Author |
Topic  |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 02/01/2009 : 18:07:29
|
Negri, nechysta se nekdo z vas zkusit tuhle gamesu? Mela by vyjit tenhle mesic (i kdyz to nejspis zase odlozi, jak to uz udelali asi 150x).
Podle beta leaku to vypada vymazlene a pro lidi co zacinali na UO by to mohla bejt tak trochu srdcovka, jelikoz to pojede na podobnem systemu. Ja osobne tuhle hru sleduju uz dlouho, sice jsem nikdy nepredpokladal, ze to dokonci, ale ted to vypada, ze jeji spusteni je na spadnuti!
Toz kdo jde do toho?
|
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
| |
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 02/01/2009 : 23:04:16
|
Woe! Hlavne to bude mit na zacatku free trial! Takze si to predtim nez za to zaplatis vyzkousis! No pecka!
A krabica taky bude! Btw nerikej mi, ze sis koupil WotLK a ani jsi to nehral. :) |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 03/01/2009 : 23:03:51
|
quote: Originally posted by bitch
Woe! Hlavne to bude mit na zacatku free trial! Takze si to predtim nez za to zaplatis vyzkousis! No pecka!
A krabica taky bude! Btw nerikej mi, ze sis koupil WotLK a ani jsi to nehral. :)
Free trial super!! Ale to hrozi, ze doma nebudu mit krabicu :( (krabice > cokoli). Kdyze to ma vyjit? Hodis sem nejaky odkaz UO jsem nehral, ale srdcovku bych nejakou potreboval .... i kdyz nic uz nebude takovy jaky bylo AOcko, bo na prvni lasku se nezapomina ;p
Ano WotLK mam koupeny, hned jak to vyslo (kamarad z Anglie mi ji ted dovezl na Vanoce), ale nemel jsem cas jeste zadat kod!!! cekam na tebe ;) Kdyz mas lvl 45+ (tusim) muzes si vytvorit klona te nove classy!!! |
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 05/01/2009 : 22:53:09
|
quote: Originally posted by paja2000 Free trial super!! Ale to hrozi, ze doma nebudu mit krabicu :( (krabice > cokoli). Kdyze to ma vyjit? Hodis sem nejaky odkaz UO jsem nehral, ale srdcovku bych nejakou potreboval .... i kdyz nic uz nebude takovy jaky bylo AOcko, bo na prvni lasku se nezapomina ;p
Ano WotLK mam koupeny, hned jak to vyslo (kamarad z Anglie mi ji ted dovezl na Vanoce), ale nemel jsem cas jeste zadat kod!!! cekam na tebe ;) Kdyz mas lvl 45+ (tusim) muzes si vytvorit klona te nove classy!!!
Mrkni do sekce Darkfallu na imperku, tam jsou tuny a tuny matrose o tehle lahudce. :) Zatim to vypada fakt dobre, ja UO zboznoval, byla to moje prvni onlajnovka, kterou jsem hral, takze hra s jejími prvky je neco na co se tesim jak malej jarda. :) Snad to neumre na lidi, jelikoz v dnesni dobe jen tak nikdo nevydejcha free loot feature. :o
btw WotLK sux, DF rulezzzzz!111oneone.  |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 05/01/2009 : 23:02:42
|
quote: Originally posted by bitch free loot feature.
Rika se full loot, kdyz uz chces bejt in s kazdou novou onlinovkou;) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 06/01/2009 : 21:30:35
|
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by bitch free loot feature.
Rika se full loot, kdyz uz chces bejt in s kazdou novou onlinovkou;)
Vo co jde? Neznam ...
Dropnes uuuuplne vsechno co budes mit na sobe a u sebe az te nekdo zabije.
Nez se nekdo zacne desit burdenu, tak tam nic takovyho neni. Ekip je obyc kraftena spotrebka. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 18/01/2009 : 21:22:13
|
Ne. Bud to nevydaji, nebo to bude zrout casu, nebo hovadina. :p |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 19/01/2009 : 07:59:54
|
Já to zkusím už kvůli podobnosti s UO, což je absolutní srdcovka. UO spolu s AO pro mě mají nepřekonanej a nepřekonatelnej systém...
btw srdečné pozdravy z LoTRa :) |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 09:45:01
|
Staby jak to teda vypada? Hodte sem nekdo par vet.. dix |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 10:04:27
|
No, nejdriv si stoupnes do fronty, a cekas, jestli na tebe zbyde krabice. S tim ze nektere dny maji zavreno, a fronta je dlouha, takze pocitej par tydnu. Az budes mit krabici, tak pocitej s tim, ze budes stat ve fronte na login, pac maji jenom jeden server, a byt prodavaji krabic malo, tak je to na ten jeden server dost. A po tech par tydnech kdyz nebudes nasranej, tak se mozna budes i bavit, zalezi pokud te tahle uplne jina hra chytne. |
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 10:32:59
|
hmm neco na tom bude, o poradnou online distribuci jsem nezakopl, zklamal i muj nejoblibenejsi nakupni server.. zkusim se mrknout do JRC az pujdu okolo.. |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 10:42:03
|
aha uz to vidim no to jsou kundy!! ja chcu krabici!! |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 11:48:46
|
Stahnuty to mas hned. Prihlasit se je bezva zabava. A Account ti taky nikdo nepuci, pac jeden account jeden char, papa Peto:) |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 12:17:22
|
quote: Originally posted by tojejedno
No, nejdriv si stoupnes do fronty, a cekas, jestli na tebe zbyde krabice. S tim ze nektere dny maji zavreno, a fronta je dlouha, takze pocitej par tydnu. Az budes mit krabici, tak pocitej s tim, ze budes stat ve fronte na login, pac maji jenom jeden server, a byt prodavaji krabic malo, tak je to na ten jeden server dost. A po tech par tydnech kdyz nebudes nasranej, tak se mozna budes i bavit, zalezi pokud te tahle uplne jina hra chytne.
fronta na ucet, fronta na login, fronta na moby ...takova frontova hra :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 14/03/2009 : 12:10:32
|
Teda lidi, muzu vam rict, ze co se tyka distribuce a vubec orientace k registraci na ofiko webu darkfallu tak to bych blil. Neni to jen pro to, ze mam kocovinu jak prase :o) ale hlavne protoze na "home" webu neni nikde odkaz buy, nebo create acc ani nic co by stalo za jedno kliknuti. Sice mam klienta ale uplne od jinud a nebejt hodinovyho googlovani a prolejzani for tak jsem ani nenasel odkaz na create acc. Za tohle bych nekoho fakt nakopal do huby, je videt ze recti banani jsou vylizany gumovky tak jak je to znamo uz tisice let a asi to tak zustane. Takze nejen ze jsem nasranej a sam se divim, ze jsem si s tim dal tolik prace abych jim to milostive mohl zaplatit ale i s podivem zustavam sedet s otevrenou hubou, jak si tohle nekdo muze v dnesni dobe vubec dovolit. Asi se na to meli radeji vykaslat. Mno nicmene registrace je hotova a cekam az mi laskave daji za par dnu pokyn k zaplaceni ktery si sakra rozmyslim. Uz dlouho me nic tak nenasralo jako tenhle olivovej pocin kterymu myslim ani sami cigansti tvurci tohodle hnusu nerozumi. Mno v kazdym pripade se necham prekvapit.. how |
 |
|
|
Topic  |
|