Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 problem s placenim
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 21/08/2003 :  11:56:58  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
Tak me vcera dobehl prvni mesic, coz je trosku divny pac sem to aktivoval 15.7 a vcera bylo 20.8, ze by SONY neumeli pocitat? No nic zkusil sem svou internetovou kartu, ale bohuzel nase slavna komercni banka nepodporuje platby po inetu i kdyz vydava inetove karty, je to banda z.... a čů.... atd, dyk to znate Pak sem pouzil otcovu gold kartu s kterou plati normalne vsude ve svete, bohuzel i ta je od kb, takze opet smolik Zavolal sem Arrayovi, ten ma kartu od csob a aktivnul mi account na jeden mesic. V pohode sem se pripojil a hral. Dnes to zapnu a jake prekvapeni -account je opet closed
If you are changing your subscription plan, the new plan will take effect at the end of your current subscription period on September 20, 2003. - pokud ste zmenili plan zmena se projevi 20.8 pochopil sem to dobre?

Effective immediately, customers who reside within the European Union will be charged VAT equal to 17.5% of their subscription fees. - a tohle nak nechapu, zakaznikum kteri nejsou v EU bude pripocitano 17.5% k jejich mesicnimu placeni?

Sem oporavdu nak rozladen jak z posr... kb tak podelanyho Sony

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive

Ahmed
Starting Member

84 Posts

Posted - 21/08/2003 :  12:09:09  Show Profile  Send Ahmed an ICQ Message Send Ahmed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas
Effective immediately, customers who reside within the European Union will be charged VAT equal to 17.5% of their subscription fees. - a tohle nak nechapu, zakaznikum kteri nejsou v EU bude pripocitano 17.5% k jejich mesicnimu placeni?

Zakaznikum kteri ziji v EU bude pripocitano 17.5% k tomu co zaplateji (tzn 15 USD + 17.5% navic). Sony zacala pripocitavat tyhle procenta tusim v kvetnu co vstoupilo v platnost v EU nejake narizeni ohledne elektronickych plateb po inetu.
Nas se to zatim netyka, zacne az pristi rok kdy vstoupime do EU

Zlatovous <MdK> Mordred DAoC
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 21/08/2003 :  12:13:46  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Koukám, vědět to dříve, tak v referendu hlasuji proti vstupu ((:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Ahmed
Starting Member

84 Posts

Posted - 21/08/2003 :  12:15:37  Show Profile  Send Ahmed an ICQ Message Send Ahmed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

If you are changing your subscription plan, the new plan will take effect at the end of your current subscription period on September 20, 2003. - pokud ste zmenili plan zmena se projevi 20.8 pochopil sem to dobre?

Kdyz das edit Subscription tak by jsi tam mel videt do kdy mas zaplaceno.

Pokavat menis svuj predplatitelsky plan tak novy plan nabude ucinosti na konci soucasneho predplatileskeho planu to je 20 zari 2003

Zlatovous <MdK> Mordred DAoC

Edited by - Ahmed on 21/08/2003 12:17:54
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/08/2003 :  12:39:16  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Ta 17% dan se vztahuje obecne na online entertaiment tzn vsechny online hry, dotklo se to i AO, UO, atd... a plati to myslim od cervna. Navic se zavadi ze lide z Evropy musi platit v € v kurzu 1:1 vuci $, myslim ze se v EU jeste mame na co tesit, v kombinaci se socialnima vladama to bude teprv to prave.

Black
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 21/08/2003 :  13:06:20  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Ja mam takove nemile tuseni, ze i kdyz uz jsi tam ted zadal kartu, ktera je OK (tatovu zlatou ) tak stejne ten account bude zablokovanej az do 20. zari. To je opravdu obchodni politika napicu. Me potka o vikendu asi to same, jelikoz jsem tam take narval tu KB pairovou kartu . No neva Dorle pujdem zabijet do camelotu

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 21/08/2003 :  13:14:43  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
uz asi vim proc to zase zavreli. U ty aktivace sme tam nechali moji adresu a ty paka sonacky si asi myslej ze sem tu kartu cajznul uvidim, jen doufam ze arrayovi neztrhli prachy no arrayovi to vlastne muze bejt jedno, pac ja sem poctivy tunta a vse bych samozrejme vyrovnal

Dorlas
EQ2
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 21/08/2003 :  16:29:05  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johanka

Já sem hlasoval proti vstupu a bylo mi to na prd. I kdyz VAT=DPH, takže mi v ČR možná budem platit jinak.
Go to Top of Page

Bantu
Moderator

191 Posts

Posted - 21/08/2003 :  16:43:26  Show Profile  Send Bantu an ICQ Message Send Bantu a Private Message  Reply with Quote
Já si myslím že je jedno jak kdo hlasoval - stejně ti nahoře si to udělají podle sebe a jak jim bude vyhovovat a s unií jak by smet na to jsmemoc malí páni

ČO BOLO TO BOLO, TERAZKY SOM MA... :o)
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/08/2003 :  16:45:18  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lahvan

quote:
Originally posted by Johanka

Já sem hlasoval proti vstupu a bylo mi to na prd. I kdyz VAT=DPH, takže mi v ČR možná budem platit jinak.

Jasne ze vahas 22%

Black
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 21/08/2003 :  16:48:51  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black
Jasne ze vahas 22%

No jistě - aspoň se budem vymykat z evropské uniformity.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 21/08/2003 :  17:56:33  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Ale chapejte nasi politici preci museji nekde sehnat penize kdz uz tak hezky kradou do vlastnich kapes tak proc by nerozkradali penize normalnich lidi a nelepili jima diry tam kde si nakradli .
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 21/08/2003 :  19:02:19  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Chci se zeptat, zaplatil jsem si SWG na jeden mesic,tak po mesici mi automaticky strhnou penize z uctu ?A kdyz budu chtit hrat dal,tak si musim objednat dalsi mesic nebo budou automaticky po kazdym mesici strhavat prasule ?
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 21/08/2003 :  19:07:31  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
NO TAK POCKAT !!!! To mi chcete rict ze ten e-card od KB na hry od Sony nefunguje ? Jestli jo tak se asi po**ru. Nema s tim nekdo nejaky zkusenosti ? Ocenim kazdou radu (doufam ze nejaky budou).
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 21/08/2003 :  19:08:49  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
BTW: Jaky karty pouzivate vy ostatni ?
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 21/08/2003 :  19:11:11  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RedGuard

NO TAK POCKAT !!!! To mi chcete rict ze ten e-card od KB na hry od Sony nefunguje ? Jestli jo tak se asi po**ru. Nema s tim nekdo nejaky zkusenosti ? Ocenim kazdou radu (doufam ze nejaky budou).

s KB nepocitej

Dorlas
EQ2
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/08/2003 :  19:11:52  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Kreditni VISA Clasic od CS

Black
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/08/2003 :  19:13:12  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Stříbrná VISA Business od ČSOB
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 21/08/2003 :  19:25:15  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Kolikrát mám psát na všechny fora, že KB má po vydání karty automaticky u všech karet blokovaný platby po internetu kvůli zabezpečení pokud při žádosti o kartu nepožádáte o snížení zabezpečení. Jen American card jsou open od začátku.

STAČÍ DOJÍT NA POBOČKU, POŽÁDAT O SNÍŽENÍ ZABEZPEČENÍ PRO PLATBY PO NETU A BEZPLATNĚ VÁM TO AKTIVUJÍ DO cca 24 hodin.

hau

Mám American Express Silver Card a VISA GOLD CARD oboje od KB a oboje je naprosto bez problémů.

edit: ona se totiž jediná KB chová zodpověďně .. protože při krádeži karty nebo ztrátě by Vám přes net mohli prachy během pár minut vycucat ... pokud si snížíte zabezpečení berete na sebe automaticky určitoou zodpovědnost a rizika. Proto ten solo podpis pro snížení zabezpečení... nezapomeňte že pro platby na netu nepotřebujete PIN stačí Vám vědět jméno, číslo karty, doba platnosti a adresa ... adresa je triviální zjistit narozdíl od PINU a zbytek máte na kartě.

Noe

Edited by - Noe on 21/08/2003 19:32:15
Go to Top of Page

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 21/08/2003 :  19:47:19  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
Jo, souhlas, prvni vec, co sem udelal po zrizeni EC/MC, ze sem si nechal otevrit platby v tzv. nechranenem prostredi, jak tomu KB rika, proste internet Jestli to po konci mesice nepude, tak at si me neprejou

Edited by - hRochSWG on 21/08/2003 19:48:37
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 21/08/2003 :  21:01:40  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Kolikrát mám psát na všechny fora, že KB má po vydání karty automaticky u všech karet blokovaný platby po internetu kvůli zabezpečení pokud při žádosti o kartu nepožádáte o snížení zabezpečení. Jen American card jsou open od začátku.

STAČÍ DOJÍT NA POBOČKU, POŽÁDAT O SNÍŽENÍ ZABEZPEČENÍ PRO PLATBY PO NETU A BEZPLATNĚ VÁM TO AKTIVUJÍ DO cca 24 hodin.

hau

Mám American Express Silver Card a VISA GOLD CARD oboje od KB a oboje je naprosto bez problémů.

edit: ona se totiž jediná KB chová zodpověďně .. protože při krádeži karty nebo ztrátě by Vám přes net mohli prachy během pár minut vycucat ... pokud si snížíte zabezpečení berete na sebe automaticky určitoou zodpovědnost a rizika. Proto ten solo podpis pro snížení zabezpečení... nezapomeňte že pro platby na netu nepotřebujete PIN stačí Vám vědět jméno, číslo karty, doba platnosti a adresa ... adresa je triviální zjistit narozdíl od PINU a zbytek máte na kartě.

zajimavy prudim je uz skoro rok a stale mi rikaji ze s tim nejde nic udelat...

Dorlas
EQ2
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 22/08/2003 :  01:12:54  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
M8m embosovanou Visu u csob, taky v pohodě.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 22/08/2003 :  07:52:53  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
jo ja mam Mastercard od Csob a pohoda
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 22/08/2003 :  07:56:10  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrcek

Chci se zeptat, zaplatil jsem si SWG na jeden mesic,tak po mesici mi automaticky strhnou penize z uctu ?A kdyz budu chtit hrat dal,tak si musim objednat dalsi mesic nebo budou automaticky po kazdym mesici strhavat prasule ?

strhnou ti to jestli to nebudes platit kuponama
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 22/08/2003 :  11:09:49  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
MC/EC eBanka... pohoda...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 31/08/2003 :  18:11:27  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Cau lidi.

Já mam od KB kartu přímo na internetové pladby a všechno je v pohodě.

Jen si nastavím max kolik mi měsíčně můžou strhnout.

Jo a bacha na to, dal jsem si poměrně dost velkej limit a teď sem si oddechnul. Pač mě napadlo že kdyby hra stala o něco víc tak si ji nekoupím a musím do banky a po předělání teprve objednat.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 31/08/2003 :  23:21:20  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

Jo a bacha na to, dal jsem si poměrně dost velkej limit a teď sem si oddechnul. Pač mě napadlo že kdyby hra stala o něco víc tak si ji nekoupím a musím do banky a po předělání teprve objednat.

jen doplnim ze u E-banky si to muzes zmenit pres web

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 02/09/2003 :  18:08:39  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomcon

quote:
Originally posted by Marti

jen doplnim ze u E-banky si to muzes zmenit pres web

Edit: posral jsem quote:

Credit card rejected, but due to system problems.
U uctu u e-banky, nevite v cem je problem? (uz s nou byl placenej daoc, takze nastaveni by melo byt v pohode)

Chvilu jsem hleda a nasel jsem tohle, ja se na to asi vyseru i to placeni maji zabugovany, ted cekam na online support ale uz asi 10 minut mi to vypisuje hlasky ve stylu: All agents are bussy...
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=60730&highlight=credit+card+rejected#M60730

Takze mi bylo receno, ze chyba je na me strane a se mam jit zeptat do banky jesli je vsechno v pohode. Hm
Kazdopadne jsem koukal ze ta online support funguje a ze uz za 12minut jsem se dostal k jednomu CSR ktery relativne rychle odpovidal.

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Edited by - Don Gizmo on 03/09/2003 00:49:33
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 03/09/2003 :  06:07:09  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Ja platim z E banky internetovou kreditkou a naprosto v pohode
mam ten ucet jén na internet a davam si na nej jen tolik penez kolik potrebuju a tim padem by me ztrata netrapila
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 01/01/2004 :  05:59:33  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Ahoj vsem.
muzes mne rict kolik stoji zalozeni uctu v ebance, kolik mesicne platis, kolik musis mit na ucte zustatek a kolik stalo vydani mc/ec karty pro placeni po netu ?

btw > to tedy znamena ze pokud ted stoji SWG 14$ tak bude za pul roku stat
14euro+vat=17euro neboli cca 612kc/mesicne. (pocital jsem euro 35kc)
Hm.. a co teprve kdyz si nekdo neco obedna postou..

Noe, ty se jinde ohanis zakony a paragrafy.. je MOZNE a legalni aby te nejaka firma nutila platit tak jak to chce sony ? tedy proste lidi z EU = 14 euro, ostatni 14 $ ?
to je prece "rasismus".. i v nasem bananistanu je zakazano mit dvoji ceny (pokud jde o jednu spolecnost..neco jineho je daoc us/eu)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000