Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Potrebujem Pomoc !!!
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic   

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 18/09/2003 :  19:26:52  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
SWG mam uz mesiac a este mi stale nejde.Hru som uspesne nainstaloval podla manualu.Ked kliknem na ikonu tak vsetko vyzera v poriadku ale neskor po dlhom connectingu mi napise: The Station LaunchPad is unable to connect to the network at this time. Please try again in few minutes.Mozete mi pomoct ? Nemam sa pred tym niekde zaregistrovat alebo nieco take ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 18/09/2003 :  21:27:07  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
hm to je divny, zkus
http://starwarsgalaxies.station.sony.com/
tam bys snad moh account vytvorit, ale hra by ti to mela nabidnout sama.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 18/09/2003 :  22:09:55  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
nebo esli nemas stejny problem jako chudak Nat, jaky mas pripojeni na net?

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 19/09/2003 :  08:17:24  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
jak píše Patas zaregistruj si account přímo na station. - Já měl přesně stejný problém přes launchpad jsem nemohl zaboha zaregistrovat account. (ale to bylo uplně hned po vydání SWG očekával bych že teď už by neměl být problém)

Ten zaregistrovanej acc. pak použij a hra tě už jenom vyzve pro vyplnění klíče a kreditky.

Noe

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 19/09/2003 :  09:14:38  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
mno, takovou hlasku dostavam, kdyz zapomenu zapnout cable modem :) co firewall nebo proxina ? neni nakej problem ?

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 19/09/2003 :  12:54:44  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
To nebude accountem. To bude tím, že se nemůže dostat na net. Takže bych pátral po Firewallu nebo proxyserveru, protože tam bude zakopaný pes.
Go to Top of Page

Binabik
Starting Member

13 Posts

Posted - 19/09/2003 :  17:34:46  Show Profile  Send Binabik an ICQ Message Send Binabik a Private Message  Reply with Quote
Nebyla tam taky na zacatku nejaka hlaska ohledne vypnuti antiviru???
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 19/09/2003 :  17:53:49  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Internet mi ide rychlostou 64kb za sek.Antivirak som vypol pri instalaci.Vdaka za odpovede pokusim sa nieco spravit.DAKUJEM !

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 19/09/2003 :  18:16:11  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Napadla ma jedna vec.Nemoze byt problem v tom ze mi mohli v obchode predat vadne CD ? SWG som si kupil v jednom obchode vo Viedni.Ked chcete vediet aky je to obchod a kde je , napiste .

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 19/09/2003 :  18:46:44  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Zaujimave je, ze mi uz nejde ziadna online hra- ani Wolfenstein Enemy Territory. Nieco sa muselo stat, preto mi nejde SWG.

Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 19/09/2003 :  19:03:12  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

Zaujimave je, ze mi uz nejde ziadna online hra- ani Wolfenstein Enemy Territory. Nieco sa muselo stat, preto mi nejde SWG.

Jesli mas Win XP, tak zkus nasledujici: Start, Nastaveni, Sitova pripojeni, klikni pravym na to cim se pripojujes do netu - Vlastnosti, upresnit, a pokud je tam zaskrknuty :"Chranit pocitac...." tak to zrus.

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Balak Reek
Starting Member

3 Posts

Posted - 20/09/2003 :  19:03:22  Show Profile Send Balak Reek a Private Message  Reply with Quote
Prosim uplne strasne potrbuju SWG dobre za nej zaplatim prosimprosimprosimprosimprosimprosim
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 20/09/2003 :  19:17:38  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Nasiel som v mojom Pocitaci FIREWALL . Co s nim mam robit, odinstalovat alebo co ?

Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 21/09/2003 :  05:06:32  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Nedelas si legraci? Jestli ne, promin mou prvni vetu, neni myslena zle, ale pochopis, proc jsem ji psal, az casem... Tam bude zrejme zakopany pes - Firewall si (vetsinou - to podle toho, jaky mas...) musis nastavit - pokud ho mas nastaveny natvrdo a laicky receno "ti nic nepusti", musis mu povolit urcite "kanaly" dovnitr a ven, napriklad prave SWG. Pokud pristup nepovolis, tak samozrejme vyslany dotaz tveho pocitace ven na adresu SWG neprojde (zastavi ho prave FW) a vypise ti tuhle hlasku...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 21/09/2003 :  08:56:54  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trimanius

Nedelas si legraci? Jestli ne, promin mou prvni vetu, neni myslena zle, ale pochopis, proc jsem ji psal, az casem... Tam bude zrejme zakopany pes - Firewall si (vetsinou - to podle toho, jaky mas...) musis nastavit - pokud ho mas nastaveny natvrdo a laicky receno "ti nic nepusti", musis mu povolit urcite "kanaly" dovnitr a ven, napriklad prave SWG. Pokud pristup nepovolis, tak samozrejme vyslany dotaz tveho pocitace ven na adresu SWG neprojde (zastavi ho prave FW) a vypise ti tuhle hlasku...

No abych navazal na Trimaniuse, mas dve resp tri moznosti co s tim delat.
1/ odinstalovat FW ale to rozhodne NEDOPORUCUJI, SWG ti sice pravdepodobne zacne fungovat ale do budoucna by si s tim mohl nadrobit spoustu problemu.
2/ vzhledem k tvemu dotazu soudim ze asi nemas s PC moc zkusenosti takze asi nejlepsi reseni je pozadat nektereho pocitacove zdatneho kamarada at ti FW nakonfiguruje.
3/ no pokud si veris ze to zvladnes, postni sem nazev FW a pokud ho nekdo bude znat jiste ti s konfiguraci pomuze.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/09/2003 :  12:05:01  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Balak Reek

Prosim uplne strasne potrbuju SWG dobre za nej zaplatim prosimprosimprosimprosimprosimprosim

... kolik das ?

Black
Go to Top of Page

Gil-galad
Starting Member

30 Posts

Posted - 21/09/2003 :  14:06:56  Show Profile  Send Gil-galad an ICQ Message Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:

nahod cenu orientacne
Go to Top of Page

Balak Reek
Starting Member

3 Posts

Posted - 21/09/2003 :  14:14:06  Show Profile Send Balak Reek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:

... kolik das ?

Kolik chces?
Go to Top of Page

Balak Reek
Starting Member

3 Posts

Posted - 21/09/2003 :  14:15:18  Show Profile Send Balak Reek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

quote:

nahod cenu orientacne

Staci ti 500-1000
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 21/09/2003 :  14:57:16  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nahod cenu orientacne

Staci ti 500-1000

LOL
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 21/09/2003 :  16:32:57  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nahod cenu orientacne

Staci ti 500-1000

ROFL hmm tak zas tolik ho nepotrebujes
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/09/2003 :  16:45:50  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nahod cenu orientacne

Staci ti 500-1000

Ne

Black
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 21/09/2003 :  18:30:39  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
VDAKA VAM VSETKYM !!! ZA POMOC !!! SWG MI UZ IDE !!! TROSKU SOM SA POHRAL S FIREWALLOM A JE TO !!!

P.S.: KED VYTVORYM NEJAKY TEN UCET TAK PO JEHO VYPRSANI SI MOZEM UROBIT NOVY ?

Edited by - Hosty on 29/01/2004 11:20:32
Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 21/09/2003 :  18:52:42  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
za to quotovani vas Tibor jiste pochvali

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:01:32  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

P.S.: KED VYTVORYM NEJAKY TEN UCET TAK PO JEHO VYPRSANI SI MOZEM UROBIT NOVY ?

?

Black
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:06:28  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ked mi skonci ucet , mozem si spravit novy ???

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:10:07  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Ucet nerusis. Rusis akorat placeni. Ke kazdemu CD key je jeden ucet.
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:24:29  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ked si vytvorym ucet (napr. na 6 mesiacov )a po tych 6 mesiacoch si mozem vytvorit novy ???

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:27:00  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Nemuzes. Ucet je jen jeden na CD key. Ty si akorat platis jak dlouho bude ucet aktivni. Pokud nezaplatis ucet je neaktivni.
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:32:40  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ty si si dal na kolko mesiacov ??? Alebo na kolko mi doporucujes ???

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:38:11  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ked si vytvorym ucet (napr. na 6 mesiacov )a po tych 6 mesiacoch si mozem vytvorit novy ???

O co Ti jde ?

Black
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:41:29  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty si si dal na kolko mesiacov ??? Alebo na kolko mi doporucujes ???

Ta platba neznamená na jak dlouho si zaplatíš účet, ale v jaké frekvenci ho budeš platit a na jak dlouho dopředu. (Pokud jsi zvolil 6měsíční platbu tak se ti strhne každých 6 měsíců adekvátní částka)
Pozor na to! Platba se bude provádět automaticky v uvedené frekvenci,dokud v nastavení accountu necancelneš kreditku.

Takže doporučuji měsíční frekvenci (maximálně čtvrtletní) a pro jistotu vždy po provedené platby cancelnout platby.

Neboj pokud vyprší předplacená doba o účet nepřijdeš, jen se zablokuje pro hru dokud znovu nezadáš platbu.

Noe

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:41:42  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
???

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:45:05  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Na jak dlouho zaplatis ucet a v jake frekvenci ho budes platit mi prijde naprosto stejne akorat jinde podane . A opravdu si platis ucet na urcitou dobu nebo by se spis dalo rict pronajimas
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:46:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
Takže doporučuji měsíční frekvenci (maximálně čtvrtletní) a pro jistotu vždy po provedené platby cancelnout platby.

LOL a ja myslel ze jsi bohaty podnikatel , tohle fakt muze delat jen blazen a nebo nekdo kdo hraje kazdej mesic neco jineho.

Black
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:47:41  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
DIK !!!

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/09/2003 :  19:48:01  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Na jak dlouho zaplatis ucet a v jake frekvenci ho budes platit mi prijde naprosto stejne akorat jinde podane . A opravdu si platis ucet na urcitou dobu nebo by se spis dalo rict pronajimas

Nemyslim ze je to presna formulace, spis bych rekl platis si za sluzby.

Black
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 21/09/2003 :  21:27:39  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black
LOL a ja myslel ze jsi bohaty podnikatel , tohle fakt muze delat jen blazen a nebo nekdo kdo hraje kazdej mesic neco jineho.

tohle pouze doporučuji nerad bych aby se v domnění že po 6 měsících se to samo ukončí z výpisu dozvěděl že se mu strhlo XX dolarů i přesto že už třeba nehraje. Osobně platím sice měsíčně ale necanceluji dřív než to doopravdy nepřestanu hrát.

Noe

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 22/09/2003 :  07:46:01  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
Osobně platím měsíčně ale necanceluji dřív než to doopravdy nepřestanu hrát.

I ja

Black
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic   
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000