Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 SOE Support Team
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 26/12/2003 :  03:06:22  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Chtel jsem sem napsat celou emailovou korespondenci mezi mnou a SOE je to docela funny ale kdyz se vidim jak by to bylo dlouhy tak to neudelam, ale pokusim se ve strucnosti napsat co se stalo.

Jelikoz sem mel(porad mam) spoustu CC tak sem se rozhodl pro full scan. Po proscanovani souboru mi to napsalo, ze nemuze patchovat protoze nektere soubory chybi nebo sou poskozeny a at udelam reinstal. Tak jsem skusil repair, reinstal a nic nepomohlo. Nakonec sem zformatoval disk a preinstaloval XP. Nic. tak sem se obratil na soe a popsal sem jim presne co mi to dela a co sem udelal.

Pouzil sem soe support chat. Kdyz sem rekl operatorovi svuj problem zatvaril se ze problem vyresil a ze mi posila mail co a jak mam udelat.
V mailu mi napsali jak spravne odinstalovat a nainstalovat swg (naprikald pokud jedno z vasich cd hlasi ze nemuze precist data obratte se na sveho prodejce, protoze cd je patrne poskozeno:)). Odepsal sem jim, ze je to hezky ale ze po formatu disku si myslim ze sem to odinstaloval dokonale a ze s instalaci problem nemam. A tak sem dostal druhy mail. To byl spis takovej formular kde sem mel znovu popsat svuj problem plus poslat nejaky soubory ktery obsahovaly udaje o hardwaru softwaru a tak. Aktivne sem jim k tomu jeste pridal log z toho neuspesnyho fullscanu....
Za dva dny mi prisel mail s odkazem na stazeni nove verze lunchpadu a ze to vyresi muj problem. Tak sem to stahl. Byla to stejna verze jako sem mel predtim (podle me lunchpad si stahuje posledni verze pri kazdym zapnuti)a samozrejme to nefungovalo a tak sem jim odepsal ze to nepomohlo a at mi pomuzou. 4 dni nic neprichazelo a ja zoufale preinstalovaval SWG a pokousel se zacit patchovat.
O 4 dny pozdeji mi prisel mail s finalnim resenim... At Reinstaluju SWG!!!!! K tomu samozrejme nezapomeli dat milion reklam a moc moc mi podekovat, ze sem pouzil jejich support centrum.

Nastesti sem mezitim skusil presunout lunchpad do adresare SWG a od ty doby mi to funguje. Jen nevim co jim mam odepsat na tu jejich uzasnou radu. Poradite?

Edited by - Arnie on 26/12/2003 03:09:32

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 26/12/2003 :  07:51:15  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
no kdyz uz vam sem lezu...
Ja bych je SLUSNE poslal do prdele... Tohle je vazne uchylarna. Normalne bych jim napsal, ze je zbytecny z lidi delat blbce a at radsi uznaj ze nevedi co s tim. A jestli si myslej ze jsou zakaznici blby - radit jim aby udelali neco co uz davno vyzkouseli je jako by rekli "ty jses kreten". Fakt luxus, jeste ze swg nehraju
Go to Top of Page

Frencis
Starting Member

26 Posts

Posted - 27/12/2003 :  14:23:01  Show Profile  Send Frencis an ICQ Message Send Frencis a Private Message  Reply with Quote
Mno, to mi pripomina prihodu, kdy jsem si koupil SWG pres Ebay a jelikoz prodejce zapomnel prilozit jeho login details ke hre tak, jsem krapatko zpanikaril a kontaktoval SOE.
Misto toho aby se pokusili vystopovat toho cloveka pomoci serial cisla, radeji mi zacli vyprave o vsech smluvnich podminkach ktere porusil a ze mi nezbude nic jineho, nez zajit do kramu a koupit si hru znovu. Na to jsem jim teda oponoval tim, ze bohuzel se hra do kramu jeste nedostala a tak teda nemam sanci si ji zakoupit a podobne.

Pri mem druhem pokusu jsem narazil na jeste chytrejsiho hocha, ktery mi zas pro jistotu sdelil, ze danne konto bylo zablokovano, jelikoz tam predchozi majitel neplatil nejake panize? (boze jak mohl, budto platim a hraju, nebo neplatim a nehraju)Nepujde na nem hrat dokovad se dluzna castka nezaplati.

No vse dopadlo tak, ze jsem si prodejce zkontaktoval sam, dostal od nej jeho login udaje, na ucte pak nastavil svoji kreditku .. a zacal vesele hrat. Jen doufam, ze uz v budoucnu nebude potreba je kontaktovat aneb co si sam neudelas, to nemas. :D
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 27/12/2003 :  18:45:16  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
No ja spis nechapu jestli ze sebe schvalne delaj kreteny nebo nectou co jim lidi pisou...
Go to Top of Page

Frencis
Starting Member

26 Posts

Posted - 27/12/2003 :  18:56:34  Show Profile  Send Frencis an ICQ Message Send Frencis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

No ja spis nechapu jestli ze sebe schvalne delaj kreteny nebo nectou co jim lidi pisou...

Obcas mi prijde, ze jsou to lidi, co tu hru proste ani nehrali, proste maj jen napsany FAQ ... a kdyz nahodou tvoje otazka nezni presne podle FAQu ... mas holt smulu no. :(
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 27/12/2003 :  19:41:39  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Mezi nami uz Vam nekdy nekdo na nejakym helpdesku poradil ?

Black
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 27/12/2003 :  19:56:47  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Mezi nami uz Vam nekdy nekdo na nejakym helpdesku poradil ?

Mnohokrat... Ale ty asi myslis dobre poradil vid
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 27/12/2003 :  22:32:37  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Pokud máte problém s SWG:
1) odlogujte se na 15 minut a zkuste znovu
2) pokud 1) nepomůže, odlogujte se, restartujte počítač a po 15 minutách se nalogujte
3) pokud 2) nepomůže, zopakujte a použijte Full scan
4) pokud 3) nepomůže, nainstalujte nové ovladače na grafiku, motherboard, zvukovou kartu atd.
5) pokud 4) nepomůže, reinstalujte SWG
6) pokud 5) nepomůže, reinstalujte OS a SWG nainstalujte na čistý OS
7) pokud 6) nepomůže, jste blbci a SOE nenese žádnou odpovědnost za nefunkční stav vašeho systému

HINT: Nejprve se přesvědčte, zda máte aktivní připojení k internetu a PC připojeno do elektrické sítě.

TIP: Nikdy neobtěžujte CSR, snaží se odpočívat.

Tolik asi CSR by SOE.
Go to Top of Page

Frencis
Starting Member

26 Posts

Posted - 27/12/2003 :  23:32:26  Show Profile  Send Frencis an ICQ Message Send Frencis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lahvan

Pokud máte problém s SWG:
1) odlogujte se na 15 minut a zkuste znovu
2) pokud 1) nepomůže, odlogujte se, restartujte počítač a po 15 minutách se nalogujte
3) pokud 2) nepomůže, zopakujte a použijte Full scan
4) pokud 3) nepomůže, nainstalujte nové ovladače na grafiku, motherboard, zvukovou kartu atd.
5) pokud 4) nepomůže, reinstalujte SWG
6) pokud 5) nepomůže, reinstalujte OS a SWG nainstalujte na čistý OS
7) pokud 6) nepomůže, jste blbci a SOE nenese žádnou odpovědnost za nefunkční stav vašeho systému

HINT: Nejprve se přesvědčte, zda máte aktivní připojení k internetu a PC připojeno do elektrické sítě.

TIP: Nikdy neobtěžujte CSR, snaží se odpočívat.

Tolik asi CSR by SOE.

nemam co dodat .. :D
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 28/12/2003 :  00:57:46  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Lahvan: nech si to patentovat a prodej to spolecnostem, ktere sve online hry teprve pripravuji. Ten navod jim totiz vyresi veskere problemy :)

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 28/12/2003 :  11:58:50  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Lahvan: Fakt vytecny. Muzu te citovat ve svem clanku o SWG?

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 29/12/2003 :  16:26:30  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
2Genagen: Klidně můžeš.

2Sagger: Obávám se, že tento systém už mají patentovány SOE a Microsoft. Jenom nevim, kdo komu dal licenci.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/12/2003 :  22:47:07  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
SOE Support Team je vtip... je to banda malejch ufňukanců na brigádě vydělávající si na nový kolečkový brusle.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/12/2003 :  22:59:11  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Zase budu v opozici :(. S podporou uživatelů mám nějaký zkušenosti, nechci říkat, že s jejich postupem souhlasím ale chápu to.
Pokud 80 procent uživatelů popisuje problém jako ve známém vtipu s držákem na kafe, tak se není co divit, že takhle přistupují ke každému...
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/12/2003 :  00:31:37  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Zase budu v opozici :(. S podporou uživatelů mám nějaký zkušenosti, nechci říkat, že s jejich postupem souhlasím ale chápu to.
Pokud 80 procent uživatelů popisuje problém jako ve známém vtipu s držákem na kafe, tak se není co divit, že takhle přistupují ke každému...

Problém je, když někdo tomu počítači rozumí a nepotřebuje vést za ručičku.

EDIT - Já ten vtip neznám.

Edited by - Jedi_Knight on 30/12/2003 00:59:10
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 30/12/2003 :  00:55:23  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
Tak pak si musí poradit sám
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 30/12/2003 :  13:05:23  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
J-Knight: To jednou psala zenska na technickou podporu ze novy pocitac je moc prima, ale ze ji prestal fungovat ten vysouvaci drzak na kafe protoze je uz moc zapatlany od logru, jestli by s tim nemohli neco udelat (CD Rom pro ty ktere netuklo ....)

Edited by - frogger on 30/12/2003 13:08:01
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 30/12/2003 :  15:18:42  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
2Genagen: Jakej článek? Kde? Rád si přečtu nějaké to nové info.
Go to Top of Page

Frencis
Starting Member

26 Posts

Posted - 30/12/2003 :  15:21:06  Show Profile  Send Frencis an ICQ Message Send Frencis a Private Message  Reply with Quote
quote:

neni to nahodou ten na tiscali.cz?
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 30/12/2003 :  16:15:29  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Frencis

quote:

neni to nahodou ten na tiscali.cz?

Doufam, ze ne. Ten psal nekdo, kdo hru "temer" ani nehral a Genagen uz neco nahrano ma
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 30/12/2003 :  16:27:13  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Jeste ze jsem linej se na takovy servery jako je bohusweb registrovat to by jste pak videli dizkuzi. Fakt ten clovek co psal recenzi je uplne vylizanej.

Black
Go to Top of Page

Frencis
Starting Member

26 Posts

Posted - 30/12/2003 :  16:37:43  Show Profile  Send Frencis an ICQ Message Send Frencis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Jeste ze jsem linej se na takovy servery jako je bohusweb registrovat to by jste pak videli dizkuzi. Fakt ten clovek co psal recenzi je uplne vylizanej.

jako pro nejaky novacky mi ta recenze neprijde az zas tak uchylna ...
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 30/12/2003 :  17:08:03  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
No otazkou je jestli novacek=blbec ja doufam ze ne vzdy to plati.

Black
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:04:14  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Ty prvni dojmy na tiscali psal nekdo kdo to hral asi tak pet dnu .

Ja uz jsem jednu recenzi delal v GP - kde dostala 60% za to jak je rozesrana. Jak to udelam ted to nevim.

Nicmene - je to recenze pro tiscali (ma bejt hotova do pulky ledna) a rad bych vas poprosil o spolupraci - jestli budete chtit. Jednak kdo vi, jestli se nam podari u nas v guilde otevrit FSS (viol uz taky mastruje druhou desitku povolani a ne a ne se trefit ). Takze bych uvital nejake screenshoty a taky by se mi libil takovy nefalsovany interview s jedim (jako s herni postavou ne s hracem :-)

Druhak bych tam rad napsal neco o vasi guilde.

A tretak sbiram nejake hezke hlasky o SWG, ktere by sly tesat. Citaty postav zvucnych jmen jako napr.: "Jdete s tim jedim do prdele" - Violencia 31.nasobny master .

a ctvrtak byc taky rad udelal takovy minirozhovor s nekym z vas - jako s nabuseny powergamerem, ktery hraje juz svoji n-tou MMORPG.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 31/12/2003 :  13:41:26  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Daj tam obrazok troopera, ktory bezi sam proti large rebel base a krici "drop your weapons" alebo rebel commnda, ktory ma vsetky staty na minime a krici "just a scratch" ...
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 31/12/2003 :  17:52:14  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

Daj tam obrazok troopera, ktory bezi sam proti large rebel base a krici "drop your weapons" alebo rebel commnda, ktory ma vsetky staty na minime a krici "just a scratch" ...

Ty seš lolák. Ale bylo by to fajn.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/01/2004 :  23:46:29  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Ja vim ze je to trochu offtopic, ale Gene, co je GP?

Genagen's Paradise?
Gamer's Pub?

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000