Author |
Topic  |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
|
| |
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 28/02/2019 : 11:03:33
|
Tak. Anarchy... 2x Conan hra, Secret world...
Ja myslim, že zkušenosti maj. A třeba Anarchy jede doteď a Conan exile byl fajn... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/02/2019 : 11:14:13
|
jojo a ti jejich novi mutanti, sice nejsou onlinovka, a hra je to sice kratka ale skvela |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 28/02/2019 : 12:12:48
|
Zkusenosti mela I Bethesda (Fallouts) Nebo BioWare (Dragon Age). Dodnes nechapu co to zplodili. |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 02/03/2019 : 10:51:09
|
hral jsem Conana i Secret world ani u jednoho jsem nezustal vic nez ctvrt roku. Conan ma(mel) absolutni absenci endgame, jinak zpracovani sveta a graficka stranka veci (zejmena s modama) byla skvela, nicmene to jak pustili hru ven .. rekapitulace: - skvela grafika (zejmena s modama, jejichz exisenci nasledne neskutecne terorizovali, takze to spousta vyvojaru vzdala) - pekne udelany vyvoj postavy az do max lvl - nesmyslne bugy typu pod stanem nejde zabit kopinik, vsichni ostatni ano, pod snurou u stanu nejde zabit lucistnik, ostatni ano, .. - nepochopitelna nutnost resetovat celou postavu pri zmene talentu - vyroba slozitejsich veci dost neintuitivni (ale to je dneska bezny) - podivne omezeni 40 lidi na server, nemoznost migrovat mezi servery (bez staveb, ale s eq na sobe a vecma v baglu), hadam ze zejmena pocatecni full servery s tim, ze se muselo cekat hodiny na moznost lognout tam kde ma clovek postavu otravilo spoustu lidi, nehlede na to, ze v prubehu casu spousta lidi prestava hrat a lidem se tak stavalo, ze zustali na serveru sami se svyma stavbama - nepochopitelna hloupost ai (strazci), ktera je zcela klicova na pvp serevrech, tam kde se nici budovy - obecne system niceni staveb a truhel je tu prazvlastni .. - guildy a v ten okamzik absence privatnich truhel dost eliminovala vznik celku z pubu, vysledek byl ten ze spousta guild mela jednoho max dva lidi .. - tezba meteoritu ma skvely napad (muset odpalit vrchni vstvu, nez muzes kutat), ale nepochopitelne zbugovany a vzhledem k narocnosti vyroby bomb .. nehlede na nasledne radikalni zmeny ve funkcnosti vyrobku po zavedeni obsidianu - bossove jako vrchol v engame a moznost jejich zabijeni zaseknutim, nebo z vysky klidne jednoho schodu bez moznosti ze vas boss zrani .. je take dost smutna - umozneni privatnich serveru, ale terorizovani jejich spravcu pokud meli povolene addony (snad jiz vyresili, ale utracet za server uz nehodlam) - s vedomim neexistence endgame vyvoj DLC resicich zejmena dalsi skiny (systemove nefunkcni vzhled) postavy pozvedl jiste nejedno oboci .. - pvp eliminujici 90% zbrani a talentu atd atd atd .. vysledkem je: https://steamcharts.com/app/440900?fbclid=IwAR0NUgkDCcU66CoYGPQaggaqF9zNVwjuAf2g0lspxwK88X4Vdw6EUDZJh3s#All
fakt je, ze Conana nehraju od cervence/srpna 2018, od te doby se snad cast veci vyresila .. ovsem vzhledem k nizke populaci, moc neverim, ze se bude chtit Funcomu nejak vic investovat do vyvoje ... a spis to nechaji vyhnit, mimochodem, stejne jako Secret world dost by me zajimalo kolik existuje privatnich serveru platicich poplatky .. my jsme nas zrusili po tusim trech mesicich
tim vsim chci rici, ze mam pocit, ze delaji hru, kterou sami nehraji a tak delaji veci jen napul ... coz je pristup, ktery zabije sebelepsi projekt
pokud bych mel dat sanci Funcomu, tak jen jako prosteho tvurce dle neciho detailniho zadani .. pochopitelne to je jen muj privatni nazor na Funcom |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/03/2019 : 21:47:13
|
Jsem rad, ze to ma Funcom i pres to, ze jeho hry byvaji jake byvaji. Na rovinu mi rekni firmu, ktera by byla lepsi volba, dela MMO a neudela z toho Destiny like model?? Firmu z Evropy ci Ameriky, ktera muze mit nejaky vztah k Dune lore.
Uprimne me nikdo nenapada. Zadne poradne a normalni MMO uz nevyslo roky a sci-fi vubec zadne. Funcom alespon prokazal, ze umi udelat zajimavy svet (Secret World). Jo nedotahuje, ale porad je to nasobne lepsi, nez byval puvodni Conan, ktery me taky neuveritelne bavil.
A navic neni potvrzene, ze budou delat MMO..ja bych byl vdecny za dobre RPG typu KOTOR....ale v Dune.
|
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 04/03/2019 21:48:34 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/03/2019 : 21:57:56
|
quote: Originally posted by terawatt
Zkusenosti mela I Bethesda (Fallouts) Nebo BioWare (Dragon Age). Dodnes nechapu co to zplodili.
Tady neni co chapat. Bioware uz je jenom schranka puvodni firmy. Vicemene jenom jmeno. Anthem mel byt neco jako Destiny konkurent. Pritom Destiny je taky blby jak puctok, pokud tedy nejsi fanousek neverending grindu. Jo maji pekny gear, ale jinac darmo mluvit.
Ac ma jejich pridavek slusny hodnoceni u lidi, obecne je Destiny model a ceny za pridavky kradez za bileho dne. Neuveritelny predrazena zalezitost. Asi jako Sega a jeji DLC pro TW: Warhammer 1 a 2.
Bethesda je mimo misu. Chci rict je, ze az na DLC main line, main game main line + obcas nejaky side quest, byly vsechny questy dost stupidni. Falouta primo hodnotit nemuzu, ale nezda se mi, ze ma na to udelat poradne MMO. Maji se drzet sveho kopyta, ktere je uz i tak dost opotrebovane (az se nekdy dockam v Bethesda hrach poradneho UI, animaci a slusnych side questu jako ve Witcherovi, tak snim asi svuj skalp s octem a cibuli).  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 04/03/2019 22:10:40 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|