Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Moje nova sestava-co si myslite?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 23/02/2004 :  18:59:59  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
planuju koupit novej komp a tak bych rad vedel taky vase nazory na moji sestavu vzhledem k HW narocnosti nynejsich mmorpg.....ramku hodlam do budoucna upgradovat na 1 Giga
AMD Athlon XP-2500+ (1.833GHz, Barton)
MSI K7N2 Delta-ILSR, nForce 18D, ATX, 400MHz, LAN
Kingston 512MB RAM (KVR400X64C3A/512) 400MHz DDR PC3200 DIMM 3-4-4
MSI FX5600XT TD 128 minibulk
17'' Hyundai ImageQuest Q770
S-ATA 80GB,ST380013AS,Bar,8MB,7200.7rpm
MSI CDRW+DVD combo - X48 ( MS-8448M) BULK
Cyber case CY-228 ATX 400W P4,USB audio
Arctic Copper Silent 2 TC (rev.2)
>Genius PowerScroll EYE Metallic USB
klávesnice Genius KB-06X černá PS/2
FDD ALPS 3,5" 1,44MB Silver
Canon BJ i250 A4;4800dpi;12/9;USB

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 23/02/2004 :  20:19:20  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ale jo...
akorat nevim co je zac ta deska. Co to proboha je nforce 18D?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 23/02/2004 :  20:30:40  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
je to klasickej nforce 2,ale to 18D nevim,ale ma vse co je treba,6 kanalovej zvuk,Lan karta,dual ddr,sata podpora,agp 8x,firewire,hodne usb 2.0 ...

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 23/02/2004 :  20:35:47  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Barton je v cajku mam taky , desku mam epox no ale nebudu nikoho otravovat mejma nazorama monitor v poho jen bych tam dal spis ATI a mozna jestli des hodne po vykonu ne Seagate ale Matrox a Hitachi nebo co sem ted slysel ale ja moc nemam do tohohlenc co mluvit

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 23/02/2004 :  20:45:26  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ja myslim ze to je ok, ale ten disk bych vzal aspon 120GB... Na znacce dneska moc nezalezi.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 23/02/2004 :  22:47:30  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
no na monitoru bych nešetřil a zrovna koupil nějakou pěknou 19''

no a na velikosti toho disku moc nezáleží
cokoliv nad 20 GB stačí

z vlastní dlouholetý zkušenosti vim, že nezáleží na tom jak je ten disk velikej, stejně je vždcky plnej

na druhou stranu je ten cenovej rozdíl mezi 20 GB a 120 GB tak malej, že se nevyplatí tu 20 kupovat
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 24/02/2004 :  12:11:32  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
bohuzel ja mam takovej specialni stolek ze se mi tam 19" nevejde a tenhle hyundai je nejmensi 17" na svete
s isacem souhlasim,vyzit se podle me da skoro s kazdym diskem...
a ati se mi vybriat nechtelo,dost lidi co znam ma problemy s catalystama
a disk seagate mam uz od my 166 a navic tohle je S-ATA,takze bude rychlej a tichej...doufam

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 24/02/2004 :  13:38:26  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Haha problemy s Catalystama. To bych ty lidi chtel videt, evidentne lamy co si neumej poradne nainstalovat system...
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 24/02/2004 :  16:12:21  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Haha problemy s Catalystama. To bych ty lidi chtel videt, evidentne lamy co si neumej poradne nainstalovat system...

Normalka ne? Ale nechapu co maji lidi proti ATI, ktera je daleko v obraze lepsi nez GF.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 24/02/2004 :  16:28:27  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
to jsou ty věčné spory přesahující čas a prostor

intel x adm, ati x nvidia, linux x windows, existuje bůh ? , mohou být rozum a chtíč v opozici natrvalo ? . . .
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 24/02/2004 :  16:55:47  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ja netvrdim ze ATI je lepsi nebo horsi. Ono to je tak srovnatelny... Akorat je picovina ze ATI dela problemy - jakykoli.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 24/02/2004 :  19:04:38  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
mno nejde jen o to ze by mi naka lama rekla ze s tim ma problemy,ale videl sem u nekerejch her ze proste cataylsty nepodporujou a i na nakejch strankach sem tam vidim ze to na ATI proste nefacha...

Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 25/02/2004 :  01:31:22  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
quote:
mohou být rozum a chtíč v opozici natrvalo ?

cece vodkad to znas brno je toho plny

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 25/02/2004 :  08:38:11  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

mno nejde jen o to ze by mi naka lama rekla ze s tim ma problemy,ale videl sem u nekerejch her ze proste cataylsty nepodporujou a i na nakejch strankach sem tam vidim ze to na ATI proste nefacha...

aha ... haha
ukaz mi nejakou novejsi hru, o ktery vyrobci prohlasej "na ati nam to neslape, sbohem"

ego tycoon
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/02/2004 :  09:13:48  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor
aha ... haha
ukaz mi nejakou novejsi hru, o ktery vyrobci prohlasej "na ati nam to neslape, sbohem"

Jsou hry, kde dela ATI problemy. Napr. Horizons mel problemy s ATI.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 25/02/2004 :  10:50:15  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

quote:
mohou být rozum a chtíč v opozici natrvalo ?

cece vodkad to znas brno je toho plny

taková česká verze "All your base are belong to us"

kdo nečte fórum Kompostu nepochopí

http://www.rozumachtic.com/
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/02/2004 :  12:40:21  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Podle mě sestava celkem ok.
I když jsem osobně zaujatej proti AMD

Pokud bych měl přeci jen do něčeho šťourat, tak bych měl následující připomínky (jak jsem psal, sestava ok, tohle je jen co se týká mého názoru):

1)Canon BJ bude dle mého názoru šrot (už podle toho, že je to nejlevnější inkoustovka, co se dá koupit - produkťák u nás se mi vysmál, když jsem se ho ptal, jestli je dobrá. Dle mého tiskárna tak kolem 3500,- s DPH začne být vcelku ok. buď HP nebo Epson (Epson je sice horší, ale za tuhle cenu má 4 oddělené inkousty)

2) combo od MSI neznám - nevím, co je vevnitř, kdo to dělá a jak to funguje. U comb je obecně těžké sehnat nějaké dobré. My si původně vybrali na základě testů LG, ty ale teď nejsou, tak do konce týdne budeme mít Sony a Teac - porovnáme to s kolegou v práci v reálu.

3) monitor super, ale pospěš si s nákupem. Nějakej imbecil u Hyundaie vymyslel, že vlastně tyhle hezké monitory nechtějí dělat, takže je přestanou vyrábět. Budou dělat klasické hranaté krávy s bílou barvou.

4) VGA nevím - rychlostně to bude asi nastejno, i když podle různých mnoha testů na inetu se mi zdálo, že Nvidia více kolísá a ATI je vyrovnanější - tzn. Nvidia je rychlá v jedné hře a v druhé je zas dost pomalá, ATI to drží na stejné hladině.

5) disk bych možná přeci jen vzal 120GB. Značka u Serial ATA je asi jedno, protože jsou dost podobné a všechny Serial ATA mají vcelku moderní konstrukci

Jinak v poho. Záleží kolik máš peněz. Jestli nepřemýšlet o nějakém Athlonu 64.
Toť asi vše

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/02/2004 :  16:46:07  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Podle mě sestava celkem ok.
I když jsem osobně zaujatej proti AMD

Pokud bych měl přeci jen do něčeho šťourat, tak bych měl následující připomínky (jak jsem psal, sestava ok, tohle je jen co se týká mého názoru):

1)Canon BJ bude dle mého názoru šrot (už podle toho, že je to nejlevnější inkoustovka, co se dá koupit - produkťák u nás se mi vysmál, když jsem se ho ptal, jestli je dobrá. Dle mého tiskárna tak kolem 3500,- s DPH začne být vcelku ok. buď HP nebo Epson (Epson je sice horší, ale za tuhle cenu má 4 oddělené inkousty)

2) combo od MSI neznám - nevím, co je vevnitř, kdo to dělá a jak to funguje. U comb je obecně těžké sehnat nějaké dobré. My si původně vybrali na základě testů LG, ty ale teď nejsou, tak do konce týdne budeme mít Sony a Teac - porovnáme to s kolegou v práci v reálu.

3) monitor super, ale pospěš si s nákupem. Nějakej imbecil u Hyundaie vymyslel, že vlastně tyhle hezké monitory nechtějí dělat, takže je přestanou vyrábět. Budou dělat klasické hranaté krávy s bílou barvou.

4) VGA nevím - rychlostně to bude asi nastejno, i když podle různých mnoha testů na inetu se mi zdálo, že Nvidia více kolísá a ATI je vyrovnanější - tzn. Nvidia je rychlá v jedné hře a v druhé je zas dost pomalá, ATI to drží na stejné hladině.

5) disk bych možná přeci jen vzal 120GB. Značka u Serial ATA je asi jedno, protože jsou dost podobné a všechny Serial ATA mají vcelku moderní konstrukci

Jinak v poho. Záleží kolik máš peněz. Jestli nepřemýšlet o nějakém Athlonu 64.
Toť asi vše

me amd vyhovuje....hodne muziky za malo penez,
1) ja tisknu fakt minimalne,tak je pro me zbytecny davat dalsi tisice na tiskarnu...
2) ja MSI mechanikam verim...podle me jsou ty komba na dobry urovni...
3) hehe uz specham
4) o ati vs. g-force sem rek svy...5) ted mam 40 GB disk a kdyz slovek hodne maze tak se da vystacit

jinak me tahle sestava bude stat 27K i s 1024MB RAM

Go to Top of Page

Deputy
Starting Member

13 Posts

Posted - 01/03/2004 :  18:53:19  Show Profile  Send Deputy an ICQ Message Send Deputy a Private Message  Reply with Quote
quote:
[Co to proboha je nforce 18D?

chipset s oficialni podporou FSB 200 MHz

...
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 01/03/2004 :  19:13:06  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI
jinak me tahle sestava bude stat 27K i s 1024MB RAM

No a? to ses chtěl pochlubit?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 03/03/2004 :  13:24:45  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze tahle sestava bude lepsi nez ta stara...

To ze neco na nejakym HW nefacha je problem toho softu ne toho HW. Specifikace DX pro ATI karty je snad volne dostupna ...

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 03/03/2004 :  15:04:01  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deputy

quote:
[Co to proboha je nforce 18D?

chipset s oficialni podporou FSB 200 MHz

nn,ma to FSB 400

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 03/03/2004 :  17:00:51  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vsechno ok krome grafiky:

FX 5600 XT tu bych teda nebral. Neni lepsi sehnat R9700,PRO,9800, 9800PRO?? Kolik stala ta 5600XT?

Monitor: Khostri ma pravdu, stavajici monitory Hyundai jsou mnohem horsi, nez ty starsi typy. Jeste ze jsem si koupil Q910, ted je naprosto k nesehnani a je to super monitor (za ty prachy).

Combo MSI: Radeji bych bral TEAC nebo TOSHIBU!

a pamet upgraduj

Ted me napada, ze bych mel co nejdrive upgradovat procesor, nejak mi brzdi PC.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 03/03/2004 17:01:44
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 03/03/2004 :  18:29:31  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Vsechno ok krome grafiky:

FX 5600 XT tu bych teda nebral. Neni lepsi sehnat R9700,PRO,9800, 9800PRO?? Kolik stala ta 5600XT?

Monitor: Khostri ma pravdu, stavajici monitory Hyundai jsou mnohem horsi, nez ty starsi typy. Jeste ze jsem si koupil Q910, ted je naprosto k nesehnani a je to super monitor (za ty prachy).

Combo MSI: Radeji bych bral TEAC nebo TOSHIBU!

a pamet upgraduj

Ted me napada, ze bych mel co nejdrive upgradovat procesor, nejak mi brzdi PC.

tak uz pisu z novyho compu,vse facha fpoho...
ta grafarna stala neco pres 3.000 (z velkoobchodu,bulk) a radeony fakt nemam rad...
ten monitor je fakt bozi,uplne ho zeru
pamet mam nakonec 1 giga takze pohoda
a kombo zatim vypada fpoho,snad nebudou zadny problemy...

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/03/2004 :  19:20:28  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Je to sice uz jedno, ale proc nemas rad radeony? Protoze jedna pani povidala?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 04/03/2004 :  15:37:37  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
protoze nekery mi kamosi je maj a nemaj s nima dobry zkusenosti a neda se rict ze by to byly lamy,proste stazeny novy ovladace,vse spravne nastaveny a proste dost her jim na tom nefacha/facha blbe...staci se kouknout na nekery herni fora o ruznejch hrach,uvidite tam hodne topicu s nazvem Having troubles with my ATI graphic card,apod. a tim myslim i onlinovky

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 04/03/2004 :  16:19:55  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Az se najede na DX9 tak to bude imho obracene a nejenom ktomu ze cast vyvojaru ovladacu zdrhla od Nvidie k ATi.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 05/03/2004 :  04:01:08  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz tu resime sestavy otrebuju pro slecnu slozit pc do 15k uz mam zhruba predstavu ale nemuzu se dostat pod 17k i kdyz tam vrazim 9200 atinu, 256ddr a 2k AMD kdyby mel nekdo typ uvitam .
Btw 1024 Ram neni to zbytecny nekde sem tu cetl ze rozdilz 512 je jen pri 3d modelovani ale uz pro ten pocit jasny
Jo a rozum a chtic rulez!

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 05/03/2004 :  08:46:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
24548 Sapphire Atlantis ATI Radeon 9200 64MB DVI 1 915,-
25204 Logitech Black Internet Keyboard OEM 403,-
25944 LG GCC-4521B OEM - CDRW 52x/32x/52x/16xDVD 1 784,-
23174 FDD mechanika černá - 3,5" 1,44MB 206,-
24202 Microsoft Wheel Mouse Optical Black 580,-
23141 DIMM 256MB DDR 400MHz CL3.0 1 232,-
22717 Western Digital Caviar XL WD800JB - 80GB 2 560,-
23004 AMD AthlonXP 2000+ BOX 2 114,-
24317 EuroCase ML5470 černá - Middletower 300W 1 158,-
24742 Asus A7V600 - VIA KT600 2 882,-

Celkem 14833,- s DPH

Ceny CzechComputer i s jejich objednacími kody.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/03/2004 :  09:16:21  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Btw 1024 Ram neni to zbytecny nekde sem tu cetl ze rozdilz 512 je jen pri 3d modelovani ale uz pro ten pocit jasny

Treba u SWG to je znat a to tak, ze dost. A casem to, dle meho nazoru lajka, bude znat i u dalsich her, protoze programatori jsou poslednich par let "lini" optimalizovat.
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 05/03/2004 :  09:36:22  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

hezka sestava, ale slecna by asi rada i monitor d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 05/03/2004 :  09:44:17  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk

hezka sestava, ale slecna by asi rada i monitor d:

já bych ji zas tak nerozmazloval, speaker musí pro začátek jako výstupní zařízení stačit
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/03/2004 :  10:38:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
http://www.dexx.cz/detail_sestavy.asp?id=75
s DPH necelych 14k a zenske to musi stacit :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 05/03/2004 :  11:46:22  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

a s kvalitou toho monitoru bude mit brzo hezky tmavy brejle a bilou hulku d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/03/2004 :  12:04:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk

a s kvalitou toho monitoru bude mit brzo hezky tmavy brejle a bilou hulku d:

dyk to psal schatus, ta uz davno slepa musi bejt

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 05/03/2004 :  15:31:21  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

Já myslel, že chce počítač na Windows a ne pro DOS

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 05/03/2004 :  16:35:34  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
2 Pertha : radsi tise zavid a dik za typ ale radsi bych to slozil nejak nez to bral od nejake-prirazime-si-5litru-firmy
Jinak dobra sestava Khostri ale prave tam chybi ten monitor a ten ale sezenu od Maa za 2,5k Samo tak jen koupim levnejsi desku a jeste neco musim seriznout

btw. jeji pozadavky jsou aby na tom slo hrat heroes4

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Edited by - Schatus on 05/03/2004 16:37:18
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/03/2004 :  08:05:03  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Treba u SWG to je znat a to tak, ze dost. A casem to, dle meho nazoru lajka, bude znat i u dalsich her, protoze programatori jsou poslednich par let "lini" optimalizovat.

Hrozne by me zajimalo. jak maji v SWG delany LODy a taky jestli vubec hiduji objekty, kdyz se na to nekdy divam, tak bych jim nafackoval. Logicky pokud koukam, tak v uhlu meho videni se pocita scena a nechce se mi verit, ze je to tak narocny. Vubec bych se nedivil, kdyby ty hovada pocitala i objekty v domech a na portaly uplne zapomnela. Sakra pokud daji s prominutim "do haj**u" vsechno co nevidim, objekty uvnitr budov se nebudou pocitat, udelaji slusnej LOD system, tak to musi fachat normalne. Zas tolik tam toho neni, aby to potrebovalo 1GB pameti a zelezo jak prase. Podle me je SWG ukazka lenosti a peknych prasaren co se optimalizaci tyce!

Vcera jsem se dost zasmal. Stoji v SP a cekam na lod. Je tady asi 20 lidi. Z toho polovina vypadaji jak mutanti (zapnuly se LODy na panaky) a druha je ok. Vyhled - pouze par zdi pristavaci plochy a asi 20 panaku (rekneme ze kdyz ma panak zhruba 3k poly (maximalni kvalita) + fyzika, animace ..., tak i kdyby to melo dohromady 80k poly, tak mi to musi hergot jet alespon v tech jejich 25 - 30 FPS.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 07/03/2004 :  19:44:23  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Shemiramoth> to neni lenost, ale téměř nutnost

na současnym trhu jde hlavně o čas, neni možný něco optimalizovat a roky testovat, takže pak vycházej betaverze her, bohužel
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 07/03/2004 :  20:17:47  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Co se tyka disku zjistil jsem tuhle ze jsem Seagatum zbytecne moc veril Viz http://www.svethardware.cz/art.jsp?doc=F3B5F076785AF3BAC1256E4B0044EFC6 Ten Hitachi musim vyzkouset.
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 07/03/2004 :  20:56:35  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac
na současnym trhu jde hlavně o čas, neni možný něco optimalizovat a roky testovat, takže pak vycházej betaverze her, bohužel

az bety ? (:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 08/03/2004 :  18:25:37  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
No ohledne toho testu diksu na SvetHW , sem s toho matenej tam uvadej ze vetsina S-ATA pouziva nejakej prevadec od nejaky firmy mam to chapat tak ze kdyz si koupim Seagate 120gb S-ATA takze to je jen na efekt to oznaceni za tim? No taky se ted rozhoduju mezi Maxtorem 120gb nebo Seagatem ale asi dam zase na staryho seagata no asi sem staromodni

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 08/03/2004 :  18:31:18  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
No asi jde o to, ze ciste SATA disky nejsou, vsechny jsou vnitrne ATA ale maj konektor na SATA Ja tomu nerozumim, jen to takhle chapu.
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 08/03/2004 :  20:48:00  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
vsechny ne, treba raptory sou uz sata (: ale vetsina jich vnitrne jede pata a potom maj chip na prevod na satu takze je to ve vysledku stejny (:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 08/03/2004 :  21:12:15  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
a uvnitř pracujou malinkatý trpaslíci s bločkem

no ale do takovejch podrobností už snad ani nebudem zabíhat . . .

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 08/03/2004 :  21:38:37  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

a uvnitř pracujou malinkatý trpaslíci s bločkem

no ale do takovejch podrobností už snad ani nebudem zabíhat . . .

dyt neumej psat

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 08/03/2004 :  22:13:01  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Shemiramoth> to neni lenost, ale téměř nutnost

Nemyslel jsem roky testovat. Udelat dobry LOD system, portaly apod na to se musi myslet od zacatku. To nejde menit, kdyz uz je to komercne spusteny. Jde ale dost blbe se to dela. A mimochodem bez poradnyho testingu vzdy vyjde zasrane bugova hra. Patche jsou patche, ale nasrani zakaznici jsou nasrani zakaznici.

Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 11/03/2004 :  12:29:44  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Takze co myslite ? kupovat SATU nekupovat SATU?

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/03/2004 :  14:05:43  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
SATA disk mam a sem s nim velice spokojenej... tichej rzchlej, nic vic od nej nechci

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 11/03/2004 :  16:16:22  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

SATA disk mam a sem s nim velice spokojenej... tichej rzchlej, nic vic od nej nechci

coz ovsem vubec nezalezi na tom jestli je pata nebo sata d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 11/03/2004 :  19:29:05  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takze co myslite ? kupovat SATU nekupovat SATU?

pro normalni pouzivani je to jedno.Pak uz jedine SCSI :]

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000