Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Bounty Hunting
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 02/09/2003 :  13:31:50  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
Pokud by byl nekdo takovej cvok,ze by hodlal trenovat Investigation,bude se mu tohle hodit,takze...

1)neodkladat pri volbe mise zbran ani armör,zvysi se tim sice obtiznost,ale vzhledem k tomu,ze BH expa za misi je jedna desetina obdrzene castky a i na nizkou obtiznost vam to s chuti hazi waypoint cca 5km od nejblizsiho obydleneho mesta (pripadne jako impovi do Anchoru),je to stejne fuk,cil je red con porad.

2)bylo mi doporuceno netrenovat Investigation I,bo na dalsim lvlu skillu clovek musi pouzivat seeker droidy a jine informatory,coz je o dost zdlouhavejsi

3)mise se daji solovat,dokonce i bez petu,vcera posledni misi jsem si zkusil (ciste ze zoufalstvi)a i kdyz o vlasek,prezil jsem.Vybavou na solo musi byt zbran s jinym typem nez energy dmg,nejlepe acid,bo cile maji obvykle 70% energy resist,dobrej armor s energy resistem,personal shield generator a nakej fet a zradlo.I tak je to pak o trpelivosti a taktice,na jeden zatah cil nedostanete.

4)pri vybirani misi to chce HODNE trpelivosti,teda pokud zrovna nejste vasnivi exploleri nejvetsich prdeli zapadakovu ruznych planet.Pocitac s oblibou generuje mise v rozich mapy :)

5)v ramci objektivity to ma i svetle stranky...slusny penize,expa a cestou se daji zabijet rebelove u shuttle portu a humanoidi kvuli diskum,takze pokud nekdo ma dost casu a nevadi mu hodne behat (cemuz ja neholduji),bude ho to i bavit.Ja osobne sem byl po nasbirani 1k BH expy uplne grogy a pritelkyne se mnou nemluvi.Zacina to bejt erpe i doma

Zaverem par souradnic

Bounty Hunter Droid Terminals:
Doaba Guerfel, Corellia: 3337, 5508
Tyrena, Corellia: -5128, -2406
Imperial Prison, Dathomir: -6335, 930
Bestine, Tatooine: -1310, -3620
Mos Eisley, Tatooine: 3527, -4827 / 3360, -4852

Bounty Hunter Trainers:
Tyrena, Corellia: -5130, -2300
Mos Eisley, Tatooine: 3360, -4840
Keren, Naboo: 2085, 2575

Mission Terminals:
Coronet, Corellia: -220, -4470 / -195, -4470
Doaba Guerfel, Corellia: 3166, 5338
Tyrena, Corellia: -5130, -2300 / -5060, -2306
Imperial Prison, Dathomir: -6335, 930
Smuggler Outpost, Endor: -905, 1610
Kaadara, Naboo: 5190, 6673 / 4928, 6728
Keren, Naboo: 2085, 2575
Dearic, Talus: 265, -3070
Bestine, Tatooine: -1445, -3658
Mos Eisley, Tatooine: 3375, -4845

Novice Bounty Hunter Informants:
Cornett, Corellia: -212, -4465
Kor Vella, Corellia: Yka Lakid -3418, 3079
Tyrena, Corellia: -5098, -2344
Kaadara, Naboo: 5040, 6735
Keren, Naboo: Ausoc Ika (a gambler) - near cantina
Mos Eisley, Tatooine: 3448, -4854 / 3488, -4780

Master Investigation Informant:
Bela Vistal, Corellia: Edo Ikelv 6830, -5543
Deeja Peak, Naboo: Kaskavir (an information broker) 4923, -1410

Master Bounty Hunter Informants:
Bela Vistal, Corellia: Opew 6869, -5753
Kaadara, Naboo: 5275. 6561
Mos Eisley, Tatooine: Nachelamov Ethiakive (a bodyguard) 3396, -4600
(in the ship, main floor, back right corner through door)

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 02/09/2003 :  14:09:12  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
Me zatim BH celkem bavi a mise si vybiram hodne blizko mest, Investigation I uz mam skoro hotovej a zas tak dlouho to netrvalo, penize sou za to slusny a staci HealthShot a je to v podstate bez boje ikdyz je to trapny, ale jinak bych je proste nezabil, rozhodne ne jako Novice BH v plasti , kor kdyz sem jednou dostal shot do mindu za 1.2K, tak se s moji obeti potom tezko budu bavit

A nevim proc porad kazdej chce mit postavu namakanou na max. za co nejkratsi cas, mne nevadi, ze budu delat treba tejden jeden skill, ja bych naopak vsechno jeste stizil, nektery skilly dou moc rychle...
Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 02/09/2003 :  15:53:01  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
ja potrebuju mit Investigation II do stredy,jinak bych to vubec nedelal,bo jiny vyuziti nez v hackovani rebelskejch bazi v tom nevidim

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom

Edited by - Sutech on 02/09/2003 16:04:42
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 03/09/2003 :  09:32:40  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
ja jo, hackovani IMP bazi :)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 06/09/2003 :  17:38:33  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
Taky mate zbugly BH mise?Me se bud nevytvori cil anebo na nej nejde utocit,coz dost sux

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom
Go to Top of Page

Koudy Starshooter
Starting Member

9 Posts

Posted - 21/12/2003 :  11:54:10  Show Profile Send Koudy Starshooter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sutech

Taky mate zbugly BH mise?Me se bud nevytvori cil anebo na nej nejde utocit,coz dost sux

Je to dane tim, ze kdyz se na ceste za koristi pripojis k nejakemu jinemu clovickovi (i kdyz se cestou odpojis), nemuzes uz na cil zautocit (prave kvuli tomu, ze ten cil se jinym jevi jako neutral, proto se stane neutralem i pro tebe).
Btw. kdyz jsem vzal misi s obtiznosti nad 30, tak uz na miste nikdy nebyl, asi je potreba pouzit seeker droidy. Do 29 ti informant rekne presne misto tveho cile.
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 21/12/2003 :  15:53:21  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Ja pouzivam seeker droidy,protoze sem udelal ten nesmysl a naučil sem se Investigaci I a i když mam misi s obtižností nad 30,tak ho sice najdu,ale nejde zabit.A to se behem misi s nikym negrupuju:)
Delat Investigaci je hroznej prodelek,vim jen o dvou informatorech,kteri ti jen daji biologickej obraz cile a ty ho pak honis po vsech planetach v systemu,protože NEVÍŠ kde je.Což obnáší spoustu peněz na letenky a droidy,nemluvě o čekání na starportech,když ti to uletí.A když se ti pak stane,že ve čtyřech misích za sebou NIKOHO nenejdeš,nebo je týpek zaraženej ve zdi,tak tě to znechutí.Uvidim jak to bude při Investigaci III,to se zlepší rychlost a přesnost seeker droidů,pak řeknu.

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Koudy Starshooter
Starting Member

9 Posts

Posted - 23/12/2003 :  18:02:09  Show Profile Send Koudy Starshooter a Private Message  Reply with Quote
Já si ještě nedal Investigaci I, škudlím bodíky, už mám kolem 7000, takže se pak naučím Investigation I a II najednou a ještě mi zbudou 4000 do Investigation III (teda snad jsem si to dobře spočítal). Ale naštve to, když nikoho nenajdeš nebo na něj nemůžeš zaútočit.
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 24/12/2003 :  14:19:40  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koudy Starshooter

Já si ještě nedal Investigaci I, škudlím bodíky, už mám kolem 7000, takže se pak naučím Investigation I a II najednou a ještě mi zbudou 4000 do Investigation III (teda snad jsem si to dobře spočítal). Ale naštve to, když nikoho nenajdeš nebo na něj nemůžeš zaútočit.

Jo dobrá taktika, taky jsem radeji zapomel Invest I a delam to stejne. Beru mise z Tyrena max 2km od mesta a jde to paradne.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 25/12/2003 :  12:24:07  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
Za mych stastnych dob sem bral mise max. 200m ode me =)
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 25/12/2003 :  13:05:12  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hRochSWG

Za mych stastnych dob sem bral mise max. 200m ode me =)

Jasne da se najit, ale 2km jsou v dobe motorek jak 200m pesky :)

Patas
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 26/12/2003 :  17:50:09  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Tak sem nasbiral 10k BH expy,tak za den a pul a to je strop kterej můžete dosáhnout bez Investigace I.Takže sem se naučil I a II a ještě zbylo 4k do III,což je super,ale zase mě čeká lítání po planetách,což zase tak super neni
Rastafan

Edited by - Rasta on 26/12/2003 17:50:44
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 07/01/2004 :  09:52:25  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patas
Jo dobrá taktika, taky jsem radeji zapomel Invest I a delam to stejne. Beru mise z Tyrena max 2km od mesta a jde to paradne.

By me zajimalo jak se ti dari generovat mise 2km od tyreny, ja to ted zkousel a vzdy mi to tu misi vygeneruje k nejakymu jinymu mestu .
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 07/01/2004 :  12:24:46  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:

By me zajimalo jak se ti dari generovat mise 2km od tyreny, ja to ted zkousel a vzdy mi to tu misi vygeneruje k nejakymu jinymu mestu .

jo v pohode, vytahnes si nabidku misi, vzdy jednu vemes, kliknes na informatora, juknes kam to je a smazes, opakujes dokud nenajdes.

Patas
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 11/01/2004 :  02:26:16  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Tak sem dodělal konečně Investigaci III,nebejt toho,že sem hňup,už bych jí měl
Takže abych se podělil a poradil:Mise beru z Kaadary na Naboo,terminály jsou přímo před starportem.Pak rovně okolo shuttle a za ním vpravo za rohem stojí bonzáček od Spynetu.
Vyběhnu si na pole za Kaadaru,přivolám si Probe droida z orbitu,nahraju do něj data cíle a on odpálí do vesmíru,aby mi napráskal na jaký planetě budoucí mrtvola kempuje.Ehm.
(Na to sem přišel sám až včera,předtím sem zmateně lítal vesmírem naslepo a hledal cíl pomocí seeker droidůAle i tahle metoda funguje,udělal sem s ní 4k XP,což je asi 10 huntů.Ale radši to nezkoušejte,leze to trochu do peněz
Rastafan

Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 11/01/2004 :  12:26:08  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xavier
....Pak rovně okolo shuttle a za ním vpravo za rohem stojí bonzáček od Spynetu.
Rastafan

No ja ted taky delam investig 3 a kdyz sem chtel od tohohle manika aby mi napraskal cil tak mi tvrdi ze sem jeste moc nezkusenej... posli mi pls ve hre wp na toho tveho treba tam sou dva
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 18/01/2004 :  01:41:06  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Dnes sem Bh domastroval a začnu se věnovat spoustě dalších věcí(PvP) Co se týče Investigace IV,tak nebyl žádný problém,do clone sem se dostal jen jednou.Děkuji Patasovu jídlu a Xardosovým drogám

Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 18/01/2004 :  01:57:21  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Trochu rady pro nynější i budoucí BH:
Kaadara je opravdu nejlepší místo pro nabírání BH misí od II výš,terminály i informátoři jsou kousek od sebe.
Po příletu na cílovou planetu hned vyhoďte seeker droida,cíl se hne i o několik kilometrů,takže se vyplatí počkat na první report.
Cíl se vždy pohybuje k nejbližšímu starportu,když ho váš seeker droid ztratí,vyplatí se letět dál stejným směrem a nečekat na zprávu od dalšího,trvá to dlouho a ve třetině případů ho najdete sami.Vyplatilo se mi prohlédnout každého osamělého moba,kterého sem míjel.

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 18/01/2004 :  03:03:53  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Ja ted si nejsme jistej tou otazkou, ale bounty hunter v SWG znamena ze zabijis MOBy a ne hrace?

Pokud to sou fakt MOBy tak nevim proc SWG neni offline hra, ja si vzdy pod bounty hunter v online hrach predstavoval ze musim najit a zabit skutecneho hrace, jako v UO treba.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/01/2004 :  03:19:33  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
On byl Demo nekde uz BH v online hre ? V SWG muzes samozrejme i ty hrace zabijet jako BH a ostatne i jako neBH.

Bez se radeji projet na koni

Black
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 18/01/2004 :  08:20:29  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

On byl Demo nekde uz BH v online hre ?

V AC2 je jedno z povolání Bounty Hunter, ale tam je to skutečně jen názvem povolání a nemá to nic společného s lovcem lidí.

V SWG - pokud je vypsána bounty na Jediho tak se toho může účastnit jen BH nebo každý hráč ?

Edited by - Gabriel on 18/01/2004 08:22:03
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/01/2004 :  08:44:47  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Hlavne hra se porad vyviji a dodelavaji ruzne upravy. Lov lidi planuji a upravuji, jen se to pry musi "domyslet" do konce.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/02/2004 :  14:12:19  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Neco z public 7 pro BH aneb dejte Khaotovi poradne na prdel kluci . Urco se uz nemuze dockat .

Bounty Hunter Jedi Tracking Missions: Now, Bounty Hunters can track player Jedi in the same manner as their NPC targets. Bounty Hunters can get a mission from the bounty hunter terminal for a player Jedi. Go to your contact to get the bio-signature. Then just use your seeker/probot droid to find your target. Keep in mind that unlike the NPC targets, players will move around unpredictably. (As a result, the location updates can lag behind a couple of minutes.) Additionally, Bounty Hunter tracking speeds have been fixed and now as the hunter increases in skill, the speed skill will increase.

Edited by - PRIBOO on 21/02/2004 14:18:05
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 21/02/2004 :  18:35:13  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Njn sprosty lov se blizi
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/02/2004 :  19:14:40  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Njn sprosty lov se blizi

Musis pilovat at muzes pouzit silu
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/02/2004 :  19:17:15  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Hele jak je to ted s tou smrti u jediho. nekde sem slysel ze s tim neco delali?

Btw. Kuli tomu Jedi huntu si fakt snad udelam BH . Nemuze byt vetsi poteseni nez vymaznout nekomu postavu kterou treni pul roku jak magor a vrazi do ni 100 melcku
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 21/02/2004 :  21:45:06  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Lepší je mít rangera a udělat si macro na tracking proflaknutých Jediů /Khaot/ a ty pak trackovat a lovit.
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 22/02/2004 :  10:29:17  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Hele jak je to ted s tou smrti u jediho. nekde sem slysel ze s tim neco delali?

No nevim jestli uz je to na live serveru ale cetl sem ze Jedi uz nebude mit perma death ale pri kazde smrti mu budou postupne ubyvat natrenovane skilly
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 22/02/2004 :  22:17:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jedi(ové) jsou ve hře slabí, nebo je to pohoda za ně hrát? zatím co tady tak čtu, tak to na pohodu moc nevypadá, ale přece by Jedi(ho) nemělo hned něco jenom tak složit, ne?
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 23/02/2004 :  07:53:07  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golgoleth

No nevim jestli uz je to na live serveru ale cetl sem ze Jedi uz nebude mit perma death ale pri kazde smrti mu budou postupne ubyvat natrenovane skilly

To uz je ted. Kazdy jedi ma "predplacene" smrti, po kterych se mu nic nestane. Jejich pocet odpovida puvodnimu systemu, padawan ma 3 zivoty, knight o jeden vice a guardian(master) o dalsi navic. Pokud jedi umre po vypotrebovani techto zivotu, nastava cas na penalizace. Cim slabsi jedi je, tim je postih mensi. A take do toho nejak hraje cas, kdyz umre 1x tydne, postih je maly, pokud vicekrat za tyden, postih se zvysuje. Jedi ztraci pouze dosazene skilly, nikoli expy.

quote:
Originally posted by Spajdr
Jedi(ové) jsou ve hře slabí, nebo je to pohoda za ně hrát? zatím co tady tak čtu, tak to na pohodu moc nevypadá, ale přece by Jedi(ho) nemělo hned něco jenom tak složit, ne?

Jediove jsou na PvP naprosto nepouzitelni. Pouzitelnost zacina az na knightovi a dal a to jen a pouze diky zvysujici se vlastnosti lightsabre ranged block. Ovsem i zde jsou jiste hranice a to predevsim zpusobene bugem ve hre, kdyz i kdyz clovek utok blokne/counteattack/dodge, efekt stejne projde (dizzy, fire dot, KD, bleed, blind, intim). A jedi nema zadne dalsi defenzi, proti ranged, proti melee, prodi dizzy apod. Sice se muze lecit, ale to je nepatrne, bo 20-180 je srandicka. Navic jedi je melee, nema terrain negotiation. Jinymi slovy, pokud jedi ustoji PvP, svedci to jen a pouze o neschopnosti utocnika. Pokud je jedi uz knight, jeho moznosti jsou o trochu lepsi, ale vzhledem k jeho force poolu a force costu utoku jsou jeho moznosti take omezeny. Jak rikam, bude to sprosty lov, ktery nebude mit nic spolecneho s fair play (teda pokud jediho take neupravi).

Jinak me bavi lide, kteri chteji lovit jedie jenom proto, ze jim udela radost zabit nekomu postavu, do ktere investoval tolik. Pripomina mi to v ultime PK, kteri se realizovali na newbie postavach a mysleli si, jaci to jsou borci. Nebo ze by to bylo zavist, ze oni nemaji a nekdo jo?
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 23/02/2004 :  09:28:41  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Presne tak, hola zavist . Akorad pak nechapu proc kdyz sem mel moznost a nachytal sem jediho s kalhotama takrikajic u kotniku a nechal ho zit, ze se me kazdej ptal proc sem ho nezabil a to vcetne tebe.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 23/02/2004 :  09:51:58  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Presne tak, hola zavist . Akorad pak nechapu proc kdyz sem mel moznost a nachytal sem jediho s kalhotama takrikajic u kotniku a nechal ho zit, ze se me kazdej ptal proc sem ho nezabil a to vcetne tebe.

Err, sry, nebylo to primo na tebe, i kdyz to tak vypada. Spis to bylo mysleno na ty srandisty z oficialniho fora. Vim, ze u nas uz par lidi jediho slozilo a nikdo mu DB nedal.
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 23/02/2004 :  09:57:45  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Pokud vím, tak jediný Jedie z naší gildy má Khaot a Miron a ti sou samozřejmě před Pribooem v bezpečí. Ostatní Jediové jsou politicky nespolehliví a tudíž se musí v zájmu Impéria potírat, jak jen to jde. Můj osobní názor již od Bety byl, že hráč by neměl mít možnost hrát Jedie a ten se nezměnil.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 23/02/2004 :  11:08:45  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lahvan

Pokud vím, tak jediný Jedie z naší gildy má Khaot a Miron a ti sou samozřejmě před Pribooem v bezpečí.

Tak to je jasny, ze kdyz potkam Khaota s mecem v ruce jak smazi durni kralicky za Coronetem tak ze mu neprostrelim hlavu z 60 metru . Muzes byt v naprostem klidu Khao .
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 07/03/2004 :  13:01:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Podle me by jediove co jsou u imperia meli jit na Drak Jediho nebo jsou stejni scum jako ty ostatni a tudiz at se nedivy az budu mit s nima misi a sejmu je
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 08/03/2004 :  22:36:19  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Jeste neco pro BH:
Do exp capu 10k je nejlepsi delat mise podle me v Mos Eisley.
Nikdo se tady nezminuje o macru, takze je to takhle:

Prvni macro:

/target Ockeo (informant)

Druhy macro:

/conv (promluvim s Ockeem)

Dojdu k BH terminalu, kliknu na misi zapnu si target Ockeo a pak kliknu na macro druhe. Zjistim ze je mise daleko, abort, a tak porad dokola az se mise vygeneruje blizko (muj record je tak 20 metru od BH terminalu ). Nehnu se od terminalu ani na metr a zkousim jednu misi za druhou (ehm ja teda delam pouze pro Biba, ale to je jedno ).

Co se tyce obtiznosti, tak samozrejme full buff, full composite a do 30 levelu neni co resit je to proste lehky (nejlepsi hity co me daly byli za 500 (slaby), to se jim podari tak jednou nez chcipnou). Nejvetsi level co se da dostat bez nauceneho Inv I ... je 31 a je to zhruba za 7900 creditu a 153 BH expy, kolem 3500 carbine, pistol nebo LLC expy a zhruba 350 combat expy.

Super je pouziva healthshot, popripade eyeshot, dle armoru vybirat zbrane, vetsinou byva dobra DX2 (acid) a nekdy heat (FGW 5), samozrejme take zalezi na tom co leveluju. S mask scent se podari dat tak 3-5 hitu coz je dobry zacatek. Ja treba jako rodian a combo pistoleera a BH mam vice nez 90ti procentni sanci na zasah i z vetsi vzdalenosti. K buffovani mindu ja osobne pouzivat Vas. Brandy. Momentalne se objevuje 400+ mind buff, na vice nez 30 minut, coz je super, protoze to je 3 tolik co Muon a taky nema vedlejsi ucinky.

BH, Chimaera

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 08/03/2004 22:38:38
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/03/2004 :  07:52:21  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Mam dotaz na hrajici/nehrajici BH. Vsichni rikaji, ze nejlepsi je vzit k BH jeste kousek medica, ale to ja nechci. Chci si vzit k BH (teda uz jsem vzal) pistoleera. Potreboval bych poradit co vzit z pistoleera. Momentalne jsem pistoleer 0-0-4-3. Treti vetev mam kvuli skvelym resistum vuci KD, Stun, Dizzy, Blind a Posture Changes. Tuto vetev bych nemenil. Spise mi jde o tu ctvrtou. Zajima me jestli je to dobra volba nebo je lespi vzit radeji vetev, kde je dodge apod. Co vy na to?

Rodian, BH, Chimaera

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 22/03/2004 :  09:28:37  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Mam BH bez medica a de to uplne v pohode. Pripadny krizovy situace resi drogy nebo jidlo.
V pistolich se nejak extra nevyznam, ale nezavrhoval bych pistoleera 0340 kvuli accuracy bonusum. Zalezi jesli chces z pistoleera spis obranu nebo podporit utok.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 22/03/2004 :  14:12:36  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Nejsem BH, ale uz podruhy trenuju pistolnika . A spis bych voli vetev ctvrtou nez druhou. Obrana je hezka vec, ale rychlost je IMO rychlost

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 22/03/2004 :  14:31:11  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Myslim, ze BH nepotrebuje delat dalsi sloupec na rychlost, obzvlast u pistole.

Osobne bych sel do sloupce, kde je dodge, coz je, myslim, prvni sloupec. Dodge je 100% nejlepsi obrana, jaka je.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/03/2004 :  14:43:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Myslim, ze BH nepotrebuje delat dalsi sloupec na rychlost, obzvlast u pistole.

Osobne bych sel do sloupce, kde je dodge, coz je, myslim, prvni sloupec. Dodge je 100% nejlepsi obrana, jaka je.

je to tak, v prvni je dodge, v poslednim je melee , a samozrejme za mastera slusny bonus do obou :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/03/2004 :  11:48:59  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
No pekne dekuju

Khaot - prvni sloupec - dodge
Genagen - ctvrtej - rychlost
Berserk - treti - accuracy a bonus k pistolim, kdyz se beham.

Ted by to chtelo nejak rozseknout. Rychlost si myslim neni nutna. Takze nam zbyvaji dva sloupce.

Je dodge opravdu tak dobry??? Neni lepsi napriklad accuracy a bonus k strelbe pri pohybu?

Asi zavisi na tom co chci, jestli utok nebo defence ...sakra sakra asi budu muset vyzkouset oboje.

Edited by - Shemiramoth on 23/03/2004 11:51:04
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 23/03/2004 :  12:51:28  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
No, s presnosti to mas to samo co s rychlosti. Pokud dobre pocitam, presnost budes mit 100, nema, dle meho nazoru ji zvysovat na o 25 (jedine, co by stalo za uvahu je zvyseni presnosti o 20 pri pohybu, ale i tak nevim, nerekl bych, ze to za to stoji) a je lepsi si vzit dodge ve vysi 70 (celkem tedy 80).

Ale jak myslis, podle me mas uz tak dost velke bonusy do zachazeni se zbrani (presnost, rychlost) a navic s dodge ziskas 3 dalsi specky.
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 23/03/2004 :  14:15:55  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Presnost nema IMO zadnej cap a proto jsem zastancem toho, ze by se mela zvysovat jak jen to jde. Dle toho co sem vycet totiz pusobi jako protiklad oponentovym obranym skillum (ranged def, dodge a pod.), ktery jsou capnuty na 125.
Rychlost nema cenu na 100 zvysovat,u pistoli myslim staci s rezervou 90.
Dodge je super.

Zalezi jenom na tom, jestli chces zlepsit obranu nebo utok.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/03/2004 :  16:39:52  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Ok diky vsem za odpovedi. Ujasnil jsem si par pro me dulezitych veci.

Rodian, BH, Chimaera

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 27/09/2005 :  16:29:23  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Mam dotaz na hrajici/nehrajici BH. Vsichni rikaji, ze nejlepsi je vzit k BH jeste kousek medica, ale to ja nechci. Chci si vzit k BH (teda uz jsem vzal) pistoleera. Potreboval bych poradit co vzit z pistoleera. Momentalne jsem pistoleer 0-0-4-3. Treti vetev mam kvuli skvelym resistum vuci KD, Stun, Dizzy, Blind a Posture Changes. Tuto vetev bych nemenil. Spise mi jde o tu ctvrtou. Zajima me jestli je to dobra volba nebo je lespi vzit radeji vetev, kde je dodge apod. Co vy na to?

Rodian, BH, Chimaera

Ahoj, rad bych obnovil toto tema protoze po precteni rad a projiti si Skill Tree, nejak sem zjistil ze uz to davno nesedi ;]]]

Sam jsem doufal pote co budu MCarbineer a MBH, tak mi vyjdou body na 4-tou vetev Doctora... jj fetovat doping sem k tomu chtel ;]]] (coz mi nevyslo)

Ale nakonec nevim jestli jit do Combat Medica, nebo do nejake dalsi zbrane, viz DOtaz a reakce od Rodiana...

DIKY ZA RADY!

WoW: Axgri

Edited by - Sanix on 27/09/2005 16:48:02
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 27/09/2005 :  16:44:34  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kaadara je opravdu nejlepší místo pro nabírání BH misí od II výš,terminály i informátoři jsou kousek od sebe.
Po příletu na cílovou planetu hned vyhoďte seeker droida,cíl se hne i o několik kilometrů,takže se vyplatí počkat na první report.
Cíl se vždy pohybuje k nejbližšímu starportu,když ho váš seeker droid ztratí,vyplatí se letět dál stejným směrem a nečekat na zprávu od dalšího,trvá to dlouho a ve třetině případů ho najdete sami.Vyplatilo se mi prohlédnout každého osamělého moba,kterého sem míjel.

A toto plati ? ;]]] nebo mate lepsi tipy ?

fakt se nezlobte ze se znova ptam ale kdyz se mrknete jak je tenhle topic starej ;]]]

WoW: Axgri

Edited by - Sanix on 27/09/2005 16:48:50
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 27/09/2005 :  17:06:22  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

quote:

A toto plati ? ;]]] nebo mate lepsi tipy ?

fakt se nezlobte ze se znova ptam ale kdyz se mrknete jak je tenhle topic starej ;]]]

jj to plati :)

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/09/2005 :  11:30:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
co se tyce CM nebo zbrane - bez poradneho healu jsi mrtev driv, nez jsi zacal..
a protoze CM je o jednu vetev z medica "levnejsi" nez doc, tak si vem 4000 CM a krasne to vyjde i s MBH a Mcar.

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Richie
Starting Member

Trooper

49 Posts

Posted - 29/09/2005 :  09:31:39  Show Profile  Send Richie an ICQ Message Send Richie a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem se vrhnul na Medical Tactician ve spojeni s MBH a Master Carabineer. Zda se to celkem funkcni. Jeste 2k investigation a prijde MBH. Pak to chci testnout na PvP .
Trenovani investigation byl celkem ocistec, anzto jsem nevedel o probe droidovi... Lital jsem z planety na planetu a vypoustel seekery. Kdybych jen poradne cetl forum...

SGT Kyarc Kirych
1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/09/2005 :  14:17:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Richie

Ja jsem se vrhnul na Medical Tactician ve spojeni s MBH a Master Carabineer. Zda se to celkem funkcni. Jeste 2k investigation a prijde MBH. Pak to chci testnout na PvP .
Trenovani investigation byl celkem ocistec, anzto jsem nevedel o probe droidovi... Lital jsem z planety na planetu a vypoustel seekery. Kdybych jen poradne cetl forum...

anebo kdyby ses zeptal ve hre na cze ci guild kanalu.. sice by ti rekli, ze mas cist forum, ale taky by ti poradili..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000