Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Jake fun veci ste udelali jako NB?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 19/05/2003 :  00:11:40  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Nehraj na OSI

Český servery jedou bez AOS, tam máš svý jistý

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 19/05/2003 :  06:52:36  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Jo, tam mam jisty ze mi bloknou ucet kdyz nekomu reknu ze je curak
Taky mam jistotu, ze tam narazim na bandu deti a zakomplexovanejch blbcu. Kvuli tomu jsem na DP prestal hrat.
Go to Top of Page

Muzz
Ben-Adar

Muzzik

151 Posts

Posted - 19/05/2003 :  08:02:54  Show Profile  Visit Muzz's Homepage  Send Muzz an ICQ Message Send Muzz a Private Message  Reply with Quote
Ty tvrďáku, ty jsi hrál snad úplně všechno! ()
BTW, abychom se vrátili k tématu, když se newbík, taxemi vždycky vybaví Octopus aj. z té doby - na začátku 1000gp, "jak se dostanu z Trammelu?", atd.. Jako by to bylo včera.

One village in Kenya is missing an idiot.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 19/05/2003 :  08:16:14  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
No a co? Neni dotaz na dostani se z Tramelu nahodou spis plus? A 1000gp nebo 100, to neni zadnej rozdil, oboji je uplne k hovnu
Go to Top of Page

Bulter
nic

7 Posts

Posted - 19/05/2003 :  17:38:26  Show Profile  Send Bulter an ICQ Message Send Bulter a Private Message  Reply with Quote
Pro me je newbik ten,co umre a rve: "LOL,zbuglo mi to,vidim sede"
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 19/05/2003 :  19:31:43  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulter

Pro me je newbik ten,co umre a rve: "LOL,zbuglo mi to,vidim sede"

znal sem jednoho wara co mi psal na icq no zatim to de dobre ale mam to nejaky asi blbe nainstalovany chvili hraju a pak mi to najednou cely zcerna [pro neznale kdysi nebyl newbii dung a startovalo se nekde u brit banky kde je svetlo a staci poodejit o obrazovku nahoru a zhasne to do uplny tmy :}.]

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 19/05/2003 :  20:31:57  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Znal sem jednoho, co si po prokleti od licha na HB zalozil novou postavu, pas se mu s tema statama nechtelo hrat...

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 19/05/2003 :  21:55:51  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
Klasika, ja to malem nehral kvuli tomu ze sem nevedel ze se musi prepinat war/peace bo mi to nestrilelo...

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 19/05/2003 :  22:28:39  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Já zase znal člověka co chodil měsíc pomocí kuzrorovek ( jeden bláznivej Turek.. ) a jednoho co udělal anatomy za nějakejch 10ti na cca 90 poctivým klikáním (journal) -> skills -> Lore and knowledge -> Anatomy -> target a to ještě u banky na různý lidi, bo mu nakecali že na různejch cílech to neroste a k tomu z jistý kanceláře a na modemu ( ano, byl jsem to já )

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 19/05/2003 :  23:40:09  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Octopuss: Na DP to opravdu neni ono . Zkus jiný shardy...

Atreus: Lamoooooooo To snad neni pravda

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 20/05/2003 :  23:19:35  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
Ja si zase u zakladani prvni postavy (necra) vybiral snad 10 minut barvu kuze. Pak jen koukam s vyvalenejma ocima... "dit je cernej!"

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 21/05/2003 :  19:12:08  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Znal sem jednoho, co si po prokleti od licha na HB zalozil novou postavu, pas se mu s tema statama nechtelo hrat...

Tak tohle je uz fakt hardcore

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 21/05/2003 :  19:16:38  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

quote:

je to bohuzel pravda v tu chvili jsem se zarekl, ze uz se nikdy v zivote nepriblizim ke hrbitovu

ego tycoon
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 23/05/2003 :  08:09:14  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

quote:

quote:

je to bohuzel pravda v tu chvili jsem se zarekl, ze uz se nikdy v zivote nepriblizim ke hrbitovu

Tak to asi byl tezky zivot dobrodruha

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 23/05/2003 :  09:42:54  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Taky sem mel tehdy na OSI tezky zacatky. Jendou sem sel po Trinsicu a pribeh nejakej Grandmaster Warrior v gold brneni a chtel ukazat cestu k bance. Tak sem ho zaved a von mi za odmenu dal 1000gp !!!! To tehdy pro me byly tezky prachy. Pracne sem vydelaval delanim drevenejch stitu

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 23/05/2003 :  09:47:28  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Ja jako spravny ranger chodil do lesa sekat drivi. Pak sem z toho delal luky, kuse a prodaval to vendorovi. Cisty zisk za tyden driny byl asi 2 000 gp. Po tydnu me kdosi v teleportu kapky ukazal na paloucku dva bile kone. Jakmile sem prvniho taml a prodal presne za 2 000 behem 5 minut, uz me v lese nikdo nevidel

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 24/05/2003 :  08:24:20  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Kdyz jsem jeste hraval na Kelevaru tak sem si vydelaval delanim vik k sudu celkem fajnova pracicka ale za tyden prace bez Assista jsem mel ruku tak vyklikanou ze jsem v skole porad tupal do lavice,Jinak muj prumerny zisk byl asi 3500k za tyden

Edited by - Artuhr on 24/05/2003 08:29:04
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 30/05/2003 :  08:52:27  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
?Podle mne taky nehrajou roli v zivote zkuseneho hrace gp velkou roli.
Stejne vetsinu lootu se strati ve PvP ne?

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 07/06/2003 :  09:56:32  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
skoda, ze je clovek newbie jen jednou v zivote ... no aspon, ze to bylo v ultime -) v jinejch online hrach to tolik ... hmm ... nevyzni
ted uz mam takovou tu zkazenou naturu powerplayera, nedokazu se spravne rozohnit, kdyz me sejme prvni pk a prijdu o svoji prvni hromadku zlataku

ego tycoon
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 07/06/2003 :  09:59:46  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Jo, coz je presne ten duvod, proc nema smysl zacinat hrat na jinech shardech...

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 07/06/2003 :  13:58:28  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
kdyz jsem byl newbik jsem daval .suicide a byl jsem desnej vrazdic newbiku

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 07/06/2003 :  14:22:22  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

skoda, ze je clovek newbie jen jednou v zivote ... no aspon, ze to bylo v ultime -) v jinejch online hrach to tolik ... hmm ... nevyzni
ted uz mam takovou tu zkazenou naturu powerplayera, nedokazu se spravne rozohnit, kdyz me sejme prvni pk a prijdu o svoji prvni hromadku zlataku

Je to takove nekonecne dilema.Kdyz sem newbik preju si abych byl slavny bohaty a mel vse na co si vzpomenu.Pokud neodpadnu tak se mi to splni chvili si uzivam ale pak nakonec stejne zjistim ze cu byt newbii.Ale sem mooc linyto rozjet znova

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 07/06/2003 :  14:23:38  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jo, coz je presne ten duvod, proc nema smysl zacinat hrat na jinech shardech...

Jo. Začíant vždycky od začátku mě nebaví, žere to drahej čas a neni to už taková zábava

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 08/06/2003 :  11:19:03  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Taky mam jistotu, ze tam narazim na bandu deti a zakomplexovanejch blbcu. Kvuli tomu jsem na DP prestal hrat.

Delas jako by Nemci byly jini......

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/06/2003 :  12:02:51  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TheChosen

kdyz jsem byl newbik jsem daval .suicide a byl jsem desnej vrazdic newbiku

a v cem ses teda lisil az jsi nubik nebyl ??

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 09/06/2003 :  06:17:00  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

quote:
Originally posted by Octopuss

Arschloch :p

Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 09/06/2003 :  14:47:55  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

Nejen Nemci jsou na DF.
Btw podobny topic jako tento se vyskytuje i na Straticsu.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Ansion
Starting Member

13 Posts

Posted - 10/06/2003 :  09:18:58  Show Profile  Send Ansion an ICQ Message Send Ansion a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jelikoz jsem precet uz hodne topicu.ZAjimalo by mne jak si kazdy z vas predstavuje nebo spis definuje newbika.Co je to pro vas newbik.Hlavne co berete jako newbika a kdy newbik se stane plnohodnotnym hracem.
A dal mne zajima vas osobni nazor na tyto zacinajici hrace.Ma se jim pomahat ci ne?

Noob neni ten kdo ma na foru 500 a vice postu
A k pomahani noobum:jiste jen mi pomozte

Ansion ,The Mage – lost |UO - DP|
Finer ,The Paladin - PRESENT |UO - DP|
{{{{Kde chybí argumenty nastupují pěsti}}}}

Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 10/06/2003 :  16:28:38  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ansion
Noob neni ten kdo ma na foru 500 a vice postu

No jo , takový Next_Ghost je ostřílený hráč na DP.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Hador
Starting Member

1 Posts

Posted - 10/06/2003 :  17:07:15  Show Profile  Send Hador an ICQ Message Send Hador a Private Message  Reply with Quote
Ncetl jsem to forum cely, ale osobne si myslim, ze jako newbiek si clovek tuhle hru uzije nejvic. Porad ma co objevovat a cemu se divit.
Pamatuju si kdyz jsem poprve videl nejakou potvoru, jak jsem byl vzdycky vyklepanej a utikal. Pak clovek pozna skoro vsechno a casem vas to prestane bavit. Uz neni co noveho objevovat a konci motivace. Pak akorat chvilku hromadite bud majetek nebo hlavy nepratel a nakonec skonci nekde na opustenym ostrove daleko od hracu a je jak stary clovek, ktery hodne vi a vi taky, ze hodne vedet za to vlastne ani nestoji.
PvP je jeden druh zabavy v tehle hre, ale urcite ne uroven jake se da dosahnout. Kazdej nekdy zazil PvP minimalne co se Pk tyce. Nikdy jsem se PvP poradne nevenoval a myslim si, ze lide co me znaj tak me newbiekem nenazvou ani omylem.
Zavidim newbiekum. Kez bych mohl zase byt obycejnej newbiek a zase vsechno objevovat od zacatku a zase zkouset rejpat do draka kudlickou.

Lord Hador "TragedyKiller", Member of Brotherhood, sileny craftsman strikes back
Go to Top of Page

Gorwor
Starting Member

2 Posts

Posted - 10/06/2003 :  18:47:16  Show Profile Send Gorwor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hador

Ncetl jsem to forum cely, ale osobne si myslim, ze jako newbiek si clovek tuhle hru uzije nejvic. Porad ma co objevovat a cemu se divit.
Pamatuju si kdyz jsem poprve videl nejakou potvoru, jak jsem byl vzdycky vyklepanej a utikal. Pak clovek pozna skoro vsechno a casem vas to prestane bavit. Uz neni co noveho objevovat a konci motivace. Pak akorat chvilku hromadite bud majetek nebo hlavy nepratel a nakonec skonci nekde na opustenym ostrove daleko od hracu a je jak stary clovek, ktery hodne vi a vi taky, ze hodne vedet za to vlastne ani nestoji.
PvP je jeden druh zabavy v tehle hre, ale urcite ne uroven jake se da dosahnout. Kazdej nekdy zazil PvP minimalne co se Pk tyce. Nikdy jsem se PvP poradne nevenoval a myslim si, ze lide co me znaj tak me newbiekem nenazvou ani omylem.
Zavidim newbiekum. Kez bych mohl zase byt obycejnej newbiek a zase vsechno objevovat od zacatku a zase zkouset rejpat do draka kudlickou.

Zacni hulit, za par let to muzes zas ject vod zacatku ("Co to je za muziku? Je dost fajn." "To je nase hymna vole" "No jo vlastne, ja ji jen neslysel zatim takhle instrumentalne")
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 11/06/2003 :  03:38:50  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Next_ghost dělá teď moderátora na Endor foru. Já mám furt pocit, že na mě někdo hraje nějakou habaďůru s tim next_ghostem. že je to něčí alter ego, protože jinak si nedokážu vysvětlit jak se moh dostat k moderování tam...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 11/06/2003 :  07:21:25  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

quote:
Next_ghost dělá teď moderátora na Endor foru. Já mám furt pocit, že na mě někdo hraje nějakou habaďůru s tim next_ghostem. že je to něčí alter ego, protože jinak si nedokážu vysvětlit jak se moh dostat k moderování tam...

no kazdopadne NG je hodne tragikomicka postavicka
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 11/06/2003 :  15:15:46  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

no kazdopadne NG je hodne tragikomicka postavicka

LMAO

Od tebe to teda sedi

Nekdy clovek neveri, co vse je mozne

Edited by - Khaot on 11/06/2003 15:16:24
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 11/06/2003 :  19:34:42  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
2kolik: ze dela n_g moderatora na endor foru na to si prisel jak ? .. netvrdim ze to treba nemuze byt pravda, ale nezda se mi to

jinak se pripojuju k tomu LMAO-u pro Aracha -)

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Sarevok
Starting Member

4 Posts

Posted - 11/06/2003 :  22:00:45  Show Profile Send Sarevok a Private Message  Reply with Quote
Vy jste nevedeli, ze NG je druhy demostenuv nick?

Please, use my PGP key: http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 11/06/2003 :  22:48:28  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
ajo, sorry ja zapomel , vy mate NGho vystrizenyho i s tema jeho komousskejma teoriema
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 12/06/2003 :  00:00:22  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
quote:

2kolik: ze dela n_g moderatora na endor foru na to si prisel jak ? .. netvrdim ze to treba nemuze byt pravda, ale nezda se mi to

Hele vy lamky , ng sice nedela moderatora ( asi protoze to nechce ) ale kdybyste nevedeli tak to byl on co nam udelal propojeni registrace pres forum primo na server a dalsi pekne vychytavky :). Takze defakto ma admin prava na Endor foru.
NG zadny alter ego neni , z toho co jsem videl normalne i hraje na Endoru. K tomu se dostal jednoduse , byl schopnej a ochotnej to udelat :).

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.

Edited by - TheChosen on 12/06/2003 00:01:48
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 12/06/2003 :  00:00:26  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Cawyr: "Kdosi" mi to říkal . Každopádně tam už píše, a pořád je stejně chytrej, ne-li chytřejší

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 12/06/2003 :  00:15:25  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:
...propojeni registrace pres forum primo na server...

Jen jestli to je moudrý řešení... *jde si založit dalších deset accountů do foroty*

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 12/06/2003 :  00:28:39  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
doufam, ze mu ta ochota vydrzi -)

ego tycoon
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 12/06/2003 :  01:29:44  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jen jestli to je moudrý řešení... *jde si založit dalších deset accountů do foroty*

A k cemu ti jako budou , az na to ze nam zvednes popularitu? :)

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 12/06/2003 :  11:04:26  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TheChosen

quote:

A k cemu ti jako budou , az na to ze nam zvednes popularitu? :)

Otazka je, k cemu je dobry mit vubec NEJAKEJ account na Endoru :p

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 12/06/2003 :  14:00:48  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otazka je, k cemu je dobry mit vubec NEJAKEJ account na Endoru :p

no takovej GM account neni zrovna dvakrat spatnej ;)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/06/2003 :  15:49:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ale ani dvakrat dobrej, proste takovej prumer na lajne moria dp diaspar & etc.

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sarevok
Starting Member

4 Posts

Posted - 12/06/2003 :  17:14:31  Show Profile Send Sarevok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

ale ani dvakrat dobrej, proste takovej prumer na lajne moria dp diaspar & etc.

Rekl clovek, co tam nebyl ani vterinu. Di si hrat zase na OSI, kdyz te bavi vyhazovat prachy ;). Nikdo neni na tvoje kecy zvedavej.

2mistral: A jakou cenu ma acc na DP? Mozna tak jako symbol nudy. Kdysi jsem si myslel, ze se opravdu nudim, zalozil jsem si acc na DP2. A pak jsem teprv poznal, co je to NUDA.

Please, use my PGP key: http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/06/2003 :  17:25:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
safra, ted si me to nandal :)
jednak nevim, kde beres tu jistotu , ale jo uklidnim te na endoru sem nehral a pokud se zasadne nezmeni zakladni myslenka GM tymu od teze "my si elitarstvi muzeme dovolit" tak ani nebudu , no mozna bych to bral jako dobre placenou praci, ale asi ani to ne, protoze i praci chci delat rad

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 12/06/2003 :  18:16:33  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sarevok
Rekl clovek, co tam nebyl ani vterinu. Di si hrat zase na OSI, kdyz te bavi vyhazovat prachy ;). Nikdo neni na tvoje kecy zvedavej.
...

Uklidni se.

Bearsson
Czech Heroes

Edited by - Bearsson on 12/06/2003 18:18:07
Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 12/06/2003 :  18:34:01  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

safra, ted si me to nandal :)
jednak nevim, kde beres tu jistotu , ale jo uklidnim te na endoru sem nehral a pokud se zasadne nezmeni zakladni myslenka GM tymu od teze "my si elitarstvi muzeme dovolit" tak ani nebudu , no mozna bych to bral jako dobre placenou praci, ale asi ani to ne, protoze i praci chci delat rad

Jenom by me zajimalo, v cem to elitarstvi spatrujes...konkretne ve hre. Vzdyt jsi tam nehral, jak sam rikas, jak tedy muzes vedet, co se tam deje, jak to tam vypada a hlavne, ze se tam nebudes bavit ? Vzdyt hra a kecy na foru, to je uplne neco jineho.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/06/2003 :  20:34:59  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TUQ
Vzdyt hra a kecy na foru, to je uplne neco jineho.

Nerekl bych. Navic to spolu "souvisi".
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000