Author |
Topic  |
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 12:16:25
|
Tak co rikate na novinku ze dne 11.1 ? no neni super ? Kdyz mne ji kdosi pastnul pres ICQ neveril jsem vlastnim ocim.. mmoRPG hra - zalozena na vyvoji a treninku postav, ma zakazano v dobe od 12-24:00 trenovani skillu. Toho je dosazeno zakazani makrovani a maximalni spomaleni skillu (tzn do stavu frozen) .
ALespon tim oficialne doznali ze na DP1 uz zadni novackove nechodi (nestoji o ne) a ze jde defakto o graficky chat uz x let namakanejch charu u trznice v Trinsicu... snad uz Vasako prestane lhat o tom kolik novacku denne prichazi na shard..
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 12:28:22
|
Tohle omezeni se vztahovalo pouze na vcerejsek z test duvodu. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 12:36:46
|
to on nikdy nepochopi pac je to stejnej rejpal jak demuska |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 12:41:42
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
to on nikdy nepochopi pac je to stejnej rejpal jak demuska
Mno od nekoho, kdo ma za bugovani blokle accounty na vetsine ceskych shardu zalozeni podobneho topicu docela sedi. |
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 12:43:48
|
Lock or lock. This is the question. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 12:49:33
|
quote: Originally posted by GM Baltazar
quote: Originally posted by †… Havran …†
to on nikdy nepochopi pac je to stejnej rejpal jak demuska
Mno od nekoho, kdo ma za bugovani blokle accounty na vetsine ceskych shardu zalozeni podobneho topicu docela sedi.
on ma tolik blocku? tak proto se me po icq tak vyjadroval ze je uo shit :) pac nema kde hrat loser :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Gordos
Starting Member
41 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 13:14:29
|
Nie je na tom az tak zle... Este si moze pustit emulator na vlastnej masine a hrat offline |
Edited by - Gordos on 12/01/2004 13:15:02 |
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 13:27:02
|
quote: Originally posted by †… Havran …† on ma tolik blocku? tak proto se me po icq tak vyjadroval ze je uo shit :) pac nema kde hrat loser :)
Nechci kecat, takze mozna se netrefim presne, ale o cem vim z tech zavaznejsich: DP: bug magery, bug fame a jeste neco (nemam ted heslo na admina) Moria: obarveni strazi, pokus o hack plevelu DP2: taky tam byl jeden pokus na plevel |
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
 |
|
Gordos
Starting Member
41 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 13:30:09
|
No este mu ostava Endor a tam bugy nie su ze ano.. Ale keby aj nahodou nejake boli tak si to treba preventivne u Demusku vyzehlit |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 13:31:50
|
Nechci kecat, takze mozna se netrefim presne, ale o cem vim z tech zavaznejsich: DP: bug magery, bug fame a jeste neco (nemam ted heslo na admina) Moria: obarveni strazi, pokus o hack plevelu DP2: taky tam byl jeden pokus na plevel
docela hezky skore, ale este je tu Diaspar |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:04:03
|
Zajimalo by mne, jak souvisi to, ze jsem dostal blok uctu (ktere ani nebyli moje..) s tim, ze se na DP1 aktualne neda zvedal skill ? A jak nekoho vubec muze napadnout zamezit hracum ve vyvoji postavy na RPG hre ?? Ale kdyz uz mne tu chcete drbat tak by bylo dobre rici, ze na DP1 zamkli 2 ucty o ktere jsem se pral, ale nebyli moje a ja snima nebugoval. Byli mejch pratel z ex-GKM a ja se za ne jenom pral ad jim to nemazou (coz bylo uspesne, nez asi 14dni potom dorazil Baltazar a stejne je smazal.. asi z nasranosti ze si uz dlouho nezapichal..) Jedine co jsem kdy na DP1 provedl byl hack plevelu - uspesny, bohuzel to z konzole zjistili driv nez jsem si nasel cas toho nejak vyuzit tudis nasledoval ban IP te proxy ze ktere sem se prihlasoval a ban toho uctu ktery sem ktomu zneuzil (ktery take nebyl muj - ani nevite jak je jednoduche ukrast na Dp1 hracsky ucet.. sfera je fakt dementni..) ad Moria - pouhopouhe prebarveni strazi jako darek jednomu cloveku, zadny ban acc za to nebyl, hral jsem na Morii normalne dal asi jeste mesic.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:09:33
|
Rodiere už ze sebe nedělej debila. Sagger už v několika topikách včetně tohohle prohlásil, že to bylo dočasný opatření k testu. Nevim co furt musíš mlejt tu svojí |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:10:13
|
quote: Originally posted by Sagger
Tohle omezeni se vztahovalo pouze na vcerejsek z test duvodu.
To je fajn.. a co to stim ze pokud se hrac v lagru neohlasi behem nekolika sekund ma ban IP a delete acc ? Tzn staci vetsi lag (a ze takove jsou..kdyz jsem pred mesicem naposledy lagoval po DP tak sem mel normalne minutu frouzen.. pomohl az restart UO..) |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:15:49
|
quote: Originally posted by Kolik
Rodiere už ze sebe nedělej debila. Sagger už v několika topikách včetně tohohle prohlásil, že to bylo dočasný opatření k testu. Nevim co furt musíš mlejt tu svojí
HUH ? ty vole.. ty ses asi uplne mimo ne ?? rok od roku vetsi a vetsi curak.. a to si po prichodu na Morii i za neco stal...
Copak ja jsem snad nekde psal neco jineho ?? psal jsem nekde ze to nebylo docasne opatreni nebo co ?? -- jakou "moji" ?? jenom sem tu pastnul zpravu z novinek a nalezite ji okomentoval.. ukaz mi post, kde jdu proti Saggerovi a jeho prohlaseni ze je to jen docasne opatreni ?? ....ty jsi asi vazne vic dementni nez si vsichni mysli.. nebo neumis cist co pisu ?? ocekavam vysvetleni.. Ja ze sebe delam debila tim, ze sem pastnu novinku z webu DP1 a necham ji nalezite Saggerem vysvetlit ??? prober se ty 15ti leta nicko..
jeste k tem bannutejm uctum.. UO nehraju, nemam ji na disku. svuj volnej cas travim daleko lepsim zpusobem nez hranim mezi sockama na freeshardech..
|
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:22:53
|
to Rodier:A co ty se vlastne do toho seres.Bud rad ze mas vubec jeste kde hrat |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:25:04
|
quote: Originally posted by Rodier
Rodiere už ze sebe nedělej debila. Sagger už v několika topikách včetně tohohle prohlásil, že to bylo dočasný opatření k testu. Nevim co furt musíš mlejt tu svojí
rok od roku vetsi a vetsi curak.. a to si po prichodu na Morii i za neco stal...
Vy dva si s Kolikem nemáte fakt vůbec co vyčítat, lol. Jinak co já vim tak ještě před vánocema si se sockama na Endoru svůj čas trávil, leč zveřejnění fotek tvý tukoidní existence si nějak nerozchodil  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:27:20
|
Furt dokola ve třech různejch topicách omíláš tuhletu novinku ačkoliv v každym z nich už bylo vysvětleno, že to bylo zkušební. Ne - ty pořád budeš naříkat jak si mohli vůbec dovolit chudáčkům hráčům na pár hodin zamezit vývoj postav. Trapáku.
Koukám, že jediný co umíš je tak maximálně plkat a pak nadávat když se ti něco nelíbí co? Seš fakt ubožák. A s těma 15 lety ses moc netrefil... |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:28:08
|
quote: Originally posted by Gordos
No este mu ostava Endor a tam bugy nie su ze ano.. Ale keby aj nahodou nejake boli tak si to treba preventivne u Demusku vyzehlit
lool a mame tu novou generaci, slovak-cigan, 24 postu a uz jak si dovoluje a vsemu rozumi.. ty vis hovno o tyhle scene tak zalez.. dalsi 15ti leta nicka.... nejen ze se tahle generace dementku roztahuje po shardech ale jeste to leze uz i na fora.. no muhe.. jo a mas pravdu. na Endore opravdu bugy nejsou - ne takove jako na SPhere kde si behem 1 dne prebarvis celej svet na ruzovo, ukradnes jakejkoliv hracskej account nebo udelas GM ucet a smazes svet.. JInak jak uz jsem napsal - nemam zabanovanej zadnej muj herni ucet z tech co mam (dp1/endor) a ani bejt nemuzou - spis se smazou sami za neaktivitu. Protoze UO uz se tady vazne hrat neda... 70% hracu sou 15ti lety nicky jako ses ty takze uz nejakej ten patek hraju trosicku neco jineho a jinde. tzn je mi UO Uplne uprdele (ale neni mi jedno co nynejsi team dela s kdysi nejlepsim shardem Dp1..)
|
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:35:53
|
rodiere stala ta erekce aspon za to? ... |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:37:48
|
[quote] Tzn staci vetsi lag (a ze takove jsou..kdyz jsem pred mesicem naposledy lagoval po DP tak sem mel normalne minutu frouzen.. pomohl az restart UO..) UO nehraju, nemam ji na disku. svuj volnej cas travim daleko lepsim zpusobem nez hranim mezi sockama na freeshardech..
No to ses dobrej :) po nevimkolika letech si konecne na mesic skoncil s ultimou na freeshardech. Gratuluji... ted jsi pan tvorstva, borec, sef, king, numero-uno... nechtel bys taky skoncit s postovanim na tomhle foru? Myslim, ze vsechny socky, trosky a chudaci by to tu uvitali :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:40:21
|
Já myslim že se dobře udělal  Nandal to kolegovi slovákovi, protože on je přece ten co UO rozumí nejlíp. A rozhodně nesnese, aby po forech bylo víc dementů než jen on!
 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:47:00
|
nema nekdo nejake tropicke ovoce ? Rodier by zaslouzil byt zakhostren |
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:50:31
|
Smáznul jsem několik nepovedených quote. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:51:12
|
quote: Originally posted by Tragedy
loooooooooool a je to tu ! budeme si pomerovat pindoury kdo hral min casu na freeshardech a tak je mensi socka - aneb transsexual Tragedy konecne po 3 letech hrani freeUO pricichl k necemu placenemu (hadam FF1 ?) a hned se hlasi do proudu ktery rika "kdo hraje free je necistej.. a jedine hraci placenejch sou saubere rase" ..
pokud ti na tom fakt tak moc zalezi [asi jo, u dementu tveho kalibru jeden nevi] tak jsem UO hral naposled na DP nekdy v roce 2002 ? potom hral rok placeny mmorpg (AO,Neocron) potom se vratil mrknout na pocin jmenem Morie kde jsem byl tak mesic ? potom par mesicu GM .. a potom zase na dlouuuuuho placene hry a ted sem 3 mesice lital na Endoru - a stejne tak to udelam s Iriadorem, protoze UO je bezva hra a bavi mne sledovat jako se freeshardy snazej .. na dp1 lognu jen abych se zasmal tem dementum na trznici jak se tam promenadujou v rare cetkach a potom hned logoff. Takze jestli si chces vazne merit pindika - ver mi, ze mas ve freeUO nahrano tak 10x vic nez ja .. bohuzel ti to nekvalitni zdegenerovanej mozek nezastoupilo..
|
|
 |
|
Kally
Starting Member
24 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:51:52
|
quote: Originally posted by Tibor
Smáznul jsem několik nepovedených quote.
to pravdepodobne byl ten muj,no jo, omluvam se 
EDIT: Rodiere ce to vic "o" v tom lol za zacatku,ukazuje to jak velky asi mas *censured by dobry vyhovani* a jak casto si ho *zase censored* |
Kallyous, The Paladin [ DP ] - not active / erased form existence Kally, The Vampire [ DP ] - not active / erased form existance Jingster, The Berserk [ Endor ] - gone ... |
Edited by - Kally on 12/01/2004 15:53:20 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:53:27
|
on je vazne dobrej |
|
 |
|
Kally
Starting Member
24 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:55:07
|
quote: Originally posted by Pertha
on je vazne dobrej
na malceni urcite |
Kallyous, The Paladin [ DP ] - not active / erased form existence Kally, The Vampire [ DP ] - not active / erased form existance Jingster, The Berserk [ Endor ] - gone ... |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:55:12
|
Rodiere tobě dneska tvoje stará asi nedala co? Děláš si dobře tady? |
 |
|
Kally
Starting Member
24 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:56:07
|
Rodiere tobě dneska tvoje stará asi nedala co? Děláš si dobře tady?
stara ?? chaha..chaha ...loooooooooooooooooooool(c)Rodier ten ma leda tak nafukovaci panu..... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:57:08
|
quote: Originally posted by Kally
stara ?? chaha..chaha ...loooooooooooooooooooool(c)Rodier ten ma leda tak nafukovaci panu.....
asi uz je plna :) |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 15:59:02
|
Hehe co blaznite on jich ma vic aspon 6 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:00:01
|
jasne, ten nejlepsi ! proto to delam !
Tibor > dik, nejak mne blbne provider tak sem to odeslal omylem 2x a nejak se odeslalo prazdne quote.. |
|
 |
|
Kally
Starting Member
24 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:00:05
|
quote: Originally posted by Kally
stara ?? chaha..chaha ...loooooooooooooooooooool(c)Rodier ten ma leda tak nafukovaci panu.....
asi uz je plna :)
NO tak at' ji vyprazdni misto toho kecani na foru.Proste debil |
Edited by - Kally on 12/01/2004 16:01:38 |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:02:34
|
Nahodou, ja sem pri dvojtym doplneni many udelal 0.5% meditace. To jako pri znovunalogovani zmizelo nebo to byl jen kec a skilly normalne rostly? |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:02:54
|
jinak asi by bylo fajn to tady zamknout a smazat - Sagger jasne vysvetlil o co go a to jsem chtel. Puvodni fama beha po icq tak, ze to omezeni plati na dobro. Nebo tady udelame soukromy flame chat dr.Rodiera ? no proc ne.. podte do mne ad je po mne..  |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:10:28
|
a ktera ti da.. 3 dny pred vyplatou ?   na ty ostatni nicky - naprosto nezname IDcka s postcountem do 100vky nebudu reagovat.. Artuhra mam v ignoraci uz od toho topicu o SK shardech, ten clovek je uplnej magor..ma pres 400 postu za mesic.. u nej bych nastavil automaticke mazani za kazdejch 30 postu..
|
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:11:47
|
jinak asi by bylo fajn to tady zamknout a smazat - Sagger jasne vysvetlil o co go a to jsem chtel. Puvodni fama beha po icq tak, ze to omezeni plati na dobro. Nebo tady udelame soukromy flame chat dr.Rodiera ? no proc ne.. podte do mne ad je po mne.. 
Za prvé -> je: pojďte do MĚ (koho čeho) A za druhé ty tvoje kydy tady rozesmály celou kolej a několik lidí museli resuscitovat. Tak nám to prosím už nedělej... |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
Edited by - Rebel on 12/01/2004 16:12:58 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:13:24
|
quote: Originally posted by Cert2
Nahodou, ja sem pri dvojtym doplneni many udelal 0.5% meditace. To jako pri znovunalogovani zmizelo nebo to byl jen kec a skilly normalne rostly?
pokud si to udelal dneska - tzn 12.1 tak pohoda pokud si to udelal vcera - tzn 11.1 tak bugujes a smazou ti acc  
>->->->-> http://science.nasa.gov/headlines/images/mgm2000/mars.jpg |
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:15:14
|
quote: Originally posted by Rodier ad Moria - pouhopouhe prebarveni strazi jako darek jednomu cloveku, zadny ban acc za to nebyl, hral jsem na Morii normalne dal asi jeste mesic.
pravda, zadnej ban za to nebyl, byl za to delete accountu. To ze si pak jeste hral znamena akorat ze si mel tech uctu vic. A micmochodem odporujes si:quote: ...Morie kde jsem byl tak mesic ? potom par mesicu GM ..
Z tohodle vypliva ze po tom co sme te vykopli z gm postu si uz nehral, a pritom si vlastne hral jeste dalsi mesic po smazani bugujiciho accountu. Zajimavy :))
quote: ...Sphere kde si behem 1 dne prebarvis celej svet na ruzovo, ukradnes jakejkoliv hracskej account nebo udelas GM ucet a smazes svet..
az naprogramujes nejakej lepsi emulator tak muzes mit blby kecy, do ty doby ses akorat smesnej. |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 12/01/2004 16:18:10 |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:16:31
|
quote: Originally posted by Rodier jinak asi by bylo fajn to tady zamknout a smazat - Sagger jasne vysvetlil o co go a to jsem chtel. Puvodni fama beha po icq tak, ze to omezeni plati na dobro. Nebo tady udelame soukromy flame chat dr.Rodiera ? no proc ne.. podte do mne ad je po mne..
Smazat urcite ne, jen at si svet precte ty vyplody tvy postizeny mysli a pochopi, proc jses tu pro kazdyho, kdo te uz nekde zazil, za nejvetsiho chudaka, a ma z tebe akorat srandu, nekdy az hranicici s litosti. Litosti, ze takova nezamestnana existence z Mostu, brecici nad tim, ze mu tam nikdo nenabidne praci starosty nebo aspon sefa bankovni pobocky, a tak radsi nepracuje vubec, toho ve svym zivote mimo UO, sebeukajeni se machrovanim svyma 'elitnima' znalostma MMORPG a nadavani ostatnim na tomhle foru opravdu moc nema. Mozna bych si od tebe i koupil Novy Prostor. I lidi jako Kally uz zacinaji chapat... |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 12/01/2004 16:20:47 |
 |
|
Kally
Starting Member
24 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:16:56
|
quote: Originally posted by Tartaros
quote: Originally posted by Rodier ad Moria - pouhopouhe prebarveni strazi jako darek jednomu cloveku, zadny ban acc za to nebyl, hral jsem na Morii normalne dal asi jeste mesic.
pravda, zadnej ban za to nebyl, byl za to delete accountu. To ze si pak jeste hral znamena akorat ze si mel tech uctu vic. A micmochodem odporujes si:quote: ...Morie kde jsem byl tak mesic ? potom par mesicu GM ..
Z tohodle vypliva ze po tom co sme te vykopli z gm postu si uz nehral, a pritom si vlastne hral jeste dalsi mesic po smazani bugujiciho accountu. Zajimavy :))
ja jenom nemuzu pochopit jak ste mohly dat rodieru misto v gm teamu,dyt s tim clovekem neco neni vporadku..... |
 |
|
Kally
Starting Member
24 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:20:33
|
quote:
Mozna bych si od tebe i koupil Novy Prostor.
lol |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:21:46
|
nj nevedeli sme to predem. Navic sme si rikali ze kdyz je skoro nonstop online ze se to treba casem zlepsi. bohuzel je to akorat typ aktivniho blbce kerej je naprosto nesamostatnej a nespolehlivej. |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:34:38
|
narez ... ;)) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 16:40:45
|
quote: Originally posted by Tartaros
nj nevedeli sme to predem. Navic sme si rikali ze kdyz je skoro nonstop online ze se to treba casem zlepsi. bohuzel je to akorat typ aktivniho blbce kerej je naprosto nesamostatnej a nespolehlivej.
u rodiera se vzdy muzes spolehnout ze udela svinarnu ktera te prekvapi ... |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 17:18:54
|
Rodier zas predvadi, jak vsechno vi a vsechno zna  Nejvic me dostava jeho nazor, ze kdo ma malo postu nestoji za nic ... tomu se rika hodnoceni cloveka. |
Beholder [- Monster of Underdark -] |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 18:12:05
|
nema nekdo nejake tropicke ovoce ? Rodier by zaslouzil byt zakhostren
Kazdy raj ma sveho vocasa. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 18:22:32
|
a ktera ti da.. 3 dny pred vyplatou ?   na ty ostatni nicky - naprosto nezname IDcka s postcountem do 100vky nebudu reagovat.. Artuhra mam v ignoraci uz od toho topicu o SK shardech, ten clovek je uplnej magor..ma pres 400 postu za mesic.. u nej bych nastavil automaticke mazani za kazdejch 30 postu..
Hehe 400 postu za 2 mesice je celkem dost sice,ale neni to az tak tolik v porovnani s tvojema nic nerikajicima srackama.A ze me ma v ignoraci ignorant, me jen tesi |
Edited by - Artuhr on 12/01/2004 18:28:59 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 23:45:53
|
quote: Originally posted by †… Havran …† on ma tolik blocku? tak proto se me po icq tak vyjadroval ze je uo shit :) pac nema kde hrat loser :)
Nechci kecat, takze mozna se netrefim presne, ale o cem vim z tech zavaznejsich: DP: bug magery, bug fame a jeste neco (nemam ted heslo na admina) Moria: obarveni strazi, pokus o hack plevelu DP2: taky tam byl jeden pokus na plevel
Lol :) tak tj sila :) ale pres icq je to desnej maser :) a vsemu rozumi :) |
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 23:51:26
|
quote: Originally posted by Tragedy
loooooooooool a je to tu ! budeme si pomerovat pindoury kdo hral min casu na freeshardech a tak je mensi socka - aneb transsexual Tragedy konecne po 3 letech hrani freeUO pricichl k necemu placenemu (hadam FF1 ?) a hned se hlasi do proudu ktery rika "kdo hraje free je necistej.. a jedine hraci placenejch sou saubere rase" ..
pokud ti na tom fakt tak moc zalezi [asi jo, u dementu tveho kalibru jeden nevi] tak jsem UO hral naposled na DP nekdy v roce 2002 ? potom hral rok placeny mmorpg (AO,Neocron) potom se vratil mrknout na pocin jmenem Morie kde jsem byl tak mesic ? potom par mesicu GM .. a potom zase na dlouuuuuho placene hry a ted sem 3 mesice lital na Endoru - a stejne tak to udelam s Iriadorem, protoze UO je bezva hra a bavi mne sledovat jako se freeshardy snazej .. na dp1 lognu jen abych se zasmal tem dementum na trznici jak se tam promenadujou v rare cetkach a potom hned logoff. Takze jestli si chces vazne merit pindika - ver mi, ze mas ve freeUO nahrano tak 10x vic nez ja .. bohuzel ti to nekvalitni zdegenerovanej mozek nezastoupilo..
Lol zeby mel demo 2 ucty? :) |
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 13/01/2004 : 01:23:39
|
quote: Originally posted by Dark Doomer Smazat urcite ne, jen at si svet precte ty vyplody tvy postizeny mysli a pochopi, proc jses tu pro kazdyho, kdo te uz nekde zazil, za nejvetsiho chudaka, a ma z tebe akorat srandu, nekdy az hranicici s litosti. Litosti, ze takova nezamestnana existence z Mostu, brecici nad tim, ze mu tam nikdo nenabidne praci starosty nebo aspon sefa bankovni pobocky, a tak radsi nepracuje vubec, toho ve svym zivote mimo UO, sebeukajeni se machrovanim svyma 'elitnima' znalostma MMORPG a nadavani ostatnim na tomhle foru opravdu moc nema. Mozna bych si od tebe i koupil Novy Prostor. I lidi jako Kally uz zacinaji chapat...
V Moste Novy prostor bohuzel nemame,ale mohl by roznaset letaky z kauflandu.A kdyby nebyl linej tak si tu praci najde i v Moste lehceji,jen kdyby mel treba trosku vzdelani.Jedinej ustav ,kterej moh kdy navstivit je specialni skola v Palachovce. |
máslo |
 |
|
Topic  |
|