Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Everquest II.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 70

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 02/12/2004 :  10:17:26  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Mě to spíš přijde že kurikovi vadí ze začátku taky to že scout nemá luk a jak hned něco není po jeho, tak si najde jenom to špatné na hře a už svůj názor nezmění ale jsem rád že nevidím idioty jak lítají po pláních, couvají a střílí z luku, jako tomu bylo v Horizons. Možná to tak někdo dělá, ale já zatím nikoho takového neviděl

spajdre, spajdre... kdyzs e chces bavit o povolanich v EQ2, tak snad radsi ne, flame tady uz bylo hodne. ale budiz, ano, povoulani scout a jeho subclasy je velice zvlastne pojate, i kdyz chapu, ze i v puvodnim eq byl ranger spiste manik s mecem nebo dvema nez lucisnik.

na druhou stranu netusim, proc scout nemuze od zacatku pouzivat luk, on teda mozna muze, ale na newbie ostrove ne, to je sest levelu, pro me asi pet hodin casu s obihanim vsech questu a cekanim, az se najde nekdo na grupu na orc leadera.

problem s kitingem se da resit i jinak. mma pocit, ze spoustu lidi porad sere, ze diky kitingu dokazou lucisnici zabit tezsi postavy nez melee - ale zapominaji pri tom pocitat, ze je to na xp neefektivni, jenom je to vetsi zabava nez stat a nechat do sebe rezat. vzdyt pro upravu balance uplne staci udelat to jako v swg a zavyst postihy na presnost vystrelu...holt uvidim, az se dostanu na desitku a dvacitku, jestli se v tom neco zmeni, zatim jak pichna picham kudlou. vlastne jednoduse vzali rangera/scouta a spojili ho s rougem jako zakladni povolani... nektery veci nepochopim a ma srpavdu, ze sou dulezitejsi nez detaily jako je misto v baglu.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/12/2004 :  10:29:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jedno z advanced povolani scouta to za good je ranger - tam je uz jako primarni zbran luk, ale stejne te zklamu tu zhovadilost s couvanim a strilenim neudelas

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 02/12/2004 :  10:35:31  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
EQ2 se mi libi. Vyhovuje mi. Jeho tutorial a Refugee Island - povazuji za jeden z nejlepsich tutorialu jaky jsem videl.

BTW myslim, ze z combat systemu SWG, by si EQ2 brat priklad rozhodne nemel. A pravdepodobne ani zadna jina hra .

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin

Edited by - Genagen on 02/12/2004 10:37:10
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 02/12/2004 :  10:41:26  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

jedno z advanced povolani scouta to za good je ranger - tam je uz jako primarni zbran luk, ale stejne te zklamu tu zhovadilost s couvanim a strilenim neudelas

jo, ranger je na lvl 20
a nejde mi o "kravinu s couvanim" ale o moznos tpouzivat luk a efektivne vyuzivat vzdalenost mezi mnou a potvorou, jstli to bude kiting nebo vyuzivani specialit omezujicich pohyb nepritele je mi srdecne jedno. nicmene musim rict, ze stromem vyvoje povolani se eq2 priblizil tak maximalne Lineage II misto aby nabidl neco zajimaveho.

genagen - ten tutorial je na logi, refugee island je newbie zona, ktere jsou imho pro novacka v zanru udelane mnohem lepe v horizons a to vcetne mnohem prehlednejsiho ovladani, i kdyz EQ2 okoukal pristup do menu pres tlacitko "start", v hz to bylo modre tlacitko, tady logo EQ2 - coz je dobre, clovek je na tohle zvyklej z windows. u tech ostrovu mi vadi, ze pro evil a good sou uplne stejne misto, aby tyhle dve skupiny hracu byly zasadneji oddelene a mely zasadne jine herni prostredi a styl hry. o konsensualnim PvP ani nemluvim, radsi.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 02/12/2004 :  11:14:21  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik


quote:
jo, ranger je na lvl 20
a nejde mi o "kravinu s couvanim" ale o moznos tpouzivat luk a efektivne vyuzivat vzdalenost mezi mnou a potvorou, jstli to bude kiting nebo vyuzivani specialit omezujicich pohyb nepritele je mi srdecne jedno.


Ano souhlasím. Jenže ti k tomu musím doplnit - v případě, že nebudeš mít omezené šípy, tak je to nefér výhoda vůči ostatním, kteří jsou omezení například manou (v případě mágů). A jsem opět o toho tvého reálného RP.

quote:
nicmene musim rict, ze stromem vyvoje povolani se eq2 priblizil tak maximalne Lineage II misto aby nabidl neco zajimaveho.


A představoval by sis to jak? Lineage2? :)
A vzal jsi v úvahu u jednotlivých povolání nejen startovací skilly pro základní archetyp, ale i následné skilly a kouzla? Vzal jsi v úvahu k vývoji postavy Personal Traits, Tactics, Trainign a Racial Traditions? to, že kombinací těchto vlastností si můžeš vylepšit ten směr, který chceš a být v něm lepší?
ano, zas se dá diskutovat o to, jak moc podrobně jsou zpracované jednotlivé archetypy, jak velké jsou odlišnosti od ostatních. To však nic nemění na tom, že ve výsledku těch možností zas tak málo není

quote:
ten tutorial je na logi, refugee island je newbie zona, ktere jsou imho pro novacka v zanru udelane mnohem lepe v horizons a to vcetne mnohem prehlednejsiho ovladani,


Oprav mě, jestli se pletu, jelikož jsem horizons hrál chvilku a už to nějakou dobu bude.
Nejsi náhodu plácnutej na začátku někde na cestě po které běží a tutorial spočívá v tom, že ti u waypointů je něco diktováno co a jak se kde ovládá, jako kdybys to četl z manuálu? A během 5 minut doběhneš k portálu, kde máš na výběr několik míst, z čehoš netušíš, které je kde, kam to vede atp. ?

quote:
u tech ostrovu mi vadi, ze pro evil a good sou uplne stejne misto, aby tyhle dve skupiny hracu byly zasadneji oddelene a mely zasadne jine herni prostredi a styl hry.


Vcelku nesouhlasím - je pravdou, že teď je to udělané jako polovičaté řešení, ale oddělení by bylo na škodu. V betě původně nebyl Ostrv ani označen jako good nebo evil, ale všichni byli na jednom v rámci příběhu, kdy sis stranu zvolil až podle toho, se kterým emisarem jsi promluvil. Logické, RP, zajímavé. Jediný problém byl ten, že ne všechny rasy mohly bejt evil nebo good. Tak se to předělalo, že Ostrovy se jinak pojmenovali a emisaři jsou tam teď na pytel. Pokud bys to oddělil úplně, tak zrušíš další zajímavou část, kdy je právě volba již součástí hry a ne nějakého neosobního creatoru.

Nevím jak tobě, ale mě vcelku vyhovují hry, kdy se mimoherní nastavování, volby, atd omezují na minimu a vše se dělá v rámcí hry - nevím jestli si pamatuješ například na Omicron Nomad soul, ale tam tě to prostě po startu bez nastavování pláclo příběhem do hry a hotovo.

Máš pravdu, že současný stav není až tak nejlepší, ale osobně bych to udělal spíše naopak - umožnil každému být vše, dal stejný ostrov, stranu zvolil v rámci té volby, pak nechal betrayal questy. A prostě paladin v evil městě by trošku zkonvertoval k evil (i když co si budeme povídat, církevní věci zrovna moc good nejsou z různých úhlů pohledu).

quote:

o konsensualnim PvP ani nemluvim, radsi.


Ač nejsem zastáncem PvP, myslím si, že by to nebylo špatné prostě nastavit možnost evil vs good a nic nebalancovat. Developeři jsou pevní v tom,ž e PvP nebude - osobně bych ho udělal jako volbu případně server, ale dokážu žít i bez něj.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/12/2004 :  11:14:56  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Kuriku, to co tu předvádíš je ukázkový středověký hon na čarodejnice. A myslím, že po pár postech nyní Tvé příspěvky tady v lidech vzbuzujují stejné pocity jako skutečný hon na čarodejnice.

Soucitný úsměv.

Zaujatost z nich doslova a do písmene přetéká jako láva z vřící sopky.

A nechápej to špatně, já EQ2 nijak neprožívám.
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 02/12/2004 :  11:45:14  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
genagen - ten tutorial je na logi, refugee island je newbie zona

To je jen hrani se slovicky. Ja bych refugge island jako cast tutorialu asi oznacil. Newbie zony IMO - ty jsou potom kolem mesta - ruiny, hrbitov, stoky, a i commonlandy... Ale to je jen hrani se slovicky. A i ta cast tutorialu na lodi, je jednim z nejnapaditejsich tutorialu, co jsem videl.

jo, ranger je na lvl 20
Ranger je na lvl 20. Ale na druhou stranu, psat recenzi na EQ2, aniz recenzent prekrocil lvl 20 a zahral alespon trochu sve konecne povolani a alespon nakoukl za newbie zony - tak to by me prislo jako nehoraznost. A i tak to budou de facto jen prvni dojmy. Recenze na MMORPG se da napsat tak po roce hrani.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 02/12/2004 :  12:03:43  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

genagen - ten tutorial je na logi, refugee island je newbie zona

To je jen hrani se slovicky. Ja bych refugge island jako cast tutorialu asi oznacil. Newbie zony IMO - ty jsou potom kolem mesta - ruiny, hrbitov, stoky, a i commonlandy... Ale to je jen hrani se slovicky. A i ta cast tutorialu na lodi, je jednim z nejnapaditejsich tutorialu, co jsem videl.

jo, ranger je na lvl 20
Ranger je na lvl 20. Ale na druhou stranu, psat recenzi na EQ2, aniz recenzent prekrocil lvl 20 a zahral alespon trochu sve konecne povolani a alespon nakoukl za newbie zony - tak to by me prislo jako nehoraznost. A i tak to budou de facto jen prvni dojmy. Recenze na MMORPG se da napsat tak po roce hrani.



imho tutorial je vse do lvl 20... pak teprve zacina hra

EDIT:
tak nejak... dobra recenze na MMORPG jde napsat minimalne po pul roce aktivniho hrani... proto ani zadny recenze na mmorpg nectu pac neverim ze nekdo nekdy napsal opravdu kvalitni recenzi na mmorpg Ja si radsi kazdou hru ktera me naprvni pohled zaujme zahraju a pak zhodnotim druhej pohled... me osobne by ZADNA recenze nedonutila zkusit nejakou mmorpg, vzdy je to jen a jen na me .

so...

Edited by - Khandar on 02/12/2004 12:09:43
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 02/12/2004 :  12:15:16  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
genagen - a pisu tu recenzi ted?
jde mi o to, proc mam cekat treba dva tydny, nez se alespon trochu priblizim tomu, co chci hrat?

khostri - tohle uz je rozumnejsi argumentace, v tomhle pripade agree to disagree :) v ohledu tutorialu a rozdeleni good evil.

co se tyka kitingu a dalsich veci - ja preci nemam nic proti nakladum na sipy, nepotrebuju mit toulec, kterej se mi zahadne porad doplnuje, dokonce mi treba v roe nevadi, ze vyrobou stravim stejne casu jako lovem, protoze sem uchyl a bavi me kopani rudy. ale nemoznost pouzivat luk v podstate jinak nez jako se pouziva palice, proste stat, dvakrat si vystrelit na dalku a pak se nechat mlatit, to je proste blbost.

co etyka vyvoje postavy, tak ty drobnosti, ktere postavu dale ovlivnuji imho nevyvazi nedostatek zakladniho rozdeleni povolani a jejich odlisnost, zvlast ten "zacatek" nez dosahnes na subclassy. proste PROC?

Gabriel - kdybyhc chtel EQ2 upalit, tak se neobtezuju komunikaci s lidmi, kteri maji jiny nazor, proste bych tu hru totalne splachnul, myslet si samozrejme muzes cokoliv
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 02/12/2004 :  12:28:41  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
genagen - a pisu tu recenzi ted?
Nevim. Ja jen napsal, ze se mi zda na nejake alespon trochu relevatntni dojmy zda minimum zahrat alespon trochu subclassu - tj. jit na lvl 20++.

jde mi o to, proc mam cekat treba dva tydny, nez se alespon trochu priblizim tomu, co chci hrat?
Je to IMO otazka nazoru. Me prijde, jak to ma udelane EQ2prijde docela podarene. Do lvl 10 te vede za rucicku. A classu udela i nezkuseny hrac za cca dva, maximalne tri, vecery.

Pak je lvl 10-20, ktery uz da trochu vic prace a hrac zacne chapat zakonitosti hry. A i se dobre bavit.

Teprve po 20citce chce EQ2 trochu vice samostatnosti.

Me to prijde nastrelene docela dobre.

co etyka vyvoje postavy, tak ty drobnosti, ktere postavu dale ovlivnuji imho nevyvazi nedostatek zakladniho rozdeleni povolani a jejich odlisnost, zvlast ten "zacatek" nez dosahnes na subclassy. proste PROC?
Tady ti nerozumim. Me povolani prijdou docela pestra, hratelna bajecne se v groupe doplnuji (narozdil treba od swg).

Jak rikam. Classu clovek udela za dva tri vecery, a uz od classy jsou povolani krasne separovana a pestra.


Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 02/12/2004 :  12:48:42  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
genagen - s tim casem asi jak kdo, normalni clovek ma cas tak dve odiny denne, coz je i muj pripad v tuhle chvili, krome vikendu, takze to zas tak rychle nejde.

nicmene velm,i nesouhlasim s tvym tvrzenim, ze nemam narok vyjadrovat sve dojmy z hrane bez toho, abyhc dosahl levelu 20, to je blbost.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 02/12/2004 :  12:52:07  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

genagen - s tim casem asi jak kdo, normalni clovek ma cas tak dve odiny denne, coz je i muj pripad v tuhle chvili, krome vikendu, takze to zas tak rychle nejde.

nicmene velm,i nesouhlasim s tvym tvrzenim, ze nemam narok vyjadrovat sve dojmy z hrane bez toho, abyhc dosahl levelu 20, to je blbost.



ano mas pravo vyjadrovat sve dojmy aniz bys dosahl lvl 20 ale bude to asi jako by ses vyjadroval a ventiloval dojmy o sexu s holkou s kterou sis zatim tak akorad podal ruku

so...

Edited by - Khandar on 02/12/2004 13:11:47
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 02/12/2004 :  13:02:18  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
aha, takze romanticka laska neni laska?
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 02/12/2004 :  13:06:02  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khandar

quote:
Originally posted by Kurik

genagen - s tim casem asi jak kdo, normalni clovek ma cas tak dve odiny denne, coz je i muj pripad v tuhle chvili, krome vikendu, takze to zas tak rychle nejde.

nicmene velm,i nesouhlasim s tvym tvrzenim, ze nemam narok vyjadrovat sve dojmy z hrane bez toho, abyhc dosahl levelu 20, to je blbost.



ano mas pravo vyjadrovat sve dojmy aniz bys dosahl lvl 20 ale bude to asi jako by ses vyjadroval a ventiloval dojmy o sexu s holkou s kterou sis zatim tak akorad podal ruku




ROFL tak to je mazacke zakonceni slavne Kurikovi ody na EQ2
btw. fakt prestavam mit naladu na lidi, co nekomu vnucujou pokroucenej pohled na urcitou vec (recenzenti) at uz z duvodu financnich vyhod, nebo vlastniho presvedceni. Protoze recenzent ma byt naprostej profesional a posuzovat / srovnavat zkoumany artefakt pouze na zaklade striktnich pravidel a nikdy nesmi vnaset do recenze vlastni zaujatost, maximalne prohlasit svuj nazor jako posledni dodatek. Navic musi znat recenzovanou vec do detailu, aby mohl eventuelne odpovidat na kladene dotazi a jeho hodnoceni musi byt zalozeno na na faktech a ne domenkach... Takze mam dojem, ze se tu nekdo bude jeste muset hooodne ucit, aby vubec nekdo cetl to co pise a nemusel brecet, nebo se vztekat, nebo dokonce vyhrozovat

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 02/12/2004 :  13:14:04  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

aha, takze romanticka laska neni laska?


Tohle mi nedá. Kde ve svém postu

quote:
Originally posted by Khandar

ano mas pravo vyjadrovat sve dojmy aniz bys dosahl lvl 20 ale bude to asi jako by ses vyjadroval a ventiloval dojmy o sexu s holkou s kterou sis zatim tak akorad podal ruku


psal Khandar něco o lásce?
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 02/12/2004 :  13:37:48  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:
Originally posted by Kurik

aha, takze romanticka laska neni laska?


Tohle mi nedá. Kde ve svém postu

quote:
Originally posted by Khandar

ano mas pravo vyjadrovat sve dojmy aniz bys dosahl lvl 20 ale bude to asi jako by ses vyjadroval a ventiloval dojmy o sexu s holkou s kterou sis zatim tak akorad podal ruku


psal Khandar něco o lásce?


no, a o tom sou prave ty recenze...
proste to chce tu vec dokonale znat a ne placat hovadiny... (nebo si poradne precist post, nez na nej odpovim)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 02/12/2004 :  13:38:56  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

genagen - s tim casem asi jak kdo, normalni clovek ma cas tak dve odiny denne, coz je i muj pripad v tuhle chvili, krome vikendu, takze to zas tak rychle nejde.



No tak v tvem pripade jsou to ty vecery tri, aby clovek udelal classu
quote:
Originally posted by Kurik
nicmene velm,i nesouhlasim s tvym tvrzenim, ze nemam narok vyjadrovat sve dojmy z hrane bez toho, abyhc dosahl levelu 20, to je blbost.


Nic takoveho jsem nepsal. Dojmy vyjadrovat muzes. Ale psat na EQ2 recenzi, aniz by se clovek dostal z newbie casti hry je nehoraznost (nevim, jestli to tak budes delat nebo nebudes delat, tohle jenom konstatovani meho nazoru). A v EQ2 to je IMO prave zahrat to alespon trochu v ramci subclassy.


quote:
Originally posted by Marwyn
Protoze recenzent ma byt naprostej profesional a posuzovat / srovnavat zkoumany artefakt pouze na zaklade striktnich pravidel a nikdy nesmi vnaset do recenze vlastni zaujatost, maximalne prohlasit svuj nazor jako posledni dodatek.


Do znacne miry souhlasim. Nicmene - z recenze by ctenar mel poznat jaka ta hra opravdu je. Co od ni muze ctenar cekat. Zde by recenzent mel byt maximalni mire objektivni. Nesnazit se ctenare presvedcit o svem nazoru na hru.
Plus ale take by mela obsahovat subjektivni nazor recenzenta. Coz je pro ctenare take dulezite, nebot, pokud nejaky casopis, periodiku pravidelne sleduje, zna i vkus i charakter jednotlivych autoru. Cimz si muzo doprofilovat svuj nazor na neco, co jeste treba nevidel.

Obe tyto casti, musi byt pro ctenare jednoznacne odlisitelne!

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 02/12/2004 :  13:41:36  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
no hele finalne, uz bysme toho mely nechat...
myslim ze vysledek je jasnej:
1) Kurik je pro 80% populace spatnej recenzent
2) I kdyz to tak je, muzou se jeho nazory schodovat s nazory nekoho jineho
3) Nikdo neni nucen se jeho nazorama ridit
4) nema asi cenu ho za to mlatit, vzdyt vlastne nic spatnyho nedela (viz. Khandar ze recenze sou na prd :p )
5) prosim vsechny aby se uz na to vy... precejenom sme da se rict vetsinou postarsi lidi a nemame zapotrebi se tu dohadovat jak mali kluci :p

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 02/12/2004 :  13:58:23  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Ono to bude tim, ze kdyby mohli hrat EQ tak by nemeli cas psat na forum a byla by tu nuda...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 02/12/2004 :  14:04:13  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
to by me zajimalo, podle ceho to hodnotis. zkus si na BW precist recenzi na anarchy online alien invasion, treba
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 02/12/2004 :  14:47:29  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Ono to bude tim, ze kdyby mohli hrat EQ tak by nemeli cas psat na forum a byla by tu nuda...

Amen.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 02/12/2004 :  15:13:08  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

quote:
Originally posted by Atronach

Ja jen doufam, ze bude v recenzi zmineno ze existuji dve, zcela rovnocene gildy za dobrou i spatnou stranu a ze si hraci maji moznost vybrat. Nejlepe vcetne jmen gild i serveru.



Ehm... Tri guildy (pokud attro minis guildy, v kterych je zatim prevazna cast cechu) :-)



Mohu vedet o jakou gildu se jedna? Teda pokud to neni tajemstvi ;-)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 02/12/2004 :  15:20:26  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Mohu vedet o jakou gildu se jedna? Teda pokud to neni tajemstvi ;-)



http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14215

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 02/12/2004 :  15:27:10  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ble, FP :\

Kazdopadne dekuju za info, zvlastni ze jsem ten post nezaregistroval drive...

Edit: Kdo by cekal ze bude tak slozite napsat backslash ;-)

Edited by - Rahman on 02/12/2004 15:29:04
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 02/12/2004 :  15:49:36  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
tak ste se shodli ze Kurikova recenze bude spatna.. ok.. tak.. kdo je ochotnej napsat dobrou recenzi EQ2 pro mmorpg.cz? ;)) A nehlaste se vsichni ;)

http://www.mmorpg.cz

Edited by - Stormer on 02/12/2004 15:50:10
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:01:49  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

tak ste se shodli ze Kurikova recenze bude spatna.. ok.. tak.. kdo je ochotnej napsat dobrou recenzi EQ2 pro mmorpg.cz? ;)) A nehlaste se vsichni ;)



ja bych byl nato skoro idelani jen:
- moje znalosti gramaticky jsou absolutne nedostatecne
- moje znalosti slohu jsou absolutne nedostatecne
- moje zkusenosti s psanim recenzi jsou nedostatecne
- moje lenost je nadmiru dostatecna abych nebyl schopen napsat vic jak tri odstavce
- neverim ze by to nekdo cetl a uz vubec ne ze by to nekdo kladne ohodnotil

+ umim vytipat screeny


so...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:04:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

tak ste se shodli ze Kurikova recenze bude spatna.. ok.. tak.. kdo je ochotnej napsat dobrou recenzi EQ2 pro mmorpg.cz? ;)) A nehlaste se vsichni ;)



ja ti ji napisu, az nebudu vsechen volnej cas hrat :D

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:04:34  Show Profile Send Imrik a Private Message  Reply with Quote
Uz se lidi proboha nehádejte. Vždyť to nemá cenu. Akorát tady lítaj slova, který by normální člověk nneřikal... :-) No to je fuk. A pokud jde o tu recenzi, tak každej normální člověk bere recenzi jen jako pohled toho člověka a rozhodně nerozhoduje o hře jen jedna recenze nebo něco takového. Já osobně si o hře seženu co nejvíc informací a né jenom 1 recenzi....
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:12:22  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
taky va stot ex vykoplo ze hry a servery sou offline?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:13:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrik

Uz se lidi proboha nehádejte. Vždyť to nemá cenu. Akorát tady lítaj slova, který by normální člověk nneřikal... :-) No to je fuk. A pokud jde o tu recenzi, tak každej normální člověk bere recenzi jen jako pohled toho člověka a rozhodně nerozhoduje o hře jen jedna recenze nebo něco takového. Já osobně si o hře seženu co nejvíc informací a né jenom 1 recenzi....



ty jo, ale novacek si casto precte jen recenzi a na jejim zaklade se rozhoduje mezi hrami, takze takova recenze nekoho muze prijit na slusny prachy :D

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:18:12  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khandar

quote:
Originally posted by Stormer

tak ste se shodli ze Kurikova recenze bude spatna.. ok.. tak.. kdo je ochotnej napsat dobrou recenzi EQ2 pro mmorpg.cz? ;)) A nehlaste se vsichni ;)



ja bych byl nato skoro idelani jen:
- moje znalosti gramaticky jsou absolutne nedostatecne
- moje znalosti slohu jsou absolutne nedostatecne
- moje zkusenosti s psanim recenzi jsou nedostatecne
- moje lenost je nadmiru dostatecna abych nebyl schopen napsat vic jak tri odstavce
- neverim ze by to nekdo cetl a uz vubec ne ze by to nekdo kladne ohodnotil

+ umim vytipat screeny





Koukám hotový barbar

Já bych se přidal, přesněji bych napsal, co má hra za chyby a všechno kolem technických problémů ve hře co jsou.
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:20:13  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

taky va stot ex vykoplo ze hry a servery sou offline?


Jasne, kazdy den v 16.00+- je restart.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:23:10  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
viz. Server Status Page
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:25:10  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
maji ty restarty nejaky smysl?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:34:38  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Jo smysl maji
Spouste manzelek se libi
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:38:31  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Aktualnejsi a rychlejsi stranka o server statusech je tady: patch.everquest2.com:7010/patch/eq2/motd/en/updates_live.html

Jinak pokud to dobre chapu, tak restarty jsou ted jenom z duvodu presouvani uctu, ne? Az to vsechno popresouvaj, tak snad restary chytnou nejakou lepsi periodu (treba jednou za tyden :-)

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:52:06  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nick

Jo smysl maji
Spouste manzelek se libi



ze by byl ten women lobbing az tak mocny ? :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 02/12/2004 :  17:26:24  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Stormer

tak ste se shodli ze Kurikova recenze bude spatna.. ok.. tak.. kdo je ochotnej napsat dobrou recenzi EQ2 pro mmorpg.cz? ;)) A nehlaste se vsichni ;)



ja ti ji napisu, az nebudu vsechen volnej cas hrat :D


nechvata to.. cim dyl budes hrat tim lepsi to bude ;) na odmene se pak dohodneme (ale uz muzes prubezne tipat zajimavy screeny bez hudu at je k tomu co pridat ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 02/12/2004 :  17:31:43  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patas

quote:
Originally posted by Kurik

taky va stot ex vykoplo ze hry a servery sou offline?


Jasne, kazdy den v 16.00+- je restart.

aha diky, nevidel sme zadny varovani a launchpad rikal, ze servery sou up, tka me to prekvapilo
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 03/12/2004 :  08:49:02  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

to by me zajimalo, podle ceho to hodnotis. zkus si na BW precist recenzi na anarchy online alien invasion, treba



2x jsem na bw cetl prehled online her a stacilo. Ano je to rozsahla oblast a je otazka jestli ji nekdo muze podchytit opvradu celou, ale rekl bych ze ti lidi jsou a vyskytuji se i zde na foru. Dobou kdy jsem cetl tyto clanky jsem hral ffxi ktera uz byla cca rok po svem anglickem vydani a dle hracu na serveru kde jsem hral mela nekolik set tisic anglickych uctu, pokud pomer jinde byl stejny. V recenzi na bw se o ni mluvilo jako o ciste asijske hre ktera je nehratelna a tudiz nema smysl ji venovat cas. To mi stacilo. Nejde o to ze recenzent ma nejaky nazor ja temer neznam recenzi na nejakou hru kde by recenze nebyla prorostla autorovym nazorem, clovek si to pak max stahne zahraje a zjisti ze t je hovadina a rudiz si nemusi kupovat origos na online hrani, u onlinovek je to slozitejsi ne vsude je mesic zdarma a pokud je tak bez novejsich datadisku v shit grafice cimz si ty hry imho hodne skodi. Ale to jsem hodne odbocil :) Zkratka BW je shit, to jsem chtel rict a jak jsi psal ze jsi se smal s sefredaktorem, pokud myslis vreca tak to mi staci za 1000 slov, protoze vreco no, nemam slov na ohodnoceni tohoto individua.

lastfm
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2004 :  09:21:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no dyt uz ho nebijte :) holt on patri k tem na ktery tahle hra proste neni cilena cilem EQ2 neni rychla zabava typu WoW, nebo SWG , ktera ale taky pomerne rychle "vycpi" a tak se musi bud chrlit obrovskou rychlosti datadisky, nebo vsadit na to, ze se hraci holt budou stridat a stala komunita nebude

a jemu typ hry EQ2 nevyhovuje , nepresvedcite ho ani aby mu zacal vyhovovat ani aby napsal recenzi , ktera nebude ciste z osobniho pohledu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 03/12/2004 :  09:46:06  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
no, asi zijes nekolik let pozadu, vreco uz hodne, ale skutecne hodne dlouho nema s bonuswebem nic spolecneho. o recenzi na final fantasy nic nevim, ale na ruhou stranu, nemam duvod ti cpat celej bonusweb, jen mi lehce nevyhovuje tvuj stzyl hodnoceni, delas vslastne jeste neco horsiho, nez ja. ja si vytvoril nazor na EQ podle vlastni zkusenosti a svyhc preferenci, ty posuzujes moje psani z dojmu a z doslechu, tomu rikam "objektivita"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/12/2004 :  09:49:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Upcoming Additions to EverQuest II!
The EQ II dev team is working hard to enhance the game. Check out these upcoming additions:

The team will continue to address any issues people find in the game
Additional optional audio will be released next week to help enliven the game world even more
UI enhancements and features will make the artisan path more entertaining and easier to use
More content for solo players will be added. This is based on feedback from the community
More quests will be added across the board, giving players even more to do
More art addressing animation issues will be added next month
More effects will be added to the Heroic opportunities system, making them even more visually dynamic
A test server will be added for the benefit of those players who enjoy contributing directly to the game's development process
More servers will be added as the population increases
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 03/12/2004 :  11:27:33  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr
More content for solo players will be added. This is based on feedback from the community

alespon je videt, ze nejsem sam... zaplat buh, ze si vyvojari netrvaji na svem, ze jediny spravny styl hr yje grupa, jako nekteri tady...
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 03/12/2004 :  11:35:37  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Tady si nikdo netrvá na tom, že grupa je jediný správný styl.
Nevím, proč by nešlo solo. Hraju většinu času solo nebo v grupě ve dvou s bráchou. Takhle lekhého priesta jsem ještě nehrál.
Solo jde úplně v poho. Mimo jiné proto, že smrtí neztrácíš expu. takže ať budeš totální lama, tak stejně změn aexp bude vždy kladná.

A bohužel ten feedback je většinou od lidí, co teď postujou jak šílení o tom, že je to těžké (doporučuju offic fora pro představu). Ti samí lidé budou za měsíc postovat, že mob XY ho 4x zabil a že by se s tím mělo něco udělat a za další měsíc postnout, že končí s EQ2, protože jsou level 50 a nemají co dělat. Těch lidí je relativně malá část, která je však nejvíc slyšet

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 03/12/2004 :  11:45:23  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
alespon je videt, ze nejsem sam... zaplat buh, ze si vyvojari netrvaji na svem, ze jediny spravny styl hr yje grupa, jako nekteri tady...



Ty s tim neprestanes, ze?

Proc musi byt vsechny hry stejne? Solo a obcas grupa? Bez hrat WOW nebo SWG.

Nehlede na to, ze solovat se da krasne uz ted, jen to umet.

Edited by - Khaot on 03/12/2004 12:17:59
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 03/12/2004 :  11:45:29  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
ja bych to nevidel tak tragicky, ale pokud chces oslovit massy, tak po nich nemuzes chtit hardcore styl hry s velkejma penaltama a tezkym nebo extremne pomalym solovanim.

je fakt, ze sem zatim hral jen tri low level postavy a priesta mam na lvl 7 a pul, ale nemel sem zasadni problem, vetsinou porazim bez potizi moba, u ktereho mi hra radi, abyhc to radsi nezkousel. a v grupe jsme docela zasnul, ve dvou ja anejakej lvl 6 varior jsme si podali toho orca i ducha piratskyho kapitana. Uvidim, co bude dal, ten priest/druid snad se mi hraje lip nez scout, kterej musi bojovat jako podelanej rogue. tohle spojeni rozdilnejch class do jedny a vubec cely pojeti rangeru EQ2 nejak nedokazu odpustit
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 03/12/2004 :  11:49:15  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot


Ty s tim neprestanes, ze?

Proc musi byt vsechny hry stejne? Solo a obcas grupa? Bez hrat WOW nebo SWG.

Nehlede na to, ze solovat se da krasne uz ted, jen to umet.


a co kdybys prstal ty? tu zmenu sme ja neprosadil, takze si stezuj vyvojarum a nenavazej se do me. Chapu, ze ses strasne pysnej na to, jak uzasne shcopnej ses hrac, ale to jeste neznamena, ze ostatni, kteri nemaji hru tak v maliku nemaji pravo tu hru hrat a vyjadrovat se k ni, pane elitisto.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 03/12/2004 :  12:24:51  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
a co kdybys prstal ty? tu zmenu sme ja neprosadil, takze si stezuj vyvojarum a nenavazej se do me. Chapu, ze ses strasne pysnej na to, jak uzasne shcopnej ses hrac, ale to jeste neznamena, ze ostatni, kteri nemaji hru tak v maliku nemaji pravo tu hru hrat a vyjadrovat se k ni, pane elitisto.



Vzhledem k tomu, ze jsi se priznal, ze jsi v podstate nevylezl z newbie ostrova, kde sam defakto porazis cokoli (max s jednim v grupe na ty bosiky), docela se divim, ze mas odhavu postovat tu neco o "nutnosti" grupy a ze ti tento styl nesedi.
Nereagoval jsem na to, na co reagujes ty, ale na tebe, protoze ty chces, aby kazda hra byla ala SWG ci WoW. A pokud ji neni, mas milion kecu o tom, jak je to hrozne. Vsadim se, ze kdybys nemusel (chudacku) delat recenzi, tak tu nemame od tebe jediny post. Tak co kdybys prestal kricet (a to at primo, ci neprimo pres takzvanou podporu, vyzvyzeni cinu DEV), napsal tu pitomou jakoze_recenzi, at uz je tu klid?

Edited by - Khaot on 03/12/2004 12:35:18
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 03/12/2004 :  12:29:43  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
Vzhledem k tomu, ze jsi se priznal, ze jsi nevylezl z newbie ostrova, kde sam defakto porazis cokoli (max s jednim v grupe na ty bosiky), docela se divim, ze mas odhavu postovat tu neco o "nutnosti" grupy a ze ti tento styl nesedi.
Nereagoval jsem na to, na co reagujes ty, ale na tebe, protoze ty chces, aby kazda hra byla ala SWG ci WoW. A pokud ji neni, mas milion kecu o tom, jak je to hrozne. Vsadim se, ze kdybys nemusel (chudacku) delat recenzi, tak tu nemame od tebe jediny post. Tak co kdybys prestal kricet (a to at primo, ci neprimo pres takzvanou podporu, vyzvyzeni cinu DEV), napsal tu pitomou jakoze_recenzi, at uz je tu klid?

nesedi mi herni styl scouta/rangera, ktery ma vetsinu specialit melee a prvni ranged dostane na lvl 14.
nemam rad nucene grupovani a prilisne protezovani skupiny, coz v pripade EQ2 je - full xp za kill v grupe, spadnuti buffu jak opustis druzinu... na to nemusim hrat hru rok, nemluve o tom, ze si o hre zjistuju nazory dalsich lidi, kteri ji hrajkou, preci jen se kolem mmorpg motam nejake dva roky, za tu dobu si clovek nejake kontakty udela.

co se tyka me predstavy o idelani online rhe, tak to rozhodne neni world of warcraft, ale wow je to,c o oslovuje masy a ja to dokazu uznat. pro me je porad nejlepsi onlinovka pro masy naprosto nezajimava hra rubies of eventide, ale o to tu nejde, tobe proste vadi, ze si nekdo troufa mit jiny nazor nez ty. Mozna bys nakonec chtel pravidlo, podle ktereho muze hrat EQ2 jen kazdej, kdo plne sdili tve hodnoty, ne?
Go to Top of Page
Page: of 70 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 1,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000