Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Rift: Planes of Telara
 RIFT - General
 Rift: Planes of Telara
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Elwanelyn
Starting Member

36 Posts

Posted - 01/05/2010 :  12:52:49  Show Profile Send Elwanelyn a Private Message  Reply with Quote
http://www.riftgame.com/en/

Že by svěží vánek? Beta má prý začít ještě letos.

Btw: na E3 2009 měla hra název Heroes of Telara. Kde byla také odhalena.

Edited by - Elwanelyn on 01/05/2010 12:54:11

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 02/05/2010 :  18:16:59  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elwanelyn

http://www.riftgame.com/en/

Že by svěží vánek? Beta má prý začít ještě letos.

Btw: na E3 2009 měla hra název Heroes of Telara. Kde byla také odhalena.



Nějak začíná platit pravidlo, že čím lepší video, tím horší sračka pak s toho vyleze.


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 02/05/2010 :  18:42:43  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Hmm, kdyby ta zenska z videa neznela, jako kdyby ji nekdo drazdil klitoris, udelalo by to na me lepsi dojem. Souboje vypadaji dostatecne svizne, coz je urcite plus.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 02/05/2010 :  23:45:53  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Hmm, kdyby ta zenska z videa neznela, jako kdyby ji nekdo drazdil klitoris, udelalo by to na me lepsi dojem. Souboje vypadaji dostatecne svizne, coz je urcite plus.

to jo no

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 04/05/2010 :  09:12:15  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Jakoze z toho videa s nemuzu zbavit dojmu tuctovky ktera tu byla uz 100x na x zpusobu.Ale tak treba prekvapi nejaky inovativnim zajimavym hernim systemem.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 03/07/2010 :  19:24:00  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Podle mého názoru zcela průměrná hra. v ničem nepřekvapí, ale ani neurazí. Tady je přeložené preview.
-------------------
Po dubnovém prvním pohledu na hru „Rift: Planes of Telara“ se na nás štěstěna opět usmála a my měly možnost se vypravit do světa Telara i s jejím úchvatným prostředím. Na E3 stánku firmy „Trion Worlds“ jsme dostali do ruky hratelné demo a zatímco jsme hráli, vývojáři nám odpovídali na naše zvídavé dotazy.

Vaše první rozhodnutí ve hře, bude volba frakce. K dispozici jsou „Guardians“ nebo „Defiant“. Obě dvě mají za úkol zachránit svět, na který je právě zaútočeno, každý si však k tomuto cíly zvolil rozdílnou cestu. Guardians jsou požehnány samotnými bohy a byly jimi vybrány jako jejich boží bojovníci, zatímco Defianti zvolili spíše méně čestnou cestu a zaměřili se převážně na technologii. Defianti pomocí své magické technologie, vybudovali rozsáhlé pouštní města, která však záhy byla infiltrována draky. Ti při uvědomění si jejich ohromné moci, je raději vyhladily. Tím tak Defiantům zamezili v jejich rozpínavosti.
Každá z frakcí má jak rasy unikátní, tak i rasy sdílené. Od vývojářů jsme se dozvěděli, že Defianti budou mít k dispozici například Eth (lidé) a Bahmi (lidé/elementálové)

Po výběru rasy jsme se posunuli k výběru povolání. Jsou zde čtyři základní třídy, Warrior, Cleric, Rogue a Mage. Tato základní třída se pak dělí na specializace jako například Blade Dancer nebo Reaver. Dále je možné zkombinovat prvky z rozdílných specializací, pomocí duší a vytvořit si tak unikátní směs k obrazu svému. Druhou duši dostanete na levelu 15 a třetí na levelu 30. Ale je jen na vás, jestli tyto duše při vašem dobrodružství využijete. Jediné omezení je to, že duše musí být ze stejné třídy. Takže nemůžete používat Warrior duši, pokud hrajete za Rougha.
(Podobně to má řešené Runes of Magic. Akorát tam jdou kombinovat i základní povolání.)

Zatímco vývojář si vytvořil Warlocka/Elementalistu. Warlock měl specializaci na death magic, startovní kouzla Life Tap a drain. (Asi nějaká dotka a vysávač života, kopie warlocka z WOW) A naopak Elementalista měl možnost přímého útoku a peta. My jsme dali přednost chladné oceli a vytvořili si Championa.

Po prvním seznámení s hrou, jsme dostali možnost nahlédnout trochu hlouběji. Konkrétně na to jak si hráči budou v průběhu hry utvářet svoji postavu. K dispozici budou mít runy a talenty. Runy jsou hlavní schopnosti, které odemykáte tím, že do nich dáváte body. Čím více bodů do nich vložíte, tím více schopností máte k dispozici. Naopak talenty nabízejí možnost vybrání si větve podle vlastního stylu hraní a podle toho si otvírat jednotlivé dovednosti.
(Jeden takový talent strom je vidět na obrázku. Stejné jako v jiných hrách dnešní doby, jasná kopie z Wowka)

Už při vytváření postavy byla patrná jedna věc. A to jakou si vývojáři dali práci s rozmanitostí a možností voleb. Tolik atraktivních věcí jsme opravdu nečekali.
Po chvíli jsme byly hození do světa jako nově vzkříšený Defiant hrdina, málá součást masivní operace v Shadowlandu, jež měla za úkol získat nazpět ztracené technologie.

Při postupném získávání prvních zkušenosti, se náš charakter setkal s několika trhlinami (Rift, odtud pochází i jméno hry) Trhliny jsou slzy v realitě, které umožňují sílám z jiných světů cestovat na jiné planety. Což je hojné zneužívané k invazím. První trhlinu, kterou jsme spatřili, byla trhlina života. S přímým dopadem nejen na prostředí, ale i na život okolo ní. Trhliny totiž nemění jen vzhled okolní krajiny, ale i okolní zvuky a v neposlední řadě transformují blízké tvory do nových unikátních podob.
Tyto skvělé věci tak dávají světu jeho neuvěřitelnou dynamiku. Můžete také skákat do jednotlivých trhlin a probojovávat si cestu až na konec, kde vás čekají lákavé odměny.
(Koukám, že to tedy nakonec budou jen klasické instalované dungeony)
Trhliny se ve světě objevují v rozdílných velikostech, od masivních, až po ty nejmenší. Velikost pak má dopad na to, jak dlouhý čas bude potřebovat na její zdolání. Do trhlin se mohou portovat i celé skupiny, plnit zde questy a následně se dělit o získané předměty. Trhliny jsou také rozděleny podle jednotlivých protichůdných elementů, na život a smrt, pak na oheň a vodu a poslední dvojicí je země a vzduch. A samozřejmě není možné dopředu předvídat, jaká trhlina se na tom kterém místě objeví. Což jen umocňuje již zmíněnou dynamičnost.

Jak jsme zjistili, pro zkušené hráče nebude úvodní seznamování se světem vůbec těžké. Klasický crafting, aukční síň, banky či questy, jsou věci, na které jsou zvykli již z mnoha předchozích her. Na druhou stranu, plně dynamický svět, bude pro ně určitě novinka. Například při zkratu jednoho zařízení se udělala trhlina přímo uprostřed základny a ta vypustila do okolí vodní elementály.
Při procházení zónou pro nováčky mi svět předemnou rostl přímo exponenciálně. Pro fanoušky PvP budou vytvořeny speciální oblasti a zóny, které budou primárně určeny pro souboje hráče proti hráči. Tato činnost, ale bude jen pro ty, co ji vyžadují. Ostatní se mohou v klidu těmto soubojům vyhnout. Většina světa Telara, je až na několik raidovacích dungeonů, pro 5 osob, bezešvá. To znamená bez načítacích obrazovek.

Pro objevitelské typy jsou zařazeny speciální tituly za objevení nové oblasti či nového předmětu. Ačkoliv součástí hry bude jak sběratelský systém tak i crafting, vývojáři se o těchto věcech nechtěli ještě bavit. A tak bližší podrobnosti budou známy až později.

Firma Trion Worlds vynaložila mnoho úsilí k vytvoření světa plného tradičních již odzkoušených systémů, unikátních postav, dynamického světa a působivých trhlin. Již dnes se těšíme, až si v budoucnu budeme moci prohlédnout rasu Guardianů a poznat jaké další zajímavé věci se nám tím odhalí.

Originál článek: http://www.massively.com/2010/06/16/e3-2010-hands-on-with-rift-planes-of-telara/#continued
Videa http://www.youtube.com/watch?v=9uCsZDace6o
http://www.youtube.com/watch?v=4XlYl1tcwSg
http://www.youtube.com/watch?v=j68253f4wbE
Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 23/07/2010 :  15:45:26  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
ja osobně rift davam velke nadeje protoze
a) je velmi dobre financovana takze by ji nemel potkat osud vanguardu
b) pracujou na ni nektery z mejch oblibenejch EQ2 developeru
c) dynamicke eventy .. je mi jasny ze to muze bejt zkaza hry pokud to podelaj ale pokud to udelaj dobre tak muze jit o zajimavou vec

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 19/11/2010 :  10:58:40  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
Curse rozdava 50k beta klucov, 90% available, prvy beta vikend 3 decembra tusim.

MMO traveller
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 23/11/2010 :  22:51:52  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Greydawn

Curse rozdava 50k beta klucov, 90% available, prvy beta vikend 3 decembra tusim.



Klíč už mám, takže to testnu,ale to že na to šahají svojí smradlavou prodejní prackou lidi z EQ2 mě trošku děsí ! Nadruhou stranu proč ne, je libo helma, meč, nějaký fabled equip.. stačí pár éro a borec je na světě


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

Vardant
Starting Member

23 Posts

Posted - 24/11/2010 :  04:12:16  Show Profile Send Vardant a Private Message  Reply with Quote
Jen pozor na to, že ty klíče neznamenají 100% zaručenou účast, je potřeba vyplnit i ten beta dotazník, aby byla šance, že vás vyberou.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 24/11/2010 :  09:51:52  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vardant

Jen pozor na to, že ty klíče neznamenají 100% zaručenou účast, je potřeba vyplnit i ten beta dotazník, aby byla šance, že vás vyberou.



To jsem samozřejmě udělal a taky v kolonce od koho jsem se to dozvěděl napsal imperium a vyzdvihnul některé jedince odtud, tak doufám,že mi to pomůže Mě vyberou určitě, poslal jsem jim svojí fotku ze sauny


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 24/11/2010 :  13:14:23  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Na tuhle hru jsem vážně zvědavej, třeba z toho něco bude. Moc se mi libí systém souls a s tím spojenej respec.

Pokud zase kecám nesmysly, tak mi to prosím promiňte.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 25/11/2010 :  04:49:15  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ttaky se tesim, ma to fajn grafiku, mohla by to bejt nova hra do serie eq2/aoc/vanguard.. (mysleno obsahlosti a grafickym stylem).

ten system dusi/talentu a mixovani roli je taky zajimavej.


Impressions zni skvele - http://www.curse.com/articles/rift-news/799723.aspx


tady davaji beta klice http://www.incgamers.com/Giveaway/14/Rift

beta od 3.12. do 6.12.


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 25/11/2010 :  04:54:30  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Jakoze z toho videa s nemuzu zbavit dojmu tuctovky ktera tu byla uz 100x na x zpusobu.Ale tak treba prekvapi nejaky inovativnim zajimavym hernim systemem.



ne !! jen ne proboha dalsi zkurvena mmo s radoby inovativnim systemem. na to dojel darkfall, mortal online a castecne i conan.

me by uplne stacila dalsi KVALITNI mmo at ma klidne vsecko jako wow nebo vanguard nebo eq2.

singlovky lide hraji nakejch 20 let taky nemaj nic novyho a inovativniho !! tak proc to furt cpete do mmo, coz je novej zanr?

kolik her melo opravdu dobrej tab-lock wsad souboj s poradnejma classama, balanced pvp a zajimavejma questama a dungama?
lotro + wow + eq2. to je vse.

fakt s inovacema jdete do prdele. ja chci proste jen vanguard2 / eq3.


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 25/11/2010 04:55:54
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 25/11/2010 :  10:55:05  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

quote:
Originally posted by Speh

Jakoze z toho videa s nemuzu zbavit dojmu tuctovky ktera tu byla uz 100x na x zpusobu.Ale tak treba prekvapi nejaky inovativnim zajimavym hernim systemem.



ne !! jen ne proboha dalsi zkurvena mmo s radoby inovativnim systemem. na to dojel darkfall, mortal online a castecne i conan.

me by uplne stacila dalsi KVALITNI mmo at ma klidne vsecko jako wow nebo vanguard nebo eq2.

singlovky lide hraji nakejch 20 let taky nemaj nic novyho a inovativniho !! tak proc to furt cpete do mmo, coz je novej zanr?

kolik her melo opravdu dobrej tab-lock wsad souboj s poradnejma classama, balanced pvp a zajimavejma questama a dungama?
lotro + wow + eq2. to je vse.

fakt s inovacema jdete do prdele. ja chci proste jen vanguard2 / eq3.



Odhalím ti tajemnou pravdu, připrav se....

Ne každý je stejný a né každého baví hrát jednu a tu samou hru dokola.



By mě zajímalo k čemu dělat každou hru jako eq2 nebo wow ? Na tu sou tu přece eq2 a wow ne ? Samozřejmě pokud by měl být eq3 tak by se měli vysrat na inovace a udělat podobnou hru s lepší grafikou aby uspokojili fanoušky hr předešlé. Ale inovace je potřebná protože jinak můžem zůstat u toho eq2 a nebo wow a není žádný důvod dělat nové hry. Ne pokaždé se ta inovace podaří ale to neznamená že se přestane vylepšovat a hledat nové způsoby. A imho Df a MO
nedojeli na to jaký měli bojový systém ale na to že vývojáři na to prostě neměli ( ať už finančně nebo jinak ).

Jo a wow u mě není KVALITNÍ hra ale nehratelná levelová sračka. Co je pro někodo volovina je pro jiného božská modla. A kvalitu MMO nejde posuzovat podle počtu předplatitelů. To bych potom mohl říct že fotbal je nejvalitnější sport a taky si myslím že to je volovina.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/11/2010 :  13:26:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
v barvach moc posune neni ... je trochu jiny podklad ale vicemene je to to samy ... kazdopadne to na obr2 je sracka protoze ta grafika je preplacana a kdo by proboha hral hru kde na ma monitoru obrazek zbrane?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/11/2010 :  13:30:48  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

A kvalitu MMO nejde posuzovat podle počtu předplatitelů. To bych potom mohl říct že fotbal je nejvalitnější sport a taky si myslím že to je volovina.


fotbal je mozna volovna podle tebe .. ale je to hodne hrany sport a hodne lidi dokonce i bavi ... spoustu lidi bavi i to se na nej jen divat a rek bych ze to vyvojari neodflakli a je to sport vice nez dobry .. i kdyz v ceskem podani je to zoufalost ..

a kvalitu mmo muzes posuzovat podle poctu predplatitelu protoze kdyby to byla spatna hra tak to nikdo hrat nebude ... nebo si podle tebe lidi reknou .. tahle kra je kvalitni tak ji hrat nebudu ale tamhle to wow to je sracka to si zaplatim? :) jasne nekdo muze hrat hru protoze ji hrajou jeho kamaradi ... ale mslis ze tech lidi je tolik? a i kdyby jo tak to porad vypovida o kvalite hry ..

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 25/11/2010 :  14:13:00  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
O tom sem mluvil ze fotbal je pro vetsinu lidi vyborny ale pro me je to kravina. A stejne tak nektere hry sou pro vetsinu lidi paradni a pro jine kravina ... ja si myslim ze urcovani hru podle poctu predplatitelu je kravina protoze pro ty co to hraji je to vyborna hra .... Podle predplatitelu je teda wowko jedna z nejlepsich her, starcraft je nejlepsi strategie a Nove COD je teda nejlepsi FPS.

I kdyz Eve je 100x lepsi nez wow, Supreme commander je mnohem lepsi nez Starcraft a Posledni COD je kapitola uplne sama pro sebe.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/11/2010 :  14:48:53  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

O tom sem mluvil ze fotbal je pro vetsinu lidi vyborny ale pro me je to kravina. A stejne tak nektere hry sou pro vetsinu lidi paradni a pro jine kravina ... ja si myslim ze urcovani hru podle poctu predplatitelu je kravina protoze pro ty co to hraji je to vyborna hra .... Podle predplatitelu je teda wowko jedna z nejlepsich her, starcraft je nejlepsi strategie a Nove COD je teda nejlepsi FPS.

I kdyz Eve je 100x lepsi nez wow, Supreme commander je mnohem lepsi nez Starcraft a Posledni COD je kapitola uplne sama pro sebe.


EvE je 100x lepsi nez wow jen pro tebe a par dalsich nadsencu (uznavam ze je to dobra hra libi se mi rad na ni zavzpominam) .. supreme commander je pekna hra ale srovnavat ji se starcraftem? no leda ze si zapnes neomezeno munice :) jinak je to spis takticka hra a to starcraft neni a COD je nejlepsi fps vsech dob :) kdyz to beru jako celou serii protoze nektere dily byly fakt zoufalost a ten posledni cod ma novy snad jen to auticko :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 25/11/2010 :  15:17:10  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
Už se perou ? kurňa noha já se těšil na nějaké info o RIFT a zatím si tady kamarádi měří herní péra.

Je to přeci tak jednoduché :

WoW-PC do 5 tisíc, IQ 40-80, věk 5-15 let, obtížnost - Troll

AOC,WAR,L2 atd.- PC do 15 tis., IQ 80-115, 18-21 let, obtížnost - easy-bug

EQ2,VG,EVE -PC 15-20 tis. +, IQ 115-180 (mimo USA tam do 115),21-30 let, obtížnost medium-lag

AION,TERA,RIFT-PC 20 tis.+, IQ 180-220 (asia 250), věk 30+,obtížnost Hard-mega grind

Future ?

A teď Trolle vyskoč


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.

Edited by - TDK on 25/11/2010 15:19:11
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/11/2010 :  15:23:59  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

Už se perou ? kurňa noha já se těšil na nějaké info o RIFT a zatím si tady kamarádi měří herní péra.

Je to přeci tak jednoduché :

WoW-PC do 5 tisíc, IQ 40-80, věk 5-15 let, obtížnost - Troll

AOC,WAR,L2 atd.- PC do 15 tis., IQ 80-115, 18-21 let, obtížnost - easy-bug

EQ2,VG,EVE -PC 15-20 tis. +, IQ 115-180 (mimo USA tam do 115),21-30 let, obtížnost medium-lag

AION,TERA,RIFT-PC 20 tis.+, IQ 180-220 (asia 250), věk 30+,obtížnost Hard-mega grind

Future ?

A teď Trolle vyskoč

ted si mi to vylozene ulehcil .. mam si vybirat hru podle pc iq nebo veku? podle toho co pises stupa iq s vekem ... to me teda s vekem nestoupa ..

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 25/11/2010 :  19:30:42  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
No vidím že tady nemá cenu debatovat. To co sem se snažil říct je že hru nemůžu hodnotit podle toho kolik lidí to hraje. Protože to hodnocení je relativní a pro každého jiné. Někdo má rád jedno a někdo zase jiné. Mě nemusíš vysvětlovat proč je to a to lepší ja s tím nesouhalsím a mám jiný názor a názor většiny nedělá pravdu. Je to pořád jenom názor většiny. Já můžu říct proč mě ta každá hra nebaví a proč si myslím že není dobrá a i když se za mě postaví 10M lidí pořád to nebude pravda protože se najde někdo komu se ta hra líbít bude. A pro něho to co sem řekl pravda nebude.

A k tomu cod.... mě stačilo jedno video.
http://www.youtube.com/watch?v=RULv6HbgEjY&feature=player_embedded
Si pamatuju jak sem kdysi prohodil že jestli to takhle půjde s hrama dál tak že se začnou hrát sami. A ono je to tady hra co se hraje sama stačí si sednout a sledovat ten proud Epičnosti tekoucí z monitoru.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech

Edited by - kajda on 25/11/2010 19:36:56
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/11/2010 :  19:34:07  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

quote:
Originally posted by Rodier

quote:
Originally posted by Speh

Jakoze z toho videa s nemuzu zbavit dojmu tuctovky ktera tu byla uz 100x na x zpusobu.Ale tak treba prekvapi nejaky inovativnim zajimavym hernim systemem.



ne !! jen ne proboha dalsi zkurvena mmo s radoby inovativnim systemem. na to dojel darkfall, mortal online a castecne i conan.

me by uplne stacila dalsi KVALITNI mmo at ma klidne vsecko jako wow nebo vanguard nebo eq2.

singlovky lide hraji nakejch 20 let taky nemaj nic novyho a inovativniho !! tak proc to furt cpete do mmo, coz je novej zanr?

kolik her melo opravdu dobrej tab-lock wsad souboj s poradnejma classama, balanced pvp a zajimavejma questama a dungama?
lotro + wow + eq2. to je vse.

fakt s inovacema jdete do prdele. ja chci proste jen vanguard2 / eq3.




By mě zajímalo k čemu dělat každou hru jako eq2 nebo wow ? Na tu sou tu přece eq2 a wow ne



Proc? protoze v EQ i ve wow uz jsou jen high level hraci, 99% hernho uzemi je pradzno, nikde nikoho nepotkas, chodi se jen top 5 dungu/raidu = znicenej content.
Proste wow a eq2 uz jsou "mrtve" hry.. zabite.. chce to novej vlak chapes?


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/11/2010 :  19:37:09  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

O tom sem mluvil ze fotbal je pro vetsinu lidi vyborny ale pro me je to kravina. A stejne tak nektere hry sou pro vetsinu lidi paradni a pro jine kravina ... ja si myslim ze urcovani hru podle poctu predplatitelu je kravina protoze pro ty co to hraji je to vyborna hra .... Podle predplatitelu je teda wowko jedna z nejlepsich her, starcraft je nejlepsi strategie a Nove COD je teda nejlepsi FPS.

I kdyz Eve je 100x lepsi nez wow, Supreme commander je mnohem lepsi nez Starcraft a Posledni COD je kapitola uplne sama pro sebe.



Jenze tady si pletes pojmy "KVALITNI HRA" (co by snaha o obecne platne hodnoceni) a "ME TO NEBAVI/PRIJDE MI TO JAKO VOLOVINA" (coz je soukromej nazor). Tedy plati oboje. Wow je kvalitni hra (dle obecne platnejch standardu..jako je prave pocet platicich) ale zaroven tebe nebavi = prijde ti jako volovina (protoze napln neni pro tebe).


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/11/2010 :  19:44:47  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:
Originally posted by Rodier
]singlovky lide hraji nakejch 20 let taky nemaj nic novyho a inovativniho !!

Speciální soutěž pro Rodiera. Pokud najdeš více než 10 rozdílů. TDK přislíbil, že ti pošle e-mailem obrázek svého e-penisu. Ale máš se prý připravit na pořádně velkou přílohu.
OBR1

OBR2


Porovnavas 2 druhy her. Arkadovku a FPS, zkus porovnat dve FPS.

1992:

2002:

2012:


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/11/2010 :  19:51:06  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

No vidím že tady nemá cenu debatovat. To co sem se snažil říct je že hru nemůžu hodnotit podle toho kolik lidí to hraje. Protože to hodnocení je relativní a pro každého jiné. Někdo má rád jedno a někdo zase jiné. Mě nemusíš vysvětlovat proč je to a to lepší ja s tím nesouhalsím a mám jiný názor a názor většiny nedělá pravdu. Je to pořád jenom názor většiny. Já můžu říct proč mě ta každá hra nebaví a proč si myslím že není dobrá a i když se za mě postaví 10M lidí pořád to nebude pravda protože se najde někdo komu se ta hra líbít bude. A pro něho to co sem řekl pravda nebude.

A k tomu cod.... mě stačilo jedno video.
http://www.youtube.com/watch?v=RULv6HbgEjY&feature=player_embedded
Si pamatuju jak sem kdysi prohodil že jestli to takhle půjde s hrama dál tak že se začnou hrát sami. A ono je to tady hra co se hraje sama stačí si sednout a sledovat ten proud Epičnosti tekoucí z monitoru.



Co je to pravda? Pokud vim, tak pravda je ve vetsine pripadu dana tim, co si mysli vetsina lidi.
napriklad se rika ze je pravda, ze zeme je kulata .. proc? protoze to rika vetsina vedcu. atd.

Proste ty uz to moc rozebiras do detailu. V dnesni dobe 99% lidi uznava, ze pokud si vetsina lidi neco oblibi, tak je to kvalitni. Tak to proste je. plati se o vsem.. otevri si jakejkoliv spotrebitelskej magazin. Samozrejme ze jsou vyjimky, ale jinak obecne plati (je pravda) ze co se libi vetsine = je kvalitni.


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rimsy
Starting Member

83 Posts

Posted - 29/11/2010 :  16:14:20  Show Profile Send Rimsy a Private Message  Reply with Quote
Pokud se můžu zapojit se svým názorem. Nedovedu si moc představit dnes vydanou mmorpg, která bude tak v době spuštění dobrá/revoluční/plná obsahu, aby mohla konkurovat rozjetým projektům typu wow nebo eq2 či lotro. Ta hra by stála neskutečný peníze a než by se dodělala, např. wowko by bylo zase o kus dál a mohl by kolotoč začít znovu. Podle mě v dohledné době nic tak revolučního nebude a mmorpg nové generace přijde až s hardwarem nové generace (3D a pod.).
Hraju teď Lotro a to ne že by něčím bylo lepší než wow nebo EQ2, ale je to nové prostředí, nové questy, nové skilly. Takže na názoru, že by novou mmorpg lidi hráli, i když nebude prudce revoluční něco je. Nicméně nic to nemění na tom, že taková hra nemá podle mě šanci v současné konkurenci se uživit nějakými stálými poplatky.

Rimsy: virtuální světy.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/11/2010 :  17:33:21  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Content je fakt ten nejmensi problem. Dneska tenhle pojem znamena vic postav s vykricnikama, vic textu, kterej musi clovek proscrollovat, nez se proklika na accept pripadne vic metru ctverecnych plochy zarostly houbama a travou.

Na PS3 je hra, jmenuje se Demons souls a je hrozne kratka... presto ji lidi hrajou do omrzeni znova a znova (a taky se tam macha mecem a taky se tam zabijej prisery). Cim to asi bude? MMORPG musej hlavne zapracovat na hratelnosti, ta je fakt hodne za opicema. V tomhle je docela zajimavy, ze vyvojari nikdy nereknou, ze to nejde (vypocetne, nemame na to skill...). To tvrdej akorat fanboys na forech.

...

Ale to by skript na umelou inteligenci musel bejt delsi nez soucasny standard 10 radku vcetne komentare.

quote:
Originally posted by Filda LNL
Nic nezachráníš. They just don't stop coming!



Uuuh yeeeah

MMOs failed.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 29/11/2010 :  21:04:52  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
No cela revoluce v Tera spociva v FPS stylu zamerovani ne? :-) Nebo tam ma byt jeste neco jineho? :-)

Trochu mi to pripomina the chronicle of spellborn

Ales


soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 03/12/2010 :  07:35:58  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
Kurna už teho mam dosť. Asi vyklidím garáž, nakoupím v bazíku pár kompů a jdem do teho. Uděláme pořádnou MMORPG,aby všichni viděli,že na to máme. Nápadů je dost a dost za ty leta. Jace bude ředitel pro komunikaci s médii, Kajda bude vývojář, Havran opraví bugy po Kajdovi, Wuudu udělá recenzi a Rodier to bude prodávat a VY ostatní si to koupíte !!!!

Já budu inkasovat poplatky. Startovací cena bude 900,- éro a měsíční platby počítám kolem 320 éro. Bude tam všechno o čem jste snili. Jenom nevím, jak to pojmenujem ?


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.

Edited by - TDK on 03/12/2010 07:36:44
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 03/12/2010 :  09:00:19  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
uchylarna z garaze?

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 03/12/2010 :  10:15:16  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
TDK Garáž entertainment presents: Dream online

To zní divně an EMEMÓČKO. Disgusting loathing filth of new day. Hmm to je jak nějaká trashmetalová kapela to taky ne. The Garage Deviation ..... Jo havran měl dobý nápad.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech

Edited by - kajda on 03/12/2010 10:23:30
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 03/12/2010 :  10:46:36  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Rád bych se přidal. Pokud možno, vyhovovala by mi pozice community managera, kterej denně atakuje fanboye kydama o tom, jak konečně ta naše hra bude to pravý a jediný revoluční MMO, na který léta čekali, a který totálně nakope prdel WoWku.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 03/12/2010 :  11:12:46  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Filda LNL

Rád bych se přidal. Pokud možno, vyhovovala by mi pozice community managera, kterej denně atakuje fanboye kydama o tom, jak konečně ta naše hra bude to pravý a jediný revoluční MMO, na který léta čekali, a který totálně nakope prdel WoWku.



Ok beru tě, každá ruka i noha se hodí. Název musí bejt dostatečně emerickej, aby to navozovalo dojem světovosti a hlavně by tam samozřejmě mělo být slovo World, bez toho nemáme šanci
Jo samozřejmě v popisu budou slova, Inovativní, Ultimátní, Revoluční,Nejdražší, Největší, Nejhranější, Nejbarevnější atd.
Úspěch je zaručenTaké musíte neustále opakovat, že vše děláte pro komunitu a nejde Vám o prachy ,ale o jejich zábavu, bez toho to nejde
Po novém roce začneme vydávat první screny Za pár let přidáme video a pak... nooo...už se na to sám moc těším
PS: jo abych nezapoměl, sběratelská edice bude obsahovat ručně malovanou figurku Jaceho a mapu Vietnamu, ručne vyšitou na obalu od rejže.Samozřejmě cena bude trojnásobná,ale já myslím,že to za to
stojí. Bude to omezená edice pro omezené kupující, prostě pro prvních 5 milionů.


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.

Edited by - TDK on 03/12/2010 11:19:53
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 03/12/2010 :  13:33:52  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
To budes asi prvni community manager, ktere odhani hrace od vlastni hry

MMOs failed.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 03/12/2010 :  15:00:35  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
hmm world jsem tam nemel... tak world of garages... :D

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/12/2010 :  15:20:40  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ja myslim ze Dream World Online je zatim nejlepsi navrh ... to by totiz lidi kupovali ... navic ta zvucna zkratka DWO .. :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 03/12/2010 :  19:35:01  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

ja myslim ze Dream World Online je zatim nejlepsi navrh ... to by totiz lidi kupovali ... navic ta zvucna zkratka DWO .. :)




Co třeba PČR (První Český Roleplaying). To by taky hádam zaujalo


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.

Edited by - TDK on 03/12/2010 19:36:11
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 03/12/2010 :  20:24:33  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Ted nic ve zlem. Ale looserů co nic neumí a mají skvělé nápady je tato branže plná. Viz třeba ti Bulhaři o topic níže.
Teď by to spíše chtělo nějaké fachmany. Aby se do toho pustil někdo, kdo má zkušenosti s off-hrama.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 03/12/2010 :  21:39:07  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Ted nic ve zlem. Ale looserů co nic neumí a mají skvělé nápady je tato branže plná. Viz třeba ti Bulhaři o topic níže.
Teď by to spíše chtělo nějaké fachmany. Aby se do toho pustil někdo, kdo má zkušenosti s off-hrama.



Tady je to samej fachman a můžou se do tebe pustit jedna dvě


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 04/12/2010 :  00:44:09  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Najmem korejce, co delali Vindickus, tohle bude cesky&slovensky trailer http://www.youtube.com/watch?v=T7io-EE_eWs a je to vyreseny.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 04/12/2010 :  12:43:22  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Tak po dlouhe době opět k tematu.
Ted jsem se do toho jen tak zběžně mrknul a nevypadá to vůbec špatně. Ano. Je to kopie wowka, ale to prostředí je takové dynamické. Na obrazovce se toho, narozdíl od Wow, děje strašně moc.
Grafika je taky ucházejicí. Takové Wow 1,5.
Jako free titul by to mohlo nahradit zastaraleho Lotra. Wowko to samozřejmě neohrozí.
..... No nic, jdu to ještě "testovat".

Opraveno slovo "dinamický" na "dynamický". Chjo. Oprava pravopisu jako ve Wordu by se šikla.

Edited by - Milan on 04/12/2010 19:57:15
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 04/12/2010 :  17:38:31  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Také jsem v betě. Dost mi to přijde jako takový mix mezi EQ2 a Vanguardem, což je pro mě asi nejlepší kombinace. Na tom, že se to v některých aspektech podobá WoW, který jsem ale nikdy nehrál, nevidím nic špatného. Myslím, že ta hra, na kterou tu stále všichni čekáte, nikdy nevyjde. A pokud vyjde, bude ji hrát tak málo lidí, že ji nakonec odpískají
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 04/12/2010 :  20:01:44  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Ja bych řekl, že to je mix všeho. Grafika kreslená ala WoW. Trošku přikrášlená efekty ala Conan. Eventy ala Warhammer. A v neposlední řadě příjemná hratelnost ala Vanguard. Mesiáš to nebude, ale aspoň to zpříjemní čekání na jeho příchod.
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 05/12/2010 :  09:25:53  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Vanguard rikate? Hmmmm :)
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 05/12/2010 :  10:16:53  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Vanguard hned po vydání?

Edited by - Aramir on 05/12/2010 10:17:14
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 05/12/2010 :  23:36:35  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Takže jsem projel celou betu od 1. do 20. úrovně jako Sentinel (healer v chainu s tvrdými healy). Nejvíc mi to asi připomínám Vanguard. Leveluješ pomocí questů, od 17. můžeš jít do Iron Tomby. Pěkný dung se třemi bossy, obtížnost tak akorát, čas kolem 30 minut, několik pěkných vychytávek. Soul tree jsou pěkně vymyšlené, můžeš si vlastně udělat healera, který bude mít profil na solo, do grupy jako main healer nebo support nebo buffer. Existují tu kolecke jako v EQ2. Celkově suma sumárum pro mě Vanguard/EQ2. Zajímavé jsou ty invaze, to se mi líbí. za zabíjení potvor, které vyběhnou z riftu a pustoší Telaru, získáváš různé podpůrné věcičky a věci na vylepšování craftu, což se mi moc líbí. Craft je asi jednodušší než v Vanguardu. Jsou tu sbírací a těžící profese. Dohromady se můžeš naučit 3 věci z výběru: butcher, forager (dřevo a kytičky), miner, artificer, weapon, armor, tailor, alchymista, runecrafter... prostě klasiky.

Hlavní město Defiantů Meridian se mi zdá dost přehledné a akorát veliké.

Servery dost stabilní, hra má zatím FPS kolem 20ti (ale mám starou šunku). Skvělé byly velmi krátké load časy.

Co jsem se díval, tak by měly být hotové asi 2 raid zóny a 10 instancí. Nevím, jak na tom byl na začátku EQ2 nebo WoW. Bojím se, že se tahle hra zas bude srovnávat s projekty, které už mají XY datadisků

PS: těším se na další betu, snad mě zas vylosují

Edited by - Hokiag on 05/12/2010 23:50:55
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 06/12/2010 :  08:49:20  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Včera jsem dal 17. lvl, víc jsem za neděli nestihl, invite došel až v neděli ráno. Víceméně je to mix L2, WoW, Vanguard, EQ2. Je to nejlepší beta, co jsem za x let zpět hrál, server naprosto stabilní, prakticky nulové bugy, vše funguje jak ostrá verze a jestli tohle je closed beta, tak za poslední roky by tohle bylo u x her jako ostrý start...

Fakt je, že pustili jen 20. lvlů a jednu stranu. Je to pod NDA, tak tu víc psát nebudu, ale shrnuto bych řekl, že se bude jednat o zajímavou alternativu k wow apod. Záleží, jaký bude high-end content, ale příběhově je hra dobrá, herně taky. Vypadá to, že i mix skillů, stromů a jejich kombinace včetně možnosti pozdějšího přehazování nastavených setů z toho udělá zajímavější hru z hlediska kombinací. Což hodně lidí hledá. Na druhou stranu to může hodně lidí omezit v dělaní second charů, ale povolání je docela dost a možné kombinace omezené, takže asi to i vydrží.

Dungy jsem nejel, nestihl jsem lvl 20. Škoda, snad příště.

Jestli chcete víc detailů, určitě budou už pomalu někde leakovat na webu.

PS: Hoki, taky ses mohl ozvat na našem forku a jít na TSko, že? FPS jsem měl v pohodě na předposlední nejlepší nastavení. Jediná zóna byla v tom hořícím městě, kde to spadlo dost dolů a potom pomohl restart klienta, jinak to bylo sekané všude.

Ale jak říká Hoki, souhlas. Je to taková hra na pohodu. Docela mi to sedlo po roce a půl přerušovaného DFka, kde se nemůžeš jít ani vychcat. Zkusím příště PvP server a uvidíme, jak to bude tam

Btw. pokud jsi už v betě, tak podle mě automaticky budeš i v dalších kolech.

Boiians leader
http://www.boiians.cz

Edited by - Stirius on 06/12/2010 08:57:38
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 06/12/2010 :  12:03:16  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Chlapci, posledníma dvěma postama jste mě vcelku potěšili. Na superprůser to nevypadá. Teď už jen se dostat do tý podělaný bety...

Pokud zase kecám nesmysly, tak mi to prosím promiňte.
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 06/12/2010 :  17:47:59  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Gaedwyne, vždyť fórum nejede, ne? Nebo už jo?
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 07/12/2010 :  09:05:11  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Kdybys nebyl líný jak veš a zkusil si naši adresu zadat, tak zjistíš, že je tam už 3 týdny text jak kráva, kde teď forum máme

Včera jsem ještě stihl dung, ale 2x nás vykosil jeden boss. Tam byl první větší bug. Byl trochu pod texturou a podruhé, když byl skoro down, tak zabil dva naše tanky a potom se mu zrušilo agro, odběhl asi 10 metrů a doběhl s full hp. Takže nás vykosil a honil až na začátek dungu...

Beta - zkus si tam vyplnit i ten dotazník a všechno, co má být.

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000