Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Champions Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 25/08/2009 :  08:43:30  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak ono nelze předpokládat, že třeba Munitions bude víc než ostatních v livu. Mě se teda taky docela líbí, ale asi na začátek vemu něco jiného. Možná :)
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 25/08/2009 :  20:52:58  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Pokud jste nezkoušeli (nebo nečetli na fórech), beta jede ještě dnes, takže je stále šance sejmout Mega-Destroida a tím si zajistit perky a petíka do livu! :)
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 26/08/2009 :  05:18:30  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak to vypada ze to prodlouzili o dalsi den :-) jupiiiii :)

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 26/08/2009 :  16:07:51  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Jinak nedame to my cesi nekde dohromady a nepridame se pak spolecne k nejake vetsi international guilde? Zakladat vlastni myslim nema pri nasem poctu smysl a urcite se to bude lepe tahnout za jeden provaz.

Mam uz zarizene i forum champions online na strankach guildy Veterans.
http://www.veterans-aoc.cz/veterans/index.php
jen je nutne se regnout aby se forum zobrazilo....

Takze pokud by se tam nekdo zasel mrknout budu rad. Server apodobny kravinky jako v jinych hrach nastesti resit nemusime takze by to melo bejt relativne v pohode kdyz se tak nejak postupem casu slezem.
A pak muzem spolecne prubnout i closed betu startreku (teda ty z nas co si zaridili pristup)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 26/08/2009 :  17:49:34  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
http://forum.boiians.cz/index.php

Mezi Boiianama je pár lidí co to skusili a líbilo se jim to ( mg ) takže ma CHO na našem fóru vlastní sekci, tuším, že i bez registrace :)

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 26/08/2009 :  17:54:48  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Mám taky založit další sekci CHO na fóru nějaký no name guildy z nějaký no name hry ? Protože není nic zábavnějšího než se registrovat na další fórum

Edited by - Isac on 26/08/2009 17:56:20
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 26/08/2009 :  22:03:17  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
me je relativne fuk kde se slezem, ale zkratka aby jsme si rekli nejake misto kde se slezem a budem moct zakladat topici apodobne.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 28/08/2009 :  13:28:00  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak jeste sem :-)))

jinak jsem koukal po guildach international a tahla vypada myslim docela zajimave: http://watchfireonline.sunkingpoet.com/news.php

Maji docela dost lidi ve veku od 17 do 60 (hodne bab na ceske pomery)
ale co je hlavni nevyzaduji specialni oblecky, specialni frameworky atd a bude to spis takova klidnejsi a pohodovejsi guilda. Nechci byt moc svazany pravidlama atd. :-)
Podle toho co jsem porovnaval ostatni guildy tak mi tato prisla jako jedno z nejlepsich reseni.
Razi heslo, ze guilda bude takova jaky budou jeji hrdinove a hlavni znak bude asi oproti jinym guildam rozmanitost.

Kazdopadne guild jsou mraky ale vetsinou nejsou international ale napriklad se zameruji pouze na urcite uzemi, maji pravidla jaky mas mit oblecek, jak mas vypadat, kam se bude chodit atd a to se mi zrovna moc nelibi.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 28/08/2009 :  17:22:45  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
Cau, zacina uz nekdo dneska? Kdyztak sem napiste pak ingame nicky, a ja si vas pridam ve hre, jestli nekdo bude hrat..
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 28/08/2009 :  21:07:17  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
kurna nestvete meeee :-( ja to koupil na D2D takze zacinam az v utery:-(

rodier: jinak telekineze funguje v championech tak ze silou mysli zvednes predmet a pak ho muzes po nekom jinem hodit. Spis bude asi problem v tom ze jsi neprosel ten zacatek. Ten je podle me opravdu tragickej. Kvuli tomu nejdriv prestala i pritelkyne a dalsi kamos:-( Ten zacal pozdeji az kdyz si opet vyzkousel jaka hra je dal...

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 28/08/2009 21:17:40
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 29/08/2009 :  01:55:03  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak koukam ze uz to fici dneska :-) Kurnik a to mam jit zejtra do ZOO :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/08/2009 :  07:24:20  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo nekdo mi rikal ze prekousnout zacatek a potom uz je to gud ;-) to same bylo s coh.. ale me uz tak nejak z principu nebavi expit v bete. Spis se jen podivat jak se to ovlada a tak. Mozna jestli daj nakej trial casem tak to zkusim :)

edit: mi nekdo smazal post..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 29/08/2009 07:28:29
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 29/08/2009 :  10:33:08  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Rodier: jojo tak to jsme na tom uplne stejne. Taky nemam rad expeni v bete. proto jsem dal jen patnactky a tam pak testoval skilly respecoval apodobne. Jenze pak mi to v podstate jednim patchem zatrhli:-( (uz to neslo osrat a mit free respec)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 29/08/2009 :  16:36:19  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
Tak uz hraju, kdyby nekdo hral, tak si me pridejte..ingame nick Faith..je to pohoda, uz sem skoro na stejnym miste kde sem byl v bete :ú
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 29/08/2009 :  22:47:36  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
no a co ucet? tady je nutny prece zadat jak jmeno tak ucet abych si te mohl pridat :-))))

Ja jsem jeste moc nezacal:-) Tak nejak jsem cekal co si vytvori pritelkyne.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 31/08/2009 :  10:34:17  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Faith

Cau, zacina uz nekdo dneska? Kdyztak sem napiste pak ingame nicky, a ja si vas pridam ve hre, jestli nekdo bude hrat..

JJ ja uz jedu. Nakonec jsem neodolal a koupil lifetime. (headstarty na Amazony uz sem nestihl :)

Username traged

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 31/08/2009 10:54:39
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 31/08/2009 :  16:48:37  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Ahoj lidi, takovy mate dneska takovy nepredstavitelny problemy s pripojenim? Vzdycky nekam doletim a pak se to sekne a vrati me to treba o tricet metru zpatky :-) Dela to az dneska:-) Zadny z dnu predtim to nedelalo. Neco jim tam musi blbnout jen nevim co.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 31/08/2009 :  16:50:09  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

JJ ja uz jedu. Nakonec jsem neodolal a koupil lifetime. (headstarty na Amazony uz sem nestihl :)

Username traged

Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 31/08/2009 :  22:21:36  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
username - KenVice

koukam dost vtipny forum tady
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/09/2009 :  08:23:43  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Já si té přidám jen mám asi pět nicku:-))) tomuze bejt trosku problém :-))) a přítelkyně ma zatím asi jen jeden mr.Lucifer a účet: Kristyna :-) já mám jako hlavní doctor death a účet antarian83 ale tenhle hraju s přítelkyni takže mám pak ješte par dalších na kterejch budu trávit času víc :-) jen ještě nevím co to bude:-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 01/09/2009 :  10:45:30  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

Já si té přidám jen mám asi pět nicku:-))) tomuze bejt trosku problém :-))

IMO to ani moc problem nebude. Pokud je to jako v CoH/V, tak se friednd list vaze globalne na username. Takze te friends uvidi online at si na jakemkoliv charu.

V CoH/V, pokud mel clovek obe hry na jednom NC accountu, byl pro friends videt i kdyz hral hru v te "duhe" nez oni.

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 01/09/2009 :  11:49:58  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já si té přidám jen mám asi pět nicku:-))) tomuze bejt trosku problém :-))) a přítelkyně ma zatím asi jen jeden mr.Lucifer a účet: Kristyna :-) já mám jako hlavní doctor death a účet antarian83 ale tenhle hraju s přítelkyni takže mám pak ješte par dalších na kterejch budu trávit času víc :-) jen ještě nevím co to bude:-)

quote:
username - KenVice

Tak pridani vsichni 3

Interface na http://champions-online.com/friends , ktery je prolinkovany s hrou je vynikajici napad.

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/09/2009 :  13:09:12  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
herbicid: jojo uz jsem to potvrzoval :-) tohle vypada ze je udelany hodne dobre protoze ja mel fakt problem s tim jak rict jakou postavu zrovna hraju :-)

Jinak taky z toho plyne ze budou v guilde zrejme vsechny charaktery z uctu :-) nakonec jsem sepsal tedy prihlasku do te international guildy a podle for atd to vypada ze tam bude hodne zivo a rozhodne bude s kym hrat.

Par Cechu myslim ale jeste hraje tak se casem slezem. Ja zatim tvorim vsechny charaktery do desitky (v tutorial zone to nechvam u public questu a kdyz mam 9 - 10 tak jdu az do sveta)
Jinak co kdo hrajete? (myslim jake power skupiny a staty???)

jinak zjistil jsem ze aury ze sorcerery (presneji ta obrana aura). Jsou vazne docela mazec. Uplne vidim ze mit kouzelnika s aurou bude vcelku zaklad a kdyz mu zacne tect do bot tak jen polozi obranej kruh, nahodi si bublinu a sem tam si nahodi nejakej heal a bude takrka neznicitelnej.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 01/09/2009 13:13:42
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 02/09/2009 :  09:56:37  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Tak uz tu mame ohlasen prvni prinasejici i novy powerset.
Bude to v rijnu (pocitam ze na Halloween aka Dusicky ) a novej power set bude Celestial s healem a buffama. (Konecne si budu moct poradne udalat Johna Constantina :))

vice tu: http://www.champions-online.com/promo/bloodmoon/bloodmoon.html

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 03/09/2009 :  10:57:51  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Parada:-) Zatim si stejne zakladam postavy jak vzteklej :-)
Takze nez to vydaji tak jesten a novej content nebudu mit ani level jak se znam.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 03/09/2009 :  14:03:46  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Parada:-) Zatim si stejne zakladam postavy jak vzteklej :-)
Takze nez to vydaji tak jesten a novej content nebudu mit ani level jak se znam.

:))) Ja si zatim udelal druhehej char. Power armor je zajimava volba, ale je to dost neakcni. Zato Munitions/Martial hybrid, to je jinci kafe :)

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 03/09/2009 :  17:55:17  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
ja jsem ted udelal prave kinetic plus telepathy a darknes a to je skutecnej masakr.

Jen nevim furt s tou defenzivni pasivkou jakou zvolit. Vybral jsem si regeneration ale zacinam uvazovat jestli by nebyla lepsi volba vzit si radeji force field nebo invulnerability.

Obcas mi to prijde jako docela veda a to nemluve o spravne volbe statistik charakteristickych pro postavu.

Ten munitions jedes predpokladam dex plus ego ne ? :-) Ty criticaly jsou s tim hodne zajimavy:-) Jinak velice zajimave je mit munitons plus dva claws (super kombo - dostanes z two gun moja enrage a pak je tam jeden skill v claws ktery dava sileny melee damage pokud jsi enragnutej) nebo neni spatny ten bleed nastaveny na to aby bral podle toho kolik mas HP(to pak ticka za neskutecny cisla pokud jdes do nekoho s konstituci)

Ja prave myslel ze powerarmor by mohl bejt akcni ale tam to vlastne jen zapinas a ani to nemusis nijak moc mackat co ?:-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2009 :  21:29:37  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Kdo chce tuto sračkoidní hru za poloviční cenu oproti STEAM, tak zde
http://www.g2play.net/store/Champions-Online-Digital-Download.html
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 03/09/2009 :  22:12:36  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
spajdr: diky za odkaz:-)
Mimochodem jaka hra se ti libi? (jestli vubec nejaka takova je?)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2009 :  22:23:05  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

spajdr: diky za odkaz:-)
Mimochodem jaka hra se ti libi? (jestli vubec nejaka takova je?)

Není (Aion zatím co jsem testoval ale vypadá, že nějaký čas na HDD zůstane)
A s tím že píši o CHO že je sračkoidní, tak to byla spíš taková bezmyšlenková poznámka, jak jinak taky ode mě.
Proti hře nic moc nemám, jenom když vidím to jméno Roper, tak si vzpomenu jak jsem si zaplatil doživotní předplatné Hellgate London a jak to dopadlo víme všichni, tak aby to u CHO nedopadlo podobně.
Zase ale někdo si to zaplatil jenom kvůli Startreku MMO, což by museli hodně sprasit aby to zrušili.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 03/09/2009 :  22:56:10  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
spajdr: tak to se ti vubec nedivim. Myslim konkretne ten hellgate:-) Hehehe tak si rikam jestli s tim tak trochu nepocitaj ze to zavrou az vyjde DC online:-)))

Ten star trek no nevim no ... uvidime jak to dopadne.

Kazdopadne aion jsem zkousel a ten me vubec nezaujal. Nejak se mi to nechtelo hrat, ale kdo vi mozna to bude stat za to. Ja se musim priznat ze sem se nemohl donutit ani k tomu to naexpit na 8 level coz bude ten problem ...
Zkousel jsem zvat kamose at si to vyzkousi ale asi me prokouknuli:-)))))) (sem potreboval at to nekdo naexpi a ja si pak muzu vyzkouset PvP, ktere me mohlo chytnout)
Holt tak nejak ve vetsine her beru to expeni jen jako nutne zlo a navic expit v bete je sileny:-)
A ten aion prave vypadal, ze by ten endgame mohl mit slusnej. Jen nemam nervy na to tenhle typ hry hrat nez dam max level:-) (hehe zlaty GW kde jsem si vytvoril pvp character a bylo)
myslim ze to bude mit obrovskej uspech. Jen me to pak po porovnani s championama prislo takove strasne nudne ale to bylo asi tim ze jsem se nedostal za zacatek...

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2009 :  23:03:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
No kdyby si chtěl vyzkoušet Aion retail verzi, tak bych měl možná ser.číslo zadarmo,
jelikož když jsem si dával preorder z jedné stránky, tak jako bonus kromě preorder kódu byl i kód na nějaký water ring,
jenomže když ho chci zadat na plaync jako nový kód, tak to píše že to je retail cd klíč od Aion
To grindění beru taky jako nutné zlo, ale zase to levelování není tak pomalé, zlatý warhammer online v tomto, hezky si nahonit level třeba jenom díky pvp/rvr.
Myslím že v CHO díky těm různým kombinacím sil budou mít obrovské problémy to vyladit pro PvP, i když změny tam jsou znatelné oproti City of Heroes/Villains,
nemohl jsem si pomoct, ale přijde mi to jako nějaký spíš placený datadisk.

Edited by - spajdr on 03/09/2009 23:07:15
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 03/09/2009 :  23:39:50  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
spajdr: no taky si myslim ze to muzou mit hodne tezke. Docela dost to ted poladili a lidi jsou nasrany. Tohle nepochopim. Oslabili vetsinu tech preboostenych vlastnosti (je fakt ze jeste par skillu si asi oslabeni zaslouzi) ale hra je ted docela dost zajimava.

A hraci si zacnou stezovat jak to posrali atd ... Ted je vsechno tezsi a to je podle me v poradku.

Bohuzel treba v mem pripade nastal problem s pingem (ty pocituju bohuzel asi jen ja a hrstka vyvolenych)

Jinak warhammer byl v tomhle idealni:-) A prave to se mi libi i tady na championech. :-) Udelam desitku a pak uz hraju pve jen tak kdyz mam naladu a expim radsi pomoci pvp

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 03/09/2009 23:40:50
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2009 :  14:19:46  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Mě se ChO zatím líbí. Jedu Forcefields a jinam jsem to zatím nedával, protože nemám důvod (taky kvůli tomu mám nevyužito pár bodíků :) ).

Aion jsem nezkoušel a ani moc nesledoval. Teď je stejně šance na open betu mizivá, tak si počkám na trial v budoucnu. I když nevěřím, že by mě to oslovilo.
Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 04/09/2009 :  15:21:44  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
Me prijde CHO zatim nejlepsi MMO co sem hral, urcite ma nejzabavnejsi pve, questy, a je to konecne neco jinyho nez rubani do nejakejch chodicich "stromu" "vlku" a jinejch dmnci..klasicky fantasy mi prijde uz dost nezabavny, a zmena fakt neuskodila.. Rek bych, ze hra je super optimalizovana a vylazena, a ze cryptic fakt odvedli dobrou praci..Oproti tomu Aion, o kterem peje kazdy jen chvalu, nenabizi zas tak nic prelomovyho, krome high grafiky, kterou si stejne neuzije jentak kazdej..Krome toho, expeni a grindovani v aion, je zhruba asi tak zabavny, jako v kazdy jiny druhy fantasy hre..so HF
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2009 :  15:54:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Faith : a co má CHO přesně zábavnějšího u PVE třeba oproti City of Heroes nebo World of Warcraft? má více prostředí, to ano, hlavně oproti City of Heroes, ale že by to v něčem vybočovalo klasickým MMORPG co už tady jsou mi teda nepřišlo. Na druhou stranu, ono se toho moc nedá vymýšlet. A říkat že CHO je optimalizovaná, no nevím, ještě mají na čem pracovat, Aion je daleko lépe optimalizovaná, hlavně vzhledem k tomu jak vypadá (taky ale je už rok venku, narozdíl od CHO).
Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 04/09/2009 :  16:39:25  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
CoH sem nehral, nemuzu tedy srovnavat..nicmene, rozdil tu stoprocentne bude si myslim, co sem tak projizdel videa..a cim se lisi WoW od CHO? a ostatnich MMO?, to myslis vazne ted? PvE myslim hlavne zbusob boje,nebo pvp treba, ale proste boj je uplne jinej nez ve WoW a ostatnich mmo co jsou..muzes si jednak zvolit samotny schopnosti a ne pouze specializaci postavy, muzes pouzivat blocky, a nemusis po kazdym blbym mobu odpocivat, nez se ti obnovi hp atp. ale myslim, ze tobe to vysvetlovat, stejne nema smysl..
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2009 :  16:54:46  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Odpočívat někdy musíš tak i tak, né dlouho ale musíš, ale to ani u Aion nijak zvlášť odpočívat nemusíš, nebo třeba u Warhammeru Online. Jde vidět že jsi toho moc nehrál, když bereš CHO jako snad něco vyjímečného :) U WOW taky nemusíš odpočívat, pokud jsi death knight prakticky.
Block je dobrá věc, ale už tady taky několikrát byla.
A že jsi projížděl videa? tak hrál jsi to vůbec nebo nehrál? :)
Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 04/09/2009 :  17:18:18  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
Zkus si precist co sem psal jeste jednou! Jinak nerikam, ze CHO, je neco vyjmecnyho, ale lisi se od ostatnich MMO a to dost,si myslim. Bavit te to nemusi, nebo se ti to nemusi ani libit, ale i presto je to dobry si myslim..aspon pro me..a urcite to z rady vybocuje, co se tyka, vsech tech WoW a Warhammeru atd. Jinak, tvuj odhad je fakt dost mizernej, protoze MMo sem hral opravdu mraky, az snad na ten War., jelikoz hrat si na trpasliky mi prislo znovu vic nez zoufaly..
Btw. u WoW nemusim odpocivat, pokud sem Death Knight?! WTF Lol, uz tam bezim teda..
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2009 :  17:22:29  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zkus si precist co sem psal jeste jednou! Jinak nerikam, ze CHO, je neco vyjmecnyho, ale lisi se od ostatnich MMO a to dost,si myslim. Bavit te to nemusi, nebo se ti to nemusi ani libit, ale i presto je to dobry si myslim..aspon pro me..a urcite to z rady vybocuje, co se tyka, vsech tech WoW a Warhammeru atd. Jinak, tvuj odhad je fakt dost mizernej, protoze MMo sem hral opravdu mraky, az snad na ten War., jelikoz hrat si na trpasliky mi prislo znovu vic nez zoufaly..
Btw. u WoW nemusim odpocivat, pokud sem Death Knight?! WTF Lol, uz tam bezim teda..

Ne, pokud chceš, tak odpočívat nemusíš, hlavně pokud jsi v blood presence.
No určitě to z řady nevybočuje, aspoň jsi zatím neuvedl nic takového, co by oproti ostatním onlinovkám z té řady vybočovalo, zahrej si někdy City of Heroes a pak si to porovnej s tímto a uvidíme jestli ti to ještě příjde jako něco až tak jiného. A u WOW trpaslíci nebyli? děláš jako kdyby v Warhammeru byli jenom trpaslíci?

Edited by - spajdr on 04/09/2009 17:23:18
Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 04/09/2009 :  17:35:10  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
Muzes mi rict, proc bych asi sel ted hrat nejakou starou hru, kdyz hraju tohle? abych neco porovnaval? To bych musel bejt hodne zoufalej teda..ja sem spokojenej s tim co mam, a co hraju, ja nemusim jako ty hodnodit ostatni hry, a kritizovat cizi praci, narvat se nekam na forum a hodnotit..ale k veci, bavit se s tebou o necem konstruktivnim je evidentne o nicem, chtel jsem jen rict, ze hra je fajn, a je jina.. jestli ti to prijde stejny jako WoW apod. tak si asi jinej ty..:D nic ve zlym.. peace
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2009 :  17:38:25  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Muzes mi rict, proc bych asi sel ted hrat nejakou starou hru, kdyz hraju tohle? abych neco porovnaval? To bych musel bejt hodne zoufalej teda..ja sem spokojenej s tim co mam, a co hraju, ja nemusim jako ty hodnodit ostatni hry, a kritizovat cizi praci, narvat se nekam na forum a hodnotit..ale k veci, bavit se s tebou o necem konstruktivnim je evidentne o nicem, chtel jsem jen rict, ze hra je fajn, a je jina.. jestli ti to prijde stejny jako WoW apod. tak si asi jinej ty..:D nic ve zlym.. peace

Neříkám že to je stejné, ale ničím to nevybočuje z řady oproti ostatním online hrám. A proč bys hrál starou hru? protože kdyby sis jí zahrál, tak by netvrdil, to co tady tvrdíš :) Baví tě to, fajn, to je důležité. Já tady nic nekritizuju, jenom říkám jak hra vypadá oproti ostatním hrám, protože já jsem zkoušel evidentně více her než ty a nešlo jenom o WHO. Konstruktivní se snažím být, ale to co ty uvádíš k něčemu konstruktivnímu nevedou, jsou to samé neurčité bláboly.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2009 :  17:40:07  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Problém je, že se dneska ani nesnaží udělat mmo, která by vybočovala, protože jsou v tom velký prachy a nemají rádi nejisté investice.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 04/09/2009 :  17:50:01  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Problém je, že se dneska ani nesnaží udělat mmo, která by vybočovala, protože jsou v tom velký prachy a nemají rádi nejisté investice.

To je podle me bullshit. Ta hracska zaklada tu je, akorat vyvojari a designeri jsou uplne vyhoreli.
Pokud failne i GW2, tak se z toho tenhle zanr asi uz nikdy nevyhrabe.
No jeste taky cekam na World of Darkness, jelikoz jsem dlouhou dobu hral pennpaper Vampire the Dark Ages, ale detaily nevim. Zas EVE typci by mohli trochu zahyrit originalitou... vsak ta jejich prvotina se od klasickych EQ shitu odlisuje dostatecne.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 04/09/2009 17:54:23
Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 04/09/2009 :  18:01:07  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
Nepamatuju si nic o tom, ze bych rikal, ze ta hra je nejak zasadne revolucni.. jen sem rikal, ze je to zmena oproti fantasy, a ze je tam jinej zbusob boje, a je to zabavnejsi. CoH sem rikal, ze sem nehral a hrat nehodlam, a ani nemam potrebu to srovnavat, co to sem furt motas? je to od stejnyho studia, tak je to podobny, tje jasny, Aion, je taky takovej lepsi Lineage..ale koho to zajima? Nebo ze si hral vic her? Co to jako je ? Co to ma spolecnyho s timhle vlaknem? Ja se tu kord s tebou nehodlam bavit o nicem konstruktivnim, protoze ty stejne jenom budes prudit, takze vic nez pro tebe blabol, od me zrejme neuslysis..ja se prisel pobavit s nekym, koho to bavi, nebo tak, ne abych tady poslouchal nejaky moudra, a co si mam pomalu zahrat, sry ale na to nejsem stavenej..radsi se se mnou nebav, dik
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 04/09/2009 :  18:22:46  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Jace: ja stale verim ze pokud se zadari tak champions online muze casem nabidnout neco podobneho jako GuildWars 2 :-) (tohle je asi jedna z mala dalsich her na kterou se tesim)

Jinak co se vyladeni hry tyce:-) Tak mi mame napriklad stesti, ale je tu mnoho hracu co ma zatim problemy. Obecne myslim ze hardwarove to maji zvladnute dobre. Trosku se jim ale podelalo spojeni mezi GB a amerikou a plus nejaky stastlivci jako ja maji taktez problem s pripojenim a konektivitou. (tohle se ale vyresi, holt klasicke porodni bolesti)

Spajdr: Aion jako takovy je kupodivu hure vyladeny na spatnych sestavach. Na compu na kterem mohu bez problemu jet champions online na slusne detaily tak aion nemam sanci zapnout ani na ty nejhorsi detaily!!! (respektive hru zapnu ale ukazuje mi 40 - 60 fps ale pres veskera mozna nastaveni dochazi k silenym spike lagum a hra je tudiz nehratelna narozdil od pohodovych championu, kteri drzi nizke fps kolem 25 ale stabilni a diky vyssim detailum vypadaji samozrejme lepe)

Pokud bych porovnaval max detaily championu a aionu tak to je myslim velmi subjektivni zalezitost.
Osobne se mi libi vice champions online predevsim diky dobre zvladnutym animacim a cela ta grafika je takova uhlazenejsi. Plusem je samozrejme prece jen normalnejsi zvuk nez v Aionu. Ale jak rikam tohle je hrozne subjektivni osobne si myslim ze nevypada aion zle.

Jinak jak rika spajdr mnoho toho ve hrach uz asi bylo a vlastne co si budem povidat tarka vse:-) Ale uprimne dnes uz asi nebude existovat opravdu originalni hra, ktera prijde s necim zcela novym. Spis jde o to jak se ta hra bude hrat a jaky z toho bude mit clovek pocit.

To je myslim to oc tu bezi. Champions online patri do kategorie her, ktere se opravdu hraji trochu jinak nez vetsina toho co jsem kdy hral. Pocinaje AoC (ten byl taky v necem vyjimecny, buhuzel ho pohrbila absence endgame contentu), wowkem, WAR, LOTRO, Lineage 2 atd atd....

Ten styl hrani je zkratka jiny. Rozdil neni jen v tom ze clovek misto mackani skillu take pouziva blok, nebo skilly drzi, zapina a vypina. Musi stradat energii (tohle je podobne jako u warriora ve wow)... Ten rozdil je spis v tom stylu hry. Cely champions online jsou zkratka podstatne akcnejsi a hodne o pohybu nez jine hry jako napriklad WoW apodobne. Tam opravdu clovek prijde k oblude a vetsinou muze jen stat a mackat skilly. V champions online jsem neustale v pohybu. Neustale se pohybuju abych plne vyuzil vsech veskere vyhody atd...

jinak CoH jsem nehral takze nemuzu posoudit, je mozne ze to tam bylo dost podobne.

Kazdopadne co se mi tu libi je jednoznacne fakt ze pokud nechci tak vetsinou nemusim targetovat. Targetovani pouzivam pouze tehdy pokud chci zlikvidovat urcity cil v PvP apodobne. Jinak vetsinou utocim na cil ktery se mi zda momentalne nejvhodnejsi bez targetovani.
Fakt ze si muzu udelat postavu presne podle svych predstav. Kombinace healu, tanku, Dps ... ranged closed atd.... Samozrejme nejake uplne mega silenosti taky nevymyslite.
A fakt ze jde skill zmacknout a podrzenim si vybrat jeho silu je opravdu genialni.
A fajn taky je ze se clovek jen tak prochazi po ulici a pribehne ke me postava s tim ze potrebuje pomoc a zada mi ukol. Pokud bych jen tak letel nekde nahore a neprosel se po ulici tenhle ukol bych nikdy nedostal. Nebo clovek nekomu pomuze a dotycna osoba mi taktez muze zadat ukol a nebo mi treba jen podekuje:-) Jsou to prkotiny ale mockrat jsme je nemeli moznost ve hrach videt.

edit: mimochodem poridil jsem ovladaxc na xbox360 :-)))) takze pristi tejden vam poreferuju jak se na tom hraje. Stale sem dost skeptickej a myslim si ze to musi bejt totalni tragedie:-) Obzvlast oproti tomu na co jsem zvyklej :-) Tedy G13- palcem ovladany pohyb plus 22 cudliku a k tomu mys na wow steelseries. Ale pritelkyni casto boli u compu zada a za krkem tak si myslim ze ten bezdratovy ovladac by nakonec nemusela byt tak spatna volba. (jen si nedovedu stale prestavit jak to na tom hrat jak se rozhlizet apodobne a pri tom vsem se neustale hejbat a jeste pouzivat skilly. Prijde me to dost nerealne)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 04/09/2009 18:29:13
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 04/09/2009 :  18:43:27  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
antarian: muzes o tom poreferovat trochu vic? Unikla mi jakakoli beta a hlavne superhrdinove me nijak netahnou (i kdyz treba ta latex girl z watchmenu nebyla spatna no). Ale pro dobrej combat system a pvp v mmo bych hral klidne i bezdomovce s amputovanyma nohama. Spis me zajima, jestli je tam fakt poznat rozdil mezi noob hracem a pro. A samozrejme jestli to neni jen farmeni za statama pro nooby. Pvp tituly, laddery, turnaje?

Aion je klasicky EQ klise s mizernym combatem (resp. wow like boredomem), ale technicky kvalitni. Podle me dobra substituce za failhammer, jehoz hrace to vyzobe hlavne.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 04/09/2009 18:47:19
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 04/09/2009 :  20:02:47  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Jace: hehe jak to popsat. Je to prece jen trochu slozity. PvE moc nehraju tak ti to ani moc nepopisu.
V PvP je zatim relativne malo map. (kazdopadne je snad maji pridavat .... tohle je to v co doufam)

Kazdopadne v soucasne dobe existuje jen deadmatch, team areny (ruzne druhy), apocalypsa (objective PvP) - jsem zvedavy co pribude v budoucnu.

Kazdopadne pokud bych to mel prevest na GW2 tak
team areny je neco jako klasicke areny 4 vs 4 (tady 5 vs 5)apocalypsa (zatim bohuzel jen jedna) je neco jako bitvy guild (uz nevim jak se to menovalo) - obsazujes urcite body a tam muzes povolat na posilu PvE bosse, ktere pouzivas k utoku na protivnika. Samozrejme muzes mit vyhranou hru a jeden obrance zdrhne a aktivuje tyhle bosse nove zase pro sebe a vsechno muze byt jinak. Nejsem si ted jistej timerem ale myslim ze kazde dve minuty jdou vyvolat znova.
pak tu mas deadmatch (proste vsichni proti vsem maso na pocet killu - doufam ze udealaji verzi na pocet plusovych bodu)

rozdil ve hre je predevsim v tom ze se musis starat o to jak vubec protivnika chytnout.
Mas tu letani
rychle behani
skakani
swinging (batman)
teleport
super rychlost
kombinaci skakani a rychlosti.

Spravna volba je klicova. (muzes si vybrat dve vlastnosti)
pak mas skilly (dohromady 14 - realne jich tolik ale nikdy mit nebudes kvuli pasivkam apodobne)

Dale jsou tu atributy a ty zde funguji zcela jinak. Vyberes si ze vsech atributu dva ktere ti budou zvedat damage. Klidne muzes mit tedy hodne HP a velike damage. Otazka ale je jestli na nej budes mit energii protoze jsi napriklad zanedbal endurance, inteligence apodobne. Obcas je to trochu veda jak to zajimave nakombinovat.

No a v neposledni rade tu mas role (rekneme stance z jinych her)
obrany, utocny, balance, support a kazdy ti poskytne jine vyhody a nevyhody. Problem je ze pokud se prepnes je pote samozrejme nastaveny timer na dalsi prepnuti.
Ja napriklad preferuji zacatek v offensive stance a pokud mam problem ihned prepnuti na defensive (tam mam ja osobne pasivni regeneraci) a okamzity blok. A ted nastava ta chvile kdy poznate dobrej tym :-) (v tuhle chvili uz by clovek mel rvat ze je pod palbou a tym by se mel okamzite pokusit ho vylecit, pripadne zneskodnit utocniky, CC nebo neco jineho) Kazdopadne jsou zde skilly - uz na ne trenuji ktere napriklad daji cili ktery se blokuje automaticky stun nebo vyssi damage apodobne.

Obecne tu postavy docela vydrzi obzvlast pokud to umi a vedi kdy se zacit blokovat apodobne.

Zkratka takove normalni PvP:-)

Co se tyce odmen tak v tuhle chvili je to predevsim o vybave a ruznych special kostymech a spis vizualnich blbustkach. Do budoucna bohuzel nedovedu ted rict jak to bude vypadat a zdali budou nejake zebricky apodobne. Kazdopadne nejlepsi mas asi jeste chvilku pockat a uvidis za chvili. Kazdopadne co se PvP tyce je potreba mit sehranej tym jinak u toho budes akorat tak nadavat a budes pekelne nasranej co za ***** jsi zase dostal do party.

Pritelkyne neni zadna velka hracka a je to znat kdyz hraju s ni a nebo bez ni. Zkratka si vybereme cil. (ona je vetsinou ta kdo schytava rany) a postupne jeden dva neukaznene cile odlakame od skupiny pak si nekoho vybereme a zneskodnime:-)
Kazdopadne jsme relativne bez sance pokud na vas kompletni tym soustredi palbu a nemate vylozene defenzivni build ale prezit se to da kdyz mas dobrej tym :-)

zkratka je to tymova prace ktera prozatim moc nefunguje takze kdyz slozis dobrou partu tak ostatni likvidujete doslova s prstem v nose. Tohle si urcite taky z GW pamatujes ne? Ja jo kdyz to vyslo tak to bylo hodne podobny.

A jeste posledni vec. Ted nemuzu prakticky hrat, protoze patrim mezi ty vyvolene s problemem s pripojenim. Tudiz po vetsinu casu se to neda hrat. Prijde mi ze jsem jedinej v republice s timhle problemem

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 04/09/2009 :  20:56:14  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Staci staci... uz stahuju :D
Lol 50 ojro na steamu, fuck off. D2D ftw.

Jinak dik za soupis. Ze jsou pvp rewardy fluff (skiny jako v GW) je samozrejme vyborny, protoze nijak neovlivnuji hru. No a jasne, kdyz jsem zacinal s GW, tak jsem dostaval porad nehoraznej vyprask a pro hraci me a tisic dalsich wannabies nikde nechteli, coz prave cloveka motivuje, nauci se ty skilly, taktiku a ocitne se na druhy strane barikady, kde mu pro zmenu zas nadavaji, ze je elitistickej bastard :D

MMOs failed.

Edited by - Jace on 04/09/2009 21:21:29
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2009 :  21:19:34  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Staci staci... uz stahuju :D
Lol 50 ojro na steamu, fuck off. D2D ftw.

Jinak dik za soupis. Ze jsou pvp rewardy fluff (skiny jako v GW) je samozrejme vyborny, protoze nijak neovlivnuji hru.

D2D taky drahé, už jsem to tu psal, že je to nejlevnější na G2PLAY
http://www.g2play.net/store/Champions-Online-Digital-Download.html
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000