Author |
Topic  |
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 15:09:40
|
Mariáne seš mimo, až si přijedu pro tu knížku tak to možme probrat, pokud teda nedržíš zase nějakou sázku ;-p
Edit pro Kolika> Fakt ? A jaká je teda ta pravda ? Ptal sem se tě na to už dvakrát a nikdy žádná odpověď ;-p .. máš možnost se vyjádřit se na icq popř. se klidně zastavim cestou z/do Mlejna a můžem si to vyříkat, aspoň si při tý příležitosti prohlídneš mý exkluzivní koule.. |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
Edited by - Atreus on 09/02/2004 15:12:02 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 15:24:01
|
bitkaaaaaa ... ! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 20:33:28
|
Bij ho!  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 20:34:58
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by Mistral
Tak čí to dítě tedy dopravdy je? 
tvoje, holt musela zkusit tu velikost 
Bohuzel, nemuze byt moje. Nevesel jsem se  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 21:25:30
|
quote: Originally posted by Mistral Bohuzel, nemuze byt moje. Nevesel jsem se 
drogy jsou spatne, aaano? |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 09:00:37
|
quote: Originally posted by San-Raal
drogy jsou spatne, aaano?
Mojí drogou je sex.  Je sex dobrý? Máš rád častý sex? Máš rád dlouhý sex? Máš rád sex se ženami?
Po pravdě odpověz na všechny otázky. Pokud jsi odpověděl 4krát ne, vysekej si díru v ledu, skoč do ní a nevotravuj.  |
|
Edited by - Mistral on 10/02/2004 09:02:38 |
 |
|
Soulkiller
Starting Member

31 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 22:14:04
|
quote: Originally posted by Mistral
quote: Originally posted by San-Raal
drogy jsou spatne, aaano?
Mojí drogou je sex.  Je sex dobrý? Máš rád častý sex? Máš rád dlouhý sex? Máš rád sex se ženami?
Po pravdě odpověz na všechny otázky. Pokud jsi odpověděl 4krát ne, vysekej si díru v ledu, skoč do ní a nevotravuj. 
Mistrale nechapu jedno, proč se tady pleteš , když můžeš bej úspešní sexuolog si predstav názov ambulance - Mistralove Díry! |
WoW: Naja - Rouge Chromaggus - Kobra DP:Paul Muad'Dib - deleted DP:Soulkiller(RENEGADES)- DELETED DP:Dilino (Seeker)- Kicked
|
 |
|
Quandasim
Darkparadise GM
7 Posts |
Posted - 21/02/2004 : 01:00:18
|
quote: Originally posted by Soulkiller Mistralove Díry!
tak to je hustý, pobavil jsi mě chlape  |
My nejsme závislí, my s tím můžeme kdykoli přestat! |
 |
|
Soulkiller
Starting Member

31 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 09:34:08
|
quote: Originally posted by GM Quandasim
quote: Originally posted by Soulkiller Mistralove Díry!
tak to je hustý, pobavil jsi mě chlape 
HeJ ja myslel ze tenhle topic je K zamasni a sem se preklikl  |
WoW: Naja - Rouge Chromaggus - Kobra DP:Paul Muad'Dib - deleted DP:Soulkiller(RENEGADES)- DELETED DP:Dilino (Seeker)- Kicked
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 14:42:36
|
To forum upadá. Několik dní tu člověk neni a tady jen pír nových postů. O Topicách vůbec nemluvě  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 15:07:53
|
quote: Originally posted by Kolik
To forum upadá. Několik dní tu člověk neni a tady jen pír nových postů. O Topicách vůbec nemluvě 
Bez dema je to uplně v háji....  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 18:36:24
|
quote: Originally posted by Kolik
To forum upadá. Několik dní tu člověk neni a tady jen pír nových postů. O Topicách vůbec nemluvě 
lidi s 3k+ nemaj kde posthuntovat, co? |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 19:04:10
|
rofl :-))))))) a campujou jedinej slibnej topic v celym foru a cekaj, az nekdo neco napise ;-) |
ego tycoon |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 19:08:57
|
jmeno topiku ma byt 'neuspokojeny posthuntery - neni to ten vas oblibenec?' ;) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Topic  |
|