Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 ADSL
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 11/06/2003 :  12:11:21  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Pokud vim tak zrychleni ADSL bude az po prazdninach (srpen), ovsem zaslehl jsem, ze to udajne bude mene jak 512...jen doufam, ze to neni pravda. A jestli to pravda bude, tak snad muzeme pocitat s pomoci CTU haha sam tomu neverim.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 11/06/2003 :  14:56:23  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Hm, nevim, pritelkyne ma ADSL, slape to v pohode, ted uz to ani nepada (driv, tak jeste pred necelym mesicem a dal, jim to obcas vypadlo), rychlost stabilni 20kB/s. Ping zmerit nemuzu, protoze tam je blbe nastavena proxyna. Ale rek bych ze bude slusnej, soude podle toho jak rychle weby "reagujou na klikani"...

No to by me zajimalo odkdy flaska rumu serfuje na netu a jeste navic pres ASDL, hehe.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 11/06/2003 :  15:55:07  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ty bys mi radsi moh odpovidat na maily a ICQ, to za prvy; za druhy, kde se surfuje po ASDL taky netusim
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 17/06/2003 :  02:30:20  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Shemiramoth: No tos mě teda moc nepotěšil... Abychom se nedočkali i toho že teda jó, zrychlíme to, ale musíte si taky připlatit...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 17/06/2003 :  07:49:45  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
http://www.zive.cz/h/Uzivatel/Ar.asp?ARI=111282&CAI=2114
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 17/06/2003 :  09:10:24  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Základní varianta 192/64 kb/s by se měla navýšit až na 512/128 kb/s a varianta 320/128 kb/s by se měla navýšit až na 1024/256 kb/s. Celá věc má ale jeden háček. První varianta bude zatížena datovým limitem 10 GB a druhá varianta o rychlosti 1024/256 kb/s limitem 20 GB. Po překročení limitu by však uživatel neplatil žádný poplatek za nadlimitní přenos, ovšem rychlost by se mu snížila na původní hodnotu tedy 192 respektive 320 kb/s.

Tak s tim at se jdou vysrat, kreteni...
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 17/06/2003 :  09:35:26  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Základní varianta 192/64 kb/s by se měla navýšit až na 512/128 kb/s a varianta 320/128 kb/s by se měla navýšit až na 1024/256 kb/s. Celá věc má ale jeden háček. První varianta bude zatížena datovým limitem 10 GB a druhá varianta o rychlosti 1024/256 kb/s limitem 20 GB. Po překročení limitu by však uživatel neplatil žádný poplatek za nadlimitní přenos, ovšem rychlost by se mu snížila na původní hodnotu tedy 192 respektive 320 kb/s.

Nějak tě nechápu. Kdybych měl doma ADSL tak bych uvítal prvních 10GB větší rychlostí za stejnou cenu. V mém případě bych stejně těch 10GB nepřešvih. Fakt je že ADSL nemám a sem asi trošku neobjektivní.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 17/06/2003 :  10:02:27  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Samozrejme, lepsi nez nic. Je fakt, ze 10giga budes nejakou dobu stahovat, ale obecne jakykoli limity na prenos dat jsou prasarna. Telecom se zase ukazal.
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 17/06/2003 :  12:25:41  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Uz jsem to napsal i do te jejich diskuze. Imho pri soucasnem provozu, kdy jsem jeste takrikajic ve sparech modemu, je 10GB postacujici, ale do budoucna, az bych chtel stahovat nejakou hudbu, video, ci neco jineho, tak to bude uz omezujici.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 17/06/2003 :  14:23:43  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

Uz jsem to napsal i do te jejich diskuze. Imho pri soucasnem provozu, kdy jsem jeste takrikajic ve sparech modemu, je 10GB postacujici, ale do budoucna, az bych chtel stahovat nejakou hudbu, video, ci neco jineho, tak to bude uz omezujici.
Ta služba se bude za stejnou cenu neustále zlepšovat. Za 2 roky to bude úplně jinde, věř mi.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 17/06/2003 :  15:41:16  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

O hudbu a video nejde, stejně je většina pirátská co se stahuje a to chápu, že není úmyslem podporovat ... při volném limitu dat by to znamenalo zavedením ADSL mnohonásobně vyšší pirátství jak softu tak muziky a filmů.

Problém vidím v budoucnosti digitální televize a rozhlasu přenášené po netu. Toto by chtělo odlišit od prostého stahování a udělat free. Bez toho si neumím představit jak by mohla uspět třeba onlinevideotéka na kterou se těším, že to konečně někdo udělá jak bude v republice dost linek do domácností. Pokud vím tak na TV po netu je minimální rychlost 512 tedy by to už mohla být koncem roku dokonce reálná věc.

Jinak 10GB jen na surfování a hraní je až až a uplně stačí.

Noe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/06/2003 :  16:31:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jo :) 10G staci dokud nezacnes stahovat trialy her a zkouset si je

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 17/06/2003 :  21:40:13  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
A když těch 10GB přešvihneš tak se ti rychlost sníží jen do konce toho měsíce nebo pak už natrvalo? .

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/06/2003 :  10:36:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
do konce mesice

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 18/06/2003 :  18:10:21  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo presne tak at se jdou vysrat kreteni, 10GB mi nepripadne zrovna moc. Taky jsem si mohl myslet ze Telecom na neco prijde...ach jo...
Nejhorsi je, ze si to ADSL stejne vezmu, protoze uz bez toho netu doma brzno chcipnu

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 18/06/2003 :  18:47:59  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Jo presne tak at se jdou vysrat kreteni, 10GB mi nepripadne zrovna moc. Taky jsem si mohl myslet ze Telecom na neco prijde...ach jo...
Nejhorsi je, ze si to ADSL stejne vezmu, protoze uz bez toho netu doma brzno chcipnu
Ja tomu fakt asi nerozumim. Kdybych mel potrebu si domu porizovat inet tak do do ADSL. Ted je za nejaky (pro me prijatelny) penize rychlost 192/64. Od konce prázdnin bude za stejný peníze rychlost 192/64 + prvních 10GB rychlejš. V čem je problém?
Jestli jsem vás dobře pochopil, tak pokud budete mít možnost si vybrat mezi původní a tou novou variantou služby tak si vyberete tu starou? Nebo nadáváte jenom protože Telecom?
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 18/06/2003 :  19:31:08  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
jj to bude vono, vsichni nadavaj na telekom at udela co udela
mne to prijde celkem ok

omezeni je celkem pochopitelny a za soucasnyho stavu linek se obavam ze nutny

na zapada taky zacnou brzo omezovat, neomezenej internet vytvari ohromnej transfer na kterej inet jeste neni pripravenej
(cca 2/3 dat tedka tvorej p2p site)
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 18/06/2003 :  19:33:59  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Ja odkojeny modemem se na to divam tak ze i za tech 10GB rychlejsich a potom se stejnou rychlosti je to pro me porad GREAT BOOM nez se srat s 1,8kbs stahovanim a 600pingem s modemem ted uz jen prechytracit rodice a je to doma

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

None
Starting Member

74 Posts

Posted - 18/06/2003 :  19:38:32  Show Profile  Send None an ICQ Message Send None a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nebo nadáváte jenom protože Telecom?

Nj, ty nadavat nemuzes :0).

Jinak ale souhlasim s tebou, ADSL i pri rychlosti 192/64 za 1500, je hodne dobra cena, pro nekoho, kdo bydli na vesnici, kde ADSL nema konkurenci a tedy kde je odkazana jen na modem, je to malo.

Jediny co se muze Telekomu vytykat, je nedostupnost ADSL, neni vsude a to je velke minus teto sluzby.

<font color="#FF9900">Czech Heroes member[/orange]

Feel of power! Feel of Beat! Radio Beat on 95.3FM!

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 18/06/2003 :  22:00:10  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Kdybych nemel moznost kabelovky, tak to ADSL samozrejme jdu hned. Proste nemam rad limity :)
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 18/06/2003 :  22:27:48  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote

To je jen o úhlu pohledu. Nekoukej na to tak, že se ti po 10GB linka zpomalí, spíš bych to viděl, že prvních 10GB máš bonus na rychlost.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 19/06/2003 :  06:46:24  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Na lupě je to popsané jinak. To zpomalení nebude na 192, ale na 64. Docela by mě zajímalo jak to teda nakonec bude.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 19/06/2003 :  08:31:45  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Na lupě je to popsané jinak. To zpomalení nebude na 192, ale na 64. Docela by mě zajímalo jak to teda nakonec bude.

Ať to bude jakkoliv beru to okamžitě jak budu moct - já platím za 64 ... 5.145,- Kč / měsíc ... pro mě je i 64 linka za 1500 Kč neuvěřitelně výhodná a to za ty prachy mám omezení 1GB dokonce. Prostě pro mne je za 1500Kč i 64linka jen snem natož 512 na prvních 10GB.

Noe

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 19/06/2003 :  09:19:50  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Našel jsem další zajímavej článek. Docela mě u něj zaujal jeden z komentářů:
quote:
Je jen skoda, ze na verejnost neprojdou veci, kdtere probihaly mezi CTc a CTU .. CTc puvodne nabidl nizsi ceny a CTU to smetlo s odkazem na niceni konkurencniho prostredi pro UPC a WiFi .. tak prisla jina nabidka a CTU zase rve .. myslim, ze pokud je nekde smradlava mrsina psa, tak je zakopana pod sidlem CTU. Tuhle dementni instituci je potreba bud dokopat k tomu aby si nastudovala telekomunikace v celem svete, jak to funguje, kdyz to funguje .. nebo .. zrusit .. ;-))
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 19/06/2003 :  10:55:34  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
rychlost, nerychlost, ať jdou do řiti ... kdyby se raději snažili rozširovat ADSL i na ustředny kde to ještě nefachá, bydlím a pracuji v Brně (takovej zapadákov) a ani doma ani v práci není technologie ADSL dostupná (každá ta čtvrť vydá za malé okresní město) na telefonické i písemné žádosti háže ČT bobek ... serou mě fest a v televizi zase běží idiotský reklamy na předpotopní ISDN. Achjo tomu říkám telekomunikace 3 tisíciletí.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/06/2003 :  11:08:49  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patas

rychlost, nerychlost, ať jdou do řiti ... kdyby se raději snažili rozširovat ADSL i na ustředny kde to ještě nefachá, bydlím a pracuji v Brně (takovej zapadákov) a ani doma ani v práci není technologie ADSL dostupná (každá ta čtvrť vydá za malé okresní město) na telefonické i písemné žádosti háže ČT bobek ... serou mě fest a v televizi zase běží idiotský reklamy na předpotopní ISDN. Achjo tomu říkám telekomunikace 3 tisíciletí.

to je strasna nevyhoda velkecj mest, ze se tam menily ustredny hned na zacatku digitalizace, a tenkrat se jeste s xDSL technologiema nepocitalo, no a ted se jim to po par letech zas menit nechce, ja uz si adsl domu objednal, protoze jedinej poskytovatel co mel ke me dosah mikrovlnou se prestehoval a uz ani k tomu se nenapojim, mam stesti, ze jsu v brne na ustredne co ADSL umi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 19/06/2003 :  11:26:21  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Pertha: jo to je presne vono, doma (okresni mesto) adsl zatim neni dostupna a u prarodicu (obec cca 500 obyvatel) maj novou digitalni ustrednu a adsl tam je
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 19/06/2003 :  12:01:39  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Zitra mi prijdou adsl instalovat (objednavka podana 11.6.). Predpokladam, ze by bylo vhodne poridit si nejaky firewall. Nejake podnety, napady?

Bearsson
Czech Heroes

Edited by - Bearsson on 19/06/2003 12:02:19
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 19/06/2003 :  12:07:49  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Jestli máš XPčka a nechceš se s tím moc patlat tak si zapni ten integrovanej firewall co tam je. Ochrání tě před útokama zvenčí, neochrání tě před spywarem. Jestli chceš něco lepšího zadara tak zkus kerio personal firewall (www.kerio.com).
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/06/2003 :  12:12:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja tedka nevim, ale pokud ma adsl basic, tak je za firewallem od telecomu, jinak pod okna bud kerio personal fw, obdobne dobrej je od symantecu, a nebo si ho postavit na spesl masine treba pod debianem

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 19/06/2003 :  12:26:52  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Objednanou sluzbu mam adsl basic 196/64, os w2k.
btw, co toto ?

Bearsson
Czech Heroes

Edited by - Bearsson on 19/06/2003 12:37:13
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/06/2003 :  13:08:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
prozatim neexistuje moznost pripojit se k ADSL vlastnim zarizenim, a pripojeni s routerem dava telecom jenom k verzi profi
btw ja byt tebou se na fw vykaslu, jen v konfiguraci tcpip zapnu filtrovani tcp, a jen explicitne povolim ty porty na kterych opravdu chces neco provozovat, jako zakladni zabezpeceni to staci a nemusis si do systemu cpat nakej fw

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 19/06/2003 13:10:18
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 19/06/2003 :  14:13:30  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:
Originally posted by Shemiramoth

Ja tomu fakt asi nerozumim. Kdybych mel potrebu si domu porizovat inet tak do do ADSL. Ted je za nejaky (pro me prijatelny) penize rychlost 192/64. Od konce prázdnin bude za stejný peníze rychlost 192/64 + prvních 10GB rychlejš. V čem je problém?
Jestli jsem vás dobře pochopil, tak pokud budete mít možnost si vybrat mezi původní a tou novou variantou služby tak si vyberete tu starou? Nebo nadáváte jenom protože Telecom?

Takze tak: Moznost prenest "jenom" 10GB dat mi nepripadne zas tak zavratna. Pravdou je, ze pro nekoho to muze byt super, ale pro me to zase zadna vyhra neni. Vzhledem k moji praci, budu potrebovat poslat/downloadnout vetsi mnozstvi dat (nekdy casteji a nekdy mene casto) v kratkem casovem horizontu, proto mi nepripadne zrovna nejlepsi, kdyz se mi prenos zpomali na uvadenou hodnotu. Tento tah od Telecomu neni uplne cestny/normalni/srovnatelny se zahranicim atd. Bohuzel jak jsem uz zminoval nedavno, tak nemam moznost se pripojit jinak, protoze bydlim na vesnici, ktera je na Telecomu "zavisla". Samozrejme prijmu i tu variantu s omezenim pri prekroceni limitu a ADSL si poridim. Jedine co mi vadi je, ze musim do toho jit. Vybrat si jineho poskytovatele nemuzu a stavajici jsou velmi svazani Telecomem a nejsou schopni poskytovat pro me/ostatni lidi prijatelnejsi nabidky.

Asi jsem to trochu prehnal s vetou "Jo presne tak at se jdou vysrat kreteni". Je pravda, ze me stale pokracujici veci tykajici se CT dost vytaci, ale neni nutny zachazet zase az do krajnich mezi . Takze sry.

Edited by - Shemiramoth on 19/06/2003 14:17:30
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/06/2003 :  14:22:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
on ten problem asi bude vyrazne slozitejsi, ono kdyby clovek vzal extrem co se mu z linky stane napriklad pri vyuzite agregaci + snizeni limitu, tak najednou dostane pripojeni nakejch 12kb/s a to teda uz snad neni ani na stazeni textovejch mailu

je fakt, ze ted se muze nekomu kdo prejde z minutovyho placeni na pausal za cca 2k a ma tam 10G zdat to mnozstvi dostacujici, ale jakmile bude met pausal velice rychle pozna, ze nemusi vubec stahovat warez apod na to aby tech 10G vybral dejme tomu za 14 dnu a pak 14 dnu skripel zubama nad limitem

ale ze strany telecomu je to pochopitelny, oni zatim nemaji poradne otestovanu rychlost nad 1024kb/s, takze nemuzou zvedat rychlosti u profi verzi, takze jsou samozrejme nuceni kdyz zvednou rychlost basic verze pridat tam nejaky omezeni aby profi verze zustala obchodovatelna

tak aspon tudle problematiku vidim ja, a jakej ocekavam vyvoj ? postupne zruseni limitu u basic verzi a zvyseni rychlosti u profi verzi
cena podle me nijak vyrazne dolu nepujde, maximalne pri propojeni siti, a i tam bych necekal vetsi pohyb nez 30%

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 19/06/2003 :  17:37:04  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Cena muze jit dolu, pokud bodou mit provideri prostor, coz zatim neni. Vyvoj vidim taky slibne ve prospech uzivatelu, ale proc musi u nas vsechno trvat tak nesnetilne dlouho me zarazi (nezarazi, ale nechci se zase rozcilovat ). Souhlasim, Telecom je na tom technicky hodne spatne. Z dobrych zdroju jsem se dozvedel, ze vetsina chyb je pouze na strane Telecomu. Kdyby jim alespon vsechno tak snadno neprochazelo. No jo co se delat, urcite se to zlepsi (se divim, ze jsem to vubec napsal)

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 19/06/2003 :  22:43:27  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ad firewall: Kerio je super ! Co se tyka fw v XPckach, cet jsem, ze je nahovno (nic moc funkce) - navic i skrz nej se Wokna pripojujou x ruznejma zpusobama do Mrdkosoftu. http://www.zvedavec.org/pocitaceSQL.php?clanek_id=484
prasarna maximalni

Edited by - Octopuss on 19/06/2003 22:45:00
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 20/06/2003 :  05:57:18  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ad firewall: Kerio je super ! Co se tyka fw v XPckach, cet jsem, ze je nahovno (nic moc funkce)
Pro člověka, kterej se nevyzná v nastavování firewallů (a takovejch je v populaci většina) ten firewall udělá to první nejdůležitější a to zablokuje nevyžádanou komunikaci z internetu. Neříkal jsem, že je to nějaký super dílo, ale stačí. Já ho např. používám.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/06/2003 :  07:17:47  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Jo to mas pravdu. Samozrejme lepsi nez drate do voka
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 20/06/2003 :  14:34:09  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
co ty na to, tibore?

ego tycoon
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 20/06/2003 :  14:41:00  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Zpomalení na 192k jsem obhajoval. U 64k to dělat nehodlám.
Otázka je jak to nakonec dopadne, začínaj se dít věci.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 20/06/2003 :  15:05:48  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
no jasne ... 192 je ok ... tohle je docela svinstvo, co si budem nalhavat, nikdo nenadava na telecom, jen proto, ze ma zluty logo ... mnohokrat overeny fakt je proste to, ze jsou to svine ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/06/2003 :  15:08:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no nejaky omezeni tam byt musi, nez zprovoznej rychlosti nad 1024 aby je mohli dat do profi baliku, a ja bych rek , ze po case hadani jako milostive ustoupej a nechaj po datovym limity pad na 192 a vsichni budou vicemene spokojeni :) na chvili

holt telecom je firma, ktera vydelava a proc nevydelavat vic, byli by blbi, pekar taky nebude prodavat rohlik za pados, kdyz vi, ze ho proda aj za kacku

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/06/2003 :  15:50:32  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nejake novinky zde mame, je to obslehly z jednoho inet magu
Od CTK:

Ministr informatiky Vladimír Mlynář vyvrátil informace, podle kterých měl Český Telecom společně s chystaným zvýšením rychlosti připojení zároveň omezit objem stahovaných dat.

Ceský Telecom nebude v polovině roku omezovat nabídku ADSL. Uvedl to pro ČTK ministr informatiky Vladimír Mlynář. Podle některých uživatelů internetu měla firma s chystaným zvýšením rychlosti ze 192/64 na 512/128 kbit/s zároveň omezit objem stahovaných dat na deset megabytů. Po překročení limitu by si uživatelé museli připlatit, nebo by se jim dramaticky snížila rychlost připojení. "Není to pravda. Musí jít o nedorozumění," řekl Mlynář.

O návrhu Telecomu informovala některá internetová média i konkurence s tím, že jej Telecom přednesl v rámci fóra pro vytáčený přístup k internetu, které sdružuje operátory, uživatele a providery. Podle neoficiálních informací paniku způsobil zaměstnanec Telecomu, který rozeslal mylné informace.

"To, co se objevilo v médiích, byly spekulace nad pracovními a mnohdy již starými verzemi," uvedl mluvčí Telecomu Vladan Crha. Finální podoba návrhu podle něj zatím není definovaná a v okamžiku kdy se tak stane, bude o její podobě firma informovat.

Současné připojení na internet přes ADSL v ČR je podle Českého telekomunikačního úřadu nejpomalejší v Evropě za průměrné ceny. Telecom proto slíbil, že v létě zvýší nejnižší rychlost při stejné ceně na 2,5násobek.

Edited by - Shemiramoth on 23/06/2003 16:05:41
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 23/06/2003 :  17:02:50  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
10 megabytu ... to jo

ego tycoon
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 24/06/2003 :  00:45:39  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Tak buď Mlynář lže jako když tiskne, nebo lžou na všech webovejch stránkách kde je info o zmenách tarifů a rychlostí (a omezení)

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 24/06/2003 :  07:57:14  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

Tak buď Mlynář lže jako když tiskne, nebo lžou na všech webovejch stránkách kde je info o zmenách tarifů a rychlostí (a omezení)

si vyber ....

To, co se objevilo v médiích, byly spekulace nad pracovními a mnohdy již starými verzemi," uvedl mluvčí Telecomu Vladan Crha. Finální podoba návrhu podle něj zatím není definovaná a v okamžiku kdy se tak stane, bude o její podobě firma informovat.

Uvidime az to bude, hlavne ze se o tom nekdo zminil, ze to neni uplne ono, kdyz to takhle osekaji..v cervenci snad bude jasno!

Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 24/06/2003 :  08:36:20  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Takhle skvelej pruzkum trhu uz sem dlouho nevidel. A maji to zadarmo

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

None
Starting Member

74 Posts

Posted - 24/06/2003 :  08:51:25  Show Profile  Send None an ICQ Message Send None a Private Message  Reply with Quote
Nebonzuj !!

<font color="#FF9900">Czech Heroes member[/orange]

Feel of power! Feel of Beat! Radio Beat on 95.3FM!

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 24/06/2003 :  09:04:18  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by None

Nebonzuj !!
Neboj, oni to tu stejně sledují.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/06/2003 :  09:45:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
pisu si vas vsecky , jo aj tebe, necuc tak nevericne

Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,66 seconds. on eygor Snitz Forums 2000