Author |
Topic |
|
kyuss
Starting Member
99 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 23:11:08
|
Tak to zacina vizerat, ze server mozno predsa len bude. Chysta sa niekto vyskusat ?
|
Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia |
|
| |
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 23:47:22
|
pokud nedopadne darkfall, mozna se ukazu |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Kořka
Average Member
1466 Posts |
Posted - 01/02/2009 : 17:53:21
|
^^ what he said |
Arokh Estarioll |
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 02/10/2013 : 10:34:59
|
Nedávno se rozeběhla open beta na Origins, je tam spousta práce s překladama a vychytáváním bugů. Takže kdo má chuť a čas betatestovat, nestyďte se |
Edited by - Diblajz on 02/10/2013 10:43:06 |
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
|
Thundeeer
New Member
421 Posts |
Posted - 10/02/2014 : 09:18:30
|
Mrkol som na to jednym ockom, ak tomu rozumiem spravne jedna sa o free shard? Aky je rozdiel medzi Origins a Uthgardom ? (nechce sa mi to studovat ;) |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 11/02/2014 : 10:52:13
|
podle postu na jejich foru je exp dost pomala, dokonce pomalejsi nez klasickej klasik ;)
taky ty rules to je jak cist rulez z dob UO free shardu - zakaz afk, zakaz buffbota, zakaz makra, zakaz radaru a zakaz obchodovani za realne prachy...
http://www.youtube.com/watch?v=-TtECm_C7zQ |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 16/02/2014 : 20:46:36
|
quote: Originally posted by Thundeeer
Mrkol som na to jednym ockom, ak tomu rozumiem spravne jedna sa o free shard? Aky je rozdiel medzi Origins a Uthgardom ? (nechce sa mi to studovat ;)
ANo, je to freeshard Na Uthgardu se snažili emulovat patch 1.69 a na Origins (teď už Genesis) se snaží emulovat patch 1.62. Pravidla radši no comment Momentálně hraní na Genesis (Origins) přináší spíš utrpení, než zábavu.Pořád jim zamrzaj zóny, moby nerespawnujou. Logneš se leda tak ráno-odpoledne, večer nebudeš mít moc šanci z důvodu výše capu hráčů max 1100.
quote: Originally posted by Yennefer
podle postu na jejich foru je exp dost pomala, dokonce pomalejsi nez klasickej klasik ;)
taky ty rules to je jak cist rulez z dob UO free shardu - zakaz afk, zakaz buffbota, zakaz makra, zakaz radaru a zakaz obchodovani za realne prachy...
CO se týče buffbotů, 3rd party tools,radaru a obchodováním s ingame věcma za reálný prachy, tak to mi přijde v pohodě.
|
Edited by - Diblajz on 16/02/2014 20:49:21 |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 17/02/2014 : 13:23:07
|
quote: Originally posted by Diblajz CO se týče buffbotů, 3rd party tools,radaru a obchodováním s ingame věcma za reálný prachy, tak to mi přijde v pohodě.
ja si nemyslim ze to je v pohode - protoze to nefunguje ti co podvadeji budou podvadet stale, takze ve vysledku to znamena ztizeni hry POUZE pro poctive hrace :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 17/02/2014 13:24:57 |
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 26/03/2014 : 13:31:43
|
quote: Originally posted by Yennefer
quote: Originally posted by Diblajz CO se týče buffbotů, 3rd party tools,radaru a obchodováním s ingame věcma za reálný prachy, tak to mi přijde v pohodě.
ja si nemyslim ze to je v pohode - protoze to nefunguje ti co podvadeji budou podvadet stale, takze ve vysledku to znamena ztizeni hry POUZE pro poctive hrace :)
ty co podváděj, dostanou tropický ovoce a můžou jít třeba válčit se stealtherama na Eden Jinak se mi tam přestává líbit čím dál víc, server se ubírá směr (_!_)
Stačí zajít na jejich fórum a trochu si tam počíst a udělat si obrázek o komunitě a adminech. Plus se mi moc nelíbí změny, co poslední dobou udělali.(čti dětičky si je vybrečely) Veškerej entuziasmus už je pryč a nemít tam okolo sebe partičku celkem fajn lidí, už tam dávno nejsem |
Edited by - Diblajz on 26/03/2014 13:32:36 |
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 23/04/2014 : 23:06:35
|
Hrajete tam někdo? Já už jim jen chodím prudit na fórum |
|
|
|