Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 Pomozte mi vybrat MMORPG
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 02/03/2010 :  21:27:22  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Ahoj
Již nějakou dobu žádnou MMORPG nehraju. Důvodem je hlavně nedostatek času. Nicméně bych já a několik přátel opět někde začli. Cílem je hrát výhradně spolu a jen pár hodin týdně.

Kritéria:
Co nejméně grindu
Fantasy svět
Orientace na kooperaci v partě
Ne WoW

Mně z toho zatím vychází Dungeons and dragon online. Ale rád se nechám inspirovat

Planetside 2, Diablo 3

D@rth
Starting Member

13 Posts

Posted - 03/03/2010 :  00:37:27  Show Profile Send D@rth a Private Message  Reply with Quote
ještě můžu doporučit Guild Wars...
+ neplatíš měsíční poplatky, což je pro takovéhle casual hraní ideální
+ je to hra orientovaná na partu a pokud ji máte tak je to skvělé, protože cz/sk komunita tam je už minimální (ale stále je)
+ grind jako je v L2 či Aionu to rozhodně není
+ je to promakanej fantasy svět
+ a není to WoW
= tím pádem to splňuje všechny tvé body

navíc
+ se v týhle době jdou sehnat všechny díly vážně levně
+ pokud by to chytlo, tak do GW2 by jste si mohli přenýst pár titulů atd... (GW2 má vyjít tak za rok a něco)
+ na ofic. stránkách si můžeš zkusit trial a uvidíš jestli to bude bavit

"The Force will be with you."
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 03/03/2010 :  09:26:06  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D@rth

...

Jak moc je to orientovaný na PvP?
Jsou tam kvalitní PvE mise?

Kolik by stálo to komplet koupit? (Veškerej content a skilly, bez bonusovejch věcí a petů)
Protože v romhle se nevyznám: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?dnv=6669988992&action=toggleCategory&mode=open&category=4

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 03/03/2010 09:31:12
Go to Top of Page

D@rth
Starting Member

13 Posts

Posted - 03/03/2010 :  10:47:30  Show Profile Send D@rth a Private Message  Reply with Quote
- na PvP je to orientovaný hodně, ale pokud nechceš PvP jet, tak tě hra do toho nenutí, a můžeš být jen v PvEčku
- nevim co pro tebe znamená kvalitní, ale každá kampaň má několik příběhových misí (25, 13, 20, 12), v každé kampani jsou elitní oblasti Underworld, FoWko, DoA,... atd., v EotN je 18 dungeonů, a nevim jestli jsem na něco nezapoměl, se orientuju víc na PvP
- navíc po dokonšení kampaně se ti otevře Hard Mode, kde si můžeš všechny oblasti přejít znovu, ale teď to bude o poznání těžší
- tak díly co všechny vyšli jsou popořadě GW: Prophecies, GW: Factions, GW: Nightfall, GW: Eye of the North (první 3 jsou standalone hry, EotN je datadisk)
- ceny v eshopech co jsem proletěl se pohybují od 300,- do 450,- (za kus)možná se to půjde sehnat někde ještě levněji nevim, jinak cdprojekt měl nedávno výprodej a tam se to dalo všechno koupit něco přes 1000,-

"The Force will be with you."

Edited by - D@rth on 03/03/2010 10:48:30
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000