Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Mobil.. ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 14/01/2004 :  22:31:42  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Po delší době jsem se zotavil ze ztráty posledního novýho a brzce východoslovany zcizenýho mobilu a rozhodl se koupit si novou cihlu ( kdo mě zná a viděl čim telefonuju mi bude jistě rozumět.. )
A jelikož se v tom vůbec, ale vůbec nevyznám a nechci investovat do něčeho, co mě za chvíli začne z milionů důvodů srát, doufal sem, že mi třeba někdo znalejší poradí, co si pořídit a eventuálně proč + zkušenosti..
tj. něco co slušně vypadá, vydrží tomu rozumně baterka, dobře se píše na klávesnici, nerozbije se to po prvním pádu z hospodskýho stolu, umí to standartní hovadinky ( nepotřebuju foťák a podobný vychytávky který pravděpodobně nevyužiju.. ) a prodává se za lidovou cenu okolo 3-5k..

P.S.: Doufám, že z tohohle nebude žádnej další flame Demosténes vs. zbytek světa pro mentálně postižené spoluobčany

thx.

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Edited by - Atreus on 14/01/2004 22:32:46

Argon
New Member

137 Posts

Posted - 14/01/2004 :  22:48:32  Show Profile  Send Argon an ICQ Message Send Argon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

Po delší době jsem se zotavil ze ztráty posledního novýho a brzce východoslovany zcizenýho mobilu a rozhodl se koupit si novou cihlu ( kdo mě zná a viděl čim telefonuju mi bude jistě rozumět.. )
A jelikož se v tom vůbec, ale vůbec nevyznám a nechci investovat do něčeho, co mě za chvíli začne z milionů důvodů srát, doufal sem, že mi třeba někdo znalejší poradí, co si pořídit a eventuálně proč + zkušenosti..
tj. něco co slušně vypadá, vydrží tomu rozumně baterka, dobře se píše na klávesnici, nerozbije se to po prvním pádu z hospodskýho stolu, umí to standartní hovadinky ( nepotřebuju foťák a podobný vychytávky který pravděpodobně nevyužiju.. ) a prodává se za lidovou cenu okolo 3-5k..

P.S.: Doufám, že z tohohle nebude žádnej další flame Demosténes vs. zbytek světa pro mentálně postižené spoluobčany

thx.

Nevim jak je to ted s novyma modelama ale moc bych ti nedoporucoval mobily od Alcatelu, jsou (byli) to strasny smejdy... baterie vydrzi (vydrzela) jeden den, furt se vypinaj (vypinaly) a vynechavaj (vynechavaly) jim tlacitka atd...

PS: A maj ( i novy modely ) smejdsky pridavny tlacitka ( joistyck a tlacitka na okrajich) , ktery se na 100% za par mesicu utrhnou...

Edited by - Argon on 14/01/2004 22:50:23
Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 14/01/2004 :  23:12:15  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
Doporucuju Nokii 5110 kdyby byla dualni tak jsem u ni zustal[bo mi vydrzela 4 roky ,baterka super,spad mi parkrat na zulove schody a z nich jenom kryt se trosku naprsakl,atd.],ale protoze mam oscara a jezdim do Prahy studovat tak se nademnou bratr smiloval a daroval mi Sony Ericssona T-300 a jsem s nim spokojenej,parkrat upad a nic,zvonit a vibrovat umi :o] ,je celkem malej[oproti 5110] a baterka taky vydrzi [li-pol nevim kolik amperhodin] ale me vydrzi cca 4 dny a to pisu i volam,ale ne moc.

Pro Cawyra : V mobilech se nevyznam,mluvim jen o tech ,ktere jsem mel/mam , mobilum rozumi bratr a je na tohle uchyl ma nejakej samsung za 13 haku,ale ani nevim jakej.Ja nicemu nerozumim

máslo

Edited by - Quam on 14/01/2004 23:26:46
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/01/2004 :  23:13:09  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Nokia ... standarde dobra. Modelu je dost, takze velkej vyber.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 14/01/2004 :  23:22:12  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
Atreji ty pako, ty tu budes ty lidi v tom jejich "rozumim uplne vsemu" jeste podporovat ?!

.. jinak myslim, ze bys mel nastinit nejaky svoje predstavy - jestli ti jde o picovinky typu fotak, jestli mas rad barvicky etc. .. a predevsim kolik do toho hodlas dat ( tzn. kolik mas v planu venovat na konto Ukrajina v srdci Evropy )

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/01/2004 :  23:35:21  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
osobne bych si koupil za 1500-2K A55 (treba si tam nechal nahrat firmware c55 > GPRS a par daslich "kravinek"¨)

+malej
+lehkej
+li-on (i dkyz souhlasim ze dneska mobil s Niklem by byla katastrofa)
++siemens
+plastovy tlacitka (dobre se na nem pice
++zakladni blbinky (jako CZ T9, loga, pekny polymorphni vyzvaneni)
+++ cena (kdyz ho vazne rozflakas koupis si novej)

pokud bych cel utratit vic koupil bych su M55 (5,5K)

ja osobne teda jeste nakej cas vydrzil na SL45i

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 14/01/2004 :  23:36:37  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr

.. jinak myslim, ze bys mel nastinit nejaky svoje predstavy - jestli ti jde o picovinky typu fotak, jestli mas rad barvicky etc. .. a predevsim kolik do toho hodlas dat ( tzn. kolik mas v planu venovat na konto Ukrajina v srdci Evropy )

O barvičky mi nejde protože to mám 90% času v kapse.. a jelikož tomu fakt nerozumim tak ani pořádně nevim, jaký všechny funkce jsou..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 14/01/2004 :  23:52:01  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Kup si vojetou Nokii 6210 - sezenes za 2 litry imho. Hoodne velka pamet, lionka... co chces vic
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 14/01/2004 :  23:57:22  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Nekdo kdysi rekl, ze nokia je mobil pro lidi s nizsim IQ (malo funkci, po HW strance shit, ale hlavne uber znacka a kazdy kdo na nokii je cool). A ja snim souhlasim. ;)
Jasna volba je SE, nebo i siemenes neni spatna volba. Cokoliv z tehle dvou v te cenove kategorii co sis zvolil bude rozhodne lepsi volba nez nokia ve stejne cenove kategorii.

Edited by - Demostenes on 14/01/2004 23:59:40
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/01/2004 :  00:04:37  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Kup si vojetou Nokii 6210 - sezenes za 2 litry imho. Hoodne velka pamet, lionka... co chces vic

ze je to padlo(ja ho mel) a za 2K mas starsi mobil s horsimi funkcemi, vetsi, tezssi ... nez treba za zminena lowendova A55 :p

taky nemam moc nokie rad, v dobe 5110(3210 pozdeji) jako horkeho hitu mela pomerne kvalitu (i kdyz jedna klavesa pro vse aka navikey trosku svadi k tomu aby to byl mobil pro jednodusi lidi - ale nekomu to treba vyhovuje) ale pak zacala nokia imo technicky ztracet aneb tezitka 3310, o was bufnuta 3330, padlovita bezfunkcni 62(3)10 ... nevim a ted to co predvadi s futuristickejma desingama je k zbliti ...

[Stilgar]
Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 15/01/2004 :  00:31:23  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

Nekdo kdysi rekl, ze nokia je mobil pro lidi s nizsim IQ (malo funkci, po HW strance shit, ale hlavne uber znacka a kazdy kdo na nokii je cool). A ja snim souhlasim. ;)
Jasna volba je SE, nebo i siemenes neni spatna volba. Cokoliv z tehle dvou v te cenove kategorii co sis zvolil bude rozhodne lepsi volba nez nokia ve stejne cenove kategorii.

No to plati hlavne o N 3310 a 30.

Jiank pokud Atrej schani neco mezi 3-5k newim proc sem davate samy mobili v cene 1-2k :]
V te cenove kategorii co napsal je jasnej SE T68i
Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 15/01/2004 :  00:32:37  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

thx.

http://www.mobilmania.cz/mod_Catalogue/CatalogueItem.asp?CIID=114
v bazaru za 4-4.5k
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 15/01/2004 :  01:49:47  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
hm asi bych vzal 6310i, kdyby bylo mda doladene tak to
od telefonu chci asi tohle
provedeni klavesnice - tlacitka co vystupuji nad povrch a nejsou v jedne placce ala nove telefony. joystick mi pripadne jako prvni vec co se rozbije, nebral bych.
odolnost - mobil je pracovni nastroj a zhruba tak odrbane vypada, takze zadne chromy, barevne lcd.
vydrz na baterky - lipol je optimalni, vydrzi dlouho.
kompatibilni s pda - treba siemensy maji semotamo problemy s BT
fotak - telefon je na telefonovani, ne na posilani vykalenejch obrazku z putyky do putyky. na foceni je digital :)

demo- troufam si tvrdit ze (uz bohuzel) pravdu, siemens v posledni dobe dela mobily ala nokia, barevne, cool, multimedialni takze bych to fakt neresil.

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 15/01/2004 :  03:41:26  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Argon

Nevim jak je to ted s novyma modelama ale moc bych ti nedoporucoval mobily od Alcatelu, jsou (byli) to strasny smejdy... baterie vydrzi (vydrzela) jeden den, furt se vypinaj (vypinaly) a vynechavaj (vynechavaly) jim tlacitka atd...

PS: A maj ( i novy modely ) smejdsky pridavny tlacitka ( joistyck a tlacitka na okrajich) , ktery se na 100% za par mesicu utrhnou...

No ja nevim, kdysi sem mel starej Alcatel, takovej ztech prvnich GO sad unas a doted lituju ze sem ho prodal. Baterka i po asi 1,5-2 letech vydrzela 10-12 dni, sice nemel vubec zadny vymozenosti jako Hry nebo Kalendar, ale zakladni funkci(telefonovani+SMS) splnoval.
Navic byl trosku cihla s vytahovaci antenou, ale zase byl nerozbitnej a strasnej drzak. Pro rodice nebo babicky+dedecky idealni telefon.

Jinak pokud chces telefon kterej bude levnej a vydrzi, tak hodne lidi si ztoho duvodu kupuje 5110. Kdyz ho ztratis tak prijdes o nakejch 1500, lepsi ztratit dva mobily za 1500 nez jeden za 4k.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 15/01/2004 :  04:38:24  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
nokia 3510 - vsetko co pises splna
nevim jak u vas na SK orange dava akcie natelephony tahle ma vysla 500sk./2rok

eriksona bych nikdy nebral ja osobne nevyhovujemi menu.+zle skusenosti cez kamosov.

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 15/01/2004 :  04:51:24  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
kupuj A/C55 kus za kusem jak o ne budes prichazet ...
zezacatku te sice budou nektery detaily srat, ale casem na to prestanes myslet a prozivat to ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 15/01/2004 :  07:01:11  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
LOOL Demostene ty ma bavis Kdo se ptal na tvuj nazor? Co podle tebe ma delat clovek, kterej se v mobilech absolutne nevyzna (ja napriklad), a akorat vi, ze existujou nejaky Nokie a Siemensy? A vlastni Motorolu T180? I kdyby to byly telefony pro lidi s nizkym IQ (samozrejme jsem pochopil ze to bylo na me a ze se me snazis urazet), ty by sis nechal tu motorku? Vazne ti seru jakej shit ta 6210 je, ja jsem maximalne spokojenej, ma to vsechno co potrebuju.
A jak nekdo zminil, proflakly jsou spis 3310... telefony pro pubertaky.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 15/01/2004 :  07:17:11  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

TY ME BAVIS CLOVECE. Ty si fakt blbecek na entou.
Jinak mam Nokii 6310i a jsem s ni spokojenej. Pekny podsviceni, dobry rozlozeni klaves, hafo funkci, velka pamet, GPRS(snad to zrychli, takze pak za 700 inet na cesty). Akorat si nech nahrat novej firmware, protoze ten puvodni je dost pomalej.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 15/01/2004 :  07:41:37  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Atreus: Pokud chces hodne solidni baterku, Nokie na tom byly dobre (ale mam pocit, ze uz se pohorsily). Taktez pokud pises mraky SMSek. Jsou vetsinou uzpusobeny pro teenagery klavesnici, hrama a pod..
Pokud chces vybornou ergonomii, vydrz tak 3-4 dny, zadne problemy, nabite funkce - jdi do Siemense. Ktery model uz se musis rozhodnout sam, parametry (vcetne moznosti porovnani) najdes na www.mobil.cz a www.mobilmania.cz, kdyz si nebudes vedet rady, ozvi se mi na icq, np...
SE obcas vyplodi solidni mobil, ale ma totalne zkostnatelou ergonomii (nekdo tam nahore miluje cihly) a je to trochu riziko (pro me proste ne tak duveryhodna firma). Alcatel je bakelit, to je tak jeho nejvetsi nevyhoda...

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 15/01/2004 :  08:09:32  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Clovek, co pracuje v Siemensi, rikal, ze by si nikdy telefon od nich nekoupil.....
Jinak jsem plne spokojen s Nokii (a tedy i s mym nizsim IQ )

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 15/01/2004 :  08:40:49  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Jinak co se baterky tyce, je 6310 jeden z nejlepsich mobilu. Nevim, kolik pisou ze vydrzi nekde v manualu, ale ja na ni jedu 14 dni v kuse bez nabijeni v provozu 24/7 uplne v pohode.

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 15/01/2004 :  09:19:46  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Simens nebo Nokie. Jediny co potrebuju od mobilu je, aby se z nej dalo volat, mel budik, hodiny a nemel antenku. Nejaky desitky funkci uplne na hovno me neohromi, protoze je nepouzivam. Ale chapu, ze nekdo potrebuje mit na mobilu fotak a skupiny, aby si mohl tridit, ktery kolegy tanecniky uz vojel a ktery jeste ne.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/01/2004 :  09:51:57  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
M55 pwnz T68i

(treba absence javy u T68i me sere)

[Stilgar]
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 15/01/2004 :  09:53:49  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem ted nedavno kupoval noveho Siemense A55 za 2500 kc a to me pro zivot staci :)
Nepatrim mezi lidi co kupuji drahej mobil, povesej si ho kolem krku a ukazuji jaky jsou borci. Pro me je jen na telefonovani a prijimani sms. Vic nepotrebuju k zivotu.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 15/01/2004 :  10:40:08  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Svého času jsem sháněl nějaký miniaturní mobil s budíkem, kalendářem a českou T9 tak do 6k ... takový se ještě nepovedl (:
Nejblíže k tomu měl C100 od Samsungu, ale u toho je v pytli ta T9.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Sandal
Starting Member

12 Posts

Posted - 15/01/2004 :  12:04:43  Show Profile  Visit Sandal's Homepage  Send Sandal an ICQ Message Send Sandal a Private Message  Reply with Quote
S mobilama tak trochu pracuju a osobně bych řekl, že Nokie jsou jedny z nejsolidnějších a nejspolehlivějších (pak ještě Sony Ericsson).
Můj tip je N 6610 - ale záleží samozřejmě na financích...

Jinak koukni sem: http://www.mybox.cz/rhla/ i když se to asi nezdá, je to hodně solidní firma a má super ceny.

SphereServer.Cz
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/01/2004 :  12:38:42  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Krom myho prvniho mobilu u Paegase, (Philips Fizz = byla to hrozna placacka) mam jiz jen a jen mobilni telefony od Nokie.
Jak jiste vsichni vi, tak sem mene inteligetni vyucenej zednik/dlazdic, stale jsem jeste v puberte, a jelikoz mam rodinu, tak sem vlastne i lidska troska, pro ktery sou presne NOKIE delany, jak to urcil mistr nad mistry Demonsténes.....

Takze z vlastni zkusenosti muzu doporucit jakoukoliv Nokii.
Ma velmi jednoduche a prehledne ovladani, baterka vzdy vydrzela uspokojive a mne vicemene jine funkce nez telefonovani, hodiny, budik a SMSky nezajimaji a na to je Nokie naprosto dostacujici za rozumny prachy.

Pokud je nekdo vysokoskolsky vzdelanej, urcite poslechne rady odbornika nad odborniky Dema a koupi si neco jinyho.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 15/01/2004 :  12:48:03  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
A taky muzes menit obal, co, Kuzmo?

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 15/01/2004 :  12:51:14  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Kuzmik:
Problem je jen v tom, ze Demo neni vysokoskolsky vzdelanej :o)

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 15/01/2004 :  12:59:28  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Coriven

Pokud vím, tak u mobilu co má Kuzma obal měnit nejde.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/01/2004 :  13:08:05  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo jo... presne jak rekl Tibor..... bohuzel mam Nokii bez menitelnyho obalu, ale ja sem se s tim uz vyrovnal a sem v pohode. (ale to bylo prasku co sem musel sezrat)

Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 15/01/2004 :  13:08:27  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message  Reply with Quote
Jakakoli Nokia je pohodova, sice je vetsinou cena trochu vyssi nez u funkcne srovnatelnych mobilu jinych znacek, ale ja mam treba 3410 a jsem s ni spokojeny, sms napisu, zavolam, seznam to ma 200 lidi na telefonu, ma to vibrace, upominky, budik, kalkulacku a wap(kery ja nepouzivam, ale nekdo mozna jo) a je to hroznejednoduche na ovladani, takze nic pro Demostena, ale pro me jak delane :).

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/01/2004 :  13:12:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no mam nokii, ale protoze su strasne inteligentni koupim si ted asi nejakej mobil kde budu muset behem tri secund zmacknout dvacetsedm klaves abych se dostal do telefonniho seznamu, protoze jednoduchy ovladani je jen pro imbecily a trosky

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 15/01/2004 :  13:12:56  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Jedine, co mam proti Nokii je to, ze mi ty mobily proste nesednou do ruky...mam radsi Siemensy. Zacal jsem na Motorole (zarazka pod vagon hadra ;), pak Bosh a kdyz ho koupil Siemens, tak jsem pokracoval u siemensu - M35 a ted MT50. Novy telefon bych si asi tak koupil Siemens, ale nemam duvod - on ten vyvoj jde rychleji kupredu nez ja spotrebovavam telefony ;))

Nokia je solidni, ale musis si sakra vybrat...nektere typy bych fakt nebral...:)

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 15/01/2004 :  13:13:16  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Svého času jsem sháněl nějaký miniaturní mobil s budíkem, kalendářem a českou T9 tak do 6k ... takový se ještě nepovedl (:
Nejblíže k tomu měl C100 od Samsungu, ale u toho je v pytli ta T9.

8310, mel sem ho docela dlouho a spokojenost, jedine co chybi je BT a obcas nekdo picuje ze je to telefon pro zenske :)

San-Raal
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/01/2004 :  13:14:33  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Kuzmik:
Problem je jen v tom, ze Demo neni vysokoskolsky vzdelanej :o)

Ja bych v tom az zase takovej problem nevidel... Demo se svym vzdelanim, znalostma, konickama a intelektem vseobecne strci do kapsy nasi akademickou spicku. A tito lide maji nepochybne vystudovanych vice vysokych skol nez jen jednu.... mno a Demo je jeste nad nema... potrebuje snad mit nejaky vzdelani???

Ostatne ja pochybuju ze dodela to zakladni, pac ho uz na zakladce museli mlatit a nesnaset ho..... a podle toho jak se chova do ted ho nemlatili jen po prdelce, ale i po palici... blbecka

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 15/01/2004 :  13:15:04  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Abych pravdu rekl, mel jsem Siemense a ted mam Nokii, bo jsem ji vyhral v nejaky fotosoutezi o zaplavach. Nestezuju si, funguje. I kryty si myslim muzu menit.

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 15/01/2004 :  13:15:05  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Jinak co se baterky tyce, je 6310 jeden z nejlepsich mobilu. Nevim, kolik pisou ze vydrzi nekde v manualu, ale ja na ni jedu 14 dni v kuse bez nabijeni v provozu 24/7 uplne v pohode.

Ale to ji mas v nabijecce metr od btsky, ne? Je to super telefon, nicmene mi vydrzi tak 4-5 dni, pravda provolam 500+ minut tak to asi taky ma vliv :)

San-Raal
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 15/01/2004 :  14:11:11  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedine, co mam proti Nokii je to, ze mi ty mobily proste nesednou do ruky...mam radsi Siemensy. Zacal jsem na Motorole (zarazka pod vagon hadra ;), pak Bosh a kdyz ho koupil Siemens, tak jsem pokracoval u siemensu - M35 a ted MT50. Novy telefon bych si asi tak koupil Siemens, ale nemam duvod - on ten vyvoj jde rychleji kupredu nez ja spotrebovavam telefony ;))
MT50tku mám a chtěl bych ho vyměnit za něco placatějšího, méně koulodrtícího (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 15/01/2004 :  14:18:03  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
MT50tku mám a chtěl bych ho vyměnit za něco placatějšího, méně koulodrtícího (:

Nenosim mobil na koulich, cili ti neporadim

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 15/01/2004 :  14:44:14  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Asi by to chtelo poll, kolik hracu placenych online her pouziva telefon nokia. Vzhledem k tomu, ze nokia je pro "deti komerce", je dost mozne, ze mezi tim bude nejaka souvislost.

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 15/01/2004 :  14:46:45  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
A co poutivas ty? Prirucni tamtam?

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 15/01/2004 :  15:02:13  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi by to chtelo poll, kolik hracu placenych online her pouziva telefon nokia. Vzhledem k tomu, ze nokia je pro "deti komerce", je dost mozne, ze mezi tim bude nejaka souvislost.

zato Sony je neziskova organizace, lol

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 15/01/2004 :  15:12:13  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Urcite pouziva neco nemasovyho a na cem se nejrejzujou desny prachy a je ovladani zvladne jen clovek jeho intelektu. Kourove signaly.

máslo
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 15/01/2004 :  15:12:42  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol nokia pro deti komerce,to sem se nasmal,jen tak dal

existuji i naky nekomercni mobily kery sou ze dreva a rozdavaj se na hippie akcich?

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 15/01/2004 15:13:27
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/01/2004 :  15:24:28  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vzhledem k tomu, ze volani z mobilnich telefonu je placena sluzba, dost pochybuju o tom ze Demonstenes nejakej uziva. Ten kdo je ochotnej platit za jidlo v hospodach, za listky do kina, za mobily atp. je podle nej stejne troska a odpad lidske spolecnosti.

Ale musime priznat, ze ve vsech tehle oblastech je Demo spickovej odbornik a nezbyva nam vsem kolem, jen mu tise zavidet jeho neutuchajici schopnosti a znalosti.

Demonstenes na hrad!

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 15/01/2004 :  15:26:05  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sice dobrej zacatek na flam, nicmene je to blbost. Vetsina velkych firem dela mobily pro vetsinu cilovych skupin.

San-Raal
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 15/01/2004 :  15:31:05  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by San-Raal

quote:

Sice dobrej zacatek na flam, nicmene je to blbost. Vetsina velkych firem dela mobily pro vetsinu cilovych skupin.

No nevim, me prijde ze 90procent sortimentu nokia jede na 14cti lety smazky ;)

Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 15/01/2004 :  15:38:25  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neuvazoval jsi nekdy nad tim, ze mozna obcas nekdo neco dela i proto, ze mu to tak vyhovuje, ze se mu to libi, ze mu to sedi a podobne...a ne proto, aby byl "in" respektive "out", podle toho, jaka je jeho zivotni filozofie a jak ho vidis ty ?

To, ze vsichni nejsou tak dobri, briskne inteligentni, svetaznali, podnikavi, dokonali jako ty, ze se neoblekaji jako ty, nemluvi jako ty, nemaji stejne politicke a zivotni nazory, ze neumi tancit jako ty a netravi zivot na internetovych forech a diskuzich jeste neznamena, ze se nemuze jednat o fajn lidi, kteri si nezaslouzi kvanta privlastku, kterymi je vecne na tomto foru castujes.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 15/01/2004 :  16:31:10  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:

90procent sortimentu nebo objemu produkce? Ani jedno se mi nezda.
Definuj mi telefon pro smazky, nebo aspon hod priklad.
To ze ma muj telefon ke kazde polozce menu obrazek (misto dalsich dvou polozek, a nejde to vypnout) me sice taky vadi, ale vyhody prevazuji. A nove barevne telefony maji se svymi animovanymi menu fakt co rikat :(

San-Raal
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 15/01/2004 :  16:36:42  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by San-Raal

quote:

Ty si fakt lidovej vypravec. Donutil je proti tobe malej pan.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000