Author |
Topic  |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 02/03/2010 : 21:27:22
|
Ahoj Již nějakou dobu žádnou MMORPG nehraju. Důvodem je hlavně nedostatek času. Nicméně bych já a několik přátel opět někde začli. Cílem je hrát výhradně spolu a jen pár hodin týdně.
Kritéria: Co nejméně grindu Fantasy svět Orientace na kooperaci v partě Ne WoW
Mně z toho zatím vychází Dungeons and dragon online. Ale rád se nechám inspirovat
|
Planetside 2, Diablo 3 |
|
| |
D@rth
Starting Member
13 Posts |
Posted - 03/03/2010 : 00:37:27
|
ještě můžu doporučit Guild Wars... + neplatíš měsíční poplatky, což je pro takovéhle casual hraní ideální + je to hra orientovaná na partu a pokud ji máte tak je to skvělé, protože cz/sk komunita tam je už minimální (ale stále je) + grind jako je v L2 či Aionu to rozhodně není + je to promakanej fantasy svět + a není to WoW = tím pádem to splňuje všechny tvé body
navíc + se v týhle době jdou sehnat všechny díly vážně levně + pokud by to chytlo, tak do GW2 by jste si mohli přenýst pár titulů atd... (GW2 má vyjít tak za rok a něco) + na ofic. stránkách si můžeš zkusit trial a uvidíš jestli to bude bavit |
"The Force will be with you." |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
|
D@rth
Starting Member
13 Posts |
Posted - 03/03/2010 : 10:47:30
|
- na PvP je to orientovaný hodně, ale pokud nechceš PvP jet, tak tě hra do toho nenutí, a můžeš být jen v PvEčku - nevim co pro tebe znamená kvalitní, ale každá kampaň má několik příběhových misí (25, 13, 20, 12), v každé kampani jsou elitní oblasti Underworld, FoWko, DoA,... atd., v EotN je 18 dungeonů, a nevim jestli jsem na něco nezapoměl, se orientuju víc na PvP - navíc po dokonšení kampaně se ti otevře Hard Mode, kde si můžeš všechny oblasti přejít znovu, ale teď to bude o poznání těžší - tak díly co všechny vyšli jsou popořadě GW: Prophecies, GW: Factions, GW: Nightfall, GW: Eye of the North (první 3 jsou standalone hry, EotN je datadisk) - ceny v eshopech co jsem proletěl se pohybují od 300,- do 450,- (za kus)možná se to půjde sehnat někde ještě levněji nevim, jinak cdprojekt měl nedávno výprodej a tam se to dalo všechno koupit něco přes 1000,- |
"The Force will be with you." |
Edited by - D@rth on 03/03/2010 10:48:30 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|