Author |
Topic  |
|
jerryNBK
New Member

199 Posts |
Posted - 14/03/2009 : 08:52:04
|
Zdravim, mám tu problém. Mám účet na AO, kterej byl už docela dlouho frozen a kvůli problému s kreditkou i banned. Banned jsem přes email uhádal znovu na frozen. Teď jsem reaktivoval účet, status je open, ale nemůžu se přihlásit do hry. Hlásí mi to, že zadávám špatný username nebo password, přitom na webu na správu accountu se přihlásim. Neví někdo, kde by mohla být chyba?
|
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
|
| |
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 14/03/2009 : 09:04:11
|
Heslo pro správu accountu a heslo do hry se může lišit. Mě na správu accountu funguje jen původní heslo, se kterým jsem ho zakládal, přitom do hry mám už heslo jiné. Takže pokud se přihlásíš na web s accountem, tak zkus prostě nastavit nové heslo a přihlásit se do hry s ním. |
 |
|
jerryNBK
New Member

199 Posts |
Posted - 14/03/2009 : 09:08:32
|
aha ja zkoušel měnit heslo, ale nezatrhnul jsem kolonku, aby se mi to změnilo i ve hře:) diky moc |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|