Author |
Topic  |
Sarevok
Starting Member
4 Posts |
Posted - 12/06/2003 : 23:16:09
|
quote: Originally posted by Pertha
safra, ted si me to nandal :) jednak nevim, kde beres tu jistotu , ale jo uklidnim te na endoru sem nehral a pokud se zasadne nezmeni zakladni myslenka GM tymu od teze "my si elitarstvi muzeme dovolit" tak ani nebudu , no mozna bych to bral jako dobre placenou praci, ale asi ani to ne, protoze i praci chci delat rad
No, jestli spatrujes elitarstvi v tom, ze je to tam daleko tezsi nez jinde a zadny GM te nevodi za rucicku a tedy jako hrac se musis daleko vice snazit, coz ma v dusledku to, ze se bavis daleko vice, tak mas asi pravdu. Pokud ti vyhovuje pestovat kyticky na OSI (maji to tam fakt vymakany) a rikas tomu kvalitni hra, tak si tam klidne hraj ;) |
Please, use my PGP key: http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html |
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 12/06/2003 : 23:35:42
|
Aneb po delší době opět oblíbená debata, OSI vs free shardy  |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 00:54:29
|
quote: A k cemu ti jako budou , az na to ze nam zvednes popularitu? :)
Něco by se už našlo  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 08:55:52
|
Sakra co jste mi to udelali s Topicem  |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 09:55:53
|
ne elitarstvi podle Dema je uplne neco jinyho, ale jinak preju hodne stesti co sem slysel tak prima atmosfera u hadek u kostlivcu kdyz vsici misto betatestovani huntej |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 11:21:09
|
Mno musim se pridat k perthovi - podle me se ma v betatestu hra testovat a ne hnit u spawnu "vyhodnejch" potvor. |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 11:52:11
|
quote: Originally posted by Sarevok 2mistral: A jakou cenu ma acc na DP? Mozna tak jako symbol nudy. Kdysi jsem si myslel, ze se opravdu nudim, zalozil jsem si acc na DP2. A pak jsem teprv poznal, co je to NUDA.
Tak si di hrát s pinďourem.  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 11:57:42
|
quote: Originally posted by Mistral
quote: Originally posted by Sarevok 2mistral: A jakou cenu ma acc na DP? Mozna tak jako symbol nudy. Kdysi jsem si myslel, ze se opravdu nudim, zalozil jsem si acc na DP2. A pak jsem teprv poznal, co je to NUDA.
Tak si di hrát s pinďourem. 
mno to by neslo, to je singleplayer  |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 11:58:40
|
no uz tu chybi jen srovnani s DAoC, potom to bude kompletni |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 13:15:44
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by TUQ Vzdyt hra a kecy na foru, to je uplne neco jineho.
Nerekl bych. Navic to spolu "souvisi".
I kecal na foru muze vytvorit skvely projekt. A ne vzdy, ten, kdo toho nejvic namluvi, toho taky nejvic udela. Rekl bych, ze je zde dokonce neprima umernost  |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 13:20:08
|
quote: Originally posted by Arach
quote: Originally posted by Mistral
Tak si di hrát s pinďourem. 
mno to by neslo, to je singleplayer 
Máš se ještě hodně co učit  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 14:01:55
|
Souhlasím s TUQ.. to, že Démosténes je v reálu ( a na foru se projevuje jako.. ) duševní krypl a egocentrik ( a značná část jeho teamu odpovídá témuž.. ) ještě neznamená, že by nemohl rozumět UO a udělat kvalitní shard. |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 14:39:05
|
udelat ano, ale rozhodne ne dlouhodobe provozovat |
|
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 16:10:25
|
kolikrat vam mam opakovat ze kripl se pise s i a ne s y !!! |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 16:35:04
|
quote: Originally posted by Cawyr
kolikrat vam mam opakovat ze kripl se pise s i a ne s y !!!
Jo Atree, mel by ses omluvit, zes Cawyra urazil   |
Roger Zelazny |
 |
|
Sarevok
Starting Member
4 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 17:18:07
|
Recnicka otazka. Proc se vetsina lidi, co zacla hrat na OSI zacla chovat jak arogantni prasata? To to tam ma na lidi tak spatny vliv? |
Please, use my PGP key: http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 18:12:43
|
quote: Originally posted by Sarevok
Recnicka otazka. Proc se vetsina lidi, co zacla hrat na OSI zacla chovat jak arogantni prasata? To to tam ma na lidi tak spatny vliv?
Nemam pocit, ze se vetsina zacala chovat jako prasata. Naopak si to myslim o vetsine hracu na free shardech, kteri nikdy nehrali na placenych serverech a co si mysli, ze po 3 mesicich jsou borci uplne nejvetsi. S lidmi z OSI (da-li se to tak rict) se da v pohode mluvit...to se o ostatnich vetsinou rict neda. |
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 21:05:10
|
quote: Originally posted by TUQ A ne vzdy, ten, kdo toho nejvic namluvi, toho taky nejvic udela. Rekl bych, ze je zde dokonce neprima umernost 
Jj, taky mam takovej nazor 
(ale jsou i vyjimky, Atreus, podlesh...) |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 21:46:48
|
Recnicka otazka. Proc se vetsina lidi, co zacla hrat na OSI zacla chovat jak arogantni prasata? To to tam ma na lidi tak spatny vliv?
Mozno pre to ze sa stale navazate do nich vy, ktory ste tam nikdy nehrali, len mate velke keci. Skus si to niekedy a potom hovor. A urcite to nieje vyhadzovanie penazi ako tu sam pises... A tak je to s kazdou platenou hrou. |
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 13/06/2003 : 23:38:29
|
quote: Originally posted by Azirafal
quote: Originally posted by TUQ A ne vzdy, ten, kdo toho nejvic namluvi, toho taky nejvic udela. Rekl bych, ze je zde dokonce neprima umernost 
Jj, taky mam takovej nazor 
(ale jsou i vyjimky, Atreus, podlesh...)
Jojo, Atreus je sice ukecany negr, co se mu od huby div nekouri, ale umi, a wwwo tom ttto je :). Stejne tak podlesh a krtek, no, borci :) |
Roger Zelazny |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 14/06/2003 : 01:19:27
|
quote: Mno musim se pridat k perthovi - podle me se ma v betatestu hra testovat a ne hnit u spawnu "vyhodnejch" potvor.
Muhehe každej betatest kam se pustěj lidi po prvním dnu hraní, ba co dím, po prvních dvou třech hodinách, přestane bejt betatestem a stane se z něj normální ostrej provoz  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 15/06/2003 : 11:44:23
|
No sice tyhle myslence nak nerozumim, ale neurazi me to takze .. whatever  |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 15/06/2003 : 12:41:51
|
quote: Originally posted by Kolik
quote: Mno musim se pridat k perthovi - podle me se ma v betatestu hra testovat a ne hnit u spawnu "vyhodnejch" potvor.
Muhehe každej betatest kam se pustěj lidi po prvním dnu hraní, ba co dím, po prvních dvou třech hodinách, přestane bejt betatestem a stane se z něj normální ostrej provoz 
To jo , už se těším na ty ubrečený posty jestli budou chtít po ukončení bety udělat wipe. |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 15/06/2003 : 13:01:38
|
Tobě přijde, že je tam teď plačků málo ? .. no ale on pipo pokud zrovna nechlastá, nefetuje nebo někoho nebuzeruje prej i moderuje..  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 15/06/2003 : 13:53:13
|
Cawyr: Čemu na tom nerozumíš? Prostě se začne normálně hrát a každej kašle na to že by měl něco testovat - všichni choděj normálně expovat, PKří se, prostě se hraje jakoby nic. Ale je to tak všude  |
 |
|
Gorwor
Starting Member
2 Posts |
Posted - 15/06/2003 : 14:34:52
|
Cawyr: Čemu na tom nerozumíš? Prostě se začne normálně hrát a každej kašle na to že by měl něco testovat - všichni choděj normálně expovat, PKří se, prostě se hraje jakoby nic. Ale je to tak všude 
Copa vo to, zt si hrajou, ale nejak zapominaji hlasit chyby (a zajimavy je, ze ani ne tak chyby, jako vydelecny chyby ;-) |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 15/06/2003 : 23:03:31
|
No a pak se divěj když by "náhodou" měl přijít fullwipe  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/06/2003 : 10:02:37
|
hod si to, ze jses Demostenes aspon do podpisu, sice se na to da prijit, ale mno proc vsichni kdo si dovoli kritizovat endor jsou arogantni prasata , jasne, protoze hrajou na osi, ani omylem to nemuze bejt tim, ze by rikali neprijemnou pravdu |
|
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 16/06/2003 : 11:16:04
|
quote: Originally posted by Pertha
hod si to, ze jses Demostenes aspon do podpisu, sice se na to da prijit, ale mno proc vsichni kdo si dovoli kritizovat endor jsou arogantni prasata , jasne, protoze hrajou na osi, ani omylem to nemuze bejt tim, ze by rikali neprijemnou pravdu
mno demostenes byl asi sympatickej malokomu tim svojim vystupovanim tady na foru, ale pred tim co vytvorili klobouk dolu, at je to clovek jakej chce, odvedli dobrej kus prace |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 16/06/2003 : 13:16:06
|
Pokud zhodnotim sam sebe, jiste se nejake chyby najdou. Podle meho nazoru jsem se vsak nechoval jako arogantni prase ani na DP ani se tak nechovam na OSI. Muzes svoji recnickou otazku ponekud rozvest a zkonkretizovat? |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 16/06/2003 : 13:30:35
|
KOLIK: ach tak ... no to je bohuzel celkem pravda. Jsem zvedavej jestli se Endor nezasekne ve stadiu vecneho betatestu jako dp2. |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 17/06/2003 : 00:41:10
|
quote: at je to clovek jakej chce, odvedli dobrej kus prace
Mluvíš jako kdyby to vytvořil Demostenes sám...
Cawyr: No ono i ostrej provoz se na žádnym shardu přece nemůže vyhnout dodatečnejm úpravám, opravám a vůbec. Takže název "veřejnej Betatest" je absolutně zavádějící  |
Edited by - Kolik on 17/06/2003 00:42:37 |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 17/06/2003 : 05:33:58
|
quote: at je to clovek jakej chce, odvedli dobrej kus prace
Mluvíš jako kdyby to vytvořil Demostenes sám...
Cawyr: No ono i ostrej provoz se na žádnym shardu přece nemůže vyhnout dodatečnejm úpravám, opravám a vůbec. Takže název "veřejnej Betatest" je absolutně zavádějící 
to vim, proto sem tam hodil mnozny cislo  |
 |
|
DuR-M@N
Starting Member
64 Posts |
Posted - 29/06/2003 : 15:44:25
|
ve Vespru sem vyguardowal cely ORDER hahahahahaha :o) cca 20 lidi
|
[DP]Hewla,Bonhart,Red Snow [AA:O]Fataal_n00b [DoD]b4$t4rd |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 29/06/2003 : 16:49:08
|
quote: Originally posted by DuR-M@N
   |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 30/06/2003 : 11:04:52
|
njn ... ale ze je to vylozene "funy" to nevim. Celkem se na to pamatuju  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 30/06/2003 : 16:01:49
|
quote: Originally posted by Colldor
njn ... ale ze je to vylozene "funy" to nevim. Celkem se na to pamatuju 
Kazdopane je to zajimavej kousek.Ale newbie to moc neni(teda pokud se to tyka prace s prstmi nebo mas na to makro |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 30/06/2003 : 19:58:47
|
quote: Originally posted by Artuhr
quote: Originally posted by Colldor
njn ... ale ze je to vylozene "funy" to nevim. Celkem se na to pamatuju 
Kazdopane je to zajimavej kousek.Ale newbie to moc neni(teda pokud se to tyka prace s prstmi nebo mas na to makro
No ted je to mozna zajimavy kousek, ale v te dobe jsme ho chteli povesit za koule ... doslova  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 30/06/2003 19:59:25 |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 30/06/2003 : 21:47:28
|
To Colldor:To by spatne viselo dalo by se rict ze vubec Ale premyslel jsi treba nekdy zan ucho to je sqvely |
 |
|
Amputator
Starting Member
3 Posts |
Posted - 01/07/2003 : 11:33:41
|
čau lidičky jako uplnej newbie sem denně políhával RK HK znova RK vylotili mě všechno co sem měl :)), obzvláště sem měl štísko na Dark Healera přesto sem vydělával. Škoda že sou ty časy prič, HB Brit pk šutry, newbiedungy takoví rozmazlování nováčků to je ubohý. Odemě ať pomoc nečekaj.  |
Čest a sílu ťem co se nebojí zemřít |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 01/07/2003 : 13:22:01
|
quote: Originally posted by Amputator
čau lidičky jako uplnej newbie sem denně políhával RK HK znova RK vylotili mě všechno co sem měl :)), obzvláště sem měl štísko na Dark Healera přesto sem vydělával. Škoda že sou ty časy prič, HB Brit pk šutry, newbiedungy takoví rozmazlování nováčků to je ubohý. Odemě ať pomoc nečekaj. 
Och |
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 01/07/2003 : 13:23:39
|
No je fakt, ze dnesni newbik prijde, rekne ti "Nedas par gp? Kone? Brnko?" A to se mi otevira kudla v kapse, protoze takovahle vychcanost a pohodlnost, to je neco strasneho ...  |
Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active
|
 |
|
SeaRanger
Starting Member
57 Posts |
Posted - 01/07/2003 : 13:56:42
|
To nic neni. Nedavno jsem byl u banky v Britu a oslovilo me nejake individium slovy, cituji presne "Ahoj magu, nemel bys neco pro newbika? Treba cernej plast nebo neco rare" Tak jsem se zeptal jestli by mu stacila fire nebo stone barva a kdyz rekl ze jo tak jsem mu sdelil ze ten zrovna nemam a KOPnul pryc. |
Patron magu *Pravda se nesmi zaměňovat s názorem většiny* J. Cocteau *Jak smutná epocha, v níž je jednodušší rozbít atom než předsudek* A. Einstein |
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 01/07/2003 : 15:49:05
|
quote: Originally posted by SeaRanger
To nic neni. Nedavno jsem byl u banky v Britu a oslovilo me nejake individium slovy, cituji presne "Ahoj magu, nemel bys neco pro newbika? Treba cernej plast nebo neco rare" Tak jsem se zeptal jestli by mu stacila fire nebo stone barva a kdyz rekl ze jo tak jsem mu sdelil ze ten zrovna nemam a KOPnul pryc.
Ano ano, pravej n00b se nezapre, ja vim. Ale verim, ze tohle se fakt stalo, jen to nebyl newbik, ale nekdo, kdo si chtel tvrde zaprudit.. |
Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active
|
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 01/07/2003 : 22:55:42
|
quote: Originally posted by hoghar
quote: Originally posted by Ansion Noob neni ten kdo ma na foru 500 a vice postu
No jo , takový Next_Ghost je ostřílený hráč na DP.
To mi pripomina jeden quest http://evilguards.mysteria.cz/images/nextghost.jpg Nastoupeny muzstvo pred nextghostem, kuretem a moji malickosti, vsimete si jak to Barrin komentuje na mape Samozrejme to nebyl pravej nextghost |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
Edited by - Cert2 on 01/07/2003 23:12:38 |
 |
|
bigjoint
Starting Member
1 Posts |
Posted - 03/07/2003 : 07:06:46
|
Jake fun veci ste udelali jako NB? Mimo jine sem po tejdnu hrani nasel Ice cloak, v bance sem mel asi 1300gp a prvni kolemjdouci hned ze mi da za nej 3litry.... jasne ze sem mu ho prodal... a jakej sem mel pritom pocit jak sem ho vochcal...:) |
Bj |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 04/07/2003 : 00:21:59
|
quote: Originally posted by Ardeth
quote:
http://evilguards.mysteria.cz/images/nextghost.jpg
Hele Certe posli mi spodni puku toh obrazku. Se mi to nechce nacist 
To je blbuvzdorna ochrana, ale kdyz poprosis na icq, tak ti poslu tajny heslo na druhou pulku Ne ted vazne, me se to normalne otvira cely........ |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/07/2003 : 10:10:23
|
jako newbie sme sli v peti na Liche, a vsici sme umreli, ale co nevadilo nam to, nakonec sme ho dostali, a mel prima loot fakt sme se o nej malem pohadali, nejakej wand of ressurection , 100gp a sacek s deseti regama od kazdyho, ja sem dostal wand, ale pak na me nabeh zombik kdyz sem ho mel v ruce , dal sem mu s nim facku a on se mrcha rozpad |
|
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 06/07/2003 : 01:33:26
|
Smazal sem prvni postavu maga, protoze me nebavilo chodit bez kouzel (nevedel sem jak se to dela)  |
Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!! Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
|
 |
|
Topic  |
|