Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Zkusi nekdo Darkfall?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 02/01/2009 :  18:07:29  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Negri, nechysta se nekdo z vas zkusit tuhle gamesu? Mela by vyjit tenhle mesic (i kdyz to nejspis zase odlozi, jak to uz udelali asi 150x).

Podle beta leaku to vypada vymazlene a pro lidi co zacinali na UO by to mohla bejt tak trochu srdcovka, jelikoz to pojede na podobnem systemu. Ja osobne tuhle hru sleduju uz dlouho, sice jsem nikdy nepredpokladal, ze to dokonci, ale ted to vypada, ze jeji spusteni je na spadnuti!

Toz kdo jde do toho?

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2009 :  21:56:26  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
ja!!! ale jedine, kdyz to bude mit poradnou krabicu!

Jinak na tebe cekam s neaktivovanym WotLK!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 02/01/2009 :  23:04:16  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Woe! Hlavne to bude mit na zacatku free trial! Takze si to predtim nez za to zaplatis vyzkousis! No pecka!

A krabica taky bude! Btw nerikej mi, ze sis koupil WotLK a ani jsi to nehral. :)

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 03/01/2009 :  23:03:51  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Woe! Hlavne to bude mit na zacatku free trial! Takze si to predtim nez za to zaplatis vyzkousis! No pecka!

A krabica taky bude! Btw nerikej mi, ze sis koupil WotLK a ani jsi to nehral. :)

Free trial super!! Ale to hrozi, ze doma nebudu mit krabicu :( (krabice > cokoli). Kdyze to ma vyjit? Hodis sem nejaky odkaz UO jsem nehral, ale srdcovku bych nejakou potreboval .... i kdyz nic uz nebude takovy jaky bylo AOcko, bo na prvni lasku se nezapomina ;p

Ano WotLK mam koupeny, hned jak to vyslo (kamarad z Anglie mi ji ted dovezl na Vanoce), ale nemel jsem cas jeste zadat kod!!! cekam na tebe ;) Kdyz mas lvl 45+ (tusim) muzes si vytvorit klona te nove classy!!!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 05/01/2009 :  22:53:09  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000
Free trial super!! Ale to hrozi, ze doma nebudu mit krabicu :( (krabice > cokoli). Kdyze to ma vyjit? Hodis sem nejaky odkaz UO jsem nehral, ale srdcovku bych nejakou potreboval .... i kdyz nic uz nebude takovy jaky bylo AOcko, bo na prvni lasku se nezapomina ;p

Ano WotLK mam koupeny, hned jak to vyslo (kamarad z Anglie mi ji ted dovezl na Vanoce), ale nemel jsem cas jeste zadat kod!!! cekam na tebe ;) Kdyz mas lvl 45+ (tusim) muzes si vytvorit klona te nove classy!!!

Mrkni do sekce Darkfallu na imperku, tam jsou tuny a tuny matrose o tehle lahudce. :) Zatim to vypada fakt dobre, ja UO zboznoval, byla to moje prvni onlajnovka, kterou jsem hral, takze hra s jejími prvky je neco na co se tesim jak malej jarda. :) Snad to neumre na lidi, jelikoz v dnesni dobe jen tak nikdo nevydejcha free loot feature. :o

btw WotLK sux, DF rulezzzzz!111oneone.

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/01/2009 :  23:02:42  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
free loot feature.

Rika se full loot, kdyz uz chces bejt in s kazdou novou onlinovkou;)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 06/01/2009 :  20:41:53  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
free loot feature.

Vo co jde? Neznam ...

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 06/01/2009 :  21:30:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:

quote:
free loot feature.

Vo co jde? Neznam ...

Dropnes uuuuplne vsechno co budes mit na sobe a u sebe az te nekdo zabije.

Nez se nekdo zacne desit burdenu, tak tam nic takovyho neni. Ekip je obyc kraftena spotrebka.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 18/01/2009 :  21:22:13  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Ne. Bud to nevydaji, nebo to bude zrout casu, nebo hovadina. :p

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 19/01/2009 :  07:59:54  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Já to zkusím už kvůli podobnosti s UO, což je absolutní srdcovka.
UO spolu s AO pro mě mají nepřekonanej a nepřekonatelnej systém...

btw srdečné pozdravy z LoTRa :)
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 13/03/2009 :  09:45:01  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Staby jak to teda vypada? Hodte sem nekdo par vet.. dix

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/03/2009 :  10:04:27  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
No, nejdriv si stoupnes do fronty, a cekas, jestli na tebe zbyde krabice.
S tim ze nektere dny maji zavreno, a fronta je dlouha, takze pocitej par tydnu.
Az budes mit krabici, tak pocitej s tim, ze budes stat ve fronte na login, pac maji jenom jeden server, a byt prodavaji krabic malo, tak je to na ten jeden server dost.
A po tech par tydnech kdyz nebudes nasranej, tak se mozna budes i bavit, zalezi pokud te tahle uplne jina hra chytne.

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 13/03/2009 :  10:32:59  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
hmm neco na tom bude, o poradnou online distribuci jsem nezakopl, zklamal i muj nejoblibenejsi nakupni server.. zkusim se mrknout do JRC az pujdu okolo..

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 13/03/2009 :  10:42:03  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
aha uz to vidim no to jsou kundy!! ja chcu krabici!!

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 13/03/2009 :  10:55:59  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31460

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 13/03/2009 :  11:00:10  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
http://www.gamershell.com/download_40310.shtml

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/03/2009 :  11:48:46  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Stahnuty to mas hned.
Prihlasit se je bezva zabava.
A Account ti taky nikdo nepuci, pac jeden account jeden char, papa Peto:)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/03/2009 :  12:17:22  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, nejdriv si stoupnes do fronty, a cekas, jestli na tebe zbyde krabice.
S tim ze nektere dny maji zavreno, a fronta je dlouha, takze pocitej par tydnu.
Az budes mit krabici, tak pocitej s tim, ze budes stat ve fronte na login, pac maji jenom jeden server, a byt prodavaji krabic malo, tak je to na ten jeden server dost.
A po tech par tydnech kdyz nebudes nasranej, tak se mozna budes i bavit, zalezi pokud te tahle uplne jina hra chytne.

fronta na ucet, fronta na login, fronta na moby ...takova frontova hra :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 13/03/2009 :  19:50:03  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stahnuty to mas hned.
Prihlasit se je bezva zabava.
A Account ti taky nikdo nepuci, pac jeden account jeden char, papa Peto:)

Omg si delas prdel, jen jedna postava? Tak to neni nic pro nas!

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 14/03/2009 :  12:10:32  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Teda lidi, muzu vam rict, ze co se tyka distribuce a vubec orientace k registraci na ofiko webu darkfallu tak to bych blil. Neni to jen pro to, ze mam kocovinu jak prase :o) ale hlavne protoze na "home" webu neni nikde odkaz buy, nebo create acc ani nic co by stalo za jedno kliknuti. Sice mam klienta ale uplne od jinud a nebejt hodinovyho googlovani a prolejzani for tak jsem ani nenasel odkaz na create acc.
Za tohle bych nekoho fakt nakopal do huby, je videt ze recti banani jsou vylizany gumovky tak jak je to znamo uz tisice let a asi to tak zustane. Takze nejen ze jsem nasranej a sam se divim, ze jsem si s tim dal tolik prace abych jim to milostive mohl zaplatit ale i s podivem zustavam sedet s otevrenou hubou, jak si tohle nekdo muze v dnesni dobe vubec dovolit.
Asi se na to meli radeji vykaslat. Mno nicmene registrace je hotova a cekam az mi laskave daji za par dnu pokyn k zaplaceni ktery si sakra rozmyslim. Uz dlouho me nic tak nenasralo jako tenhle olivovej pocin kterymu myslim ani sami cigansti tvurci tohodle hnusu nerozumi.
Mno v kazdym pripade se necham prekvapit..
how

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000