Author |
Topic  |
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 06:44:16
|
jezis ta zenska je blba jaq troky .. typicka "selka" - mermomoci chce dite - kecy o delbe domaci prace.. - misto aby si zasla do manzelsky poradny kde by do toho jejiho hucil nakej dr. ze vona chce mimco tak pise do nakejch for (vsadim se ze esquire, cosmopolitan..atp.
to spolu chodej tolik let a nejsou schopni si jasne vyrikat co kdo chce.. to je uzasny tohle.. toho parana asi klepne pepka az se dozvi ze mu po tolika letech zahejba.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 10:56:20
|
Fajn že sis zjistil, co je to ženská a můžeš si s ostatními povídat alespoň v rovině teorie, buřtíku ;-) |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Amputator
Starting Member
3 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 12:16:30
|
Doporucuju stahnout Enemy Teritory nebo nejakou jinou doomovku pekne ji nahulit zvuk a uvidite jak si rostenka UO zamiluje. Teda ta moje  |
Čest a sílu ťem co se nebojí zemřít |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 15:02:14
|
quote: Originally posted by Atreus
Fajn že sis zjistil, co je to ženská a můžeš si s ostatními povídat alespoň v rovině teorie, buřtíku ;-)
Hlavne ze ty jsi stihly ;)
|
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 15:04:33
|
quote: Originally posted by Demostenes
Fajn že sis zjistil, co je to ženská a můžeš si s ostatními povídat alespoň v rovině teorie, buřtíku ;-)
Hlavne ze ty jsi stihly ;)
No, jsem.. a ? |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 23:38:57
|
Tasemnice rjulz  |
 |
|
Boban of Lat-Nam
Starting Member
6 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 03:59:41
|
quote: Originally posted by Don Gizmo
Na tom neco bude, ten 35letej taky porad pari nejakou gamesu, s jeho zenou je to taky k nevydrzeni, tak si nasel tady tu holku aby si aspon nekdy v klidu uzil :)
Nebo UO hraje ta mařka toho 35letyho a nechce mu pomahat s domacima pracema a proto si nasel tuhle, ktera ma stejne problem. |
Boban of Lat-Nam [Master Dealer] GirgIII [Beefeater Guardian] Deeper [Al-Hazredův Zabiják]
Spravedlnost bez moci je bezbranná, moc bez spravedlnosti je tyranie |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 04:25:29
|
[quote]Originally posted by Demostenes
No, jsem.. a ?
Hmm, tak to si sel asi hodne do sebe a schodil za tech par mesicu co jsem te nevidel hezkych par kilo ;)
|
|
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 02:44:59
|
Proc byt nespokojena? Zahrat si UO se svym mladym neni zas tak neprijemne :) |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 04:11:58
|
quote: Originally posted by eithel
Proc byt nespokojena? Zahrat si UO se svym mladym neni zas tak neprijemne :)
Hmm, nechtel bych videt deti, ktere vzniknout jako produkt takovych individui ;)
|
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 04:39:14
|
hehe stejne by posli hladem :) |
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 13:16:26
|
No dovolte :) Jeste si zadny pritel nestezoval ze bych na nej nemela cas ... |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 15:32:23
|
kdyz jich pri jejich aktivite stihas nekolik ... |
ego tycoon |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 16:40:29
|
quote: Originally posted by ToHor
kdyz jich pri jejich aktivite stihas nekolik ...
Zrovna vcera si jeden spoluzak stezoval ze ma sousedku(20) ktera dala kazdemu v dome krome nej. takze nestiha... :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 16:51:12
|
quote: Originally posted by San-Raal
Zrovna vcera si jeden spoluzak stezoval ze ma sousedku(20) ktera dala kazdemu v dome krome nej. takze nestiha... :)
je v tom baraku moznost pronajmu ?   |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 17:07:39
|
hehe na Tebe wyjde leda tak ten sifilis   |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 17:55:12
|
quote:
Zrovna vcera si jeden spoluzak stezoval ze ma sousedku(20) ktera dala kazdemu v dome krome nej. takze nestiha... :)
tak to musi byt nejstastnejsi clovek.Stoji vubec za to? |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 18:07:32
|
Nebydlí poblíž Želivského ? |
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 19:02:19
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
hehe na Tebe wyjde leda tak ten sifilis  
Koukam ze demence se zase dere na povrch. |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 20:14:39
|
hele chod laskave delat nakyho bachara a me nech napokoji :p |
Edited by - Mr.Selfdestruct on 05/02/2004 20:14:56 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 21:58:39
|
Ja nevim nerikals ze to w prestanes psat? |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 22:57:07
|
nj si nejak nabinduji klaves :) |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 04:58:24
|
quote:
Nebydlí poblíž Želivského ?
Haha vtipnej jako obvykle až na půdu. Ubožáku. |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 13:58:55
|
 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 14:23:41
|
Bál jsem se, že si třeba už dospěl a prskat nebudeš, proto v zájmu ukojení mého ega jsem cestou na včerejší jam session v nejmenovaném místním klubu poctil váš trávník něčím velmi nepěkným.. hledej šmudlo ;-p |
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 14:41:26
|
Bál jsem se, že si třeba už dospěl a že si podobný řeči odpustíš. Inu zřejmě se tak nestalo a asi ještě dlouho nestane.  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:47:31
|
quote: Originally posted by Kolik
quote:
Nebydlí poblíž Želivského ?
Haha vtipnej jako obvykle až na půdu. Ubožáku.
Rozved to, neznam uz realie ceske uo sceny :) |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:56:35
|
Ono není hlavně co rozvádět, to jen Atreusův paranoidní mozeček vymejšlí dábelský konspirační teorie. |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 16:37:52
|
ono vysrat se nekomu na travnik neni imho zadny umeni ;-D |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 11:00:00
|
Ono není hlavně co rozvádět, to jen Atreusův paranoidní mozeček vymejšlí dábelský konspirační teorie.
nepoplivej si monitor šmudlo  |
|
 |
|
The Nero
Starting Member
41 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 16:03:57
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
ono vysrat se nekomu na travnik neni imho zadny umeni ;-D
ROFL |
Originally posted by Isac stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 16:16:23
|
quote: Originally posted by The Nero ROFL
Nejde ten tvuj podpis trochu zvetsit? Skoro to neprectu  |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
The Nero
Starting Member
41 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 23:04:25
|
quote: Originally posted by Jeffy
quote: Originally posted by The Nero ROFL
Nejde ten tvuj podpis trochu zvetsit? Skoro to neprectu 
fakt tak to je mi lito [SORY |
Originally posted by Isac stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 00:11:34
|
quote: nepoplivej si monitor šmudlo 
Máš sand dojem, že bych byl nějak rozrušenej? Kdepak, mě svejma řečma nijak vyvést z míry nemůžeš, na to jsem moc flegmatickej. Nad tebou jsem už dávno zlomil hůl, ty nemáš koule ani na to, abys lidem o kterejch máš utkvělou představu, že ti nějak ukřivdili (půlka Morijský vývěsky) šel všechno to, co plodíš na internetu říct osobně do očí. Ty tak na internetu akorát umíš machrovat a dělat že jsi nad věcí, ve skutečnosti jsi ubožák. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 07:27:14
|
quote: nepoplivej si monitor šmudlo 
Máš sand dojem, že bych byl nějak rozrušenej? Kdepak, mě svejma řečma nijak vyvést z míry nemůžeš, na to jsem moc flegmatickej. Nad tebou jsem už dávno zlomil hůl, ty nemáš koule ani na to, abys lidem o kterejch máš utkvělou představu, že ti nějak ukřivdili (půlka Morijský vývěsky) šel všechno to, co plodíš na internetu říct osobně do očí. Ty tak na internetu akorát umíš machrovat a dělat že jsi nad věcí, ve skutečnosti jsi ubožák.
Nejak nechapu o cem je rec. Spis mi to tu pripada jak nejaky zabomysi valky  |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 11:01:15
|
asi je postvala nejaka zenska, tak sem to ja pochopil  |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 11:52:42
|
Kolik> moje koule jsou naprosto v pořádku.. rovněž nevim proč bych šel něco říkat do očí lidem, který neměli odvahu mně říct do očí to, kvůli čemu jsem je poslal do prdele.. Ty seš toho klasickej případ.. |
|
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 11:55:58
|
Tak at se panove pochlubi komu dala a na koho se nedostalo :)) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 11:57:56
|
Tak at se panove pochlubi komu dala a na koho se nedostalo :))
roflmao ! |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 12:02:41
|
Dostalo se na kde koho ale to není předmětem diskuze.. ostatně ono není moc o čem se bavit a už vůbec ne tady, jenom sem nemohl nereagovat na Kolikův rytířskej syndrom "nesahej mně na moji kurvu" .. |
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 12:31:04
|
Vy ste jak mali... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 13:36:30
|
o ktery zensky je rec ? :) slysel sem jen o jedne co byla na DP aj na Endoru :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 13:39:42
|
Kolik> moje koule jsou naprosto v pořádku.. rovněž nevim proč bych šel něco říkat do očí lidem, který neměli odvahu mně říct do očí to, kvůli čemu jsem je poslal do prdele.. Ty seš toho klasickej případ..
Ty seš zase klasickej beznadějnej případ. Něco sis zafixoval a je to ta jediná pravda. Všichni ostatní jsou hovada protože nedej bože tvrděj opak. Koho mi to jenom připomíná  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 13:59:03
|
Ty seš zase klasickej beznadějnej případ. Něco sis zafixoval a je to ta jediná pravda. Všichni ostatní jsou hovada protože nedej bože tvrděj opak. Koho mi to jenom připomíná 
siim pane ucitel ja to viiim |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 14:01:11
|
Pred chvili jsem dodelal posledni zkousku, po navratu sednu ke compu a koukam, zarodek nehezkeho vugarniho stylisticky vybrouseneho nefer flamu...tak jak se nam to libi. A to jsem se bal, ze s odchodem Demostena to tu umrzne...plany poplach :).
Skocim si pro kafe, vy zatim muzete pokracovat :). A pozvete i **a**u, at je prdel :).
PS: Doufam, ze to ani jeden z vas nebere tak vazne, jak se tvarite :). |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny |
Edited by - TUQ on 09/02/2004 14:02:26 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 14:04:37
|
quote: Originally posted by TUQ
Pred chvili jsem dodelal posledni zkousku, po navratu sednu ke compu a koukam, zarodek nehezkeho vugarniho stylisticky vybrouseneho nefer flamu...tak jak se nam to libi. A to jsem se bal, ze s odchodem Demostena to tu umrzne...plany poplach :).
Skocim si pro kafe, vy zatim muzete pokracovat :). A pozvete i **a**u, at je prdel :).
PS: Doufam, ze to ani jeden z vas nebere tak vazne, jak se tvarite :).
Proc si 'zasifroval' jemno Blanka ? ;) |
Edited by - Colldor on 09/02/2004 14:11:57 |
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 14:14:27
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by TUQ
PS: Doufam, ze to ani jeden z vas nebere tak vazne, jak se tvarite :).
Proc si 'zasifroval' jemno Blanka ? ;)
S ohledem na ty dva a protoze setrim aspon zybtky jejich soukromi, ktere se tu rozhodli prese vsechno ventilovat :) |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 14:26:42
|
No ono stejne moc zenskejch nehraje, eh?  |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 14:49:29
|
Tak čí to dítě tedy dopravdy je?  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 15:07:10
|
quote: Originally posted by Mistral
Tak čí to dítě tedy dopravdy je? 
tvoje, holt musela zkusit tu velikost  |
 |
|
Topic  |
|