Author |
Topic  |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 18/09/2003 : 19:26:52
|
SWG mam uz mesiac a este mi stale nejde.Hru som uspesne nainstaloval podla manualu.Ked kliknem na ikonu tak vsetko vyzera v poriadku ale neskor po dlhom connectingu mi napise: The Station LaunchPad is unable to connect to the network at this time. Please try again in few minutes.Mozete mi pomoct ? Nemam sa pred tym niekde zaregistrovat alebo nieco take ?
|
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
| |
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 18/09/2003 : 22:09:55
|
nebo esli nemas stejny problem jako chudak Nat, jaky mas pripojeni na net? |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 08:17:24
|
jak píše Patas zaregistruj si account přímo na station. - Já měl přesně stejný problém přes launchpad jsem nemohl zaboha zaregistrovat account. (ale to bylo uplně hned po vydání SWG očekával bych že teď už by neměl být problém)
Ten zaregistrovanej acc. pak použij a hra tě už jenom vyzve pro vyplnění klíče a kreditky. |
Noe
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 09:14:38
|
mno, takovou hlasku dostavam, kdyz zapomenu zapnout cable modem :) co firewall nebo proxina ? neni nakej problem ? |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 12:54:44
|
To nebude accountem. To bude tím, že se nemůže dostat na net. Takže bych pátral po Firewallu nebo proxyserveru, protože tam bude zakopaný pes. |
 |
|
Binabik
Starting Member
13 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 17:34:46
|
Nebyla tam taky na zacatku nejaka hlaska ohledne vypnuti antiviru??? |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 17:53:49
|
Internet mi ide rychlostou 64kb za sek.Antivirak som vypol pri instalaci.Vdaka za odpovede pokusim sa nieco spravit.DAKUJEM ! |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 18:16:11
|
Napadla ma jedna vec.Nemoze byt problem v tom ze mi mohli v obchode predat vadne CD ? SWG som si kupil v jednom obchode vo Viedni.Ked chcete vediet aky je to obchod a kde je , napiste . |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 18:46:44
|
Zaujimave je, ze mi uz nejde ziadna online hra- ani Wolfenstein Enemy Territory. Nieco sa muselo stat, preto mi nejde SWG. |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 19:03:12
|
quote: Originally posted by Hosty
Zaujimave je, ze mi uz nejde ziadna online hra- ani Wolfenstein Enemy Territory. Nieco sa muselo stat, preto mi nejde SWG.
Jesli mas Win XP, tak zkus nasledujici: Start, Nastaveni, Sitova pripojeni, klikni pravym na to cim se pripojujes do netu - Vlastnosti, upresnit, a pokud je tam zaskrknuty :"Chranit pocitac...." tak to zrus. |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Balak Reek
Starting Member
3 Posts |
Posted - 20/09/2003 : 19:03:22
|
Prosim uplne strasne potrbuju SWG dobre za nej zaplatim prosimprosimprosimprosimprosimprosim |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 20/09/2003 : 19:17:38
|
Nasiel som v mojom Pocitaci FIREWALL . Co s nim mam robit, odinstalovat alebo co ? |
 |
|
Trimanius
Moderator

6302 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 05:06:32
|
Nedelas si legraci? Jestli ne, promin mou prvni vetu, neni myslena zle, ale pochopis, proc jsem ji psal, az casem... Tam bude zrejme zakopany pes - Firewall si (vetsinou - to podle toho, jaky mas...) musis nastavit - pokud ho mas nastaveny natvrdo a laicky receno "ti nic nepusti", musis mu povolit urcite "kanaly" dovnitr a ven, napriklad prave SWG. Pokud pristup nepovolis, tak samozrejme vyslany dotaz tveho pocitace ven na adresu SWG neprojde (zastavi ho prave FW) a vypise ti tuhle hlasku... |
Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin) |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 08:56:54
|
quote: Originally posted by Trimanius
Nedelas si legraci? Jestli ne, promin mou prvni vetu, neni myslena zle, ale pochopis, proc jsem ji psal, az casem... Tam bude zrejme zakopany pes - Firewall si (vetsinou - to podle toho, jaky mas...) musis nastavit - pokud ho mas nastaveny natvrdo a laicky receno "ti nic nepusti", musis mu povolit urcite "kanaly" dovnitr a ven, napriklad prave SWG. Pokud pristup nepovolis, tak samozrejme vyslany dotaz tveho pocitace ven na adresu SWG neprojde (zastavi ho prave FW) a vypise ti tuhle hlasku...
No abych navazal na Trimaniuse, mas dve resp tri moznosti co s tim delat. 1/ odinstalovat FW ale to rozhodne NEDOPORUCUJI, SWG ti sice pravdepodobne zacne fungovat ale do budoucna by si s tim mohl nadrobit spoustu problemu. 2/ vzhledem k tvemu dotazu soudim ze asi nemas s PC moc zkusenosti takze asi nejlepsi reseni je pozadat nektereho pocitacove zdatneho kamarada at ti FW nakonfiguruje. 3/ no pokud si veris ze to zvladnes, postni sem nazev FW a pokud ho nekdo bude znat jiste ti s konfiguraci pomuze. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 12:05:01
|
quote: Originally posted by Balak Reek
Prosim uplne strasne potrbuju SWG dobre za nej zaplatim prosimprosimprosimprosimprosimprosim
... kolik das ?  |
Black |
 |
|
Gil-galad
Starting Member
30 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 14:06:56
|
Prosim uplne strasne potrbuju SWG dobre za nej zaplatim prosimprosimprosimprosimprosimprosim
nahod cenu orientacne  |
 |
|
Balak Reek
Starting Member
3 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 14:14:06
|
quote: Originally posted by Black
... kolik das ? 
Kolik chces? |
 |
|
Balak Reek
Starting Member
3 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 14:15:18
|
quote: Originally posted by Gil-galad
nahod cenu orientacne 
Staci ti 500-1000 |
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 14:57:16
|
nahod cenu orientacne 
Staci ti 500-1000
LOL |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 16:32:57
|
nahod cenu orientacne 
Staci ti 500-1000
ROFL hmm tak zas tolik ho nepotrebujes |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 16:45:50
|
nahod cenu orientacne 
Staci ti 500-1000
Ne |
Black |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 18:30:39
|
VDAKA VAM VSETKYM !!! ZA POMOC !!! SWG MI UZ IDE !!! TROSKU SOM SA POHRAL S FIREWALLOM A JE TO !!!
P.S.: KED VYTVORYM NEJAKY TEN UCET TAK PO JEHO VYPRSANI SI MOZEM UROBIT NOVY ? |
Edited by - Hosty on 29/01/2004 11:20:32 |
 |
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 18:52:42
|
za to quotovani vas Tibor jiste pochvali  |
Gunglir - Lotro Akhabet - AoC Crom |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:01:32
|
P.S.: KED VYTVORYM NEJAKY TEN UCET TAK PO JEHO VYPRSANI SI MOZEM UROBIT NOVY ?
? |
Black |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:06:28
|
Ked mi skonci ucet , mozem si spravit novy ??? |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:10:07
|
Ucet nerusis. Rusis akorat placeni. Ke kazdemu CD key je jeden ucet. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:24:29
|
Ked si vytvorym ucet (napr. na 6 mesiacov )a po tych 6 mesiacoch si mozem vytvorit novy ??? |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:27:00
|
Nemuzes. Ucet je jen jeden na CD key. Ty si akorat platis jak dlouho bude ucet aktivni. Pokud nezaplatis ucet je neaktivni. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:32:40
|
Ty si si dal na kolko mesiacov ??? Alebo na kolko mi doporucujes ??? |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:38:11
|
Ked si vytvorym ucet (napr. na 6 mesiacov )a po tych 6 mesiacoch si mozem vytvorit novy ???
O co Ti jde ? |
Black |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:41:29
|
Ty si si dal na kolko mesiacov ??? Alebo na kolko mi doporucujes ???
Ta platba neznamená na jak dlouho si zaplatíš účet, ale v jaké frekvenci ho budeš platit a na jak dlouho dopředu. (Pokud jsi zvolil 6měsíční platbu tak se ti strhne každých 6 měsíců adekvátní částka) Pozor na to! Platba se bude provádět automaticky v uvedené frekvenci,dokud v nastavení accountu necancelneš kreditku.
Takže doporučuji měsíční frekvenci (maximálně čtvrtletní) a pro jistotu vždy po provedené platby cancelnout platby.
Neboj pokud vyprší předplacená doba o účet nepřijdeš, jen se zablokuje pro hru dokud znovu nezadáš platbu. |
Noe
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:41:42
|
??? |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:45:05
|
Na jak dlouho zaplatis ucet a v jake frekvenci ho budes platit mi prijde naprosto stejne akorat jinde podane . A opravdu si platis ucet na urcitou dobu nebo by se spis dalo rict pronajimas  |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:46:31
|
quote: Originally posted by Noe Takže doporučuji měsíční frekvenci (maximálně čtvrtletní) a pro jistotu vždy po provedené platby cancelnout platby.
LOL a ja myslel ze jsi bohaty podnikatel , tohle fakt muze delat jen blazen a nebo nekdo kdo hraje kazdej mesic neco jineho. |
Black |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:47:41
|
DIK !!! |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 19:48:01
|
quote: Originally posted by Aramir
Na jak dlouho zaplatis ucet a v jake frekvenci ho budes platit mi prijde naprosto stejne akorat jinde podane . A opravdu si platis ucet na urcitou dobu nebo by se spis dalo rict pronajimas 
Nemyslim ze je to presna formulace, spis bych rekl platis si za sluzby. |
Black |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 21/09/2003 : 21:27:39
|
quote: Originally posted by Black LOL a ja myslel ze jsi bohaty podnikatel , tohle fakt muze delat jen blazen a nebo nekdo kdo hraje kazdej mesic neco jineho.
tohle pouze doporučuji nerad bych aby se v domnění že po 6 měsících se to samo ukončí z výpisu dozvěděl že se mu strhlo XX dolarů i přesto že už třeba nehraje. Osobně platím sice měsíčně ale necanceluji dřív než to doopravdy nepřestanu hrát. |
Noe
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 22/09/2003 : 07:46:01
|
quote: Originally posted by Noe Osobně platím měsíčně ale necanceluji dřív než to doopravdy nepřestanu hrát.
I ja |
Black |
 |
|
|
Topic  |
|