Author |
Topic  |
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 19:06:41
|
quote: Originally posted by Unknown
nebudu se stebou pousted do stupidnich flamu.... myslim si o tobe sve pokud mi neco chces rict stav se nekdy v BZ slibuju ze te nezbiju ....
Podivej, jestli mi neveris, klidne se patase zeptej. Mel by si pamatovat, ze kdyz jsem odchazel z gildy, tak jsem nabizel nahradu za to, co jsem propalil. |
|
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 20:01:52
|
quote: Originally posted by Unknown
quote: Originally posted by Demostenes
Ja jsem se jednou jako newbie GM opovazil zavrit Unka za AFK makro (cca 12 v noci). Vzapeti byl ohen na strese, protoze on mocny Unk, u ktereho bezel alfa (beta?) test DP sedi v base. Tak pak jsem vyslechl litanii nadavek, co si to ten drzej Second dovolil a ze napise ICQ tiborovi, at ho pusti, ze on v base sedet nebude. Tibor nezklamal, poslal ho kam patril ;). Vasako ano, takze unk dopoledne uz zase behal na svobode. Aneb pro vsechny stejny metr.
Ostatne tato historka dala casem (kdyz tomik proflaknul ze jsem GM) vznik tomu, ze me pulka czh zacala nesnaset, protoze jsem jako tehdejsi clen czh zavrel clena czh a to se dost tlouklo s jejich support predstavami.
jenom abych to uvedl na pravou miru .... predstavte si situaci Demo makruje v domku czh a ja snim odbehnu od pocitace vratim se cc. za 3 min (max.) a jsem v base a demo (GM to jsem jeste netusil) mi tvrdi jak tady byl GM a 3X !!!! se me ptal jestli jsem afk proste klasicky pristup dema (zakerny) pockal az odejdu od pc prevlekl kabat a zabasnul me ... ten kdo me pustil nebyl vasako ale danad tak si stezuj jemu .)
No, nejsem zrovna Demuv fanda, ale ja bych te teda nepustil. Zakerne nezakerne mel si bejt u PC. |
GM Mandos, Moria team. Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 20:35:36
|
Jsem zamackl slzu...jsem si sel precist topic, jak se skoro totez stalo Braglovi, akorat s jinym koncem  |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 20:51:24
|
no konec to byl to je fakt (: |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 21:13:39
|
quote: Originally posted by Mongrel No, nejsem zrovna Demuv fanda, ale ja bych te teda nepustil. Zakerne nezakerne mel si bejt u PC.
Neznam pozadi te udalosti ale dle toho, co jsem cetl, souhlasim s Mongrelem. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 21:38:18
|
V té době bylo v pravidlech DP, že se GM zeptá nejméně 3x postavy a teprve potom ho zavře do basy - bylo to v dřevních dobách free UO scény u nás - kontroly AFK byly novinkou / ano možná se tomu dnes ani nechce věřit / a my jsme se teprve začali probouzet ze snu, že UO děláme pro partu lidí co se chtějí jen bavit v rámci pravidel a to i těch nepsaných ........ V editu : jestli si to dobře pamatuji - Unka jsem tenkrát pouštěl já. Prostě jsem uvěřil verzi hráče a snažil se mírnit poněkud ukvapené rozhodnutí jednoho ze začínajících GM. |
Edited by - Danda I on 20/01/2004 21:43:08 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 21:52:13
|
quote: Originally posted by Danda I
... a snažil se mírnit poněkud ukvapené rozhodnutí jednoho ze začínajících GM.
Takova podpasovka. To ti Demo nedaruje! Demo prece nikdy nezacinal. Objevil se tu a hned vsechno umel a vedel, LOL
 |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 21:59:10
|
V editu : jestli si to dobře pamatuji - Unka jsem tenkrát pouštěl já. Prostě jsem uvěřil verzi hráče a snažil se mírnit poněkud ukvapené rozhodnutí jednoho ze začínajících GM.
Jenze ja postup presne dodrzel. Behem minimalne dvou minut jsem se ho 3x zeptal a to videl kazdy, kdo tam stal (byli tam jeste dalsi hraci). A ty si dal prednost verzi kamaradicka, ANIZ by ses vubec ptal na verzi toho zacinajiciho GM!! Mel by ses stydet a ne to tady jeste obhajovat! Proste kamos ti rekl pust me z basy a ty si ho pustil a naprosto te nezajimalo zda tam byl pravem ci ne. A tomu se rika support. Ano bylo to jiste velmi ukvapene rozhodnuti, stejne jako psal sam unk. Pro nektere hrace plati jina pravidla a ja to nevedel. Jiste bych se za to mel omluvit.
|
|
Edited by - Demostenes on 20/01/2004 22:01:42 |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 22:22:46
|
Demostenes : jsi trouba - já tenkrát Unka neznal. Co se týče tvých ukvapených rozhodnutí - dnes jsi trotl a máš chování řeznickýho psa, když si člověk uvědomí, že ti tenkrát bylo ještě o pár let méně než dnes, musí být každému jasné jak jsi se asi choval... |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 22:28:42
|
Danad: Jak se da chovat k nekomu, kdo je afk?  |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 22:36:55
|
Demostenes : jsi trouba - já tenkrát Unka neznal. Co se týče tvých ukvapených rozhodnutí - dnes jsi trotl a máš chování řeznickýho psa, když si člověk uvědomí, že ti tenkrát bylo ještě o pár let méně než dnes, musí být každému jasné jak jsi se asi choval...
LOL, to ze si neznal unka neni moc pravdepodobne, kdyz u nej bezel betaserver DP a to si ty musel vedet ;)) Takze tohle tvrzeni je prinejmensim pochybne  Ja se mozna chovam vselijak, ale pravidla GM jsem striktne dodrzoval (asi jako jeden z mala), protoze mam svoje zasady. Ale jo, jen se snaz odvest pozornost od sebe a tvych svinaren. To te naucil vasako ne? |
|
Edited by - Demostenes on 20/01/2004 22:37:36 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 23:00:38
|
no obavam se ze dan se moc nezajimal o to kde server lezi, to resil tibor/vasek pokud se nepletu ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 23:04:19
|
quote: Originally posted by -corwin-
no obavam se ze dan se moc nezajimal o to kde server lezi, to resil tibor/vasek pokud se nepletu ;)
Jiste, ale informace ze bezi u nejakeho unka mu jiste nebyla cizi. A zvlast kdyz ten clovek napise ahoj danade, u me bezel test DP a chci pustit z basy.... Ja nevim, ale pohadkam od dedy danada a strycka vasaka uz davno neverim. |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 23:09:05
|
Ja nevim, ale pohadkam od dedy danada a strycka vasaka uz davno neverim.
A myslis ze nekdo tady veri pohadkam od Dema? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 01:20:39
|
Demostenes : je to sice klišé, ale použiju to - "Podle sebe soudím tebe". A ty musíš být opravdu neuvěřitelný .................. /původně jsem tam měl jen 4 tečky ale pak jsem ještě nějaké připsal /. Jinak pls zkus být trošku normální - "Ale jo, jen se snaz odvest pozornost od sebe a tvych svinaren." Jakých sviňáren se dopouštím, že od nich musím odvádět pozornost ??
|
Edited by - Danda I on 21/01/2004 01:22:50 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 02:22:33
|
Promin, supoprt na DP je vlastne uplne normalni vec. |
|
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 04:00:20
|
Pánové... nechci se nikoho dotknout, leč to co tu píšete je možná zajímavé, ale jaksi v tom nenalézám nic, co by odpovídalo topicu. Nešlo by (moderátore) topic rozdělit ať původní vlákno může pokračovat? |
Pixel sem, pixel tam, co já s nima udělám? |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 05:33:03
|
quote: Originally posted by DDT
Pánové... nechci se nikoho dotknout, leč to co tu píšete je možná zajímavé, ale jaksi v tom nenalézám nic, co by odpovídalo topicu. Nešlo by (moderátore) topic rozdělit ať původní vlákno může pokračovat?
diky za pobaveni  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 07:57:22
|
quote: Originally posted by Seth
Ja nevim, ale pohadkam od dedy danada a strycka vasaka uz davno neverim.
A myslis ze nekdo tady veri pohadkam od Dema?
On si mysli, ze se mu stala desna krivda, ze je ten nejdulezitejsi, nejlepsi.
Nejake afk, takova picovina a on z toho dela strasnou vedu, LOL. |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 14:23:34
|
Demostenes : jako vždy jsi odpověděl na vše ........"Promin, supoprt na DP je vlastne uplne normalni vec." |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 14:37:14
|
quote: Originally posted by DDT
Pánové... nechci se nikoho dotknout, leč to co tu píšete je možná zajímavé, ale jaksi v tom nenalézám nic, co by odpovídalo topicu. Nešlo by (moderátore) topic rozdělit ať původní vlákno může pokračovat?
Pravda je ze zase tento topic znesvetil Demo.Ale to se asi zadnej topic neudrzi bez pritomnosti DEMO kecu:)I kdyz provokace prisla od jinud ze |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Belgarion
Starting Member
16 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 15:34:35
|
Co jste to Demovi zase otevřeli za starou bolístku?! Žeby už tenkrát po té, co Demovo neomylné rozhodnutí bylo napadeno a takto zneuctěno, se zrodil plán na velkolepý Endor? Kde Demo bude neomezený vládce a bude zde mít své ovečky, které ho budou milovat a uctívat,za dopomoci rituálních tanců a nějaké te obětiny?  Kdyby jsi uvedl aspoň něco šťavnatějšího, než nějaký AFK. Btw: hlavně že mocný Endor je bez supportu 
|
Belgarion, Ranhojič [Sanct Lor] DP - davna minulost, Endor - na odpocinku. Demokracie je nešikovný systém; jeho jedinou výhodou je, že je osmkrát lepší než která koliv jiná forma vlády. Jeho nejhorší chybou je to, že čelní představitelé jsou věrným obrazem svých voličů - a ti na moc vysoké úrovni nejsou, tak co bys chtěl?! R. A. Heinlein |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 14:04:31
|
Demostenes : jsi trouba - já tenkrát Unka neznal. Co se týče tvých ukvapených rozhodnutí - dnes jsi trotl a máš chování řeznickýho psa, když si člověk uvědomí, že ti tenkrát bylo ještě o pár let méně než dnes, musí být každému jasné jak jsi se asi choval...
:)) to se povedlo :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Martok
Starting Member
92 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 14:27:15
|
quote: Originally posted by Danda I Co se týče tvých ukvapených rozhodnutí - dnes jsi trotl a máš chování řeznickýho psa, když si člověk uvědomí, že ti tenkrát bylo ještě o pár let méně než dnes, musí být každému jasné jak jsi se asi choval...
Jako řeznický štěně?  |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 14:38:20
|
No ja nevim, Danade, ale kdyby me nekdo vzal na GM a pak pri prvni prilezitosti moje rozhodnuti o trestu svevolne zmenil (bez jakekoliv konzultace se mnou, navic technicky spravne), tak bych asi nebyl nadseny a urcite bych tam dlouho nevydrzel... |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 15:01:34
|
Taky si myslim. |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 22:32:50
|
Nebyl ještě GM, byl kancléř a když se v tom budeme tedy patlat - nebyl to první problém s činností Dema v této funkci, dle ostatních hráčů byl problém v tom, že nedokázal dost dobře oddělit práci GM a hraní. Nedouho po tomto incidentu jsme ho vyzvali aby přestal hrát, zde jsme se nedohodli a Demo odešel / samozřejmě byla tady i otázka wipe, přechodu na novou Sphere a další /. Kdyby byla příhoda s Unkem takový problém jaký z něj teď Demo dělá - odešel by IHNED po něm a nečekal by až bude odejit ........... |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 22:36:57
|
Nebyl ještě GM, byl kancléř a když se v tom budeme tedy patlat - nebyl to první problém s činností Dema v této funkci, dle ostatních hráčů byl problém v tom, že nedokázal dost dobře oddělit práci GM a hraní. Nedouho po tomto incidentu jsme ho vyzvali aby přestal hrát, zde jsme se nedohodli a Demo odešel / samozřejmě byla tady i otázka wipe, přechodu na novou Sphere a další /. Kdyby byla příhoda s Unkem takový problém jaký z něj teď Demo dělá - odešel by IHNED po něm a nečekal by až bude odejit ...........
Chapu to doufam dobre ze jako hrac nedokazal oddelit char Gmka... a nebo Gmka nesmi mit hrajici postavu? |
máslo |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 22:58:22
|
V té době platilo, že GM nesmí mít postavu za kterou by pravidelně hrál a patřil by k nějaké guildě. |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 23:08:16
|
Danad: Ja si to docela pamatuju (imho bych to nasel i v archivu) - problem nastal zhruba nekdy kolem akce "Despice mustangove" pote, co Krtecek (ci Chosen, jeden z nich, pokud se nepletu) "objevil" podle icq, ze Demo je GM. Do te doby to nijak zname pokud vim nebylo. A tenhle incident byl datovan urcite driv... Cili nechapu, jak si mohli nekteri hraci stezovat na to, ze Demo nerozlisuje hru a GMkovani, kdyz to vedel jen GM team...ne? |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 00:23:17
|
quote: Originally posted by Coriven
Danad: Ja si to docela pamatuju (imho bych to nasel i v archivu) - problem nastal zhruba nekdy kolem akce "Despice mustangove" pote, co Krtecek (ci Chosen, jeden z nich, pokud se nepletu) "objevil" podle icq, ze Demo je GM. Do te doby to nijak zname pokud vim nebylo. A tenhle incident byl datovan urcite driv... Cili nechapu, jak si mohli nekteri hraci stezovat na to, ze Demo nerozlisuje hru a GMkovani, kdyz to vedel jen GM team...ne?
No nasel to Swordicek a kopnul to na vyvesku podle emailu to myslim zjistil ...
Danad:Dekuji za osvetleni. |
máslo |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 00:36:46
|
Nebyl ještě GM, byl kancléř a když se v tom budeme tedy patlat - nebyl to první problém s činností Dema v této funkci, dle ostatních hráčů byl problém v tom, že nedokázal dost dobře oddělit práci GM a hraní.
Na to se da rict jedno. LZES. Tebe a vasaka totiz nasralo, ze jsem zaviral i vase nedotkunutelny kamaradicky a hlavne vas sralo, ze jsem se nesral s idiotama jako bullet, ktery hodej do dungu naprosto premrstenej loot (a to jsem 14 dni predtim zalozil na internim foru topic o premrstenych lootech a o tom, ze by se mel kazdy krotit a snad kazdy GM se mnou souhlasil, takze bud ten clovek byl retardovanej, nebo to forum ani necetl) a jeste se citi dotceni, kdyz jsem je za to zprudil (opet na internim GM foru). Ja jsem vam byl nepohodlnej hlavne nazorove (napr vasako si tenkrat prosadil zvyseni lootu, a ja byl silne proti. Samozrejme se casem ukazalo, ze pravdu jsem mel ja a to nektere lidi hodne bolelo), a to je to co vas sralo. Ono toho bylo podstatne vice, lidi jako ty, vasako a spol se do hry logovali tak mozna na posviceni a byli ABSOLUTNE out, ale porad si prosazovali svym pravem "starsich GM" totalni picoviny. A ja byl samozrejme proti nim. Ostatne to jak nazory daneho cloveka ovlivnuji jeho existenci/kandidaturu v/do DP GM teamu jsou vice nez znamy....
Jinak co se tyce me cinnosti jako GM a oddelovani teto funkce od hrace, ja mel stit stoprocentne cisty (ostatne to bych nezaviral lidi ze sve gildy, ze..) a ty to moc dobre vis. Ja vim jak jste se trasli na to, abyste me chytli na nejakem supportu a vyrazili ovsem to se vam nepovedlo, protoze zadny support nebyl a tak jste si pak nasli zaminku s hranim. A tedka jsi jeste vymyslis lzi, protoze se ti to hodi do flamu a moc dobre vis, ze ja nemuzu dokazat opak a lidi budou spis verit tobe. Jsi obycejnej lhar a bezcharakterni hajzl, to se uz fakt jinak rict neda.
|
|
Edited by - Demostenes on 23/01/2004 00:58:24 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 00:37:31
|
quote: Originally posted by QUAM No nasel to Swordicek a kopnul to na vyvesku podle emailu to myslim zjistil ...
Sir tomik. Swordicek neni smejd. |
|
Edited by - Demostenes on 23/01/2004 00:59:38 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 02:45:21
|
Demo. Občas to trošku přeháníš... Nadávky - zbytečný.... |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 02:58:20
|
Ja se to dozvedel snad jako posledni :]]]
Jednou sem si sel odkoupit kill, protoze bylo odmazani killu bugove tak me to froznulo a jedine GM vas mohl pustit. Nasledovne:
Jelikoz jsem byl PK tak sem si za 30k odmazal kill (po 24 hodinach vas to samo pusti) jenze v jailu sou straze a kdyz me to tam portlo tak me straze sejmuly a ja zustal jako duch frozzen.Cekal jsem asi tyden (mozna vic), psal jsem na forum atd..at mi nekdo s tim pomuze, nikdo se neozval, tak sem zkusil Dema na ICQ.Prvni vec mi rikal, ze supporty nedela a ze si mam pockat.Tak sem mu zacal celou vec vysvetlovat, a po chvilce me pustil.Takze asi takhle nevidim a nevidel jsem v Demovi jako GM nic spatneho.
Takze kecy, ze jsou to rozkecal ja jsou lzive, Quame Quame uz to nehul  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 03:34:02
|
Sir tomik. Swordicek neni smejd.
Ale je. |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 05:30:24
|
ja si dufam spomeniem taktiez na moje zaciatky na DP ale tedka to asi nebude :p ale spomeniem si na Anthorku, toto vlastne bude take velke priznanie 
som ako taky Gimli bol na tom, zhromazdisti v minocu kde bolo zakazane PvP a ono tam nekdo zabil hraca v tedy este v rare cernom plasti a robe no, to ze by zomrel to berem, ale to ze ho muselo sklatit akurad do lootdosahu (mne k noham) tak som to musel brat ako bozie znamenie -lootni ma kedse ja sa nezapriem tak som to zobral a zacal sa hrat na muuzikanta ked sa ten nestastnik ressol a zacal kricat ze nech mu tie veci vratia som k nemu dobehol a hral akoby nic a nadaval na drzost tych hracov ze kua ako si to mozu dovolit corknut nevinnemu rare veci ( este som ich mal v bagli), a bol som vlastne jeho najvacsi zastanca, ze nech mu to reku vratia 
dalsia ale to fakt lame vec sa stala ked som robil radoby GM na endore (njn :p) som tak chcel neco vyspekulovat a zmenit sa na niekoho, bolo to trosku od ruky ale predsa som si vytypoval typka, _ú som dal reku ten prikaz, nepamatam si :p ale ejha, ono to chcelo dva kliky, (mal som na sebe nejake extra farby a death shroud) a ono nie zeby som sa ja hodil na neho ale on sa zmenil namna , lenze som to nevedel napravit tak musel dobehnut iny kamos GM a uhasit to :p
njn, inak demo ked uz mam taku hodinu pravdy, vies ze som ta okradal 
hamnim sa, kua :p ale co si mi vtedy kedysi daval ukaldat harvest z kyklop islandu (co kyklop to jeden sacok s regami)
nuz tak moje chamtive ruky brali regy kere som potreboval a este som si nechal za to zaplatit,  :p (ale neboj nebolo ich vela, len mi to pokrylo moj trenink magery, inak som ja bol uplne chudobny, neviem preco (ale mal som kadejake hovadiny ako tie veci na skaldacky atp. :p
ale aj tak si bol zazobany  |
Fistandantilus - DP Nimrodel - DP Gimli - Anth /Neprevedeny Ariak - Endor - paladin Scathain - Endor - Torch(firemag) |
Edited by - Fistandantilus on 23/01/2004 05:33:00 |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 09:01:07
|
Demostenes : - vyberu pár věcí z tvého příspěvku a budu se snažit dokázat, že lhář jsi ty ....1) "Ja vim jak jste se trasli na to, abyste me chytli na nejakem supportu a vyrazili" - jako adminové jsme tě mohli vyhodit KDYKOLIV a nemuseli jsme si hledat žádnou záminku, jestli tvrdíš, že jsme se "třásli" na to získat záminku jsi buď blb nebo lhář... 2) Co se týče toho, že bys zavíral naše kamarády - jestli myslíš lidi z CzH /které z nějakého důvodu nesnášíš/ - znal jsem od nich jen Tibora a ten už dávno nehrál... 3) "Ono toho bylo podstatne vice, lidi jako ty, vasako a spol se do hry logovali tak mozna na posviceni a byli ABSOLUTNE out, ale porad si prosazovali svym pravem "starsich GM" totalni picoviny." todle už jsi jednou psal a je to kravina, buď lžeš vědomě nebo si neuvědomuješ, že jsi měl menší stupeň práv než já a Vasako a jedním z důsledků toho je i to, že když jsem byli invis. neviděl jsi nás na seznamu lidí on-line. DP jsem v té době věnoval denně několik hodin, sice to nemůžu nijak dokázat, a toho jsi si jistě vědom, ale je to pravda.
A na závěr píšeš - "Jsi obycejnej lhar a bezcharakterni hajzl, to se uz fakt jinak rict neda.", již dříve nazval jsi mě idiotem, starým retardou, odpadem,troskou, tupým členem stáda a řekl bych, že by se ještě pár "hřejivých" slov na mou adresu našlo, nezdá se ti, že na to, že mě v podstatě vůbec neznáš je těch nadávek už celkem dost ? Nechápeš, že když těmito výrazy častuješ bez rozdílu všechny, kteří s tebou zcela a bez výhrad nesouhlasí opravdu to nepodporuje tvou věrohodnost a já tedy doufám, že tvoje obava vyjádřená větou "lidi budou spis verit tobe" je zcela na místě.... P.S : v reakci zkus nevršit další urážky a jestli to zase zkusíš s pravopisem - svěř se jestli jsi už našel ty hrubky ve vlastním příspěvku, kde jsi se mě posmíval, že ne zcela zvládám problematiku podmětu s přísudkem......... |
Edited by - Danda I on 23/01/2004 09:14:28 |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 09:26:53
|
Proč neverim Demovi, proc neverim Demovi ... :p |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 11:14:49
|
quote: Originally posted by swordicek
Ja se to dozvedel snad jako posledni :]]]
Jednou sem si sel odkoupit kill, protoze bylo odmazani killu bugove tak me to froznulo a jedine GM vas mohl pustit. Nasledovne:
Jelikoz jsem byl PK tak sem si za 30k odmazal kill (po 24 hodinach vas to samo pusti) jenze v jailu sou straze a kdyz me to tam portlo tak me straze sejmuly a ja zustal jako duch frozzen.Cekal jsem asi tyden (mozna vic), psal jsem na forum atd..at mi nekdo s tim pomuze, nikdo se neozval, tak sem zkusil Dema na ICQ.Prvni vec mi rikal, ze supporty nedela a ze si mam pockat.Tak sem mu zacal celou vec vysvetlovat, a po chvilce me pustil.Takze asi takhle nevidim a nevidel jsem v Demovi jako GM nic spatneho.
Takze kecy, ze jsou to rozkecal ja jsou lzive, Quame Quame uz to nehul 
Sakra, tak to teda sorry Banane, no pamet,oba loupaci zacinate na "s" kdo si to ma pamatovat. |
máslo |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 11:21:31
|
quote: Originally posted by QUAM No nasel to Swordicek a kopnul to na vyvesku podle emailu to myslim zjistil ...
Sir tomik. Swordicek neni smejd.
JO JA TO BYL a vubec se za to nestydim. Kdyz ses tak blbej, ze na strankach DP mas u GM charu stejnej mail jako na ICQ, tak se nediv. Navic, kdybych to nerekl, treba by nevznikl tvuj "uuuuzasny Endor", takze mi vlastne muzes dekovat.
EDIT: Jeste k zneuzivani pravomoci GM by Demostenes. Pamatuju si, jak jsme najizdeli na barak CzH pri CH/O. Vsechno v pohode, bojovali jsme a kdyz zacali CzH umirat, najednou ping-pong a GM Pletron a uz nam nadaval, jakto, ze zabijime v domku, jakto, ze hazime summony a parazdi atd. Proste DEMOSTENES SUX a je jen pro dobro DP, zes vypadl. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
Edited by - Sir.Thomik on 23/01/2004 11:27:24 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 12:00:34
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik Vsechno v pohode, bojovali jsme a kdyz zacali CzH umirat, najednou ping-pong a GM Pletron a uz nam nadaval, jakto, ze zabijime v domku, jakto, ze hazime summony a parazdi atd. Proste DEMOSTENES SUX a je jen pro dobro DP, zes vypadl.
Tak si to mozna vysvetlujes svym slepicim mozeckem ty, ale v te dobe bylo utoceni do domu zakazane a pokud bych to ignoroval, tak bych vas suportil. |
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 12:41:37
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik Vsechno v pohode, bojovali jsme a kdyz zacali CzH umirat, najednou ping-pong a GM Pletron a uz nam nadaval, jakto, ze zabijime v domku, jakto, ze hazime summony a parazdi atd. Proste DEMOSTENES SUX a je jen pro dobro DP, zes vypadl.
Tak si to mozna vysvetlujes svym slepicim mozeckem ty, ale v te dobe bylo utoceni do domu zakazane a pokud bych to ignoroval, tak bych vas suportil.
Jenze tys to jako GM nevidel jak jsem pochopil z Thomikova postu,tys to videl jako hrac a tudiz tvuj mozecek nedokazal oddelit hrac/Gm |
máslo |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 12:46:49
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik EDIT: Jeste k zneuzivani pravomoci GM by Demostenes. Pamatuju si, jak jsme najizdeli na barak CzH pri CH/O. Vsechno v pohode, bojovali jsme a kdyz zacali CzH umirat, najednou ping-pong a GM Pletron a uz nam nadaval, jakto, ze zabijime v domku, jakto, ze hazime summony a parazdi atd. Proste DEMOSTENES SUX a je jen pro dobro DP, zes vypadl.
Ja to pamatuju zase z druhe strany, stejna situace, a killoval si ty s regentskou hulkou. Takze bych to moc neprezentoval :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 12:51:23
|
quote: Originally posted by QUAM
Jenze tys to jako GM nevidel jak jsem pochopil z Thomikova postu,tys to videl jako hrac a tudiz tvuj mozecek nedokazal oddelit hrac/Gm
Zamysli se nad tim co rikas. Kdybych nic neudelal, tak by me kazdy nakrnul ze supportu, kdyz zakrocim, tak zase nekdo tvrdi, ze je to neoddeleni gm/hrac. At bych se byl rozhodl jakkoliv, tak by se to vdycky nekomu nelibilo. Samozrejme je to hlavne urcene oblibou mezi lidmi, se spravnosti rozhodnuti to nema nic spolecneho. Imho jsem se rozhodl spravne (tzn neprihlizet porusovani pravidel, ostatne kdyby to sir dementik nevyzvanil - coz byla taky jenom soukroma pomsta, tak by byla svaty klid...)
|
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 13:31:56
|
Jenze tys to jako GM nevidel jak jsem pochopil z Thomikova postu,tys to videl jako hrac a tudiz tvuj mozecek nedokazal oddelit hrac/Gm
Zamysli se nad tim co rikas. Kdybych nic neudelal, tak by me kazdy nakrnul ze supportu, kdyz zakrocim, tak zase nekdo tvrdi, ze je to neoddeleni gm/hrac. At bych se byl rozhodl jakkoliv, tak by se to vdycky nekomu nelibilo. Samozrejme je to hlavne urcene oblibou mezi lidmi, se spravnosti rozhodnuti to nema nic spolecneho. Imho jsem se rozhodl spravne (tzn neprihlizet porusovani pravidel, ostatne kdyby to sir dementik nevyzvanil - coz byla taky jenom soukroma pomsta, tak by byla svaty klid...)
Podle me si rozhodl spatne a nedokazal jsi to oddelit s oblibou to nema nic co spolecneho ,navic odkdy ti slo o oblibu. |
máslo |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 13:54:07
|
quote: Originally posted by QUAM Podle me si rozhodl spatne a nedokazal jsi to oddelit s oblibou to nema nic co spolecneho ,navic odkdy ti slo o oblibu.
Uprimne receno clovek, co nikdy nedelal GM nema sebemensi pravo takovahle rozhodnuti hodnotit. Tedy tvuj nazor ma hodnotu nula. Pokud by mel opacny nazor nejaky GM, jsem ochoten s nim o tom diskutovat, ale s nekym, kdo nema sebemnsi paru co to obnasi to nema sebemensi smysl. |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 13:57:03
|
lol, suportu koho ? tech kteri vyhravali ? ne to ze jsi relognul byl support a jak tu bylo spravne napsano neoddeleni hry od povinnosti (GM), co ja jsem jako hrac videl to me GM nevidelo, i kdyz se jednalo o neco proti pravidlum, neni to proste fer..
na druhou stranu se musim priznat ze jednou jsem byl nucen zasahnout kdyz jsem hral, pac slo o delikatni zalezitost, ktera mohla zmarit pomerne velky quest ;) slo o to ze nejaky GM pletron z duvodu 'testovani' ci co dal hraci Pertha nakejch 10k hp ;) no a hrace perthu nenapadlo nic jineho nez nabehnout do dungu kde prave probihal quest a vesele tam ownovat vsechny hrace, hraci se ho pokouseli zabit dokonce i nejaka ta nightmara ovsem 10k hp je 10k hp ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 14:09:22
|
quote: Originally posted by QUAM Podle me si rozhodl spatne a nedokazal jsi to oddelit s oblibou to nema nic co spolecneho ,navic odkdy ti slo o oblibu.
Uprimne receno clovek, co nikdy nedelal GM nema sebemensi pravo takovahle rozhodnuti hodnotit. Tedy tvuj nazor ma hodnotu nula. Pokud by mel opacny nazor nejaky GM, jsem ochoten s nim o tom diskutovat, ale s nekym, kdo nema sebemnsi paru co to obnasi to nema sebemensi smysl.
Aha tak to jo.Ja to rozhodnuti hodnotim z pohledu hrace a s nejakejma pravama to nema co docineni ... Jak jinak chybu nepriznas a radsi mne takhle utres ,ses demagog. |
máslo |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 14:11:47
|
byt gm = mit vykonou funkci na serveru a z meho hlediska je zcela lhostejen zda je gm v te dobe jen co by hrac ci ma gm robu. Kdyz zaregistruje problem proti pravidlum (tim spise pokud se jedna o zamerny precin) tak by jej mel resit bez ohledu na to o koho se jedna (kamarad, nekamarad), samozrejme ze relognuty do gm kutny bo roba zastupuje funkci ..
podobne mi prijde jako kdyz se nekdo na icq, foru, .. chova jak pablb a divi se ze se to odrazi na jeho uctu ve hre (treba del ci ban) a chovani k hraci v realu.
kazdy musi vedet co dela a nest za to zodpovednost, vymluvy typu (byl jsi lognuty za hrace ne za gm; bylo to na foru ne ve hre; .. byl to muj bratr s mou postavou; ...) jsou znamkou toho ze si clovek nezaslouzi ten ucet vlastnit. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Topic  |
|