam o spolupraci nejde, jen potrebujete s nama zaplacnout pocet residnetu). Nehledej v tom prosim zadnou vedu, nebo nejaky tajmeny spiknuti . |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 09:16:57
|
Genagen: osobne proti tobe nic nemam, ale jses svetla vyjimka, to co pises je pravda ty jsi spolupracoval a spousta lidi od nas s tebou nejspis take.
Co se tyce toho mesta popisujes to take dobre spatne jste to nejspis pochopili a nebo mezi vami byli lidi co spolupracovat nechteli, tenkrat jsem prosazoval take spolecne mesto, bez utoceni, spoluprace jak obchodni tak pomoc. Jedine co jsem nechtel byla 1 guilda imperial/rebel, jinak jsem se nebranil cemukoliv ale zaklad byl opravdu byt v jednom ceskem meste. (nejenom kvuli nam ale prospech by to melo pro vsechny) Ale od te doby se situace hodne zmenila takze nyni uz zastavam jine stanovisko:
Jednou jsi rebel a ja nevidim nyni jakejkoliv duvod proc bychom meli udrzovat nejake pratelske vztahy (ve hre), pokud chcete hrat s nami zmente frakci. |
Black |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 11:25:55
|
quote: Originally posted by Black
Genagen: osobne proti tobe nic nemam, ale jses svetla vyjimka, to co pises je pravda ty jsi spolupracoval a spousta lidi od nas s tebou nejspis take.
Co se tyce toho mesta popisujes to take dobre spatne jste to nejspis pochopili a nebo mezi vami byli lidi co spolupracovat nechteli, tenkrat jsem prosazoval take spolecne mesto, bez utoceni, spoluprace jak obchodni tak pomoc. Jedine co jsem nechtel byla 1 guilda imperial/rebel, jinak jsem se nebranil cemukoliv ale zaklad byl opravdu byt v jednom ceskem meste. (nejenom kvuli nam ale prospech by to melo pro vsechny) Ale od te doby se situace hodne zmenila takze nyni uz zastavam jine stanovisko:
Jednou jsi rebel a ja nevidim nyni jakejkoliv duvod proc bychom meli udrzovat nejake pratelske vztahy (ve hre), pokud chcete hrat s nami zmente frakci.
To znelo ako vyhlasenie vojny Black  |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 11:29:28
|
To znelo ako vyhlasenie vojny Black 
ta uz davno zuri, mrtvej rebel dobrej rebel |
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 11:30:16
|
quote: Originally posted by Popbob To znelo ako vyhlasenie vojny Black 
Ja uz ji vyhlasil davno ale jaksi nikdy nebyl souper , neco se zmenilo ? |
Black |
 |
|
Isis
Starting Member
74 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 16:32:33
|
Mam byt Imp anebo Reb kdo chcete hezkou T-L/human sharpshooterku/CH/Carbineer/bioeng(dve z toho si vyberu este nevim) |
SWG : Long Dead WoW : 7 days a week
|
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 17:21:44
|
To Genagen:sem hrozně rád,že ti moje věta o elektrickým oblouku z LLC utkvěla v paměti,prezentuješ ji tady už po několikáté.Pravda je ,že byla myšlena v legraci,což si zjevně nepochopil.Silácký řeči nevedu. I když nechápu,proč se o ní pořád opíráš jak o největší argument toho,že nejste v Bohemce.Nebylo to tenkrát jinak? |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 22:02:21
|
Neviem preco tu stale melete o tej vasej Bohemii pochopte uz konecne,ze nemame ani jeden dovod aby sme zili s Vami pohromade,nevidime v tom ani jednu vyhodu.Boli by z toho len konflikty.Su medzi Vami totiz jedinci,ktori sa nevedia preniest cez frakcne rozdiely /za vsetkych vid aroganciu Cheeewieeho,ktory vzdy ked stretne niekoho z CzA neodpusti si arogantne gesta a kecy / Myslim si ale ze mame k sebe najblizsie a nevidim dovod aby sme z casu nacas nespolupracovali pri nahodnych stretnutiach,alebo pri vopred dohodnutych akciach.Poznam vela clenov BoH a mam s nimi vacsinou len tie najlepsie skusenosti.Myslim ze v pohode mozme vedla seba existovat a kooperovat /v pripade potreby/. HOWGH |
|
 |
|
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 22:09:44
|
Ja osobne bych uvital pritomnost nasich rebelskych pratel v Bohemii. Kazde mesto potrebuje nejakou tu chatru ci spodinu - ze ? 
Popbob by mohl zebrat pred shutlem, Genagen somrovat pred cantinou - proste nadherne RP.  |
SWG - retired |
 |
|
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 22:57:49
|
quote: Originally posted by Isis
Mam byt Imp anebo Reb kdo chcete hezkou T-L/human sharpshooterku/CH/Carbineer/bioeng(dve z toho si vyberu este nevim)
To si musis rozhodnout sam. Viz toto forum.
|
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 23:12:40
|
Neviem preco tu stale melete o tej vasej Bohemii pochopte uz konecne,ze nemame ani jeden dovod aby sme zili s Vami pohromade,nevidime v tom ani jednu vyhodu.Boli by z toho len konflikty.Su medzi Vami totiz jedinci,ktori sa nevedia preniest cez frakcne rozdiely /za vsetkych vid aroganciu Cheeewieeho,ktory vzdy ked stretne niekoho z CzA neodpusti si arogantne gesta a kecy / Myslim si ale ze mame k sebe najblizsie a nevidim dovod aby sme z casu nacas nespolupracovali pri nahodnych stretnutiach,alebo pri vopred dohodnutych akciach.Poznam vela clenov BoH a mam s nimi vacsinou len tie najlepsie skusenosti.Myslim ze v pohode mozme vedla seba existovat a kooperovat /v pripade potreby/. HOWGH
Precti si poradne celej tvuj topic a mozna pochopis proc ja nemam nyni chut ani trosku spolupracovat. Jste proste banda lidi ktera se chova jen tak jak se to hodi jim, my vas ted kor nepotrebujem, takze ukonceme to uz pls. |
Black |
Edited by - Black on 01/04/2004 23:13:25 |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 00:29:21
|
Chtel jsem sem puvodne psat neco jinyho. Ale po poslednim Blackove prispevku uz proste nemam sil.
S tim uz sa udelat jenom jedine: Blackovi posilam slavne Hamhalterovy bryle.
Ale bych to nejak shrnul. Ja sve chovani nijak menit nebudu. Ke clenum BoH se budu chovat stejne jako doted. Vstricne k tomu kdo o to bude stat. Kdo ne at si trhne nohou.
Specialni noticka pro blacka> Nikdo se vam nenuti. Zadna chatra se vam do mesta ani do guildy necpe. Jen jsem myslel, ze bysme se k sobe mohli chovat normalne, bez nejakych zbytecnych invektiv. S normalni spolupraci. Jako ze kdyz gandalf zacinal tak od nas dostal vybaveni, nejaky suroviny a milion do zacatku a rad tri hrste a nidko se na nej nedival skrz prsty ze je imperial (a jeste u me slibeny nejaky holocrony, pokud je bude potrebovat). Nebo ze kdyz jsem v nedeli potkal nenabuffovanyho koudyho jako overta, tak sem ho nesejmul, ale v klidu si s nim pokecal. Nic vic. Nic min.
Kdyz bude nekdo od nas chtit jit k vam, tak prvne zmeni fakci a vyplni dotaznik a bude cekat na jeho vyrizeni.
Ted at premejslim, jak premejslim, nemuzu si vzpomenout, ze by me osobne od vas prisla nejaka pomoc nebo sluzbicka. Jo i kdyz vzpominam si. Vlastne jste me nakonec neustipali a nepopravili, kdyz jsem dostal napad jit vam pomoct harvestit maso. Doufam, ze jste nakonec zabozroutovi odpustili, ze me tam privedl. |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 00:36:10
|
Xavier> Ta veta mi opravdu utkvela v pameti. Ale neni to samozrejme jenom o ni. Zkus zkouknout celej thread co se o tom vedl.
Ja muzu mluvit jenom za sebe. Ja se nejit do bohemky rozhodl jenom proto, ze jsem mel pocit, ze nas opravdu chcete jen do poctu a de facto s nama hrat nechcete. Za ostatni muzu mluvit jenom v tom, jak oni svoje rozhodnuti prezentovali prede mnou. Uvadeli stejny duvod jako ja. Na tom nejit do Bohemky jsme se v guilde shodli jednomyslne.
Po tom co tu dneska predvedl Black nemam pocit, ze bych tenkrat nejak pochybil ve svem hlasovani. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 02:03:20
|
Vazne nevim co jsem predvedl ? To co mi vkladas do ust jsem nerekl a mluvil o tom tady nekdo jinej. (nevim kdo to tu promazal) Jediny co jsem pouzil za silnejsi slova je spojeni ze jste banda lidi co si dela co se jim hodi. A porad se opakuju je ze ted uz zadnej zajem na spolupraci nemam. A duvod je k tomu jasnej viz zase dalsi tve posty, proste porad melete-me svoji dokola a nikdy se z toho neda dostat ven. |
Black |
Edited by - Black on 02/04/2004 02:04:50 |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 08:58:28
|
quote: Originally posted by Genagen .... Ja se nejit do bohemky rozhodl jenom proto, ze jsem mel pocit, ze nas opravdu chcete jen do poctu
Tenkrat jsme byli v bohemce vsichni do poctu bo shuttle atd   A Vas jsme tam chteli, protoze jste cesi a mame k Vam nejbliz .... Mohli jsme si tam narvat jakoukoliv jinou gildu ( a taky nakonec narvali )
Btw Koudy je zase imperial? Ten meni kabaty jak se mu zachce koukam... Neodesel nahodou od nas k Vam ?
Btw2 Popbobe, kdyby jsi se laskave nesral do nasi gildy a nemel trapny pripominky o vecech, ktery s tebou nemaji vubec nic spolecnyho a tedy te nemusi ani zajimat, tak by bylo vse lepsi nemyslis ? Tak az budes chtit neco priste vy***t, tak to udelej nekde jinde  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 09:10:14
|
quote: Originally posted by Genagen Ja muzu mluvit jenom za sebe. Ja se nejit do bohemky rozhodl jenom proto, ze jsem mel pocit, ze nas opravdu chcete jen do poctu a de facto s nama hrat nechcete. Za ostatni muzu mluvit jenom v tom, jak oni svoje rozhodnuti prezentovali prede mnou. Uvadeli stejny duvod jako ja. Na tom nejit do Bohemky jsme se v guilde shodli jednomyslne.
Jak uz napsal Sagger, kazdy byl do poctu. A s vami mela byt nejjednodusi domluva. Ale nechteli jste pomoci, na me to pusobilo stylem, nemame mesto(shuttle) my, nebudou mit ani oni. A tohoto pocitu jsem se stale nezbavil.
A k te spolupraci, jak jsi ji zde nazval. Nikdo z vas nikdy nerekl, jak si onu spolupraci predstavujete, prestoze jste byli vyzvani k jeji definici, protoze jsme byli ochotni na ni pristoupit. Ale krome obecnych reci o spolupraci jste nikdy tuto spolupraci jasne nedifinovali. Ale chapu, ze je jednodussi vykladat, ze jsme nechteli spolupracovat a pouze vas chteli do poctu. |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 09:28:38
|
quote: Originally posted by Sagger
quote: Originally posted by Genagen .... Ja se nejit do bohemky rozhodl jenom proto, ze jsem mel pocit, ze nas opravdu chcete jen do poctu
Tenkrat jsme byli v bohemce vsichni do poctu bo shuttle atd   A Vas jsme tam chteli, protoze jste cesi a mame k Vam nejbliz .... Mohli jsme si tam narvat jakoukoliv jinou gildu ( a taky nakonec narvali )
Btw Koudy je zase imperial? Ten meni kabaty jak se mu zachce koukam... Neodesel nahodou od nas k Vam ?
Btw2 Popbobe, kdyby jsi se laskave nesral do nasi gildy a nemel trapny pripominky o vecech, ktery s tebou nemaji vubec nic spolecnyho a tedy te nemusi ani zajimat, tak by bylo vse lepsi nemyslis ? Tak az budes chtit neco priste vy***t, tak to udelej nekde jinde 
tak a teraz mozete komentovat kto ma neomalene chovanie |
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 11:12:02
|
quote: Originally posted by Popbob tak a teraz mozete komentovat kto ma neomalene chovanie
Omg, ty jsi ale pripad. Ja tu reaguji na tve navazeni do BoH a rozdmychavani zbytecnych sporu a ty nemas ani kousek cti v tele a rozumu v hlave, aby jsi si to uvedomil?  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 11:14:49
|
Nikam to nevede s volem nepohnes .... locked a kazdej dalsi podobnej topic ci tena bude deleted. |
Black |
 |
|
Topic  |
|