jak to vypada s ceskyma guildama a hrou a populaci hracu obecne v darkfallu? bylo hodne topicu jak lidi ze hry odchazeji, zkousel jsem ted betu mortalonline nalakany z featur a videi, ale bylo to horsi nez hrozne, to snad ani neni jeste beta, se hrou to nema moc spolecneho zatim. Premyslel jsem o DF,ale bohuzel v DF neni trial a ten pocatecni poplatek je hodne velky na to jen to vyzkouset.
Cesky guildy o kterejch vim a maj vic nez 5 clenu jsou "Your Mom"(drive Reservoir Dogs) a "Boiians" - obe maji okolo 15ti clenu, ovsem nevim kolik presne jich je aktivnich.
Potom je nekolik cechu/slovaku v mezinarodnich guildach (napriklad The Crimson Skull a SUN).
Ohledne populace - podle mejch informaci spis lidi do hry pribyvaj, nez by odchazeli - castecne za to muze beta MO, protoze spousta lidi si ji zkusila a nebyli zrovna nadseni, takze ted zkousej DF.
Jinak, pokud ti nevadi nemoznost si zvolit vlastni jmeno, doporucuju spis koupit account od nekoho kdo prestal hrat, vyjde to o dost levnejc(pokud to samozrejme neni postava co ma vetsinu skillu na 100)
Darkfall - Ratnyd Nalim Global Agenda - Drant
"Error 1229: No keyboard installed. Press any key to continue."
"Matematická indukce - to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny"
asi to zkusim takhle s acc od nekoho, ten sub na pul roku je vyhodny ale netusim jestli me to bude tak dlouho bavit. skoda, ze tam ted nemaji jeste trial.
http://forum.boiians.cz sekce Darkfall, když si jí pročteš, dozvíš se asi všechno na co se ptáš a když tam písneš a necháš na sebe kontakt, tak už si defakto in :)
Populace není moc slavná, ale stále uplně v pohodě hratelná. Pokud se ti líbila Ultima Online a nemáš problémy s FPS stylem boje, tak se ti myslím bude líbit i Darkfall. Tak komplexní jako Ultima to sice zatím ještě není, ale na druhou stranu je tu celá ta část dobýváním a likvidací měst, námořní souboje atp...
Těžko říct jak dopadně Darkfall v roce 2010, osobně moc velkou důvěru v Aventurine nemám. Pokud tě ta hra neoslovila rovnou ze svého principu a zároveň je pro tebe těch 50 euro moc, tak bych se tomu asi vyhnul.
Za sebe můžu říct, že jsem se po půl roce vrátil a baví mě to docela dost. Žádné brutální změny se pro běžného hráče neudály, ale je to celé hratelnější a tak nějak pro hráče vyváženější. Takže já to teď vidím dobře a tak 2 měsíce si myslím, že nebude problém. Uvidíme, co se bude dít pak :-).
Trosku me to pripomina CCP(eve) a krach islandu :d , dopadlo to tak ,ze maj ted dostat nejakou cenu pro TOP exportni firmu v zemi ,Doufam ze az tak spatne to v recku neni...
Trosku me to pripomina CCP(eve) a krach islandu :d , dopadlo to tak ,ze maj ted dostat nejakou cenu pro TOP exportni firmu v zemi ,Doufam ze az tak spatne to v recku neni...
to je divnej priklad pac Island ma min obyvatel nez Brno,ale Recko vic nez CR. EvE ma vic predplatitelu nez Island obyvatel,tak si tu cenu docela zaslouzi :)
,, We know you are also wondering about character animations: in this case we can tell you that they will get a complete overhaul and Aventurine is currently working on setting up a motion capture studio. "
Darkfall Free Trial Today we’re launching Darkfall’s first free trial offer. You can try Darkfall for 14 days for free without obligation.
After our experience with the 1 euro/dollar trial and after several further improvements we feel that we’re ready to offer a free trial which won’t disrupt the current user experience and will help with making the game available to a larger playerbase and getting new players into the game.
There is ample capacity to handle the trial, but we will throttle availability as needed. We’ve also placed a per country quota on Asian accounts as these are the European and North American servers and the players from these regions should have priority. The free trial offer is limited to one trial per computer.
Following are the instructions to access the free trial:
To maximize your playing time, we recommend, due to the large download, that you download the Darkfall Client BEFORE setting up your trial account.
You simply have to select your country, choose the 14-day Free Trial product, fill out the rest of your account information by following the simple steps and your Trial Account will be ready to play.
On the expansion: We’re doing well on the expansion activities, features are locked down, most of the checklist is checked off, and it looks like we’re good for next week. I know an exact date is in high demand, but even we don't have that yet. We should know this by Monday.
There were some final upgrades to dungeon elements and dungeon quest mechanics have been tweaked.
Jsou ty nové animačky postav už přes ten motion capture ?
Nevím to jistě, ale myslím si že ne, protože teprve nedávno psali, že dali dohromady motion capture studio, takže by to tam asi sotva stačili naládovat.
Změna defaultného pohledu na pohled zezadu je pecka, žádný problikávání mezi pohledama když vytahujete meč. Když standardně chodíte po městě a vydíte postavičku, tak si víc užijete :)
heh, ne ze by na tom zalezelo ale graficky to vypada porad stejne priserne. ty zlute koule na zdi to je plysen nebo nejaka svetluska ?
svetluska..a soudit grafiku podle obrazku zdi v dungeonu je zaujaty :)ze sis ke komentari nevybral ty 2obrazky s mountem kde je normlani pekna grafika co? :) zrovna grafka se tyhle hre da vytknout jen tezko
dynty: je to mozna zvlastni ale ke kritice si vyberu to co je nejzjevnejsi, aby to bylo pochopeno. A delas si prdel ze se grafice neda moc vytknout ? :) Ja jsem napsal ze na ni moc nezalezi, ale to ze je priserna je fakt.
me ta grafika prijde dobra (hraju eve a league of legends,ne dfko)hral jsem to zezacatku,a hral jsem i vsechny ostatni MMo od wowka pres AOC,Aion,Wh atd atd a me ta grafika fakt prijde lepsi nez v tom co jsem jmenoval...kdyz zrovna nekdo neudela prisernej screenshot,na coz je MC expert :) postavicky jsou podprumerny,ale svet je to obrovskej a snad nejhezci ze vsech her co jsem hral