Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 06:20:36
|
Vazne super recenze na SWG ... http://www.pcgames.cz/clanek.php?id=516 Kdybych vubec o SWG nic nevedel (a ze vim hodne malo..) tak bych si myslel, ze swg je snad ta nejhorsi mmorpg na svete :o))
Vite nekdo o nejakem zajimavem clanku ktery shrnuje jak zacit, vyhody a nevyhody jednotlivych povolani (hlavne co vlastne ktere povolani muze) atp ?? Nejak mi prijde ze je toho moc a ja nevim scim zacit (teda az zacnu, asi nekdy koncem mesice :o))az zaridim placeni)
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 07:32:56
|
Tomu se neda rici recenze. Clovek, ktery to psal to nejspise nikdy nehral.
Jedinou smutnou zprávou je, že tato hra se dá hrát jen až když budete platit 15 USD měsíčně.
Pokud ale budete patřit k Rebelům nebo Impériu, můžete být napadeni nepřátelskou stranou. Ta vás může obrat o vaše úspory i zbraň.
Jedním z nejzábavnějších povoláni je povolání baviče.....I s kadeřníkem najdete stejné uplatnění.
Nehlede na to, ze obrazky ma prevzate z galerii z recenzi na jinych webech. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:09:08
|
ten clovek to nemohl ani videt ani o tom nic cist, protoze uplne vsechno co napsal je uplne jinak nez ve hre |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Nelaryf
Starting Member
5 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:23:18
|
Prijde mi to jako stejna SWG co hrajeme, jen titulek je podle aktualniho update, pod kterym vydavatel nove prodava SWG na trhu. Pokud se kouknete tak ty prtavy screeny jsou schodne s obrazovkami do nichz kazdy den cucime 
|
 |
|
HK
Starting Member

52 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:37:54
|
Tak to je opravdu hodne k placi. Nechapu jak to nekdo mohl ohodnotit jinak nez "Hnus" |
...
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:52:50
|
rofl, autor clanku to fakt asi nehral. Hodnoceni Hnus je na miste. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 09:43:15
|
Sice jsem SWG hral jenom jeden den, ale dovolim jsi tvrdit ze by napsal lepsi recenze nez ten typek  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 01/04/2004 09:43:48 |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 09:57:38
|
Ono obecne se "dobra" recenze na MMORPG udelat neda, nicmene tohle je hnus po vsechn strankach. |
Black |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 13:08:44
|
Ja kdyz neco napisu, tak se pod to taky podepisu.... Na druhou stranu kdybych napsal neco jako je tohle.......
*Jiri Machacek, Divadlo Sklep*
Edit: ted koukam ze tam jmeno ma.... no ja bych ho tam ze studu nedal... :)))))
Lidi jestli ale takhle funguje fundovanej casopis o hrach....Podme si udelat server s recenzema treba filmu, ktery jeste nevysly ani v americe.... Urcite vic nez tenhle manik mimo misu nebudem :))) |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 21:58:30
|
K dispozici máte i speciální body, které můžete použít k vykonání speciálního útoku. Jestli dojdou tak nemůžete použít speciální útok.
Tolika autorova znalost hry.
Ty, co nechtějí bojovat, můžou vyrábět zbraně a jiné věci, a pak je prodávat na trhu
Tolika autorova znalost češtiny. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 00:43:55
|
Prijmeme skoleneho pracovnika pro internetovy casopis. Pozadavky: treti trada zakladni skoly znalost pocitacove hry solitaire |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 00:45:45
|
Vam to mozna prijde k smichu, ale verte mi, ze pro vetsinu vyvojaru je vetsina novinaru hodna tak akorat plynove komory. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 07:51:59
|
quote: Originally posted by Rahman
Vam to mozna prijde k smichu, ale verte mi, ze pro vetsinu vyvojaru je vetsina novinaru hodna tak akorat plynove komory.
To ti verim, ale take plno vyvojaru si zaslouzi tam jit s nima  |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 08:41:55
|
quote: Originally posted by Khaot To ti verim, ale take plno vyvojaru si zaslouzi tam jit s nima 
   |
Black |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 13:59:30
|
ROLF  |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 17:12:47
|
Podle ekonomu jsou hraci tupi a snadno manipulovatelni tvorove popsatelni jednoduchym modelem definujicim prodejnost projektu.
Jinymi slovy publishera v zasade nezajima jestli vysledkem projektu bude dobra hra, a jelikoz publisher ma ve vetsine pripadu rozhodujici slovo ohledne toho co ve hre bude a nebude a jakym zpusobem to bude udelane ...
Cimz nechci rict ze vyvojari obcas nedelaji nestastna rozhodnuti a nedelaji chyby, ale vetsina skutecne zasadnich rozhodnuti je vynucena.
Naproti tomu novinari si v zasade mohou psat to chteji a i kdyby ne, tak je rozhodne nikdo nenuti psat recenze ve stylu slohove prace treti tridy zakladni skoly. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 20:35:22
|
quote: Originally posted by Rahman
Podle ekonomu jsou hraci tupi a snadno manipulovatelni tvorove popsatelni jednoduchym modelem definujicim prodejnost projektu.
Jinymi slovy publishera v zasade nezajima jestli vysledkem projektu bude dobra hra, a jelikoz publisher ma ve vetsine pripadu rozhodujici slovo ohledne toho co ve hre bude a nebude a jakym zpusobem to bude udelane ...
Cimz nechci rict ze vyvojari obcas nedelaji nestastna rozhodnuti a nedelaji chyby, ale vetsina skutecne zasadnich rozhodnuti je vynucena.
Naproti tomu novinari si v zasade mohou psat to chteji a i kdyby ne, tak je rozhodne nikdo nenuti psat recenze ve stylu slohove prace treti tridy zakladni skoly.
To je pekne, ale me jako hrace vubec nezajima, ktery chytrak je zodpovedny za hru. Podstatne je, ze se to nepovedlo, aspon pro me. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 21:54:17
|
quote: Originally posted by Khaot
To je pekne, ale me jako hrace vubec nezajima, ktery chytrak je zodpovedny za hru. Podstatne je, ze se to nepovedlo, aspon pro me.
Problem je v tom, že vydavatelům to právě jedno neni. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
|
Topic  |
|