Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 PvP
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:14:48  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

Ok, tak konkretne, lognes v daocu, udelas grp a des do naky zony hledat grupu se kterou budes bojovat, zabijis cestou slabsi teamy nez ses sam? Samotne hrace kteri koti moba? Pokud ano, kolik z killu za vecer timto zpusobem pripada na podobne situace a kolik na pvp ve stylu potkate grp odpovidajici sily a date si vyrovnane grp pvp?
A jeste jednou, je mi jedno proc kdy koho jak zabijite, ciste pro moji predstavu me zajima cislo jako odpoved.



tobe doporucuju si zahrat EVE pak poznas ze ve vsech ostatnich hrach je to daleko ferovejsi nez prave v EVE. je tam uplne bezne a kazdej s tim pocita ze nekde zabijim npc lode a skoci na me gang treba 80 lidi a s klidem me zabijou kdyz to reknes na korp kanale reknou ti ze ses hnup ze sis nesledoval situaci kolem a je dobre ze si zdechl ze priste to neudelas takze mylsim ze tohle nema smysl resit

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:15:42  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

Zkuste mi corwine nebo vt odhadnout, kolik z pvp co denodenne probehne na serveru je takoveto ferove pvp, kdy se potkaji pvp hraci, maji +- odpovidajici skill, equip a chteji si zahrat a pobavit se tim co si oni predstavuji jako pvp a naopak kolik toho probiha ve stylu ze nakej high lvl koti lowbiky a nebo nekdo nekoho pojizdi na mobech.
Nereste zda je to fer nebo nefer, to je ted irelevantni.



jiz 3 mesice nehraji takze nevim jak se od te doby zmenila situace, ale trocha z historie pvp serveru (ktera je zajimava protoze se imho podobne odviji/odvijela i v dalsich pvp hrach):

kdyz byl server pusten byl to docela slusnej zmatek, 95% hracu mela expujici horecku protoze ten kdo naexpil bude chvilku (radove mesic az nekolik mesicu) "ownovat" server (mysleno z pohledu guild - na server se nahrnuli jiz vytvorene guildy - seskupeni hracu z jinych serveru ci her a jejich primarnim cilem bylo co nejrychleji jako guilda naexpovat a klast prekazky ostatnim v expovani)
tech cca 5% (odhady) bych dal na campery a jine radoby pvpery (v nasem pripade to byla napriklad guilda SUN zasveceni urcite pomatuji enchantery campujici exity z mest ;)) vesmes soleri kteri pozdeji po vytvoreni opravdoveho pvp prostredi (vytvoreneho hraci - herni system jiz byl nastaven na zacatku) server opustily...

i my (guila MdK) jsme meli exp horecku, nejprve jsme vlezli do prdele nejsilnejsi guilde ktera obsadila strategicke exp misto (jeden velky dungeon) na tom jsme se svezli po naexpovani levelu jsme zacli vsechny kosit, sklidili jsme za to dost kritiky na forech ;) samozrejme jsme pojizdeli predevsim expujici lidi protoze nikdo jinej v te dobe na serveru nebyl (my jsme byly levelove na spici), v dnesni dobe uz bych takhle nehral - imho jsme naexpovali zbytecne rychle ale jelo se v ostrem EQ tempu jarise, arry atd ;)

po rekneme roce hry (to uz byly mdk pve hraci jako jaris atd jinde (zpet v EQ)) byla penetrace high levelu na serveru tak vysoka ze zaclo realne pvp, temer kazda vetsi guilda (20 a vice hracu - tech bylo v te dobe na serveru odhadem 100+ ?) tvorila "roamujici full grupy" (8 hracu) kteri behali po ruznych zonach herniho sveta a vyhledavali jine pvp grupy ktere cinili to same, mnohdy se potkali treba i 3 nebo 4 takovehle grupy (zde video jednoho takoveho husteho boje 4 grup (vsichni proti vsem) http://daoc.baf.cz/movies/mordred/FD/TnnN4fg.avi dalsi takovy boj z napr. zde http://daoc.baf.cz/movies/mordred/FD/Aegis,%20Jolly,%20Bedlam,%20FD.%20FFA!.wmv ...

toto obdobi trvalo asi 2 roky mozna dele (3?) nevim presne, plynule ubyvala hracska zakladna s tim jak se vyvyjela strategie a um pvp hracu, novi hraci meli problem se realizovat bez techto dovednosti pomalu se z toho staval sport a pve hraci konecne dochazeli k nazoru ze na tento styl hry proste nemaji (bud nervy nebo dostatek citu v ruce ovladajici mys a dostatek mozkovych bunek na premejsleni nad ergonomii nastaveni klavesnice atd..)

pak na server prichazeli nebo hrali opravdu sehrane top grupy, kdy treba velmi znama guilda dizzy (hraje vice ruznych online her) vytvarela 4clenne grupy ktere byly schopne zabit treba i 50 hracu na jeden zatah (ktery trval treba pul hodiny hehe)

takze k tem procentum, ze zacatku to bylo nic moc z pohledu kvalitniho pvp ale take to melo neco do sebe, v te dobe bych ani nerek ze ja sam jsem byl pvp hrac, ucil jsem se...

druha etapa byla rekl bych naprosto idealni kdy naprosto drtiva vetsina hracu ktera na serveru chtela nebo zkousela hrat uz mela level a vybavu a rekl bych ze zabijeni experu bylo v radove procentech v celkovem prijmu bodu z pvp (za zabiti rovnocenneho protihrace)

treti etapa byla take zajimava protoze se vypiplavala strategie a naopak byly zajimave fajty proti presile, ja a nase ceska guilda (uz ne mdk) se bavila napr. fajtama s italskou guildou vestinou 3-4 vs 6-8 v jejich prospech, vetsinou jsme byly schopni je porazit ale byl to tuhy boj a obe strany si to uzili (aspon v to doufam) sice padaly silna slova ale italove se ucili, brali nas jako vyzvu - jinak receno povazuji to za ferove boje

quote:
Originally posted by Threepio

Zkuste to napr. prepocist na procenta dle smrti zpusobenych obojim za den, nebo na nejaky jiny rekneme objektivni ukazatel.
Dalsi vec, rekneme ze nekam bezite na nejakej pvp raid, je vas 6 ve skupine a potkate 4 lidi, kteri jsou pro vas legalnim cilem, a jsou slabsi, zabijete je? Ja bych to napr udelal a nemel bych s tim problem, nicmene rozhodne v tomto pripade slo spise o pve zalezitost, protoze jich bylo o 2 min a byli slabsi, a at by udelali cokoliv, prohrali by,stejne jako chudak script nekde na dne dungeonu.
Takze dalsi vec co me zajima, je kolik % boju co vedete vy konkretne, se da alespon priblizne popsat jako vyrovnane, a opet, staci cislo nebo jina relevantni odpoved, zadnej flame.



jak jsem jiz psal, i kdyz mas 6 lidi neznamena to ze 4 porazis, mnohdy se nam stalo ze jsme v 8 napadli 4 dizzy a sli jsme srat... takze ano takovehle boje povazuji za naprosto ferove protoze bylo mozne je oboustranne vyhrat a kdyz jsi prohral kuli tomu ze mas mene lidi tak jsi jednoduse na teamspeaku poprosil o pomoc dalsiho hrace a skusil jsi to znovu...

zabijeni pve hracu se samozrejme konalo zejmena v prvni fazy hry kde to tvorilo vetsinu priju bodu za pvp a pak vzdy kdyz prisel nejaky datadisk ktery prinasel hodne pve duleziteho pro pvp, rozumej nove overpowered itemy ktere museli pvp hraci mit... nerekl bych ale ze to bylo klasicke pojizdeni pve hracu, mnohokrate se nam stalo ze nas nekdo zabil pri tom kdyz jsme delali pve ale vzdy to byla nase chyba respektive jsme se nastali regroupnuli jsme a sli jsme je zabit ;) take se mnohdy stalo ze na nas nekdo skocil pri pve a my se ubranily, byl to takovy jiny styl pve... jak uz psal VT pve stizene o pvp addy ;) hardcore pve chces li..

jeste bych chtel zminil zajimavy fenomen, mnohdy se stavalo ze NAOPAK low levely napadali high levely, zejmena kuli tomu ze z toho meli obrovsky zisk (expy, body) kdezto kdyz je ten high level zabil niz neztratili a on niz neziskal - imho nejlepsi reseni jak nenasilne potlacovat gankovani low levelu
sranda bylo pozorovat full grupy low levelu poradajicich hony na solo high levely, zejmena kdyz si clovek uvedomi ze ten high level jich skoro vsechny zabije nez ho umlatej ;)


naka videa na tema pocetni presilovky:

muj nejoblibenejsi fajt [zacina na 3 minute] (3vs8) ja hraji toho co kouzli zeleny sracky, natacel deimnia:
http://daoc.baf.cz/movies/mordred/UK/2005-10-31_%5bOcak%5d_UK_wtfpwnd.wmv

dalsi oblibene video, trinia (zena VT) ja za Yiyiy a dalsi dva vs hodne ;)
http://daoc.baf.cz/movies/mordred/2005-04-21_%5bTrilic%5d_trilic_1.avi

atd atd.. jestli te tahle tematika zajima vice tak na daoc.baf.cz najdes dalsi (je to vyber na netu je tech videi obrovske mnozstvi)


UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 18/01/2007 14:28:05
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:16:42  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
vyrovnany pvp nabizeji 3d fps strilecky

yen : dobrej post, spatnej avatar, ten film(serial) znicil vse co sapkowski stvoril :)

lastfm

Edited by - Rashaverak on 18/01/2007 14:23:41
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:30:30  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

vyrovnany pvp nabizeji 3d fps strilecky



naprostej souhlas, ma to jednu nevyhodu, musis mit team dobrej team solo je to onicem... no a hra v teamu je jiz dost sportovni zalezitost rekl bych o dost narocnejsi nez behat v sehrane grupe v nejake mmo ;)

quote:
Originally posted by Rashaverak

yen : dobrej post, spatnej avatar, ten film(serial) znicil vse co sapkowski stvoril :)



sapkowskeho jsem cetl (knizka rulez), serial je shit o tom zadna, holt nizkorozpoctovka polske vyroby... ale ta herecka je pekna ;) a ja to beru spise jako ikonu obecne k sapkowskemu dilu nez k filmu ;)


UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 18/01/2007 14:31:35
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:38:01  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer
jak uz psal VT pve stizene o pvp addy ;) hardcore pve chces li..



Jo jo, presne na tohle PvE se ve Vanguardu silene tesim.

Kdybych delal obycejne pve bez 'pvp problemu' tak jak si ho budou urcite uzivat hraci na pve serveru tak bych si pripadal jako trubka ...

Vlastne se i tesim na to, az mne budou sjizdet vyssi levely nebo zergy. Jako nefer pvp mi to neprijde - kazdy jsme meli stejne vychozi podminky, jenom jsme je nedokazali z ruznych duvodu vsichni vyuzit stejne. Podobne smrti mne budou motivovat k lepsim vykonum :)


Edited by - VT on 18/01/2007 15:10:08
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:56:46  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:
Originally posted by Rashaverak

vyrovnany pvp nabizeji 3d fps strilecky



naprostej souhlas, ma to jednu nevyhodu, musis mit team dobrej team solo je to onicem... no a hra v teamu je jiz dost sportovni zalezitost rekl bych o dost narocnejsi nez behat v sehrane grupe v nejake mmo ;)




tj trosku vic nez narocnejsi, z vlastni zkusenosti vim ze pak uz to mnohdy ani neni zabavny

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 18/01/2007 :  15:25:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Kdybych delal obycejne pve bez 'pvp problemu' tak jak si ho budou urcite uzivat hraci na pve serveru tak bych si pripadal jako trubka ...


A ja bych si pripadal jako trubka uklidnenou debatu zase podporit tim, ze "Kdybych delal obycejne pve tak bych si pripadal jako trubka".
Misto toho aby si napsal, ze ciste PvE server te nebavi.
A ja kde se ty vecny debaty esli je vetsi retard PvP hrac, nebo PvE hrac berou:P
Holt je dycky naka trubka musi zacit:P

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/01/2007 :  15:35:56  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
Misto toho aby si napsal, ze ciste PvE server te nebavi.



Jenomze ono to tak neni.

Mne ciste PvE na cistem PvE serveru bavi. Obcas velice. Jsem schopen treba 3 mesice v kuse delat jenom pve. Ale vzdy si pripadam jako trubka :)
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 18/01/2007 :  15:46:23  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Jedine PvM ktere mne dokazalo dlohodobe bavit bylo v FFXI - asi proto ze tam bylo pri PvM vic adrenalinu nez pri "tazvanem PvP" treba v WOW.
(Po pravde tam bylo vic adrenalinu v tom dostat se na XP spot nez v celym WOW dohromady :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Zarel
New Member

303 Posts

Posted - 17/03/2008 :  21:04:04  Show Profile Send Zarel a Private Message  Reply with Quote
Mohl bych se prosim zeptat jak nekoho vyzvu na PVP ??
PVP jsem již dával .. ale vždy vyzíval on .. jak to mohu udělat já ??
PS. není to na PVP serveru .. tam mi to legce laguje...
Dekuji
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 18/03/2008 :  09:28:09  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
/duel

lastfm
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 24/03/2008 :  00:16:43  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
Tak zkousim pvp za druida na nizsim lvl zatim pohoda mele clasy sou total chudaci proti me se ani nepohnou z mista a kill :) zajimalo by me co se stane kdyz zabiju hodne lidi? nepusti me guardi do mesta nebo neco jinho? pripadne jak se zbavim statusu 'killer'

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Zarel
New Member

303 Posts

Posted - 27/03/2008 :  20:09:01  Show Profile Send Zarel a Private Message  Reply with Quote
To asi ne ... takove následky jako zákaz vstupu do města to mít nebude.

Spíš se mi líbilo za wariora od 13 nebo 14 teho lvl ma bugli skill kterim muzete napadnout hrace i bez /duel
a to až do full kill.
Go to Top of Page

Zdenda
Starting Member

10 Posts

Posted - 30/05/2008 :  11:08:17  Show Profile Send Zdenda a Private Message  Reply with Quote
je na sartoku aktivni cz Guilda?
Go to Top of Page

Ancestor
Starting Member

15 Posts

Posted - 05/06/2008 :  09:28:22  Show Profile Send Ancestor a Private Message  Reply with Quote
taky hledam guildu na pvp,pve me nebavi,a jestli nechytnu nic s pvp tak asi zkoncim pac ja pvp aspon trochu potrebuju :)
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000