Author |
Topic  |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
|
| |
Rasta
New Member

350 Posts |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 10/04/2012 : 08:33:24
|
Tohle vypadá jako parádní flashback na DM, Brány Skeldalu a všechny ty neomluvené hodiny  |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 10/04/2012 : 09:14:20
|
quote: Originally posted by terawatt
Tohle vypadá jako parádní flashback na DM, Brány Skeldalu a všechny ty neomluvené hodiny 
Kdo z vás taky proběhl DM s jednou postavou? :)) |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 10/04/2012 : 09:24:57
|
Vypadá to super. Už jsem si to objednal. Myslím si, že vývojáři těchto titulů si zaslouží podpořit - své peníze jsem jim tedy poslal rád. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 11/04/2012 : 15:55:33
|
na ja tak sem jim taky poslal penouze. Je to super, ze vyvojari este delaj takovyhle hry... Jen doufam, ze sem za ty roky moc nevymekl a ze tu hru zkousnu  |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 11/04/2012 : 17:49:12
|
Jsem si teď uvědomil, že jsem dodneška nedohrál původní DMko 
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/04/2012 : 19:24:22
|
Hehe tak hodně štěstí s házením hvězdic proti schodům... :) |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 11/04/2012 : 21:15:14
|
dal sem tomu neco pres hodinu. Je to fakt hc. Zasekl sem se ve druhym patre jak sou ty 3 skeletoni    |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 12/04/2012 : 08:55:54
|
Tu místnost jsem udělal a jdu dál :) Je ale pravdou, že jsem vymněkl a hraju to na normál. Hard jsem si na první hraní netroufnul. Jinak moc hezké. Dokonce se mi zdá, že design některých částí hodně připomíná DM. Až jsem si na té druhé úrovni říkal, kdy najdu jídelnu s houbičkama :)
Pro zajímavost - s jakou partou hrajete? Dal jsem minotaur fighter, lizard rogue, insect mage (fire, air) a human mage (earth, ice). Jen si říkám, jestli sjem se neměl vykašlat na zloděje a dát prostě 2x fighter a 2x mage. Lockpick tu stejně není a nějakou jinou speciálku nemá. Možná střílení z luků - uvídím dále, jestli to vůbec k něčemu je. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 12/04/2012 : 10:29:24
|
Mně to teda podle screenshotů připadá jako nehorázně vykradený DMko, což je trochu odrazuje. Je ok udělat něco na podobným principu, ale vykrást konkrétní pasti a zcela sprostě okopírovat celý místnosti? No nevím. Přesně z tohohle důvodu jsem to nekoupil, jakkoli to vypadá skvěle a věřím, že ten tým co za tím stojí nejsou žádný lemra. |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 12/04/2012 : 10:43:47
|
ber to tak Octo, ze to je proste oslava DMka, a je to supr hratelny, fakt me to bavi...
Jinak Ja jedu minotaur-war / insect - mage / lizard - rogue (kudlickar) / human rogue (lucistnik) a musim rict ze ten luk je vynikajici, dela nejvetsi dmg ze vsech... |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 15/04/2012 : 10:43:35
|
tak jsem to vcera dohral na hard, ale bylo to psycho rozhodne nedoporucuju na prvni hrani
na prvni hrani bych doporucil klidne EASY hra je postavena hodne na logickych problemech a ty fajty proste odvadi pozornost
Hra je to VELMI povedena 99% puzzle lze logicky vyresit (papirky s napovedou pomahaji) nektere fajty na HARD nejdou dat pri prvnim prilezitosti - clovek se musi vratit pozdeji (po par patrech) pokud nemuzete neco vyresit a vite, ze je to jedina casta kudy dal - prestante hrat, dejte si pauzu - urcite na to prijdete pozdeji - rozhodne kaslete na navod, neni to tak tezke. svetlo a stiny jsou proste pecka (nektere puzzle jsou na tom zalozene) - tohle je proste pecka a to v DM proste neni
Moje parta: Mino fighter - axe spec+armor (minimalne na heavy bez postihu, zbytek sekery - max crit za 270 tusim) lizard rogue - unarmed+dodge(minimalne na light armor bez postihu, zbytek fisty) insect mage - ice+spellcraft (2X v ice na lepsi frostbolt, zbytek spellcraft) insect mage - air+spellcraft (2X v air na lepsi lightning, zbytek spellcraft)
S jidlem jsem nemel problem. Za to s nosnosti to byla krize, hlavne ke konci, kdy byl fighter navleceny v platech
quote: Originally posted by Octopuss
Jsem si teď uvědomil, že jsem dodneška nedohrál původní DMko 
lol, tohle rika clovek co namakroval Archmastera v DM... Ale ted zcela vazne: neni to remake DM - nektere puzzle jsou okopirovane, hlavne v zacatku, ale rozhodne to hru nekazi |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 15/04/2012 : 11:10:21
|
quote: Originally posted by WereHamster Kdo z vás taky proběhl DM s jednou postavou? :))
ja dohral DM s jednou postavou nekolikrat, ale az teprve pred 2 mesici jsem se odvazil a zkusil si zahrat Chaos Strikes Back (pomoci CSBWin) - a ta hra je jednoduse genialni. Myslim, ze tak propracovany dungeon (fajty/puzzle) nikdy neexistoval. A tim jak je to podzeni resene (clovek zacina uprostred) a ruzne se propleta a je nelinearni a to vse v 3D prostoru je obdivuhodne.
|
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 15/04/2012 : 14:01:10
|
quote: Originally posted by Seth lol, tohle rika clovek co namakroval Archmastera v DM... Ale ted zcela vazne: neni to remake DM - nektere puzzle jsou okopirovane, hlavne v zacatku, ale rozhodne to hru nekazi
Ale prd. Schválně jsem pustil DOSBox, a mám ve čtvrtým patře jen archmastery ninjy, a šestkový warriory a priesty   |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|