Author |
Topic  |
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 20:59:51
|
kdyz prolezu pubertou. to wis jelikoz se momentalne w pokecu nenachazi nic k cemu bych se moh nejak rozumne wyjadrit (totalitne wosouchany nekoncici hadky mezi demem a wostatnima, nebo nejaky topics typu kuraci, negr werzus mak atd. kde se weci melou porad dokola a wubec k nicemu newedou [jen k postum]) dou totalne mimo me a nejak se stim neci unawowat ani zahazowat tak to resim touhle cestou - proste si postnu - na nikoho neutocim, nikoho se nesnazim nejak drsne urazit, ani se nesnazim dokazat, ze muj nazor a twrzeni sou nejlepsi. proc by ses natim pozastawil kdybys nechtel taky post. nebo Ti nejak osobne zalezi na intelektualni wysce myho projewu? |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 21:02:43
|
Ne mu jde jen o tve osobni dobro |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 21:17:22
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
jako jednou hodi spory a zahyhe? 
Ne, to jako ze se porad a porad zveda ze stejneho podhoubi. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 21:24:18
|
quote: Originally posted by Mistral
jako jednou hodi spory a zahyhe? 
Ne, to jako ze se porad a porad zveda ze stejneho podhoubi.
Tak uz ho sakra nekdo vytrhnete i s tim podhoubim:) |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 22:08:29
|
quote:
A co Ti rikaj slecny na podobanej kloboucek? 
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 22:12:03
|
quote:
Tak uz ho sakra nekdo vytrhnete i s tim podhoubim:)
Kdysi se wyjadril, ze bys potrebowal pilku na zelezo, ale dneska se uz daj titanowy protezy zmaknout :) |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 22:20:56
|
Rodier> Samosebou že se s Demosténem v reálu chováte drobet jinak, ona vám totiž vaše fyzická konstituce nic jinýho nedovoluje..  Každopádně podle toho co jsem viděl, slyšet a četl všude možně mám vlastní obrázek o vašem životě připosranejch neschopnejch poustevníků toužících si vyblinkat duši via internet, kde relativně nic nehrozí.. |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
Edited by - Atreus on 14/01/2004 22:22:30 |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 23:14:08
|
quote: Originally posted by Atreus
Rodier> Samosebou že se s Demosténem v reálu chováte drobet jinak, ona vám totiž vaše fyzická konstituce nic jinýho nedovoluje..  Každopádně podle toho co jsem viděl, slyšet a četl všude možně mám vlastní obrázek o vašem životě připosranejch neschopnejch poustevníků toužících si vyblinkat duši via internet, kde relativně nic nehrozí..
Jdes na lotra ,banane? |
máslo |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 23:20:39
|
quote: Originally posted by QUAM
Rodier> Samosebou že se s Demosténem v reálu chováte drobet jinak, ona vám totiž vaše fyzická konstituce nic jinýho nedovoluje..  Každopádně podle toho co jsem viděl, slyšet a četl všude možně mám vlastní obrázek o vašem životě připosranejch neschopnejch poustevníků toužících si vyblinkat duši via internet, kde relativně nic nehrozí..
Jdes na lotra ,banane?
Jo, až budu mít nějakej volnej čas, tj. nejdřív v neděli jestli už to budou někdo dávat ;-) |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 23:23:39
|
Atree ty ses rychlik ,ja nejdriv v utery po zkousce :o] a nevim jestli se mnou nekdo pujde a nechce se mi jit sam,nikdo me nema rad ... ale aspon mi nehrozi presdrzka :o] |
máslo |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 23:55:29
|
kdyz prolezu pubertou. to wis jelikoz se momentalne w pokecu nenachazi nic k cemu bych se moh nejak rozumne wyjadrit (totalitne wosouchany nekoncici hadky mezi demem a wostatnima, nebo nejaky topics typu kuraci, negr werzus mak atd. kde se weci melou porad dokola a wubec k nicemu newedou [jen k postum]) dou totalne mimo me a nejak se stim neci unawowat ani zahazowat tak to resim touhle cestou - proste si postnu - na nikoho neutocim, nikoho se nesnazim nejak drsne urazit, ani se nesnazim dokazat, ze muj nazor a twrzeni sou nejlepsi. proc by ses natim pozastawil kdybys nechtel taky post. nebo Ti nejak osobne zalezi na intelektualni wysce myho projewu?
Bud to nechapes nebo ze sebe schvalne delas blba. Mluvim o tom jaxe snazhish psat huste jako fagt drsney hustotypek zhe yo woe. Z takovejch je mi na bliti. Zajimalo by me, jesli tak muvis i normalne.. |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 00:04:27
|
Ty tvoje blitky me fakt dostavaj. Delas jak kdyby si byl nejaky atlet s IQ 200, ktery ma na kazdym prstu 20 holek a k tomu 100 milionu v bance. A pritom ty trosky a ubozaky ktere porad popisujes by si mohl nejlepe representovat ty. Prislovi o potrefene huse zase ukazuje svoji platnost.... Vzdycky kdyz nekdo rekne slovo ubozak, troska, mindrak, nebo looser, tak si vzdycky jako prvni predstavim tebe. Ale zase je moc dobre, ze jsou na svete lidi jako ty, aspon ma clovek jasne vzory, aby vedel jak neskoncit.
|
|
Edited by - Demostenes on 15/01/2004 00:04:40 |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 00:12:51
|
quote:
Bud to nechapes nebo ze sebe schvalne delas blba. Mluvim o tom jaxe snazhish psat huste jako fagt drsney hustotypek zhe yo woe. Z takovejch je mi na bliti. Zajimalo by me, jesli tak muvis i normalne..
hele ja fakt netusim co je twuj problem. Nesnazim se delat ani hustyho ani machra. muj styl psani je docela normalnej a jesli Ti wadi to "w" tak stim nic nenadelam bo to uz ke me prirostlo( co se klawesy tyce)a ani newidim duwod to menit.
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 07:05:01
|
No v tom pripade si te zarazuju mezi trapaky. Takze se ptam znova - mluvis tak i normalne? Je zvlastni ze takhle debilne skoro nikdo nepise... |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 07:05:51
|
quote: Originally posted by Octopuss
Potesila by tabulka - Newyhowowal sem Tiborowi 
Kdy prestanes psat jak debil?????
Nikdy. Duvod je nasnade.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
Edited by - Sir.Thomik on 15/01/2004 07:08:23 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 07:12:17
|
quote: Originally posted by Demostenes
Ty tvoje blitky me fakt dostavaj. Delas jak kdyby si byl nejaky atlet s IQ 200, ktery ma na kazdym prstu 20 holek a k tomu 100 milionu v bance. A pritom ty trosky a ubozaky ktere porad popisujes by si mohl nejlepe representovat ty. Prislovi o potrefene huse zase ukazuje svoji platnost.... Vzdycky kdyz nekdo rekne slovo ubozak, troska, mindrak, nebo looser, tak si vzdycky jako prvni predstavim tebe. Ale zase je moc dobre, ze jsou na svete lidi jako ty, aspon ma clovek jasne vzory, aby vedel jak neskoncit.
Ja myslel, ze si vzdycky predstavujes me a ono ne. To jsi me mile prekvapil, mozna k sobe casem najdeme cestu a budeme si moct jit treba zatancit.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 08:52:37
|
Octopussi : Mr.Selfdestruct = Rodier tedy aspoň já jsem o tom na 100% přesvědčen. Rodier si vytvořil své druhé / a možná třetí nebo čtvrté / já a hraním si na pubertálního dementa se snaži vytáčet lidi. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 09:01:46
|
quote:
A co Ti rikaj slecny na podobanej kloboucek? 
Ten je veeeeeelkeeeeej!  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 09:18:22
|
quote: Originally posted by Danda I
Octopussi : Mr.Selfdestruct = Rodier tedy aspoň já jsem o tom na 100% přesvědčen. Rodier si vytvořil své druhé / a možná třetí nebo čtvrté / já a hraním si na pubertálního dementa se snaži vytáčet lidi.
1/ Rodier to urcite neni ... 2/ Selfdestruct jedine co pise " pubertalne " je to " w " ... 3/ NEHLEDEJ V KAZDEM FORUM USERU RODIERA !! ;) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 12:00:09
|
quote: Originally posted by Danda I
Octopussi : Mr.Selfdestruct = Rodier tedy aspoň já jsem o tom na 100% přesvědčen. Rodier si vytvořil své druhé / a možná třetí nebo čtvrté / já a hraním si na pubertálního dementa se snaži vytáčet lidi.
Pochybuju, tak inteligentni Rodier neni...i kdyz si na Morii zmenil ID (kdyz se stal GM), furt to zustal VN Musil. Tam se to dalo krasne poznat... |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 12:22:14
|
-Danad: Jedinej, kterymu to wadi je Octupussy (treba nejakej post-traumatickej syndrom z mladi). Rodier je na icq totalitne normalnej a stejne tak mi pripada.
-Colldore: Diky cece. Uz sem chytal deprese ;) (jeste bych pak dal cely icq do ignor listu a nekolik x bych smazl wsechny accounty:)
-Mistral: Stejne - jednou liznou a uz sou w limbu 
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 12:23:26
|
vazne je to idiot, takhle psat muze jedine zamindrakovanej radoby hustotypek |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 12:55:50
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct -Mistral: Stejne - jednou liznou a uz sou w limbu 
No, ro W vypada fakt prapodivne. Hele, ty asi moc nevis o tom, jak takova mochomurka, potazmo v ni obsazeny amanithin pusobi. Jen pro tvoji informaci, berzerkove je zrali pred bitvou, aby byli poradne nabuzeny  |
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:04:05
|
quote: Originally posted by Pertha
vazne je to idiot, takhle psat muze jedine zamindrakovanej radoby hustotypek
No jeste par postu otom jakej sem idiot a normalne si to wemu k srdci. Mistral : To bych si pak taky liznul ;p |
Edited by - Mr.Selfdestruct on 15/01/2004 13:05:43 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:16:38
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct No jeste par postu otom jakej sem idiot a normalne si to wemu k srdci.
... a dobře bys udělal. To w je fakt hodně idiotský. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:18:38
|
Budes muset rict Demovi. A mimochodem, kdyz se vyjadrujes o mym "naradi", pouzivej prislusna adjektiva. Napr.: Velky, obrovsky, mohutny, fenomenalni, kolosalni, jedinecny, neopakovatelny, a pod.  |
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:30:10
|
quote:
... a dobře bys udělal. To w je fakt hodně idiotský.
Hm, no to je fakt zwlastni, ze to nikomu newadi jen par lidem z fora. Nj a tedka se mam jako menit a zaprodat sam sebe co ? :) |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:35:10
|
Budes muset rict Demovi. A mimochodem, kdyz se vyjadrujes o mym "naradi", pouzivej prislusna adjektiva. Napr.: Velky, obrovsky, mohutny, fenomenalni, kolosalni, jedinecny, neopakovatelny, a pod. 
Demo se zatim newyjadril jesli spada do kategorie halucinogenich/boostowacich nebo staty znizujicich
Nejdriw pozaduji dukaz. Zatim sem jen uweril, ze to ma twar muchomurky  - |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:35:32
|
Udělej poll. Třeba se dozvíš, že to vadí víc lidem než si myslíš. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:37:37
|
quote: Originally posted by Tibor
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct No jeste par postu otom jakej sem idiot a normalne si to wemu k srdci.
... a dobře bys udělal. To w je fakt hodně idiotský.
Nechte ho byt... je to proste fuck hustej c00l d00d. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:43:57
|
Dekuji. |
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:45:27
|
Budes muset rict Demovi. A mimochodem, kdyz se vyjadrujes o mym "naradi", pouzivej prislusna adjektiva. Napr.: Velky, obrovsky, mohutny, fenomenalni, kolosalni, jedinecny, neopakovatelny, a pod. 
A co holky, pouzivaji casto prislusne adjektivum "neopakovatelny" ?   |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 13:55:37
|
Hele kdyz si tak Bio wzdelanej jak je to stema wcelkama a kwetinama??  Ja sice z Bio maturowal ale nejak sem to odflak :) |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 14:19:31
|
quote: Originally posted by TUQ
A co holky, pouzivaji casto prislusne adjektivum "neopakovatelny" ?  
Pravidelne. Predevsim ve slozeni "neopakovatelny zazitek".  |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 14:22:23
|
Hele kdyz si tak Bio wzdelanej jak je to stema wcelkama a kwetinama??  Ja sice z Bio maturowal ale nejak sem to odflak :)
Rekni doma vasim, at ti to predvedou. Ve svym veku uz bys mel pomalu premyslet nad prvnim stykem.  |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 14:35:29
|
Mistral:Ti berserkri zrali jint houbicky nebo si to pletu ? |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 14:40:49
|
quote:
Rekni doma vasim, at ti to predvedou. Ve svym veku uz bys mel pomalu premyslet nad prvnim stykem. 
Prawe, ze oni nechtej Kua ted is mi normalne dal -Arthur: taky mam ten pocit - sem mel zato, ze muchomurky maj halucinogenni ucinek. :) Treba jen ta Mistralowa dela berserkry. ( Jenom az po styku ) |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 14:51:51
|
Ech, mel byses vic venovat istorii halucinogenu. :p Ta moje je halucinogenni a navykova. Soudim aspon podle autentickych vykriku: Aaaaaaaaaaaaaaaach. To snad neni moznýýýýýýýýýýýááááááá. Jeste, jeste. Joooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaach.
 |
|
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 15:28:28
|
..chello? :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 16:00:30
|
quote: Originally posted by San-Raal
..chello? :)
 |
|
 |
|
Stonozka
Starting Member
16 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 16:28:24
|
quote: Originally posted by Tibor
Udělej poll. Třeba se dozvíš, že to vadí víc lidem než si myslíš.
To nebyla moc dobra rada, neb to opravdu udelal a jeste hure ja tam zabrousil, budu se z toho vzpamatovavat minimalne do vecera..;-) |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 16:45:03
|

Co je? Prej ti ma vyjit nejaka nova kniha o headfuckingu? |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 16:59:37
|

Co je? Prej ti ma vyjit nejaka nova kniha o headfuckingu?
      |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 17:04:36
|
quote:
To nebyla moc dobra rada, neb to opravdu udelal a jeste hure ja tam zabrousil, budu se z toho vzpamatovavat minimalne do vecera..;-)
Copak?
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 18:22:39
|

Co je? Prej ti ma vyjit nejaka nova kniha o headfuckingu?
Budes tam uvedenej jako spoluautor  |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 07:37:45
|
Spletl jsem se. Budes odstrasujici pripad. <--------------- Vsimnete si prosim symbolickeho cisla postu. NEco jsem tim chtel vyjadrit, nevim ale co. |
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 07:56:23
|
Spletl jsem se. Budes odstrasujici pripad. <--------------- Vsimnete si prosim symbolickeho cisla postu. NEco jsem tim chtel vyjadrit, nevim ale co.
Drahu swyho iq? (nerikej, ze sou to mm ) -Takze pro tenhle rok sis uz post udelal.Pristi dostanes dalsi narok :) |
Edited by - Mr.Selfdestruct on 16/01/2004 08:00:10 |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 08:49:34
|
Spletl jsem se. Budes odstrasujici pripad. <--------------- Vsimnete si prosim symbolickeho cisla postu. NEco jsem tim chtel vyjadrit, nevim ale co.
Spatna reklama taky reklama :) A posty mi nemaz, co se tyce rozmeru chella necitim se byt opravdu tvoji konkurenci. |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 10:41:43
|
quote: Originally posted by Transylvanec
quote: Originally posted by San-Raal Spatna reklama taky reklama :) A posty mi nemaz, co se tyce rozmeru chella necitim se byt opravdu tvoji konkurenci.
A ja furt premeslel proc museli prejmenovat Mistral na Čelo.
Kuš vidláku. Za chello bys dal duši. To je lepší než se trefovat bezdrátem mezi větve.
|
|
 |
|
Topic  |
|