Author |
Topic  |
Murdy
New Member

285 Posts |
Posted - 19/05/2016 : 15:45:41
|
quote: Originally posted by tojejedno
Aspoň, že se máme na impérku o čem bavit!
No přesně, už mi z toho bylo až smutno jak je to tu mrtvý :D |
http://soundcloud.com/unvorsum |
 |
|
Scathain
Starting Member
94 Posts |
Posted - 03/06/2016 : 19:24:13
|
Iba asi mne to tak pripadá že sa nič nedeje ?? |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/06/2016 : 00:24:38
|
quote: Originally posted by Scathain
Iba asi mne to tak pripadá že sa nič nedeje ??
Viz par postu zpet. Co by se jako melo dit? :) |
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 08/03/2017 : 11:08:54
|
quote: Originally posted by M.C warior
Sparrow Port preview
https://www.youtube.com/watch?v=YMvzbMntxjg
nadhera .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 23/04/2017 : 19:02:49
|
grafika je nadherna, nyni tedy jeste hratelnost, obsah a dobre odhadnout hw zazemi ... drzim palce |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 24/04/2017 : 11:24:51
|
quote: Originally posted by elidor
grafika je nadherna, nyni tedy jeste hratelnost, obsah a dobre odhadnout hw zazemi ... drzim palce
Lze to provozovat na 6 let stare karte. Dnesni lepsi stred, rekneme karta okolo 6-7k to da s prstem v nose ve full HD. A nase cilovka nejsou socky, ktere na vyvesce placou, ze endor je pametove desne narocny, protoze pozadovany 1GB ram stoji 200kc a na to nemaji (asi mamka nedala kapesne). |
|
Edited by - Demostenes on 24/04/2017 11:25:14 |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 24/04/2017 : 20:59:00
|
ja nyni myslel hw zazemi u vas ... aby pokud se tam nahrne velky pocet hracu, tak to nezastavilo projekt na mesice nez se sezene sponzorovana nahrada .. ale tohle mas urcite promyslene |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 24/04/2017 : 22:06:34
|
ja nyni myslel hw zazemi u vas ... aby pokud se tam nahrne velky pocet hracu, tak to nezastavilo projekt na mesice nez se sezene sponzorovana nahrada .. ale tohle mas urcite promyslene
Jo tak, tohle je detail. Cela serverova architektura je postavena tak, ze je skalovatelna, napriklad pokud nestiha AI server, tak se automaticky spusti nova instance na volnem kusu HW (ten muze byt jak lokalni, tak sitovy). Tohle mame davno vyresene, takze pridavat se da doslova za chodu. A HW je dneska levny, daji se sehnat 24 jadrova CPU, pameti tuny a tuny...To jsou marginalni naklady ve srovnani s naklady na celou hru. Sponzorem jsem primarne ja, takze nejsme odkazani na milost/nemilost jinych sponzoru. Kdyz bude treba, zaplatim to. Prihazovat do HW, ze je moc hracu uz je vlastne radost, to clovek vi, ze ma uspesnou hru a ze se to vrati...
Paradoxne ja vidim nejvetsi challenge v marketingu. Mit dobry produkt nestaci, v zasade spatny produkt s dobrym marketingem bude uspesnejsi, nez dobry produkt s mizernym marketingem. |
|
Edited by - Demostenes on 24/04/2017 22:17:44 |
 |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 25/04/2017 : 19:01:18
|
Musím taky pochválit tu grafiku, vypadá fakt krásně. Jestli se to i hýba na nějakém normálním počítači (i5, 8 Gb RAM, obyč. grafika do 5 tis.), třeba během boje nebo s nějakými efekty na obrazovce víc než 10 fps, tak by to mohlo mít úspěch. Ta zmiňovaná hratelnost je fakt zásadní. Co se týká grafických efektů, mě bohatě stačí obarvená ASCII tabulka (Angband & co.), ale ty herní mechanismy, boj, příběh, komunita... |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 25/04/2017 : 21:02:46
|
quote: Originally posted by Edmund
Musím taky pochválit tu grafiku, vypadá fakt krásně. Jestli se to i hýba na nějakém normálním počítači (i5, 8 Gb RAM, obyč. grafika do 5 tis.), třeba během boje nebo s nějakými efekty na obrazovce víc než 10 fps, tak by to mohlo mít úspěch. Ta zmiňovaná hratelnost je fakt zásadní. Co se týká grafických efektů, mě bohatě stačí obarvená ASCII tabulka (Angband & co.), ale ty herní mechanismy, boj, příběh, komunita...
Na dnensi grafarne do 5k to bude delat tak 30fps ve full hd. Jsou okamziky, kdy to na takovem HW bude slabsi, ale ja treba nejsem priznivce diskotekovych efektu behem boje, je to neprehledne a zvysuje to hw naroky, takze uplna tragedie to nebude. Na karte za 10k uz problem nebude vubec a navic v dobe vydani lze cekat, ze za 5k se sezene neco mnohem lepsiho, nez tedka.
Hratelnost bude prevzata z e1 a dotunena na 3d prostredi. Combat nebude tabulatorovy, ale hrac se musi sam trefovat. Jak meelee, tak ranged. |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 21/11/2017 : 22:07:03
|
vypada to krasne .. ale i tak .. primarni je hratelnost, grafika sama o sobe nic neproda viz SW Battlefront II bude nejake vetsi predstaveni projektu z pohledu moznosti postavy? |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 17/01/2018 : 13:49:54
|
vypada to krasne .. ale i tak .. primarni je hratelnost, grafika sama o sobe nic neproda viz SW Battlefront II bude nejake vetsi predstaveni projektu z pohledu moznosti postavy?
Grafika proda, hratelnost udrzi :) Kdo si chce vyzkouset system ESQ, muze vyzkouset E1, ono to bude dost podobne. Asi nejvetsi zmena bude prechod z tabulatoroveho UO combatu na styl ala darkfall. Ale mechanika za tim a cely exp/lvl system je E1. Proc vymyslet kolo, na E1 se to ladilo 13 let, neni duvod se pokouset vymyslet neco principielne jineho. |
|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 24/01/2018 : 02:08:07
|
quote: Originally posted by Demostenes
Ahoj, chci se zeptat jak jste daleko od vydani a jak moc je to delany pro casual hrace, bohuzel se uz mezi ne musim radit  p.s. tvl post sem tady uz hoooodne dlouho nemel :) |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 19/02/2018 : 15:20:01
|
My se tedka chystame spustit neverejnou alfu. Ambice jsou beta do konce roku. Uvidime jak to pujde, nehceme poustet do sveta neco, co nebude fungovat alespon jako E1 v zacatku. Nastesti na nas netlaci zadny vydavatel, tak to nemusime uspechat za kazdou cenu.
Novinkou je, ze jsme zlepsili financovani a diky tomu jeden clen tymu nyni jede od 1.2.2018 na full time, takze se spousta veci zacne hybat mnohem rychleji. |
|
Edited by - Demostenes on 19/02/2018 15:22:16 |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 20/07/2018 : 10:57:38
|
ahoj, nefungujou webovky ... http://www.esqgame.com zamer? |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 01/04/2023 : 22:36:28
|
jakpak to vypada? na fb coz ma byt vas prioritni komunikacni kanal, je posledni zprava stara 2 roky na webu 7 let .. (btw nemate zavirovanou homepage?) |
 |
|
Topic  |
|