Author |
Topic |
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 18:37:13
|
blacksource: jde hlavne o to aby se jich seslo dost primo na champions online a trosku nevyhoda muze byt v pingu. Zatim nevim jak to bude ale da se predpokladat ze budou nakonec asi zony podobne jako tomu bylo v GW zamerene na urcite casti sveta. EU zony, US zony, Oceanske zony atd. A pokud budes hrat s lidma az v australii muze to byt trochu problem. Toho bych se lehce bal.
Ale snad to budou mit dobre osetrene.
Jinak kdo z fora uz vi ze do hry na sto procent pujde? prozatim vim o sobe, blacksource a myslim ze kajda si taky hru jiz zaplatil (kvuli star treku) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 19:03:28
|
Minimálně 40 lidí tam je a bude víc až se to rozjede. Každopádně teď problémy s pingem nemám žádné a nemyslím, že bych hrál na nějakém dedikovaném euro serveru. |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 19:19:49
|
ja taky nemel problem s pingem :-) Kdo vi jak to maji vlastne vymyslene. Jen snad jedine co mi prislo, ze bylo v jednotlivych zonach docela malo lidi. Jaky nejvetsi pocet lidi jsi videl povolenych v jedne zone? 40 lidi to je uz hodne pekne cislo, tak akorat na pekny zaklad guildy. |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 19:24:05
|
Počet lidí v z´ně je různý. V tutorialu je to snad 25 nebo tak nějak. V crisis zóně - té první asi 50. V druhé fázi jsem iděl online 120 lidí, takže nějak tak a ve městě pak ještě víc, ale tam jsem byl jen nakouknout. Nechci si všechno vyspoilovat v betě :-) |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 19:27:30
|
kurna sem tam byl a ze by tam bylo tolik lidi? no ono jsem to asi rychle odklikaval a nevenoval tomu takovou pozornost ... je pravda ze tam tech zon uz bejvalo otevrenych mene :-) |
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 20:16:02
|
Tak kdepak jste si hru předobjednali? Já jsem uvažoval o GAME.co.uk, ale trochu mě tam dole zarazil jeden textík pod výčtem těch bonusů, na který mi jejich customer service nedokázala dát jasnou odpověď :) Jedná se o text na této stránce: http://www.game.co.uk/PC/RolePlaying/MassivelyMultiplayer/~r340783/Champions-Online-with-GAME-Exclusive-Preorder-Bonus/?s=champions jehož znění je: "T&Cs: UK ONLY. Limited Offer while stocks last. Customers who have already preordered this product will also receive the bonus item. You will be emailed details on how to access the Headstart in advance of the 28th August. Your in-game item codes will be emailed to you on the day of release. Please ensure that your email address in your Account is valid."
Zarazilo mě tam to UK Only a nikdo od nich mi nedokázal odpovědět, jestli se to týká jenom toho jejich GAME exlusive itemu nebo celku.
Samozřejmě další možností je ten digital download z direct2drive, který je asi nejelegantnější, ale já si na GAME docela zvyknul (nízké ceny a rychlá dodávka) :) |
|
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 21:14:33
|
http://www.direct2drive.com/6/8333/product/Buy-Champions-Online-Download
ja jsem objednal tady a ihned jsem dostal klic. O krabici nestojim takze bych ti doporucil radeji jen download. (vse probehlo v pohode a i lifetime membership jsem na to bez problemu navazal a dostal s tim spojenou kupu bonusu a hlavne to nemusim platit a muzu si to v klidu zahrat a k tomu treba hrat jeste dalsi gamesku a nemusi me trapit kdyz treba tejden 14 dni nebudu hrat a premejslet jestli si to predplatim ted nebo ne a hlavne jak psal blacksource muzu si zkontrolovat treba za mesic dva tri jak hra vypada atd) Mel jsem to takhle v lotru a hodne se mi to vyplatilo:-D
Ale i normalni clenstvi je v klidku. (tohle vyjde holt asi tak na 3600) |
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 12/08/2009 : 08:12:47
|
z toho co zde pisete me ta hra docela laka, takze ji urcite vyzkousim, ale na lifetime to nevidim :) |
lastfm |
|
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 12/08/2009 : 13:30:29
|
Myslím, že za zkoušku to určitě stojí, pokud nejsi vyloženě proti superhrdinům a jejich patosu :-) Běhá to fakt pěkně i na mém počítači, který je někde mezi minimální a doporučenou konfigurací a to s plnými detaily, jen mám vypnuté stíny. A to je beta, kde ještě běží na pozadí mraky sledovacích skriptů a tak. Takže počítám, že se to ještě o dost zlepší. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/08/2009 : 13:50:24
|
No a v čem je to teda znatelně lepší oproti City of Heroes/Villains? se trochu rozepište, ne? |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 12/08/2009 : 15:46:33
|
ja bych se rozepsal rad:-) Ale city of heroes jsem nehral :-) Tudiz jedine co dokazu rict je ze to ma rozhodne lepsi grafiku - ty efekty animace apodobne je tady fakt pastva pro oci.
Co se tyce dalsiho popisu tak vam reknu nevyhody hry.... zbytek jsou vyhody a nekdo je jiste popise velmi dobre.
- nejsou zde zadne velke raidy (zrejme se casem pridaji - ale v soucasne dobe nejsou) Instance jsou delane pouze 5 lidi, 3 lidi apodobne a vetsinou se mnozstvi lidi v parte upravuje take obtiznost lairs. Pro me se treba jedna spise o vyhodu, nemam rad raidy, ale radsi mensi sehrane skupinky. + je zde stejny system jako ve warhammeru. (public questy, kdy nekam prijdete a pridate se k ostatnim a plnite spolu ukoly a na zaver zlikvidujete treba bosse) - pokud si oznacite cil, tak se muzete koukat treba na druhou stranu a stejne ho budete zasahovat. (jedna se o target kouzla) pro ostatni kouzla to samozrejme neplati (area of effect, cone effect atd). Na druhou stranu musite pocitat ze udrzet se v dosahu kouzla nemusi byt sranda. Clovek vam tu uskoci jako na mrakodrap a je vam prd platne, ze na nej nemusite mirit kdyz je o sto metru mimo atd ... Tudiz malokdy se zde zastavite, vsechno se odehrava v neustalem pohybu - pekelne blbne ovladani hry, napriklad moje mys (wow mys od steelseries vubec to nastaveni nefunguje a binduje to uplne jine klavesy nebo zadne). Obcas se mi stalo ze najednou prestala fungovat klavesa do hry apodobne. Nelze nabindovat spoustu klaves. (holt zacatky tohle se vyladi, ale je to neprijemne) - logitech G15 ovladac funguje normalne. - grafika nemusi dostat kazdeho, musi pocitat ze to neni zadne pohadkove fantasy (tohle treba vadi pritelkyni). Zkratka HERO GAME. - budete obcas spamovat skilly az vas budou bolet prsty ala diablo a ze zacatku je pomaly rozjezd a skillu moc mit nebudete. Vetsinu skillu ziskate az pozdeji, jelikoz si ze zacatku naberete nejake ty pasivky apodobne. - bude nutne vyladit urcite skilly do pvp. Vetsinou se jedna o obrane pasivky jako regenerace, invul apodobne. Ale toto by melo byt otazkou casu, co se tyce for apodobne tak developeri opravdu hru upravuji a predelavaji na zaklade testovani a da se ocekavat,ze nezaspi. -svet rozdeleny na velke mnozstvi shardu (jste ve meste a bude v nem treba 5 zon ala GW) - absence open pvp (pri expeni vas nikdo nezabije)
tak toto jsou nevyhody ktere muzete ve hre nalezt.
vyhody o tech jsme se tu uz bavili -akcni souboje kdy se opravdu nestane jako v jinych hrach ze by jste u hrani mohli usnout. Nevim proc bych to prirovnaval k tomu diablu, ovladani je uplne jine a styl ale zkratka sem si na nej trochu vzpomel kdyz zde jak sileny rubete protivniky. -moznost utvorit si postavu presne podle sveho gusta -moznost vytvorit si vzhled postavy presne podle gusta (muzete se rozhodnout i pro vlastni pohyb napriklad po 4 nebo po dvouch atd) -jeden jediny server rozdeleny na x shardu (styl ala GW) -zabavne areny a vyvojari slibuji pridavani dalsich map. team arena, deadmatch, objective mapa i s mnozstvim pve mobu a bossu. (styl podobny GW, WoW) -moznost expeni i pomoci PvP a zaroven ziskavani predmetu. -pekna grafika s super efekty a neni to ani nijak extremne narocne. -moznost vytvorit si vlastniho protivnika (pak plnite questy aby jste ho dostali do basy, pak si muzete vytvorit jineho protvnika a zopaknout si to, ale questy se mohou uz lisit - muzete nekoho pribrat na pomoc cimz se to take muze zmenit atd.) -moznost pohybovat se ruznymi zpusoby at uz letani, teleport, podkopavani se pod zemi, skakani, super rychlost .... -tech veci je dost. pokud si nekdo hru predobjedna na te strance co jsem zde posilal ... ziska tim i open beta pristup od 17.8. a je mozne si hru vyzkouset. -nutnost naucit se ve spravnou chvili blokovat -muzete vyrvat lampu, autubus ... cokoliv se zrovna nekde vali po zemi a po nekom ji hodit a ze je techto predmetu ve hre hodne. -jeden skill muze mit vice pouziti. (bud ho jen zmacknete a udela neco, nebo ho podrzite a nabijeteho a zrani za vic a da treba navic stun apodobne) -dale jsou tu take maintan skill, ktere dokud drzite tam napriklad strilite laser z oci apodobne) . . . . obecne nektere nevyhody mohou byt i vyhody. Zalezi na tom co ma clovek rad. PvE nabidne spis pro mensi skupinky a bude tudiz snazsi si zahrat pro vsechny lidi a ne cekat nez se slozi raid apodobne a casem zrejme i nejake ty raidy podle toho co jsem cetl v rozhovorech. PvP nabidne podobne tomu co zname z GW (WOW), ale nebude se jednat o styl ala Aion (RvR) nebo AoC (zabijet vse co clovek vidi) Dale hra nabidne akcne orientovany styl hry, coz muze byt velky rozdil oproti jinym hram a neni to o tom zamacknout autoattack sem tam si hodit heal ... A to hlavni co hra nabizi je neuveritelna customizace jakou jsem jeste v zadne hre nevidel.
sorry za upravu ale snad se v tom trochu vyznate, pisu to pate pres devate a jeste u toho trochu v praci pracuju. (no jestli se tomu tak da vubec rikat) |
|
Edited by - antarian on 12/08/2009 15:47:44 |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 16/08/2009 : 15:05:05
|
Nejakou dobu jsem tu nebyl (dovolena) a ted mi kamos poslal link na klice na giveaway na TentonHammeru - vyplati se. platite 20$/rok coz jde.. Jinak to giveaway je tady http://www.tentonhammer.com/giveaways/champions-beta/premium
edit: na FP davaj taky za 7$/mes :-) ale teda na tom hammeru davaj jinou URL kde se ma key pouzit nez na FP a ta URL je desne pomala..
edit: uplne zdarma klice zde http://www.tentonhammer.com/giveaways/champions-beta |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 16/08/2009 15:24:02 |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 16/08/2009 : 19:51:49
|
Rodier: budes taky zkouset champions online ? :-D |
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 11:49:57
|
http://www.canardpc.com/concours/champions/
klic na open betu ..... zatim stale rozdavaji!!! |
|
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 13:00:42
|
Hm, tak jsem prohledal net, ale fakt jsem nenasel zadnej odkaz na stazeni, jediny kam jsem se dostal je odkaz na fileplanet, kde to je jen pro predplatitele, takze tam to pro me neni.
Pokud nekdo mate nejaky link, kde se hra da stahnout, tak predem diky.
Edit : uz sosam, na tom fileplanetu se nechalo obejit. |
https://www.facebook.com/esqgame |
Edited by - M.C warior on 17/08/2009 13:17:05 |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 13:17:56
|
To se mi zdá nebo se v tý hře dá hrát opravdu jenom za hrdiny ? Příjde to divný jenom mně ?
Od podobný hry bych očekával nějaký parádní PvP heroes vs villains, ale jestli tam pobíha jenom milion šest Supermanu v gay kostýmu, tak to asi nebude pro mě |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 13:46:19
|
quote: Originally posted by Isac
To se mi zdá nebo se v tý hře dá hrát opravdu jenom za hrdiny ? Příjde to divný jenom mně ?
Od podobný hry bych očekával nějaký parádní PvP heroes vs villains, ale jestli tam pobíha jenom milion šest Supermanu v gay kostýmu, tak to asi nebude pro mě
Já sem to nějak nestudoval, ale jestli to spravně chápu, tak by tam měli bejt nějaký FFA oblasti, kde je jedno kdo je dobrej, nebo špatněj.
Ta hra vypadá tak úžasně "kártůn" a superhrdinsky že ji prostě musim skusit |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 13:59:41
|
Ano mas pravdu opravdu muzes hrat jen za "superhrdinu" ale k tem gayovskejm kostymum to ma daleko :-D Bohuzel ted nemuzu postnout obrazek:-( byl wipe pred open beta takze mam vsechny charaktery smazane. Ale jestli ty charaktery neco pripominali tak spis Alieny, Mutanty, glooma apodobne Ale tech gayovskejch se taky najde dost :-DDD (jen se mi nelibej tak je nezakladam)
Jinak PvP je tady resene jako ve WoWku ve stylu Battlegroundu a aren a deadmatch apodobne... Ale co je hlavni tak vyvojari stale pridavaji nove mapy a udajne v tom nehodlaji prestat. (tak snad to nejsou jen plane sliby)
Bohuzel ale klasicke open PvP ve hre neni :-( (bylo receno ze je mozne ze v pripade zajmu bude nemesis online kde se pak bude moct clovek s anti hrdinama setkat ale moc bych se na to nespolehal a hlavne to je vyhledove stejne nejdrive tak za dva roky :-( )
Toto je i pro me zrejme nejvetsi minus hry. RvR by zde bylo naprosto uzasne. Tohle ti nabidne bohuzel az DC online. |
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 14:23:41
|
Tak to je škoda, to mi příjde jak fotbalovej zápas, na kterej dorazí jen jeden tým. |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 14:26:25
|
Isac: jojo rozhodne to je skoda. Pokud udelaji zajimave areny apodobne tak to ale prekousnu a pak se treba podivam na zacatku roku co nabidne DC online v oblasti PvP. Jedno vim jiste uz mam dost tech fantasy co se vsude na cloveka hrnou. Mortal online asi jeste zkusim a to bude tak vse:-D |
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 14:36:31
|
Ten superhrdinskej svět by byla příjemná změna, cartoonová grafika se mně taky líbí, ale to že bych v takovýhle hře primárně mastil moby, tak to teda nepřekousnu. |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 14:59:21
|
Isaac: ja byl nalezlej jen v arene a expil tam :-D plus sem tam preletis a objevis nove areny :-D po ceste treba neco zajijes docela pohodicka. Zkus open betu a uvidis sam. (doporucuju pevne nervy na tutorial to je desnej opruz - me osobne to vubec nebavi) |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 19:00:38
|
me to patchuje jen 58 mega ale ja jsem hral closed betu :-D
mimochodem vsem zucastnenym preju .... prezijte tutorial to je pakaaaarna :-D jakmile dostane clovek travel power hned je to o necem jinym :-D |
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 20:01:09
|
omfg ma to opatchovat 58 mega :-D ale stazenejch je uz 87,5 a furt to neco stahuje a navic to jede jak s hnojem :-D |
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 21:37:59
|
No jo. První den open bety. Já už byl ve hře, ale vyskočil jsem ze hry a teď se tam nemůžu probojovat přes launcher :) |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 22:14:39
|
fak 3.6gb update :-D sem si rikal ze 2GB klient je na MMO malo ;-D |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 17/08/2009 : 22:41:37
|
ja jsem patchoval asi 150 mega no :-D ale to je tim ze ja uz hru mam :-D |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 18/08/2009 : 05:15:30
|
neni je to chybou instalatoru viz http://www.champions-online.com/node/172968 pisou tam, ze chyba instalatoru nainstalovala nejaky fajly jinam a tim padem hra je nevidi a sosa 3.6gb patch. POtom tam melou neco o tom ze uz je novej installer.. ale moc sem to nepohnapal.. |
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 18/08/2009 : 07:36:10
|
ono stacilo nejake soubory nekam prekopirovat a melo se to rozjet :-D
Ty soubory z Live je myslim potreba totiz nakopirovat nebo vlastne myslim dokonce presunout do slozky prepatch piggs nebo tak neco a pak ti to ukaze normalni velikost na patchovani :-D
Kazdopadne ja to nemuzu moc posoudit, me se to patchovalo normalne jelikoz jsem byl v closed bete. |
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 18/08/2009 : 08:01:57
|
http://www.champions-online.com/node/172968
Kurna skoda ze nemuzu postnout nekam slozku s hrou:-(
edit: http://www.champions-online.com/node/172973 tady je odkaz pro vsechny co maji problem s patchovanim :-D
podle toho co jsem pochopil by melo stacit stahnout posledni verzi patcheru z dileplanetu (bohuzel asi jinou nez mate - ale prece jen tam to poleti to stahovani jinak) a pak stahnout ten soubor navic a meli by jste to uz jen spustit a tim by se vam mela nainstalovat nejposlednejsi verze bez nutnosti dalsiho patchovani a muzete do hry :-D
Kazdopadne to asi zkuste s tou verzi co mate at nemuzsite znova stahovat z fileplanetu:-D
edit2: tak mam spatnou zpravu musite stahnout ten novej client co napostovali :-( (kazdopadne to bude asi stokrat rychlejsi nez to stahovat pres ten patcher - i kdyz na druhou stranu mozna ten patcher pobezi, vsichni budou radsi stahovat tohle:-DDDDD) |
|
Edited by - antarian on 18/08/2009 08:10:30 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 18/08/2009 : 14:47:29
|
já dnes sosnul klienta z FP a hned mám možnost hrát. |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 18/08/2009 : 17:46:54
|
spajdr: radeji ty lidi moc neser:-) ted bych je nedrazdil. Ten novej client je uz ok no. |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 18/08/2009 : 17:51:10
|
no dal jsem dvě hoďky a smazáno |
|
|
Itchyl
New Member
136 Posts |
Posted - 18/08/2009 : 20:39:22
|
ROFL |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 18/08/2009 : 21:38:23
|
Vydržel jsem déle a nezklamalo mě to, protože je to přesně takový jaký jsem čekal, barevný, veselý, ulítaný a pro srandu králíkům :)
Nejvíc mě bavila tvorba charakteru, myslím tím graficky, protože jinak jsem si mohl vybrat jen zaměření mé postavy, fire, ice, kinetick, defender, gunner atd .. |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 06:36:25
|
my jsme vcera hrali a byli jsme trochu jak exoti oproti ostatnim :-D kazdej druhej lita a my mame swinging a super jump :-D je to paraaaada :-D
No hrali jsme az do jedne rano a kamos do toho nakonec pujde asi taky po tom co to vyzkousel:-D
Jen doporucuju stejne jako u me hrat ve dvouch je to uplne o necem jinem :-DDDD (ostatne jako kazda hra)
Zacatek sice stoji za prd. (mohli to udelat lepsi), ale od pateho levelu se to docela zacne rozjizdet na plne obratky jak clovek zacne dostavat vylepseni, nove skilly atd ... |
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 11:27:06
|
Může postava mít v jedné ruce střelnou zbraň a v druhé sečnou a používat je? |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 15:24:25
|
werehamster: asi te zklamu ... bohuzel podle skillu pouzivas a vidis urcite zbrane. Tudiz kdyz das skill na seknuti mecem tak mas mec kdyz das vystrel ze zbrane vystrelis z te zbrane :-( Je mozne ze by to do budoucna slo udelat pomoci customizace vzhledu. To mozna ano, ale nechci kecat. |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 17:24:48
|
quote: Originally posted by WereHamster
Může postava mít v jedné ruce střelnou zbraň a v druhé sečnou a používat je?
A raketový pohon do prdele bys ještě nechtěl? |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 19:29:26
|
quote: Originally posted by spajdr
quote: Originally posted by WereHamster
Může postava mít v jedné ruce střelnou zbraň a v druhé sečnou a používat je?
A raketový pohon do prdele bys ještě nechtěl?
Nevím čím jsem si tohle vysloužil, ale budiž... Fallen Earth tohle třeba má..
Jsem si chtěl zkusit v CHO udělat klasického Space Mariňáka... v jedné ruce rotomeč a v druhé bolter... ale až tak customizovatelné to asi není :( |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 20/08/2009 : 10:32:08
|
werehamster: jak jsem jiz psal tohle bohuzel neni mozne :-D Muzes si vybirat vzhled mece, vzhled zbrani atd... Ale kombinace mec a pistol najednou neni..... Samozrejme ze jde vystrelit kdy vytahnes zbran a v zapeti protivnika pretahnes katanou. To je jasne ale ze by jsi vytahnul zbrane a mel v jednu chvili v ruce pistol a v druhe katanu myslim nejde. I kdyz na druhou stranu vim ze je vse customizovatelne na kazdou pulku tela zvlast. Tudiz je mozne ze to i jde nebo pujde pokud by jsi mel jak skilly s katanou tak s pistoli. Ale druha zbran by pak byla vzdycky jen na ozdobu a vypadalo by to asi divne. Hlavni problem je v tom ze vetsina skillu vyuziva obe ruce v animackach a nedokazu si predstavit jak by to mohlo vypadat. Bylo by to zrejme hodne divne. |
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 24/08/2009 : 11:44:42
|
tak beta skoncila:-( z toho mala co do hry pujde uz tusite za co budete hrat |
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 24/08/2009 : 15:35:42
|
Nemám naprostého tucha, za co budu hrát. Mám asi 3 favority :)
|
Edited by - Aramir on 24/08/2009 17:49:09 |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 24/08/2009 : 17:50:51
|
dohaaaaaaaaaje a ja tvrdnu jak trotl v praci :-(
Jinak mam taky tri favority, hlavne mam velkej problem se statama (ty budou hodne stezejni)
kazdopadne jeden favorit je : munitions (dex + ego) munitions (int + end) supernatural (int + constitution)
Ale vaham nad dalsima vecma :-D (shadow neni vubec spatny, gadgetering, power armor apodobne navic i nektere ty melee vlastnosti jsou fajn pokud se spravne zkombinujou)
Sem dneska nahlasoval jeste asi 4 zbugnute skilly. (takovy ty co hooodne vycnivili ze zakladni rady - vetsinou kvuli spatne nastavene energy cost a pak jeden co dela uber damage - mini mines)
A nejvetsi dilema mam jestli koupit druhej lifetime ucet pro pritelkyni nebo ne :-D (stejne ho asi nakonec koupim)
|
|
Edited by - antarian on 24/08/2009 17:53:30 |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 24/08/2009 : 22:31:17
|
Tak jsem si zabil tak 6 Mega-Destroidů. Snad to bude stačit na odměny :p
Co jsem tak nějak v tom chaosu stihl okoukat, tak nejvíc tam snad běhalo munitions/gadget a melee lidí. Ale ty jsou asi tak nejvíc vidět, takže to nemusí být pravda. A hlavně open beta nemusí korespondovat s livem. |
Edited by - Aramir on 24/08/2009 22:47:13 |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 24/08/2009 : 23:43:05
|
no uvidime ja mam tech variant nak az moc :-(
a jeste premejslim ze pridam mozna powerarmor (int + end) |
|
|
|
Topic |
|
|
|