Author |
Topic  |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 29/03/2009 : 22:11:16
|
Jakým způsobem se vyrobí takovéto řešení pro tři monitory ?
http://www.gametrailers.com/player/47285.html
Dva vyřeším i sám, moje karta má dva výstupy, ale jak se přesně dělají tři ? Prosím o podrobnější návod, tzn. jaké koupit karty, jak je zapojit a co povolit v ovladačích.
Předem děkuji :)
|
|
| |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 29/03/2009 : 22:23:46
|
Prostě si kup další grafiku, je jedno jakou, a jestli máš windows tak ti najdou další monitor a je to. Akorát ten soft/hra to musí podporovat. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 29/03/2009 : 22:26:16
|
quote: Originally posted by Tibor
Prostě si kup další grafiku, je jedno jakou, a jestli máš windows tak ti najdou další monitor a je to. Akorát ten soft/hra to musí podporovat.
Tak to je jednodušší než jsem doufal :-) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 30/03/2009 : 08:16:12
|
takze kdyz mas dve karty od nvidie, kazda se dvema vystupy a zapojis je do SLI tak muzes mit 4 monitory ? drivery s podobnym resenim pocitaji ? |
lastfm |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 30/03/2009 : 08:18:13
|
Jak to je ve SLI fakt nevím, to jsem nikdy v reálu neviděl. |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 30/03/2009 : 10:45:07
|
Ten Matrox na hry nic moc. Kdyz si ty dve karty nezapojis do SLI, tak by meli jit bez problemu zapojit 4 monitory. Ale her, ktere podporuji multi monitoring je jako safranu. Vetsinu her sice na vice monitorech nejak rozbehnes, ale pak mas obraz vlastne jen roztazeny na nekolik monitoru, takze je to takove neprehledne. |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 30/03/2009 : 11:29:33
|
Ty máš s tím Matroxem praktické zkušenosti? Co je na něm nic moc? Mě to ještě rukama neprošlo, tak mě to zajímá. |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 31/03/2009 : 11:25:33
|
quote: Originally posted by Gabriel
Jakým způsobem se vyrobí takovéto řešení pro tři monitory ?
http://www.gametrailers.com/player/47285.html
Dva vyřeším i sám, moje karta má dva výstupy, ale jak se přesně dělají tři ? Prosím o podrobnější návod, tzn. jaké koupit karty, jak je zapojit a co povolit v ovladačích.
Předem děkuji :)
Asi o čtyři topicy dole máš můj post, který se tím zabýval. I s odkazy na http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Main_Page . Kde se řeší jak hry rozběhat ve velkém rozlišení a ne jen roztažené.
Nicméně jsem viděl videa těch tří monitorů vedle sebe a díky "okrajům" se mi to nelíbí. To fakt leda tři projektory. Ale to už je vážně i s PC hardwarem trochu drahé  |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 31/03/2009 : 11:27:57
|
quote: Originally posted by Almych
Ten Matrox na hry nic moc. Kdyz si ty dve karty nezapojis do SLI, tak by meli jit bez problemu zapojit 4 monitory. Ale her, ktere podporuji multi monitoring je jako safranu. Vetsinu her sice na vice monitorech nejak rozbehnes, ale pak mas obraz vlastne jen roztazeny na nekolik monitoru, takze je to takove neprehledne.
Naopak bych řekl, že ten matrox je velmi dobrá investice pokud by to chtěl někdo stavět. řeší mnoho problému s drivery, nebo přímo s hrami. PC totiž nevidí x monitorů, ale pouze jeden s velkým rozlišením. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 31/03/2009 : 13:38:53
|
quote: Originally posted by NoX
Ty máš s tím Matroxem praktické zkušenosti? Co je na něm nic moc? Mě to ještě rukama neprošlo, tak mě to zajímá.
Ma ji kamarad programator. Karta super na praci, krasne vykresluje fonty takze se na to dobre kouka. Ale na hry to proste nema vypocetni vykon. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 31/03/2009 : 14:07:49
|
Ma ji kamarad programator. Karta super na praci, krasne vykresluje fonty takze se na to dobre kouka. Ale na hry to proste nema vypocetni vykon.
Jaká karta ? Četl si vůbec o čem se tu vede debata ? :) Rodier by z tebe měl radost :) |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 31/03/2009 : 14:46:45
|
Aha, omlouvam se, mel jsem za to, ze se bavime o Parhelia karte, ta taky umi tri vystupy. |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 01/04/2009 : 12:57:33
|
Aha, omlouvam se, mel jsem za to, ze se bavime o Parhelia karte, ta taky umi tri vystupy.
No ja si rikal, ze mluvime kazdy jinou reci.  |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
|
Topic  |
|