Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Řešení pro tři monitory
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/03/2009 :  22:11:16  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jakým způsobem se vyrobí takovéto řešení pro tři monitory ?

http://www.gametrailers.com/player/47285.html

Dva vyřeším i sám, moje karta má dva výstupy, ale jak se přesně dělají tři ? Prosím o podrobnější návod, tzn. jaké koupit karty, jak je zapojit a co povolit v ovladačích.

Předem děkuji :)

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/03/2009 :  22:23:46  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Prostě si kup další grafiku, je jedno jakou, a jestli máš windows tak ti najdou další monitor a je to. Akorát ten soft/hra to musí podporovat.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/03/2009 :  22:26:16  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Prostě si kup další grafiku, je jedno jakou, a jestli máš windows tak ti najdou další monitor a je to. Akorát ten soft/hra to musí podporovat.

Tak to je jednodušší než jsem doufal :-)
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 30/03/2009 :  08:16:12  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
takze kdyz mas dve karty od nvidie, kazda se dvema vystupy a zapojis je do SLI tak muzes mit 4 monitory ? drivery s podobnym resenim pocitaji ?

lastfm
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 30/03/2009 :  08:18:13  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Jak to je ve SLI fakt nevím, to jsem nikdy v reálu neviděl.
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 30/03/2009 :  08:43:15  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
Nebo by se na to dalo jít také takhle...

http://www.matrox.com/graphics/surroundgaming/en/home/

Ale to bude cenově trochu jinde.

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/03/2009 :  09:18:43  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

Nebo by se na to dalo jít také takhle...

http://www.matrox.com/graphics/surroundgaming/en/home/

Ale to bude cenově trochu jinde.

Super. To zkusím

http://www.alza.cz/matrox-triplehead2go-digital-edition-multi-display-upgrade-d79600.htm
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 30/03/2009 :  10:45:07  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ten Matrox na hry nic moc. Kdyz si ty dve karty nezapojis do SLI, tak by meli jit bez problemu zapojit 4 monitory. Ale her, ktere podporuji multi monitoring je jako safranu. Vetsinu her sice na vice monitorech nejak rozbehnes, ale pak mas obraz vlastne jen roztazeny na nekolik monitoru, takze je to takove neprehledne.
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 30/03/2009 :  11:29:33  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
Ty máš s tím Matroxem praktické zkušenosti? Co je na něm nic moc? Mě to ještě rukama neprošlo, tak mě to zajímá.

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 31/03/2009 :  11:25:33  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Jakým způsobem se vyrobí takovéto řešení pro tři monitory ?

http://www.gametrailers.com/player/47285.html

Dva vyřeším i sám, moje karta má dva výstupy, ale jak se přesně dělají tři ? Prosím o podrobnější návod, tzn. jaké koupit karty, jak je zapojit a co povolit v ovladačích.

Předem děkuji :)

Asi o čtyři topicy dole máš můj post, který se tím zabýval. I s odkazy na http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Main_Page . Kde se řeší jak hry rozběhat ve velkém rozlišení a ne jen roztažené.

Nicméně jsem viděl videa těch tří monitorů vedle sebe a díky "okrajům" se mi to nelíbí. To fakt leda tři projektory. Ale to už je vážně i s PC hardwarem trochu drahé

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 31/03/2009 :  11:27:57  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Ten Matrox na hry nic moc. Kdyz si ty dve karty nezapojis do SLI, tak by meli jit bez problemu zapojit 4 monitory. Ale her, ktere podporuji multi monitoring je jako safranu. Vetsinu her sice na vice monitorech nejak rozbehnes, ale pak mas obraz vlastne jen roztazeny na nekolik monitoru, takze je to takove neprehledne.

Naopak bych řekl, že ten matrox je velmi dobrá investice pokud by to chtěl někdo stavět. řeší mnoho problému s drivery, nebo přímo s hrami. PC totiž nevidí x monitorů, ale pouze jeden s velkým rozlišením.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 31/03/2009 :  13:38:53  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

Ty máš s tím Matroxem praktické zkušenosti? Co je na něm nic moc? Mě to ještě rukama neprošlo, tak mě to zajímá.

Ma ji kamarad programator. Karta super na praci, krasne vykresluje fonty takze se na to dobre kouka. Ale na hry to proste nema vypocetni vykon.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 31/03/2009 :  14:07:49  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ji kamarad programator. Karta super na praci, krasne vykresluje fonty takze se na to dobre kouka. Ale na hry to proste nema vypocetni vykon.

Jaká karta ? Četl si vůbec o čem se tu vede debata ? :) Rodier by z tebe měl radost :)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 31/03/2009 :  14:46:45  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Aha, omlouvam se, mel jsem za to, ze se bavime o Parhelia karte, ta taky umi tri vystupy.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 01/04/2009 :  12:57:33  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, omlouvam se, mel jsem za to, ze se bavime o Parhelia karte, ta taky umi tri vystupy.

No ja si rikal, ze mluvime kazdy jinou reci.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000