Author |
Topic  |
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/07/2003 : 16:13:52
|
quote: Originally posted by Atreus
[reklama]Myslím si, že minimálně lidi z Dp mají ještě šanci objevovat přechodem z macrosys na expsys.. třeba na Endor :p[/reklama]
myslis jako prejit ze systemu nak_to_makrovani_preziju_ctenim_webu na uzeru_se_nudou_u_mlaceni_1455te_spectry ? |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 25/07/2003 : 18:26:52
|
No, třeba  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 25/07/2003 : 23:05:38
|
ta prvni varianta je shudnejsi  |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 25/07/2003 : 23:48:00
|
quote: [reklama]Myslím si, že minimálně lidi z Dp mají ještě šanci objevovat přechodem z macrosys na expsys.. třeba na Endor :p[/reklama]
Ne na Endor. Na Morii. Tam je to lepší. Expování na Endoru je ... |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 26/07/2003 : 10:04:07
|
Si povíme na chatě negře  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 26/07/2003 : 21:15:46
|
Jojo tam bude spousta místa na ruční rozhovor  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 26/07/2003 : 21:32:38
|
Ja jsem se jednou jako newbie GM opovazil zavrit Unka za AFK makro (cca 12 v noci). Vzapeti byl ohen na strese, protoze on mocny Unk, u ktereho bezel alfa (beta?) test DP sedi v base. Tak pak jsem vyslechl litanii nadavek, co si to ten drzej Second dovolil a ze napise ICQ tiborovi, at ho pusti, ze on v base sedet nebude. Tibor nezklamal, poslal ho kam patril ;). Vasako ano, takze unk dopoledne uz zase behal na svobode. Aneb pro vsechny stejny metr.
Ostatne tato historka dala casem (kdyz tomik proflaknul ze jsem GM) vznik tomu, ze me pulka czh zacala nesnaset, protoze jsem jako tehdejsi clen czh zavrel clena czh a to se dost tlouklo s jejich support predstavami. |
|
Edited by - Demostenes on 26/07/2003 21:35:19 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 26/07/2003 : 21:45:11
|
No jo no support byl a bude všude (aspoň trošku ) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/07/2003 : 05:56:40
|
chodil jsem od [npc] k [npc] a dozadoval se svetla :-)) tenkrat sem ani neumel anglicky, takze jsem nevedel co je to begging, prislo mne ze je to skill k nicemu, zkousel jsem ho na npc vendory a ti nejak nereagovali tak sem to zkusil na psa a ten taky nejdriv nic, potom mne ale napad a malem ukousal :))
(Kelevar, 1998 nebo 9 )
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 28/07/2003 : 17:12:28
|
Jako newbie GM mne zaujaly možnosti proscriptovat monstrum a pak sledovat, jak na to reagují hráči .. teda taková byla idea. Asi tři dny mi to trvalo (scripta a testování), než moje milé monstrum dělalo to, co bylo od něj požadováno, všelijaké fintičky, hračičky, umělo i reagovat mluvou na situaci atd. zkontrolováno, odzkoušeno. Tak se milé monstrum vydalo do světa. Jako první jej spatřil vymachrovaný hráč v top výbavě, znalý pvm a pvp, prostě jedinec, od kterého se nedalo očekávat, že by byl něčím zaskočen, překvapen atd. Nahlédl na monstrum, vyzkoušel pár primitivních pvm taktik (se kterými bylo počítáno již při tvorbě monstra), něco mírně podcenil, něco mírně přecenil a .. umřel, *za*rani GM* *GM nemaji co delat* *zas nejaky bug* Zmizel. Říkám si .. no fajn, monstrum funguje, trošku mu v něčem ubereme, aby nebyli hráči naštvaní, a bude ok .. Když tu po 2minutách doběh ten samý hráč s kamarádem, monstrum umlátili pomocí provokace jako nic, bez námahy. *jen 1k, hovno loot* *co to jako ma bejt* *to je ale blbej quest* *naky bugovy* *GM se zas bavi*
... jak mi bylo stydno! Mažu monstrum a jdu vybírat nájmy... |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 28/07/2003 : 20:19:55
|
quote: Originally posted by Johanka
Jako newbie GM mne zaujaly možnosti proscriptovat monstrum a pak sledovat, jak na to reagují hráči .. teda taková byla idea. Asi tři dny mi to trvalo (scripta a testování), než moje milé monstrum dělalo to, co bylo od něj požadováno, všelijaké fintičky, hračičky, umělo i reagovat mluvou na situaci atd. zkontrolováno, odzkoušeno. Tak se milé monstrum vydalo do světa. Jako první jej spatřil vymachrovaný hráč v top výbavě, znalý pvm a pvp, prostě jedinec, od kterého se nedalo očekávat, že by byl něčím zaskočen, překvapen atd. Nahlédl na monstrum, vyzkoušel pár primitivních pvm taktik (se kterými bylo počítáno již při tvorbě monstra), něco mírně podcenil, něco mírně přecenil a .. umřel, *za*rani GM* *GM nemaji co delat* *zas nejaky bug* Zmizel. Říkám si .. no fajn, monstrum funguje, trošku mu v něčem ubereme, aby nebyli hráči naštvaní, a bude ok .. Když tu po 2minutách doběh ten samý hráč s kamarádem, monstrum umlátili pomocí provokace jako nic, bez námahy. *jen 1k, hovno loot* *co to jako ma bejt* *to je ale blbej quest* *naky bugovy* *GM se zas bavi*
... jak mi bylo stydno! Mažu monstrum a jdu vybírat nájmy...
LOL, tak mne nenapada, co k tomuhle napsat. Mozna neco ve smyslu "Kruta realita, aneb hraci na DP" ?   |
Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 28/07/2003 : 21:17:50
|
Nj, kdyz si nekdo zvykne na sosky a barevny jezditka za obihani HB, tak je jasny, ze 1k z obludy je pro nej vyslovena urazka. |
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 28/07/2003 : 21:42:23
|
ja napriklad nebyl zvyklej na sosky a rare jezditka z HB a 1k z extra silne potvory me prislo jako mrhani silami  |
 |
|
SeaRanger
Starting Member
57 Posts |
Posted - 28/07/2003 : 23:11:47
|
quote: Originally posted by Aramir
ja napriklad nebyl zvyklej na sosky a rare jezditka z HB a 1k z extra silne potvory me prislo jako mrhani silami 
To ano, protoze ty sis sitim cepic vydelal mnohonasobne vic :-) |
Patron magu *Pravda se nesmi zaměňovat s názorem většiny* J. Cocteau *Jak smutná epocha, v níž je jednodušší rozbít atom než předsudek* A. Einstein |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 28/07/2003 : 23:14:38
|
quote: Originally posted by SeaRanger
To ano, protoze ty sis sitim cepic vydelal mnohonasobne vic :-)
To je lez!  |
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 29/07/2003 : 00:39:35
|
No abych prihodila historku z casu, kdy jsem zacinala jako GM:
Nekdo napsal page, ze je problem s bankerem v Papuy, tak at to prijde laskave nekdo spravit. Tak jsem to tam sla spravit a nejen, ze mne nenapadla takova trivialnost, jako mu resetnout flagy a dat jen invul (banker mel war mod a nechtel "bankovat"), ale jeste jsem udelala takovou blbost, ze jsem se do nej .control presunula a jako blbec mu war vypnula rucne , tak se moje GM telicko rozhodlo, ze si udela vylet po svete a proste pufflo. On by to nebyl problem, kdybych tam nemela dulezite veci, ze ... tak jsem ho druhou polovinu dne hledala jak blbec (nebyl po ruce nikdo, kdo by mi ho nasel rozumnejsim zpusobem) abych ho nasla, jak fackuje NPCcka v Shame. No, je pravda, ze jsem byla GM asi druhym dnem ... ale stejne.   |
Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active
|
 |
|
Xeen
Darkparadise GM
14 Posts |
Posted - 29/07/2003 : 08:41:23
|
První den poté, co jsem dostal Account jsem třikrát reinstaloval ultimu a zakládal novou postavu, protože se mi graficky zhroutila.
Tedy abych byl přesný, zhroutila se mi do černobílého modu.
|
"Nelituji žádného úkolu při kterém jsem třeba i zklamal. Jediné, čeho lituji, jsou šance, které jsem nedostal." |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/07/2003 : 09:29:28
|
mno kdyz uz ty historky od GM :) jsem jednou nemel co delat a trosku si upravil Lord Deatha, ze me tak nejak poslouchal behal za mnou, tak jsem jako GM s nim delal nabor do frakce u trhu v Trinsicu :) no najednou probeh resync, a muj milej lord death si to razem rozdaval s kdecim po okoli, nejaky straze ho vubec netankovaly, naopak on jim natankoval sam jako nic , no hraci zkusili utect do save zony :) nasel je a vsecky zmasakroval, pak jim zmasakroval mustangy (nesly tenkrat moc tamovat) to bylo kriku, a navic nez si vybral me tak sem ho ani nemoh zamerit na remove, protoze se portoval jako dabel ale jako spravny zly GM sem nikomu nic nevratil a to ty lordy z trhu fakt nastvalo :), ze prej nebudou uz nikdy hrat, Druhej den tam zase stali jako lordi :) dalsi historka, kdyz jsme se s dyrmou jako GM za pomoci Johauny snazili udelat malej mlatici quest v britu. ja sem sazel monstra dyrma mel svou postavu , a Jo taky(pomahala modrakum). Nejak se me ale v axisu nedarilo najit krakena a tak utok z vody probihal stylem hafo water elementalu , ale hle najednou jsem krakeny nasel, sice u nich bylo nepouzivat, ale to me kdyz uz jsem byl v razi nedokazalo odradit, tak sem jich asi dvacet nasazel, hracu bylo dost, a krakeni tehdy uz neplivaci rikal jsem si, to zvladnou v pohode ale ejhle, prisli hraci a vsici krakeni se zatahli do zeme, vylezli ven, kolem hracu se objevila mensi exploze, a vsici hraci vcetne dyrmovy postavy byly death. tak to sem v tu chvili uz lezel pod stolem :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 29/07/2003 : 10:17:41
|
2Pertha: Jo, tak na tohle, co jsi zminil posledne si pamatuju... vis, ono to jinak neslo, kdyz ty krakeni poflusali vsecko kolem... kazdopadne ulet to byl moc fajn. (I kdyz pochybuju, ze to hraci vzali s humorem). A vubec, dneska se tomu smejeme, ale predtim jsem si rikala "proboha, tohle nepopadne dobre"  |
|
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 31/07/2003 : 13:08:18
|
Jako uplny NB, bez podpurnych programu jen s tou malinkatou mapickou v klientovi a stazenyma mapama v JPEGu jsem se snazil dojit z mista A do mista B (z Britu do Trinu, byl jsem zvedavy na ten obrovsky trh), nemaje tehdy potuchy o portech atd. Samozrejme jsem trochu bloudil, obcas prchaje pred nejakymi bezhlavymi uchyly, a tak jsem zajasal, kdyz jsem uvidel skupinku pekne oblecenych rytiru na konich, kterak jsou v druznem rozhovoru, kdesi uprostred lesa. Tak jsem se k nim vesele rozbehl, chca je pozadat o radu, jak se dostati do místa B. Nijak me nezarazelo, ze maji nad sebou napsana jmena cervene a ze se nad jednim z nich vznasel text: "Smahnem ho". A jak jsem jim vesele psal, tak mi mezi tim nekdo vypnul monitor :-). No co, pri behani bez tela aspon neubyva stamina. |
Pixel sem, pixel tam, co já s nima udělám? |
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 31/07/2003 : 13:17:53
|
A jeste jedna me napada. Jdu takhle po meste a prede mnou PK, koukam ze se jmenuje Lord Death, nobl oblecenej, celej v cervenym. Valim oci, ze se jen tak prochazi pod strazema. Sem tam se zastavil, nakouknul do vykladu vendoru a zas se mirumilovne sinul dal mestem. Za chvili se nas za nim trousila uz hrstka. Ani jeden z nas nevedel co je to zac. Na pozdrav neodpovidal, ani dalsi snahy o komunikaci nereflektoval. Takze jsme se shodli, ze to je asi nejaky nabob, kteremu nestojime za rec. Nakonec nas rozstipnul tim, ze jak Jezis odesel po vode... Pochopitelne to vetsina z nas taky zkusila, ale nepovedlo se. Dnes se spis divim, ze jsme to setkani prezili :-) |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 31/07/2003 : 15:55:40
|
Hehe, nejradsi vzpominam jak sem prvni den bloudil po Britu a podle rozcestniku se snazil dojit k bance. Sice oklikou prez pul Britu ale dosel sem. 
Nebo jak sem dostal svyho prvniho kone, radostne si to jedu k Brit dolu, ze ukazi darci jak krasnyho kone sem poridil, ale co cert nechtel, kus za HB za Ogrem byly krysaci a ja dostal lagy. Toho kone sem nemel ani 5 minut. 
Takovejch prihod bylo.... |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 31/07/2003 : 16:42:17
|
Ja treba asi po tydnu hrani, umrel nekde v prdeli, tak sem se rozhod ze vyuziju ten uber " help system " a ze se portnu do britu. Zeptalo se me to jeslti chci a ja rek " Ano " jenze vono to neslo hned tak jsem UO nechal at' se portne a sel ven, vratil jsme se a postavicka tam porad stala jako duh, tak sem zase vyuzil help a zase normalne vybral " Ano " a zase to neslo hned tak se to nechal prez noc. Rano jsem se vzbudil, zase to zkusil a slo to pohode ;) Pak sem se jako magor za par dni dozvedel ze to musis odsouhlasit 3x posobe a ze te to portne ..... hned Malej sok  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 31/07/2003 16:43:09 |
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 05/08/2003 : 11:12:52
|
Zazitek, ktery me nejvic rozesmal se neprihodil me, jako noobovi, ale naopak noobik strasne pobavil me. Stojim v kovarne a kovu jeste s jednim hracem. Prisla postavicka, ktera se jmenovovala Schark. Noobik uz od pohledu. Povídá: "Ahoj, neudelal by mi tu nekdo krumpy?" Rikam:"Jasne no prob, kolik jich potrebujes?" -"Asi tak 30." Rikam si tak 30 krumpu, to ma na dozivoti, ale co, zas tak moc prace to neni. Tak mu tech 30 krumpu udelam (samozrejme ze zadarmo). Chlapik pravi: diky, a zmizi. Za 15 minut tam je zase. -"Ahoj, neudelal by mi nekdo krumpy?", zdalo se mi, ze na desce preskocila jehla. Povidam: "A co jsi udelal s temi 30, co jsem ti dal pred chvili?", divil jsem se nejapne. -"Prodal jsem je. Ja jsem totiz obchodnik s krumpaci." (trochu jsem si poprskal monitor) -"A jak ti to nese?" -"No vydělává se na tom docela dobře." (Predstavil jsem si tu sumu a spadl pod stul) "Udela mi nekdo ty krumpace?" -"Ale jo, prines si jen trochu dreva, doslo mi" -"Kde mam vzit drevo?" (Po desetiminutovem intermezzu o tezbe dreva noobik pochopil a donesl mi 30 logu) Vzal jsem si ty logy a rikam si, ze ho malinko proskolim o tom, jak by se mel chovat. Protoze jsem mel v baglu par veci, obratil jsem se na vendora a povidam "Sell". Vendor si vzal nejake vykovky (logy pochopitelne ne), zaplatil a nad hlavou se mu objevilo cislo, kolik mi dal. -"Tys to drevo prodal?" -"No jasne, kdyz muzes prodat darek ode mne, tak proc bych neprodal logy, ktere jsi mi dal na praci?" O chlapika se pokusila mrtvice. -"Tyyy svixx, srxxi, tos posxxx," Pak jeste neco psal, ale nevidel jsem, stul mi branil ve vyhledu. Kdyz jsem se zase vynoril, vidim ze pise: -"Ja te zabiju" Chvili jsem se kochal predstavou, ze ho s temi jeho NB skilly umlatim kladivem. Pak jsem ho uklidnil, ze ty logy samozrejme mam a krumpy jsem mu udelal. Prohlasil, ze mam stesti... Pro slzy smichu jsem spatne videl na monitor. Pak jsme se bavili s tim druhym hracem, jestli bude Schark mit odvahu jeste prijit. Prohrali jsme oba. Druhy den byl zpet v bronzu a chtel udelat zadarmo rose nebo verite brnko.
EDIT: Zaver
|
Edited by - DDT on 05/08/2003 12:01:01 |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 05/08/2003 : 11:18:24
|
A to chtel zase krumpace ?  Imho nejake dite tak 12 let  |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 05/08/2003 : 13:59:06
|
Jednou jsem se desne vozral a sel jsem parit Ultimu. Nabehl jsem na HB Vesper, byl tam jeste jeden mag, a zacal jsem masit kostlivce. Asi tak po deseti minutach mi doslo, ze ten druhej mag ma cerveny jmeno a je tudiz PK . Tak jsem z nej zacal mamit, proc je teda PK a nakonec z nej vypadlo, ze "jde za tyden na vojnu, a chce si poradne uzit". |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 05/08/2003 : 14:04:13
|
No a jeste teda jedna. Tesne pote, co jsem se vyloupl v Britu, jsem se nechal odvest na tamni HB. Videl jsem tam par maniku, jak se sikujou na Lorda Licha. Rekl jsem si, ze jim pomuzu. Zalistoval jsem v knize... a na prvni pokus (s magery 50) jsem vykouzlil water elementala. Nacez nekdo votevrel dvere k Lichovi, ten me zahlid, dal mi 4 kouzla a najednou jsem to mel B/W a sledoval jsem, jak muj elem prohani newbiky po HB :o) |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Madmax
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/08/2003 : 14:18:48
|
Onehda kdyz sem si konecne jako paladin nasetril na paradni blood rock komplet a +5 vika,sem postaval u HB Jhelom s kamosema.Co cert nechtel najednou zvoni pevna linka doma.Du to zvednout s myslenkou ,ze se mi nemuze nic stat,kdyz stojim v guardech.Chyba v guardech sem ale nestal,bylo to tesne na hranici GZ.Kecam po telefonu a najednou slysim ze me nikdo masti,tak prastim s telefonem aniz bych ukoncil rozhovor a bezim ke kompu,pozde vsak.Uz bylo slyset jen MUuuuuu,mUUU a CB obraz a me si vesele lootovali Man a Woman.Ja rval jak protrzenej,dokonce sem napsal na vyvesku,ze az nikdo potka Man a Woman tak at ji vyrizne vaginu ,naivne sem si myslel ,ze sou to jejich jmena Pozdeji sem se dozvedel ze to byla Golgotha s nejakym prskem |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/08/2003 : 16:09:10
|
jo s elementalama byla sranda , driv neposlouchali kdyz nekdo mel malou magery, nebo to tak aspon vsem prislo, proste clovek dal all come, a water dal masil spoluhrace, pripadne rovnou castera :) jakej pak byl objev, kdyz jsme zjistili, ze se na waterech dala huntit fame :) kdyz ja kouzlil treba airy, a nakej vamp si delal lorda |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/08/2003 : 17:26:27
|
quote: Originally posted by Pertha
jo s elementalama byla sranda , driv neposlouchali kdyz nekdo mel malou magery, nebo to tak aspon vsem prislo, proste clovek dal all come, a water dal masil spoluhrace, pripadne rovnou castera :) jakej pak byl objev, kdyz jsme zjistili, ze se na waterech dala huntit fame :) kdyz ja kouzlil treba airy, a nakej vamp si delal lorda
explointere ...  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 06/08/2003 : 00:03:53
|
Na DP je tolik bugu, ktere primo jako by rikali "prosim zneuzij me". |
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 06/08/2003 : 00:12:08
|
hackmepls |
ego tycoon |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 06/08/2003 : 08:21:18
|
Jedna z mych nejoblibenejsich prihod je z dungeonu Shame. Chodivali tam dost casto PK a probihali v podstate az do posledniho patra dungu (driv se jeste dungy chodili kvuli PvM, ne jen za vidinou pokladu, takze tam tech priser moc nebylo). Ja jsem v te dobe hral uz celkem dlouho a tak jsem si poridil na vypravu poradnou vybavicku (Vik of Honour, Blood rock a Mytheril nohama a hrudi, +9 katanu, spoustu spotrebniho materialu) a vyrazili jsme. Vsechno probihalo v poradku, masili jsme jako obvykle, ale najednou asi spatne PK preplo warmode u ducha a uvidel jsem ducha, tak jsem ho pozdravil a sli jsme dal. Najednou pribehli po 5 minutach Smoulove a zacali na nas dorazet. Celej CoNT se stahnul mezi prisery a vyckavali co se bude dit. S pokrikem "Hrrr na ne!!" jsem se vrhnul dopredu do chodby smerem k dvema vytecnikum se jmeny mych oblibenych modrych kamaradu z detstvi. Avsak k memu prekvapeni za mnou nikdo nevyrazil a najednou se za mnou objevila zed. Tech zdi bylo hozeno nekolik na sebe a kdyz jsem rval na Trana aby mi udelal diru, po prvnim An Grav rekl, ze to nejde, protoze je tech zdi vic. No na nic jsem necekal a sel jsem ty hnusne PKcka posekat... a najednou to prislo. Vlna parafieldu se prehnala pres celou chodbu a za chvili jsem se ani nepohnul. Zacal jsem castit In Mani v domeni, ze mi to pomuze. No nepomohlo. Jak bylo obvyklou taktikou Smoulu, proste me ubleskovali. Pote se jali lootingu a kdyz shledali, ze mam tolik cennych veci, rekli: " No to pro dnesek staci, zase mame tyden z ceho hrat. Lol" a pak jsem videl jen Kal Ort Por a jak smoulove odbihaji pryc. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
SeaRanger
Starting Member
57 Posts |
Posted - 06/08/2003 : 11:24:04
|
To tenkrat smoulove daly fotku na vyvesku jestli se doibre pamatuju. Jak stoji, za zady stena a za stenou parta nabusenych frdinu. |
Patron magu *Pravda se nesmi zaměňovat s názorem většiny* J. Cocteau *Jak smutná epocha, v níž je jednodušší rozbít atom než předsudek* A. Einstein |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 06/08/2003 : 11:32:26
|
Podle me je stejne nejlepsi story a zaroven nejvetsi rikejme tomu treba "Velka dungova loupez" nase vybrani Despise. To byla fakt paradni akcicka. A to co se delo po tom, to byla tresnicka na dortu.  Myslim, ze tohle se vrylo do pameti vsem co v te dobe hrali. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
SeaRanger
Starting Member
57 Posts |
Posted - 22/08/2003 : 15:31:25
|
Jo jeste jsem si vzpomel. Poprve jsme vyrazily s prateli do Hythlothu. Asi po hodinovem hledani jsme ho nasli, prekvapive neureli v orkach a pak jsme bezeli do te pasti co vas vraci z5 a asi po 5ti minutach jsme si zacali rikat ze je to nejak fest dlouha chodba. |
Edited by - SeaRanger on 22/08/2003 16:29:47 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/08/2003 : 15:34:59
|
idealni misto na zavod o nejrychlejsiho bezce, prvni cena gold socha |
|
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 17:14:52
|
Hruby opis z dnesniho ICQ:
Skaver: Hele co muzu delat s tinkem 85?
DDT: hm... tak leda napsat ". suicide"
............... ............... ...............
Skaver: ....... pojd me ozivit........ |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 17:35:29
|
Konecne se to rozjelo ve spravnym smeru:) |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Gordos
Starting Member
41 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 07:39:04
|
Ja som vyliezol z NB dolu, na HB brit ma to bavilo asi 10 minut tak som sa vybral spoznavat mesta. Pri jednom ma nacapal manik na koni, meno cervene a ja ako svetaznaly lustic navodov som usudil ze je to PK. Zacala nahanacka, kluckujem medzi stromami HP uz asi len 5, uvidim naku plosku pomyslim zachrana, teleport je to v suchu, skocim na nu, sup..... predo mnou asi 7 PK cumia na mna , ja na nich, jeden povie "LOL" bac, bac, mrtvola. Ja som tomu PK cku zdrhol rovno do Delucie. |
 |
|
Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 15:12:57
|
Mno, ja sem Nb jeste porad...  Kdyz sem vykopal vampa, tak prvni vec co sem udelal, tak byl morf... A strasne sem se divil, ze tam bude nakej bug, kdyz me hned vsici v Britu zacli masit... No, tak sem zacal zdrhat... A takticky pres port primo na trh...  No, pak sem dostal od kamose maxovyho wara, toho mam doted, a prvni vec co sem udelal, ze sem prebarvil hadry pro wara ze stone na cervenou, protoze se mi tak libily vic... Kdyz se to ten kamos dovedel, tak ho malem odvezli...   
No, nehlede k tomu ze kdyz sem po tydnu vylezl z vamp cechu a zacal behat po svete, tak ten tejden Havran jenom behal s Tyraelem a ressoval me jak voteklej... Napr. vytah z ICQ... Ja: Mugvaju, jak moc silni sou Silver serpenti? Havran : Kde ses? Ja : Naky Wind tunnels, a souradnice.... Havran : Jo, uz te du ressnout...
   |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 17/01/2004 : 09:47:08
|
Ted sem si vzpomnel na velmi naivniho Nb:)Stojim chvili na trhu a prodavam + luku.Pribehne za mnou manik war.A povida "Koupim ten luk kolik za nej chces"Rikam nevim 7k.A on "Dam ti 5k vic nemam" tak sem mu kyvl.A jen tak ze zvedavosti co bude Nb war delat s lukem se ptam "A co s tim lukem budes delat?" on povida:"To mam na Pk oni totiz hrozne utikaj srabi"Sem si myslel ze se poskladam."Rikam tak jo"A uz sem startoval hned za nim na Hb sledovat co se bude dit?:)Ten blbecek s dalsima dvema nbkama nahanela vampika po celym HB a ten typek po nem sil tim +3 lukem.A chudak vampik ani nastacil psat aby ho nechali.Tak sem jim slusne vysvetlil ze chudak vampik neni zlej.A ten typek hned,ze chce vratit penize.Tak to uz bylo moc tak se ho poslal do pr... |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
cancerman
New Member

191 Posts |
Posted - 17/01/2004 : 13:42:47
|
DP1 4 nebo 5 let nazpatky ... nove vylihnutej warrior nastupuje na scenu ... HB Brittain ... a nejadnou ten warrior vidi vsechno divne ... (halucinace) ... nechapal sem ... a pak sem si rekl : sakra server nejak deteknul ze mam piratskou verzy CD ... to je muj pribeh |
pisu jak prase ... no a?
DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/
|
 |
|
Cid the VGL
Starting Member
16 Posts |
Posted - 17/01/2004 : 13:57:29
|
5let? Takze alfatester kerej je trosku mimo misu? Nebo clovek bez pojmu o case? :p |
Alactraz the zelena chudoba
Ministr zdravotnictvi varuje: koureni zpusobuje rakovinu! |
 |
|
Belgarion
Starting Member
16 Posts |
Posted - 17/01/2004 : 14:04:19
|
Přišli jsme na DPčko cca ve třech lidech naráz. Takže těch NBkovskejch zážitků máme v grupě hafo :) Vážně super časy, asi moje nejlepší zážitky u kompu. Poprvé co jsem vykopal Belga (asi ve tři v noci a to jsem tenkrát byl zvyklej docela pravidelně spát ) jsem se totálně ztratil v Britu a nadruhý den musel psat kámošovi aby si pro mě přišel, že jsem někde ve tmě a nevím kudy kam :) No kámoš si pro mě přijel, ale na lamě!! Jsme mu jí záviděl, dokud mu jí něco nezabilo :) *nj závist, děsná vlastnost* Můj první kůň. No jasně, že jsem si ho zabil sám cca po 10min od koupení. Jsem se s ním chtěl projet a jel jsem jak už někde vejš psal Mech k těm krysám a když se na mě vyřítila třetí nějak jsem začal zmatkovat a seskočil jsem z koně mezitím jsem zapnul war mode a snažil se naskočit z5. Kupodivu to nešlo a tak milé krysy s mou vydatnou dopomocí nejdřív zabili mého prvního koně a pak i mne samotného, protože jsem se tak naštval, že jsem jen řezal a řezal... teda spíš misoval :) A nebo kámoš ranger se kopl do Delu a nic netušíc šel do města, péšo samo, kůň byl pro nás tenkrát jen vidina. Najednou vidí jak kolem proběhlo Pk (tenkrát už jsme věděli co to znamená bo nás školil HB Brit) Kámoš nezazmatkoval a začal předstírat NPC. Takové to chaotické bezcílné popocházení. PK ho samo zmerčilo. Po chvilce dojelo těch PK ještě asi dvě, nejspíš je zavola ať se jdou na něco podívat. Pak se začli chechtat no a pak ho zvesela smahnuli :)
Jednou jsem chtěli vyrazit do Wrongu, sestava war, pal, kler, rang,kraft (všichni tenkrát v tom mejlepším, takže tak rose, verite) Jdeme přes poušť a někde kolem mostíku nás minula Majesty. Jen proběhla se slovy "Kua už mám KOP" a nato zmizela. To co prohlásila nám bylo ukradený tak jsme normálním tempem vyrazili k našemu cíly. S hubou plnou mouder o tom, že kdyby se PK vrátilo co a jak budeme dělat, a tak, že se není čeho bát. Mno Majesty zachvilu dojela a nás do jednoho pojezdila. Nevím jak to tenkrát mohla všechno pobrat, ale rozhodně si vydělala :) |
Belgarion, Ranhojič [Sanct Lor] DP - davna minulost, Endor - na odpocinku. Demokracie je nešikovný systém; jeho jedinou výhodou je, že je osmkrát lepší než která koliv jiná forma vlády. Jeho nejhorší chybou je to, že čelní představitelé jsou věrným obrazem svých voličů - a ti na moc vysoké úrovni nejsou, tak co bys chtěl?! R. A. Heinlein |
 |
|
Siriussagem
Starting Member
29 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 16:27:48
|
quote: Originally posted by trek
To je kokotina podle me je noob kazdej kdo nehraje pvp -)
Aha tak to ses asi drsnej PvP hrac,naposledy kdyz sem te potkal videl sem akorat utek a guards guards guards...ne opravdu sem si te s nikym nespletl... |
Is my cock big enough Is my brain small enough For you to make me a star
|
 |
|
Unknown
New Member

146 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 18:48:01
|
quote: Originally posted by Demostenes
Ja jsem se jednou jako newbie GM opovazil zavrit Unka za AFK makro (cca 12 v noci). Vzapeti byl ohen na strese, protoze on mocny Unk, u ktereho bezel alfa (beta?) test DP sedi v base. Tak pak jsem vyslechl litanii nadavek, co si to ten drzej Second dovolil a ze napise ICQ tiborovi, at ho pusti, ze on v base sedet nebude. Tibor nezklamal, poslal ho kam patril ;). Vasako ano, takze unk dopoledne uz zase behal na svobode. Aneb pro vsechny stejny metr.
Ostatne tato historka dala casem (kdyz tomik proflaknul ze jsem GM) vznik tomu, ze me pulka czh zacala nesnaset, protoze jsem jako tehdejsi clen czh zavrel clena czh a to se dost tlouklo s jejich support predstavami.
jenom abych to uvedl na pravou miru .... predstavte si situaci Demo makruje v domku czh a ja snim odbehnu od pocitace vratim se cc. za 3 min (max.) a jsem v base a demo (GM to jsem jeste netusil) mi tvrdi jak tady byl GM a 3X !!!! se me ptal jestli jsem afk proste klasicky pristup dema (zakerny) pockal az odejdu od pc prevlekl kabat a zabasnul me ... ten kdo me pustil nebyl vasako ale danad tak si stezuj jemu .)
to ze te czh nemelo rado bylo skrz tvoje trenovani magery kdy si nam vychlastal zasoby TMR vytrenoval postavu na GM a odesel z guildy toliko ktomu druha vec je ta ze kdo me zna osobne tak nemuze rict ze jsem "mocny Unk" dalsi vyplod tveho choreho mozku ... vetsinou na tvoje vyplody nereaguju i kdyz si myslim svoje ale chci jen osvetlit jak to tenkrat bylo a uz tenkrat jsem tvrdil ze nejsi normalni .... jinak tenkrat u me zadny betatest nebezel ten bezel az pozdeji a danada jsem vubec neznal ... |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 19:00:44
|
Hehe, aspon nelzi. Byl si AFK, tak jsem te zabasnul (a zabasnul bych kohokoliv ze sve gildy znova, pokud by se podobna situace opakovala. Zajimave je, ze svoji gildu DRAK jsem taky neustalyma kontrolama tvrde supportil a zadny problem nebyl. Aha mozna proto, ze to nebyla banda AFK makreru. Vis pokud jsem GM a mam na starosti prohresky, tak si prvni zametu pred svym prahem a moje gilda bude proste cista. To je ale pristup, ktery tvuj suportersky mozecek ani nemuze pochopit).A vzapeti pak si zacal skucet, ze ty jsi Unk, ze u tebe bezela beta DP a ze rano napises tiborovi at te pusti. Tibor nezklamal, nekdo jiny ano...vasako nebo danad, to vyjde uplne na stejno (i kdyz me pak druhy den tvrdil vasako, ze te pustil, takze bud kecal, nebo si to nepamatujes ty. Kazdopadne to byl prvni den, kdy jsem pochopil, ze na DP je uplne jiny metr pro kamaradicky). Ja u toho stal, tak vim co si tam blil. A byl jsem dost v soku.
A to stim vytrenovanim na naklady czh je fakt dobra pohadka. Jestli si myslis, ze za nakych 300-400 malych mana refu a cca 800 svitku (ktere jsem si vzal se SVOLENIM patase, ktery je pak pozdeji NECHTEL zaplatit, kdyz jsem se ho PTAL pri odchodu z gildy, jestli neco nechce) se da vytrenovat postava, tak si na DP asi nikdy nehral. Ja svoje zavazky vuci gilde splnil, pokud ti vadi ze mocne czh prislo o naky refy, tak si to vyrid z patasem, ze odmitl bahradu. Dela ti dobre porad opakovat totalni kraviny, ktery ti slouzi jako zaminka, proc me nema czh rado? Me je uplne jasny, ze jsem vas namichnul tou basou, protoze vase gilda byla zvykla na neustaly support (mozna jeden z nevejtsich supportu na DP, o kterem se ani nevi) a ne na sezeni v base.
|
|
Edited by - Demostenes on 20/01/2004 19:05:42 |
 |
|
Unknown
New Member

146 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 19:05:28
|
nebudu se stebou pousted do stupidnich flamu.... myslim si o tobe sve pokud mi neco chces rict stav se nekdy v BZ slibuju ze te nezbiju ....
|
 |
|
Topic  |
|
|
|