Author |
Topic  |
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 21:12:06
|
ano...bola to chapter 5.3
v tom je SOE dobra...vypustit nieco, co sa kazdemu paci, a potom to po par tyzdnoch nerfnut a zafixovat tak ceny na desiatkach milionov (:
v kazdom pripade by ma nejake odporucania a rady ohladne aktualneho RE z pohladu odbornika Shamirra zaujimali (: |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 21:38:56
|
no po dlhom hladani som nasiel thread, podla ktoreho treba mat RE enhancement aspon nad 120
http://forums.station.sony.com/swg/posts/list.m?start=15&topic_id=312636#3595049
ked zoberiem, ze som schopny vyrobit vcelku bez problemov +3 RE enhancement SEA a +5 power-upy (mozno aj viac)...tak by som sa mohol dostat zhruba na 134 RE, a snad tym eliminujem ten konstantny pad pri opatovnom reverzovani
zajtra pojdem na Corelliu zbit zopar nasledovnikov Lorda Nyaxa a nalootit nejake +25 veci...snad este nebude chapter 6 live (: |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
Shamirr
New Member

135 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 08:07:09
|
Tu je ešte jeden link s dobrými radami: http://forums.station.sony.com/swg/posts/list.m?topic_id=275729
Ja sa za odborníka nemôžem počítať, pretože všetky moje RE aktivity vychádzali (a ešte aj vychádzajú) z toho exploitu s retrofitnutými loot vecami. RE nie je činnosť ktorej by som sa chcel dlhodobo venovať, takže som neinvestoval do RE oblečenia a power-upov. Plánujem ešte pomínať zvyšné kusy čo mám a Xandara sa vráti k svojim lodiam a nábytku . |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
Edited by - Shamirr on 16/05/2007 08:07:30 |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 11:02:13
|
vdaka za info...ten navod je aj v sticky zozname navodov na ofic fore v casti Game Guides/Hints/Tips...je dobre napisany, len skoda, ze patri do kategorie navodov vyzadujucich pre uspech 1300 luck a 142 RE mod (:
pre tych, co nechapu mechanizmus vyroby viacstatovych SEA je este dobry navod tu:
http://forums.station.sony.com/swg/posts/list.m?topic_id=258439 |
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 11:56:20
|
ahoj, je tu někdo kdo se RE úspěšně věnuje ?  |
jůůz d fóós |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 09:11:38
|
komercne sa tu tomu podla mna uz nevenuje nikto...kazdy si urobil vlastne oblecenia a skoncil s tym (:
je to casovo dost narocne (lootovanie junku a +20 statovych obleceni atd.) |
|
 |
|
Dromedarr
Junior Member

629 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 10:06:12
|
ted to dela andoran (stromuv alt) |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 10:11:29
|
za cenu 20 milionov za jeden attachment? (: |
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 10:17:11
|
aha, chci to vyzkoušet. Podle toho co vidím ve vendorech tak se RE věnuje jen pár lidí na Eclipse. |
jůůz d fóós |
 |
|
Dromedarr
Junior Member

629 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 10:19:49
|
tam de o to, ze se to pres vendory neprodava.. jde to pres fora a domluvou, protoze sou to dost vysoky ceny a kazdej chce AA presne na svoji postavu |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 11:20:12
|
cez bazary sa predavaju iba powerbity, ktore su pre kazdeho rovnake, a na vyrobu ktorych je potrebna RE vybava
modifier bity a SEA uz dokaze vyrobit akykolvek trader, ktory ma expertise na vyrobu viacstatovych SEA, a prave tie sa robia vacsinou na zakazku podla poziadaviek zakaznika
inak asi by som mal prepisat ten clanok o RE, aby bol zrozumitelnejsi ((: |
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 11:37:56
|
quote: Originally posted by robiwan
cez bazary sa predavaju iba powerbity, ktore su pre kazdeho rovnake, a na vyrobu ktorych je potrebna RE vybava
modifier bity a SEA uz dokaze vyrobit akykolvek trader, ktory ma expertise na vyrobu viacstatovych SEA, a prave tie sa robia vacsinou na zakazku podla poziadaviek zakaznika
inak asi by som mal prepisat ten clanok o RE, aby bol zrozumitelnejsi ((:
me se zda v poho, akorat par veci tam asi nebude aktualnich.. |
jůůz d fóós |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 16:49:50
|
prerobil som uvodny post |
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 19:44:27
|
robiwane ty seš formát  |
jůůz d fóós |
 |
|