Author |
Topic  |
|
Otosi
Starting Member
51 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 09:32:49
|
Před nedávnem jsem začal hrát a nějak se nemohu poprat se získáváním kreditů. Momentálně jsem na Tatooin a chtěl bych se přesunout jinam, třeba na LOK podívat se na to vaše město, ale nejsou many. Poraďte jak nejlépe zpeněžit zboží(Scout). Nějaký přímý prodej, ne bazar. Díky za každé info. SWG zdar
|
|
| |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 10:00:53
|
Asi nejrychlejší cesta je udělat si pár misí. |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 10:06:34
|
Nejlepsi je IMO tezba. Da se dlouhodobe udrzet standard 300-400kCr denne na 10 lotu. Nicmene to chce velky pocatecni investice (na kazdej lot je potreba mit vic typu harvestru, problem je i najit zakazniky). My jsme se ted dostali na soucasnou uroven asi za 2-3 mesice. Vetsinou delame neomezeny kontrakty (tj. objevila se nejaka surovina a zakaznik ji chce tolik, kolik dokazeme vytezit - coz je podle toho jak je dlouho asi 2-3M units).
No ty jsi jeste v pocatku - takze tam jedine pres mise. Vydelat si prvnich rekneme 200-300k creditu. nakoupit par medium 10 harvestru a rozjet tezbu. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 11:11:45
|
Jestli ti muzu radit tak na Lok zatim ani neutracej letenku. Sou tam tam velice tezke mise ( dif 32) a moc lidi malo na to, aby ses mohl ptat ucit nebo obchodovat prim jak ty rikas( i kdyz tim ze sou bazaary tak sem moc lidi primo obchodovat nevidel). Na zacatek je nejlepsi prave Tatooin a nebo Corelia.
|
|
Edited by - Horin on 31/12/2003 11:14:12 |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 14:22:51
|
Anebo kvaknout na guild chatu a pridat se na spolecne mise. I kdyby zrovna nic neprobihalo, vetsinou se vzdy najde nekdo kdo s tebou pujde duo na par misi.
|
 |
|
Frencis
Starting Member
26 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 15:10:11
|
Treba ja s tebou rad pujdu ... a klidne ti nejakejch tech par tisic do zacatku poskytnu. :) Kdyztak si me hod do Friends listu .. a az budu online ozvi se. Jmeno ve hre je Ohna. :) |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 22:57:02
|
quote: Originally posted by Genagen
Nejlepsi je IMO tezba. Da se dlouhodobe udrzet standard 300-400kCr denne na 10 lotu. Nicmene to chce velky pocatecni investice (na kazdej lot je potreba mit vic typu harvestru, problem je i najit zakazniky). My jsme se ted dostali na soucasnou uroven asi za 2-3 mesice. Vetsinou delame neomezeny kontrakty (tj. objevila se nejaka surovina a zakaznik ji chce tolik, kolik dokazeme vytezit - coz je podle toho jak je dlouho asi 2-3M units).
No ty jsi jeste v pocatku - takze tam jedine pres mise. Vydelat si prvnich rekneme 200-300k creditu. nakoupit par medium 10 harvestru a rozjet tezbu.
Přesně tak. Musíš se prostě postavit na vlastní nohy. Pokud začínáš s těžbou, odporučuju často číst Galaxy Trade fórum, popř. navštěvovat wwww.swgcraft.com, aby jsi věděl co těžit. Pokud máš dost trpělivosti a nepotřebuješ peníze ihned, vyplatí se natěžit určité množství (samozřejmě pokud těžíš jako Genagen nebo Almyr v mezích X mil units, může ti to bejt upřímně jedno.:o) Že jo, šéfe? ) kvalitní resource a nechat to chvilku zkejsnout na skladu. Zrovna nedávno sem viděl prodat 2900 jednotek Duroatasite (Phrik Alluminium, nejlepší na serveru) za 700 cpu (credits per unit). Převedeno do nominální hodnoty to je 2030000 kreditů. Je sice pravda, že je to skoro půl roku starej minerál, ale jako příklad to stačí. Já sám mám teď v bance 3 velmi používané rudy, všechny samozřejmě nejkvalitnější co bylo k dispozici. Nutno ale podotknout, že sem v nevýhodě, protože do února nemůžu prakticky vůbec hrát... ale co? Kdo ví, jakou hodnotu bude mít Polysteel Copper za měsíc? Určitě větší, než těch mizernejch 8cpu co za něj dostanu teď. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
galaxies
Starting Member
47 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 04:17:18
|
Lidi ja jsem ziskal 600 000 a trenuju CH vyplatise tezebni stanice? |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 07:14:46
|
quote: Originally posted by galaxies
Lidi ja jsem ziskal 600 000 a trenuju CH vyplatise tezebni stanice?
Spis si poloz sam sobe par otazek ... co chci trenovat do budoucna az dotahnu CH na maximum, chci u CH zustat nebo pujdu do dalsiho povolani ? CH takovy jaky je, je vicemene nezavisly na penezich, krome vydaju za letenky kdyz hledas urcite druhy zvirat na tamovani. Pokud ale chces po natrenovani CH jej shodit a vrhnout se do holosilenstvi, tak se vyplati mit v zasobe vetsi castku Cr, protoze nektere povolani te vyjdou radove na peknych par stovek tisic nez je dotahnes na mastera. Pokud u CH zustanes, tak nic neres ... |
 |
|
Otosi
Starting Member
51 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 13:04:38
|
Francisovi
Psal jsem ti mailem, ale nevím jestli to odešlo. Díky za nabídku a až budu online tak se ti zkusím ozvat. Bývám připojen tak okolo 23-01h, dřív většinou nemůžu, máme malou holku a než se to doma poplácá tak to trvá. Zatím zdar Otosi |
 |
|
|
Topic  |
|