Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 F1 online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 07/08/2012 :  10:30:48  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
https://www.f1onlinethegame.com/

Pro ty co se nudí v práci . Online browser hra od Codemasters. Budujete teamové zázemí, ladíte formuli a jezdíte závody proti jiným hráčům. Na to že je to browser gamesa je to hodně slušný.

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 07/08/2012 :  11:20:49  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Ty vole vcera vecer jsem na tom slusne ulitl.. asi 4 hodiny hrani
Fakt slusne zpracovany, jednoduse udelany a rekl bych i zabavne hratelny... jako oddechovka fajn

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 07/08/2012 :  12:00:27  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Ty vole vcera vecer jsem na tom slusne ulitl.. asi 4 hodiny hrani
Fakt slusne zpracovany, jednoduse udelany a rekl bych i zabavne hratelny... jako oddechovka fajn

Jo, taky jsem to včera jezdil až do půl druhý (ráno jsem si to samozřejmě řádně vyčítal) .
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/08/2012 :  13:13:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kurna, na to, ze na tenhle typ her jsem levej jak prase me to celkem bavi :D nastesti to ma ovladani jednoduchy, ze to odridim i ja :D a nabouram maximalne desetkrat za zavod

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 07/08/2012 :  13:57:10  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

kurna, na to, ze na tenhle typ her jsem levej jak prase me to celkem bavi :D nastesti to ma ovladani jednoduchy, ze to odridim i ja :D a nabouram maximalne desetkrat za zavod

Za rok za dva to budeš mít najetý a vysekáš se maximálně 1 - 2x za závod .
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 07/08/2012 :  19:25:31  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Cece ja nejak porad nemuzu najit v HQ research, jak dosahnout na nejakou stabu (upgrade) CFD... any idea?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/08/2012 :  19:36:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cece ja nejak porad nemuzu najit v HQ research, jak dosahnout na nejakou stabu (upgrade) CFD... any idea?

normalne mit level dev point a prachy a je to :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 07/08/2012 :  19:42:58  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to nevim kde mi co chybi, ale ja to proste nemuzu najit, jak postavi nebo neco upgradnout... a rekl bych ze vse mam

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 07/08/2012 :  19:48:53  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
tak honem udelame guildu a nekoho vyplenime .... nebo ne ?

lastfm
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 08/08/2012 :  00:16:08  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
že já sem lezl, LVL 6 :D

Vážně mega, nejzábavnější hra co jsem hrál v prohlížeči !!1!1
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 08/08/2012 :  00:16:55  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak to nevim kde mi co chybi, ale ja to proste nemuzu najit, jak postavi nebo neco upgradnout... a rekl bych ze vse mam

Mám stejný problém, nějak nechápu stavění budov.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 08/08/2012 :  00:52:30  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Stavění budov - click na Research, Production, Commercial nebo Race. Pokud můzete stavět budovu (od různých levelů), sviti vám na mapě barák žlutě. Click na něj a v pravo dole se ukáže kolik stojí a jak dlouho trvá výstavba. Pokud na něj máte prachy je tam tlačitko, pokud prachy nemáte tlačitko chybí. Vcelku jednoduché .

Postavený baráky pak odemykaj různý paterny ze kterých se pak staví vylepšení na auto a otvírají perky který přidávají dělníky, XP % + prachy za závody, zlevňují a zrychlují crafty atd.

Jinak jak budete postupovat, není vždycky nejlepši jezdit s TOP vylepšeníma na autě, zvláště pokud jste leví jako já . Pak to dává těžký race target v závodech a jste bez prachů. B1 (C1 atd) = nejlechcí ve skupině, B9 (C9 atd.)nejtěžší. Pokd dáte třeba šedý křídlo, shodí vám to káru níž a líp se jezdí ty targety.

Edited by - PRIBOO on 08/08/2012 00:59:16
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 08/08/2012 :  07:53:30  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Včera jsem zkusil a hodně zábavné. Jen mě trochu vytáčel nepochopitelný kolizní systém. Někdo úplně levej do mě pravidelně najížděl a po dotyku jsem se já zpomalil případně jsem vylétl z tratě a on jel dál, jako by se nic nestalo. A to mě dostal třeba ze druhé pozice na poslední.
Podle mě tam kolizní systém buď být nemá a nebo má, ale se vším všudy. Tzn například nemůžu jet uvnitř soupeřova vozu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 08/08/2012 :  09:32:01  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Tzn například nemůžu jet uvnitř soupeřova vozu.
No já tě včera viděl, jak jsi stál u trati a stopoval. Chtěl jsem ti zastavit ale když ty nechceš jezdit uvnitř vozu ...
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 08/08/2012 :  09:54:47  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Jo, ten kolizni system je v celku podivnej... respektive co jsem vypozoroval, je skoro vzdy ovlinen nejakym mirnym lagem... i kdyz jedu sam, tak do me porad nekdo boura podle zvuku, nezrychluju a tak.

No ale je to zase jen "beta" (mi pride ze dneska je vsechno v beta fazi) a postupne to snad vylepsej. Stejne jako me nekdy sere silene dlouhy cekani, nez se vsichni pripoji do lobby pred zavodem, a pak primo uz v zavode nez vsichni "naloaduji".

Jinak fakt chytlava zabava

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 08/08/2012 :  10:54:39  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja jsem si odjel jen zavadeci kolo a zase jsem to rychle zavrel, bylo to trochu jine nez jsem cekal, trochu moc .. ehm arkadove, nicmene otazka, zcela zasadni. Lze na vozidlo namontovat nejake zbrane ?

lastfm
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 08/08/2012 :  11:16:52  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

ja jsem si odjel jen zavadeci kolo a zase jsem to rychle zavrel, bylo to trochu jine nez jsem cekal, trochu moc .. ehm arkadove, nicmene otazka, zcela zasadni. Lze na vozidlo namontovat nejake zbrane ?

Az v endgame.... nejdriv musis levelovat, vydelavat ingame penize.... a taky pustit nejakej "chlup" dolar) z real money... pak jsou tam i samonavadeci rakety zeme-zeme

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/08/2012 :  18:36:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak pred 8 rokama jsem hral F1 online browserovku ale ta byla realisticka jak prase, clovek musel nastavovat uplne vsecko, platit ingame prachama testovaci kola, platit crew, clovek nad tim travil mrte casu. od po do st byla testovacka, ve st kvalifikace a v nedeli zavod.. dalo se to sledovat online clovek videl vsecko.. hralo to mrte lidi..

na hofylandu an to bylo auditko kde se lidi radili jaky dat nastaveni na jakej zavod atd.

Myslim ze to byla tahle http://www.f1time.com/ existuje uz 11 let.. to je co rict :)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 08/08/2012 18:38:43
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 08/08/2012 :  18:58:53  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Je to v podstatě insta zábava + farma :)) Musím říct, že největší mrdky jsou ti co vytlačujou.

Ten kolizní systém je záhadný jako fyzika ve filmech z Bollywoodu !!

http://www.youtube.com/watch?v=i4iDWXstrWY

Edited by - Luka on 08/08/2012 18:59:44
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 08/08/2012 :  20:05:31  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Spiše by mě zajímalo, jak davají někteří třeba v C9 ty časy o 2-3s na kolo lepší než ostatní. Auto mít lepší nelze. Ať to skouším v time trialu jakkoli, pod 00:36 se na Castle Hillu nejsem schopen s C autem dostat ani zaboha a to jsou tam ještě ideální podmínky narozdíl od závodu.

Edited by - PRIBOO on 08/08/2012 20:41:58
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 08/08/2012 :  21:11:05  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Spiše by mě zajímalo, jak davají někteří třeba v C9 ty časy o 2-3s na kolo lepší než ostatní. Auto mít lepší nelze. Ať to skouším v time trialu jakkoli, pod 00:36 se na Castle Hillu nejsem schopen s C autem dostat ani zaboha a to jsou tam ještě ideální podmínky narozdíl od závodu.

Jo... presne
Ja tam s C9 stlacil nejlepsi cas na 00:36:167 a min ani hovno...

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 08/08/2012 :  21:17:50  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luka
http://www.youtube.com/watch?v=i4iDWXstrWY

husty filmy :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/08/2012 :  02:45:06  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
bollywood rulez.. zkusim to vase f1 online a vy zkuste to co sem postoval ja.. to vam potecou nervy :)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/08/2012 :  03:34:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
co mi tam sere
- neni tam analogove ovladani plynu (treba tim jak daleko je mys od auta) a celkove me sere ze to neni third person ale takovahle divnota..

- proc kdyz jedu pres start tak misto abych moh pridavat a boostovat tak me to lockne na 127mph? (samozrejme prujezd ne start ani cil ale v te rovince proste)

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/08/2012 :  03:43:11  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no tywe a to blokovani to je taky picovina proc tam proste za to nedaj nakej trest, nebo realne fyziku at se vyboura taky ten co to udelal..

a skoda ze ani neni ve hre poradne poznat ktera formule je ci (chtelo by to aspon jmena nad ne)

jinak hra je slusne zabugovana.. ted se mi na castle hill stalo 3x ze jsem krasne projel zatacku a ono me to resetnulo pred ni, takze mrdat dokut to nebude full

Edited by - Rodier on 09/08/2012 04:10:47
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 09/08/2012 :  08:14:08  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
tak jsem neodolal a zkusil to poradne, musim dat za pravdu ze to je opravdu chytlava a insta zabava, uz jsem kategorie c5 :)

lastfm
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/08/2012 :  09:28:02  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

co mi tam sere - neni tam analogove ovladani plynu (treba tim jak daleko je mys od auta) a celkove me sere ze to neni third person ale takovahle divnota..
Je to browser gamesa, je vcelku logické že nedosahuje kvalit 8GB her. Rád bych tě viděl při závodě, jak reguluješ rychlost vzdáleností myši od autíčka. No, asi dobrej oddíl, my ostatní jsme rádi že se vůbec vlezeme do zatáčky ...

quote:

co mi tam sere - proc kdyz jedu pres start tak misto abych moh pridavat a boostovat tak me to lockne na 127mph? (samozrejme prujezd ne start ani cil ale v te rovince proste)
Až vyrosteš a rodiče ti koupí auto zjistíš, že každé má své limity a když se dostaneš na maximální rychlost, tak to již více nejede. Chápu, že by si chtěl "BOOSTOVAT" na rovince, odletět s formulí do vesmíru a nechat soupeře 1000Km za sebou, ovšem to by ta hra trochu ztratila pro nás ostatní na kráse.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 09/08/2012 :  10:18:57  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
my co mame lepsi motory my prekonavame plan i na 130%

lastfm
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/08/2012 :  10:59:05  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já jsem někdy rád, že se vůbec vidím. Stává se mi, že v chumlu řídím jiné auto a pak se divím, kam jsem dojel.
Vzdáleností myši od auta si nedovedu představit - mám problém tu myš ovládat i tak :)

Krásné projetí zatáčky - pokud Rodiere myslíš takový ten S retardér, tak jsem si na 99 procent jist, že jsi vyjel ven. Pak tě to resetne :)
U bugu jsi asi jedinej, kdo ho našel :)

Jinak dotaz na zkušenější:
Boost - jakožto rekuperace brzdné energie rekuperuje se Vám nebo jen jednorázové dobití při průjezdu startem?
DRS nebo jak se to jmenuje - nějak jsem nepřišel na to, jestli mačkat nebo držet. A pak také jestli možnost použití je závislá na konkrétním místě na trati nebo na nějakých podmínkách mé jízdy závodem.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/08/2012 :  11:13:47  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak dotaz na zkušenější:
Boost - jakožto rekuperace brzdné energie rekuperuje se Vám nebo jen jednorázové dobití při průjezdu startem?
DRS nebo jak se to jmenuje - nějak jsem nepřišel na to, jestli mačkat nebo držet. A pak také jestli možnost použití je závislá na konkrétním místě na trati nebo na nějakých podmínkách mé jízdy závodem.
Tož nevím jestli je to dotaz zrovna na mě ale KERS kombinuju, na začátku závodu to ohulím při pokusu dostat se ven z chumlu a tak půlku si nechávám na vostrý zatáčky. Když to pak odpálím ve 2/3 zatáčky tak to mnohem lépe srovná auto. DRS taky moc nechápu. Podle mne funguje pouze když se ti rozsvítí ale že bych pozoroval nějaké zlepšení to ne .

Z ofiko stránek:

KERS - stands for Kinetic Energy Recovery System, and essentially boosts your car’s power for a short period each lap. Excess energy from braking is stored in a battery (generally) and then used to give your drive-chain an extra kick at key points. Regulations dictate that KERS can only be used for 6.67 seconds each lap, but it is left to the drivers to choose exactly when they use it.

DRS - stands for Drag Reduction System and is an overtaking aid introduced in 2011. It allows cars to temporarily adjust the angle of the rear-wing, to reduce air-resistance and therefore boost acceleration and top speed. As an overtaking aid, it is only available at certain points on each track (the “DRS Zones”) and only if a driver is less than one second behind the car in front as they cross a ‘detection point’ a short distance before the zone starts.

Top Tips

BOOST START - Use KERS off the starting line to ensure you don’t get overtaken early on.

EFFICIENT BOOSTING - KERS is best used after slow corners, to get the car quickly back up to speed. It is less efficient at high speeds since air resistance is much more significant then.

DEFENSIVE BOOSTING - If someone is following you closely, use KERS to defend against a DRS overtake.

COMBINATION BOOST - If you are close behind another driver, save up your KERS and combine it with DRS to make a near-unstoppable straight pass.

DOUBLE KERS - On some tracks it can be effective to finish off your KERS allowance at the end of one lap, and then immediately start to use the next lap’s allowance as you cross the start/finish line.

Edited by - PRIBOO on 09/08/2012 11:24:38
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 09/08/2012 :  11:26:48  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
hezky si nám to sem pastnul :) a já přidám video

http://www.youtube.com/watch?v=-yE3khtKZGg

teď už mi to dává smysl, jen nevím když ta hra mívá lagy, jak se efektivně snažit o DRS

F. Alonso - příklady využití KERS a DRS ve skutečném závodě.
Ty záběry z pohledu řidiče jsou super, konečně mají i nějaké ability :D

http://www.youtube.com/watch?v=Xdhan12CvLc

NICMÉNĚ ... tlačítko DRS se má držet nebo jen zmáčknout ? :) Mám strach hru pustit, mám nějakou práci a mám hlad ... zas bych u toho vykysnul.

Edited by - Luka on 09/08/2012 11:37:39
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/08/2012 :  12:05:42  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Dík

u toho KERS jsem spíš myslel, jestli se vám doplňuje, když brzdíte (jako ve skutečném závodě) nebo se tady arkádově jednorázově doplní při projetí cíle.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/08/2012 :  12:56:40  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
KERS - doplnuje instantne projetim cile (ne brzdenim)
DRS - staci zmacknout (odpalit) o nabiti informuje ze je tlacitko DRS zlute, o vjeti do DRS zony je zvukovej signal a zezelena to... jakmile odpalis je kolem myslim zluta linka.

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/08/2012 :  13:13:21  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dík

u toho KERS jsem spíš myslel, jestli se vám doplňuje, když brzdíte (jako ve skutečném závodě) nebo se tady arkádově jednorázově doplní při projetí cíle.
Já nebrzdím!
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 09/08/2012 :  13:35:53  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
quote:

KERS - doplnuje instantne projetim cile (ne brzdenim)
DRS - staci zmacknout (odpalit) o nabiti informuje ze je tlacitko DRS zlute, o vjeti do DRS zony je zvukovej signal a zezelena to... jakmile odpalis je kolem myslim zluta linka.

+1 díky
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/08/2012 :  13:36:49  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Já nebrzdím!

Vsak jsem te videl.. jezdis jako prase!

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/08/2012 :  13:38:21  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Já nebrzdím!

Vsak jsem te videl.. jezdis jako prase!

To jo ... ale málo kdy dojedu!
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 09/08/2012 :  17:29:35  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
mate predstavu jak si pridam nekoho do friendu ?
pri time trialu lze pak porovnavat casy s prateli, ale jak pridat pritele na to jsem neprisel.

a este jsem se chtel zeptat kdyz dam u researche nebo construkce hurry tak o co tim prichazim ?

lastfm

Edited by - Rashaverak on 09/08/2012 17:45:01
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 09/08/2012 :  18:12:58  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
ze začátku asi o nic. Potom už tě to přesměruje do obchodu kde si nakupuješ "přesčasy" za prachy. Klasické mikro-transakce.

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/08/2012 :  20:03:44  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Taky netuším, já marně hledal jak přepnout z MPH na KMH. V jednom z infospotu pri loadovaní se zmiňovali, že to jde ale netuším vubec kde. V options je kulovy.

Edited by - PRIBOO on 09/08/2012 20:32:23
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 10/08/2012 :  17:11:51  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
nejvic me sere a to ze dost ze porad na neco cekam, nejdriv nez se vsichni najoinujou a pak na startu jeste nez to tem co to hrajou na kalkulacce naloaduje fakt hrozny
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 10/08/2012 :  19:01:58  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
tak je to beta a zadara :)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 11/08/2012 :  19:08:42  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
mrdat, jedu si uz v poho a kdyz uz to mam skoro v kapse prijede nejakej idiot a narve to do tebe a je to v prdeli. Meli curaci udelat solo zavod a pak porovnavat casy a byl by klid, nemusel bych na nikoho cekat a nemusel bych se na to vysrat pac se u toho akorat nasiram
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 11/08/2012 :  19:12:05  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
me to jaksi omrzelo je to porad dokola jen jezdis a vydelavas prachy a je v lastne uplne jedno jak dojedes, kdyz startuju dvacatej, mam cil dojet 16tej, dojedu treba 5, udelam 15 pozic a nic jen nejakej nicotnej bonus do prachu, zadna tabulka, zadny fanfary, ten zavod samotnej je zabavnej ale tak nejak nic z toho

lastfm

Edited by - Rashaverak on 11/08/2012 19:12:17
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 11/08/2012 :  19:57:50  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

me to jaksi omrzelo je to porad dokola jen jezdis a vydelavas prachy a je v lastne uplne jedno jak dojedes, kdyz startuju dvacatej, mam cil dojet 16tej, dojedu treba 5, udelam 15 pozic a nic jen nejakej nicotnej bonus do prachu, zadna tabulka, zadny fanfary, ten zavod samotnej je zabavnej ale tak nejak nic z toho

jj presne moc dlouho to nezabavi

Edited by - Araya on 11/08/2012 19:58:04
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 11/08/2012 :  20:36:56  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
je to tak, ze začátku chytne a nepustí. Dostal jsem se do B třídy a už to ani nezapínám.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/08/2012 :  08:20:23  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Priboo ty mas asi problemy s ctenym textem.

Samozrejme ze pred cilovou rovinkou a zani jedu klidne 150mp/h ale proste v cca 1/3 to samo lockne na 127.

Dale fakt me sere to, ze do vas lidi bouraj proc tam proste neudelali postih? Spousta lidi to zneuziva.. a laguje to fest, zu sem videl typka projet lesem co byl kolem :-D

Dale jina kamera by nebyl v unity problem.. stou mysi - me se to prave dobre ovlada kdyz ji mam blizko.. nepletu si to s jinejma formulema.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/08/2012 :  08:21:46  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

zkus http://www.f1time.com/ to je next level vtom stravis rok ani nevis jak. Zavodeni je automaticky, ale zbytek je uplne do detailu, kompletni management. herni cas skoro 1:1 realnej cas pri kvalifikacich, zavodech.. atd

Sem tu o tom psal
platit ingame prachama testovaci kola, platit crew, clovek nad tim travil mrte casu. od po do st byla testovacka, ve st kvalifikace a v nedeli zavod..

Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 13/08/2012 :  23:29:15  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote

http://games.tiscali.cz/oznameni/real-world-racing-ma-tu-nejfotorealistictejsi-grafiku-ze-vsech-60357
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 14/08/2012 :  22:44:37  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

zkus http://www.f1time.com/ to je next level vtom stravis rok ani nevis jak. Zavodeni je automaticky, ale zbytek je uplne do detailu, kompletni management. herni cas skoro 1:1 realnej cas pri kvalifikacich, zavodech.. atd

Sem tu o tom psal
platit ingame prachama testovaci kola, platit crew, clovek nad tim travil mrte casu. od po do st byla testovacka, ve st kvalifikace a v nedeli zavod..

2x jsem se registeroval nikdy mi neprisel mail a nikdy jsem se druhej den uz neprihlasil
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000