Author |
Topic  |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 11:58:23
|
PVE gilda Undreams hleda jinou PVE zamerenou gildu, ktera by rada spolupracovala na raidech 10/25man ve Wotlk.
Mame vycisteny 10man Naxx, 3.12. chceme otevrit i druhy 10man raid. Bohuzel nedostatek healeru nam to trochu komplikuje, proto by jsme radi spolupracovali s jinou gildou, kdy by si gildy mohly navzajem "pujcovat" potrebne classy na raidy. 25tkovy raid chceme zacit tuto nedeli. Fungujeme pres DKP, kazdy kdo dosahne 80lvl dostava 1k DKP jako zaklad na raidovani(zakladni bid je 100), stejne by bylo zachazeno s Vasimi hraci. Popripade najit jine reseni vzdy lze docilit kompromisu.
Nase gilda raiduje: ST,CT,NE,PO vecinou od 19.00 do 23.00
Pokud by nejaka gilda mela zajem na spolupraci, pls kontaktujte nas bud na strankach www.undreams.wowstead.com nebo in game na nicky: Gralf, Momy, Majklsmith, Yenneffer, Kuzle Nebo na me ICQ: 372-946-129
|
Ugabobo saman (WAR)<Beyond Insanity> Nutnezlo sorc (WAR)<Beyond Insanity> Vnadnavanda resto druid (WOW)<Memento Mori> |
|
| |
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 13:40:18
|
Když se někdo zeptá co známená WoW tak je to přesně tohle....
ST,CT,NE,PO vecinou od 19.00 do 23.00
otročina 
|
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 13:58:36
|
quote: Originally posted by Jaffa
Lich king má nejužasněji udělané questy za poslední roky v mmo hrách, Blizzard se překonal...
Lich King ma porad stejne udelane questy jako posledni 4 roky :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 14:00:47
|
Nastesti nejsme vsichi stejni, a pro nekoho je to otrocina a pro jine zabava. Nekdo rad holky nekdo vdolky a nekdo wow, a najdou se i taci co radi vse dohromady. |
Ugabobo saman (WAR)<Beyond Insanity> Nutnezlo sorc (WAR)<Beyond Insanity> Vnadnavanda resto druid (WOW)<Memento Mori> |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 14:17:49
|
quote: Originally posted by Gralf
Nastesti nejsme vsichi stejni, a pro nekoho je to otrocina a pro jine zabava. Nekdo rad holky nekdo vdolky a nekdo wow, a najdou se i taci co radi vse dohromady.
a nekteri jsou radi a stastni, ze uz z toho nanicovateho kolecka davno vypadli :-) |
no mmo
|
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 14:44:21
|
quote: Originally posted by celdric
Nastesti nejsme vsichi stejni, a pro nekoho je to otrocina a pro jine zabava. Nekdo rad holky nekdo vdolky a nekdo wow, a najdou se i taci co radi vse dohromady.
a nekteri jsou radi a stastni, ze uz z toho nanicovateho kolecka davno vypadli :-)
co je zabavnyho na tom chodit porad dokolecka do stejnyho dungu kd esou porad stejny prisery ktery se chovaj porad stejne ? ;- )
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 16:06:53
|
quote: Originally posted by Arach co je zabavnyho na tom chodit porad dokolecka do stejnyho dungu kd esou porad stejny prisery ktery se chovaj porad stejne ? ;- )
Spoluhraci. Ale bacha, je to hluboke tajemstvi, ktereho se staleti vychodni mystici dobirali cela tisicileti, takze ne ze na to prijdes hned. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 16:10:25
|
Mimochodem zajimave je, ze vetsinou prave jedinci, kteri nedokazi rozlisit raidovani gildy a svoji hru, vetsinou koci tim, ze se to pro ne stava otrocina.
Raidovani stejne jako jakakoliv jina spolecna zabava funguje jen tehdy, kdyz se spolecne se bavici jedinci domluvi na spolecnem case, ktery budou zabavou travit. Nic to ovsem nerika o tom, ze by clen takove gildy v dane dny nemohl delat cokoliv jineho. |
 |
|
Bajaja
New Member

168 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 16:12:13
|
Doufám Gralfe, že jsi dobře připraven na úroveň příspěvků, kterých se ti tady ještě dostane... |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 16:21:56
|
quote: Originally posted by Rahman
quote: Originally posted by Arach co je zabavnyho na tom chodit porad dokolecka do stejnyho dungu kd esou porad stejny prisery ktery se chovaj porad stejne ? ;- )
Spoluhraci. Ale bacha, je to hluboke tajemstvi, ktereho se staleti vychodni mystici dobirali cela tisicileti, takze ne ze na to prijdes hned.
aha, tak to by me nenapadlo ze v onlinovce budu hrat se spoluhracema, nicmene na moji otazku me neodpovedels |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 17:36:42
|
Vzdyt je to jasny co tim chtel rict, se super spoluhracema nebo primo s RL lidma se u raidovani bavis, kdyz te atmosfera guildy a spoluhraci neberou, tak je to jen epix hunt a da se to treba nazvat otrocinou. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 07:36:35
|
Zeptal se člověk, co hraje WAR postavené na farmení scénárek.
Odpovím ti. Dungy nejsou stejné, bosové se mění. Pokud jsi někdy byl aspon KZkto, Gruula, Maga tak by jsi věděl. SSC, TK, MH, BT, SWP jestli mi chceš říct, že se třeba Alar chová stejně jako Void. Nebo Arčí jako třeba Illi tak je mi tě líto. |
Edited by - Azkaban on 03/12/2008 07:37:24 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 07:38:32
|
quote: Originally posted by Eagle
Lich king má nejužasněji udělané questy za poslední roky v mmo hrách, Blizzard se překonal...
Lich King ma porad stejne udelane questy jako posledni 4 roky :)
A ty jsi datadisk hrál? Pokud ano tak by jsi tohle nemohl napsat. |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 08:13:48
|
quote: Originally posted by Azkaban
Odpovím ti. Dungy nejsou stejné, bosové se mění. Pokud jsi někdy byl aspon KZkto, Gruula, Maga tak by jsi věděl. SSC, TK, MH, BT, SWP jestli mi chceš říct, že se třeba Alar chová stejně jako Void. Nebo Arčí jako třeba Illi tak je mi tě líto.
ne zeptal se clovek co hral 3 roky GW, kteryho by zajmalo co je zabavnyho na tom x hodin 4x a vic tejdne mlatit tupy moby dik o tvoji starost o me, ale nikdo se te o to neprosil : -) |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 08:59:46
|
quote: Originally posted by Arach
Odpovím ti. Dungy nejsou stejné, bosové se mění. Pokud jsi někdy byl aspon KZkto, Gruula, Maga tak by jsi věděl. SSC, TK, MH, BT, SWP jestli mi chceš říct, že se třeba Alar chová stejně jako Void. Nebo Arčí jako třeba Illi tak je mi tě líto.
ne zeptal se clovek co hral 3 roky GW, kteryho by zajmalo co je zabavnyho na tom x hodin 4x a vic tejdne mlatit tupy moby dik o tvoji starost o me, ale nikdo se te o to neprosil : -)
Takž hru jsi pomalu ani nehrál a víš, že jsou moby tupy? :o) Řekni mi jaký je rozdíl 5x týdně hrát třeba GWčko 4 hodiny a WoW 5x tydně na raidech? Jen takový, že ty radši pvp a my radši PvE. Já když si chci zahrát kvalitní pvp tak si pustím Americas army nebo CS 1.6, popřípadě BF2. |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 09:40:01
|
Azkaban: no nevim jakej je rozdil mezi tupym mobem ve waru, uo gw aoc nebo ja nevim kde, vsude je porad stejne tupej, wow sem fakt nehral proto se ptam, protoze kdyz dycky vidim tyhle hc raid guildy tak by me zajmalo co na tom je zabavnyho : -) beru ze treba jednou dvakrat za tejden a pak jit delat pvp nebo nevim co, ale x hodin denne skoro kazdej den nechapu rozdil je ten, ze proti lidem je ten zapas pokazdy jinej, mob ma nakou ai a chova se porad stejne
|
 |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 10:01:53
|
Ohledne "Pve kolecka": samozdrejme ze nemuzu rici ze me bavi kazdy tyden chodit dokola to same, bohuzel je ta hra tak udelana a clovek si musi jeste parkrat to co uz zna projit znovu. Aby se mohl posunout nekam dal(nutnezlo). Pokud se ptate co me na PVE tak bere, tak je to ta atmosfera kdy v 25ti lidech dokazes pokorit neco noveho,pritom musi vsech 25lidi delat to co maji jinak neuspeji, tak zkousi neco noveho a dokud danou prekazku neprekonaji, mozna se tomu nekteri budou divit, ale pak je opravdu zazitek (pro nektere) zazit tu radost z pokoreneho bossika. Nekomu to treba prijde jako blbost ale pro me to je zabava. Jak uz jsem psal kazdeho bere neco jineho.
Ohledne "otroceni", nikdo nikoho do niceho nenuti vzdyt je to prece porad jen hra ne? :) vim ze je to ohrana fraze ale jinak to stejne nejde vysvetlit, to ze ti lide se 4krat tydne prihlasi na raid a vecer stravi v raidu, je jen jejich volba a mozna tomu nekteri nebudou verit, ale me takovehle dychanky bavi treba uz jen, pro to ze se tam(VT/TS) potkam s kamarady, a muzeme spolecne "zazit" neco noveho.
Ohledne WAR, hral jsem ho asi 2mesice a celkem me bavil ale na 30lvl jsem zjistil ze je to taky hra, ktera je jen o behani porad tech stejnych scenarek dokola. Krasny svet, supr questy, vyborne napady co se online sveta tyce, paradni RVR dobivani hradu. Pekna grafika. Supr vymyslene fungovani gild. Myslel jsem ze u te hry zustanu. Bohuzel muj orgazmus opadl, kdyz jsem si uvedomil ze na 40lvl budu behat stejne scenarka porad kokola a semtam si zajdu nejake to dobivani RVR zony. Bohuzel jsem vzdy vice fandil PVE a to se na me nezlobte stalo(stoji) ve WAR dosti za ho*no. Ne ze by bylo wow odlisne, ale ve wow je vzdy dost PVE vyziti(navic neda se to ani srovnavat s PVE ve War), a pokud nejste gidly co si pret patchi daji vse nove, uz na test realmech a po prichodu patche/datace maji vse hned progresnute, tak se muzete opravdu porad tou hrou bavit. Navic jsem nemel tolik znamych v Hammeru jak ve WOW. :)
Ano jsem zavisly!
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 10:02:54
|
Ano to máš pravdu, proti člověku je ten boj jiný, i když jak kdy. Časem zjistíš, že používáš pár taktik.
Hrál jsem v HC raidu. Je to prostě něco jiného. Jasný packy (rozměj trash moby před bosem) jsou lehké, ale pak na bose jsou různorodé taktiky a musí se vše dodržet skoro do puntíku. Je to občas velká problém koordinovat 25 lidí v raidu, aby dělali co mají. Ono to není jen o tom přijít k bossovi a ject na plno dmg a čekat až umře. Podívej se na nějaké videjka z bossů na youtube.
O náročnosti dungů svědčí i to, že všechny dungy v TBC udělalo jen 2 procenta všech guild. Záleží hodně na taktice, připravenosti, poslušnosti a občas o štěstí :o)
Jinak situace v HC Raidech. Dost záleží na tom s kým hraješ. Pokud je to parta kámošů tak tě to baví umírat a neustále to zkoušet znova a znova. V opačném případě je to nehorázná nuda. |
 |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 10:22:33
|
Sice nejsme HC gilda, ale kazdy si hleda to co ho bere. Kdyz te bude bavit PVP a sem tam nejake to flexovani se svou krasnou PVP/RVR vybavou v hlavnich bastach, tak nebudes hledat gildu, ktera jede jen PVE a PVP neuznava, proto pujdes do gildy, kde se tvori premady. Proto clovek ktery nema rad kecani, ale proste holduje rychlemu progresu v raidech si vyhleda "spolek" lidi, kteri to citi stejne. Nebo jako treba v nasem pripade mame "spolek" lidi co se znaji i RL a zajdou na pivko, a je pro ne zabava se 4x tydne vecer sejit a spolecne si zahrat, a pokecat.
|
 |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 10:48:59
|
Jinak tady se muzes podivat, ze se dokazeme i bavit jinak nez HC raidovanim. http://www.n-joy.cz/video/fate-event/9v6smlru6ssb2927/ |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 11:00:46
|
A ty jsi datadisk hrál? Pokud ano tak by jsi tohle nemohl napsat.
hral ... a je to to same ... zabij prines zapal ... questy typu rid tohle bud tohle a delej tohle uz byly i v TBC jen jich bylo min ... je to porad to same :) jen to nevidis :) |
|
 |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 11:31:03
|
hral ... a je to to same ... zabij prines zapal ... questy typu rid tohle bud tohle a delej tohle uz byly i v TBC jen jich bylo min ... je to porad to same :) jen to nevidis :)
No nevim jak moc daleko si questil ale treba v Zuldraku je supr q kdy sednes za krk obrimu trpaslikovi a davas si stovky mobu + "supr hrdiny", nebo questik v K3 kde se mas dostat skrz minove pole mi taky prisel dost zabavny. Samozdrejme mas pravdu vtom, ze 80procent questu je porad to same, ale prijdemi ze si blizz s timto datacem opravdu dost vyhral(diky bohu za WAR, ktery je donutil se prekonat ). Navic "svet" ve Wotlk mi prijde opravdu dobre udelany a pekny. Samo kazdy ma jiny vkus   |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 12:02:30
|
jestli me osobne neco na pve a raidovani vadi tak je to, ze se z toho stava spartakiada... kazdej musi stat na spravne znacce, udelat v case X tu spravnou vec atd.
muzete to zakryvat spoustou vzletnych frazi ale v raidovani je to jen nacvik spartakiady a v okamziku kdy cvicenci dostatecne nacvici dostanou kvalitni znamky...
pvp je v tomhle vic ruznorode... sice je pomerne jasne jake jsou taktiky a countertaktiky na spoustu veci, ale je tam mnohem vetsi nutnost improvizace... coz by jste pochopili kdyby jste se oprostili od vzletnych duelu v arenach...
ale vzhledem k tomu, ze tenhle boj frazi probihal na wow official forech zhruba v dobe, kdy zacinal blizzard oddelovat pve a pvp ekip a ostatne tady uz to myslim taky nekolikrat probehlo je to "dead horse beating" a jak uz to tak byva...ten horse je fakt dead... |
no mmo
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 13:53:11
|
hral ... a je to to same ... zabij prines zapal ... questy typu rid tohle bud tohle a delej tohle uz byly i v TBC jen jich bylo min ... je to porad to same :) jen to nevidis :)
No nevim jak moc daleko si questil ale treba v Zuldraku je supr q kdy sednes za krk obrimu trpaslikovi a davas si stovky mobu + "supr hrdiny", nebo questik v K3 kde se mas dostat skrz minove pole mi taky prisel dost zabavny. Samozdrejme mas pravdu vtom, ze 80procent questu je porad to same, ale prijdemi ze si blizz s timto datacem opravdu dost vyhral(diky bohu za WAR, ktery je donutil se prekonat ). Navic "svet" ve Wotlk mi prijde opravdu dobre udelany a pekny. Samo kazdy ma jiny vkus  
jo .. par questu je udelanejch fakt pekne |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 16:38:28
|
jestli me osobne neco na pve a raidovani vadi tak je to, ze se z toho stava spartakiada...
Fakt je ten, ze pvp neni mozne udelat ruznorode srovnatelne s pve, pokud nepouzijes stejne nastroje - skriptovani a idealne i moby.
Ne nahodou je dota jednim z nejuspesnejsich pvp scenarek. Pritom zakladem doty je pve scenarko.
Spartakiada je ciste otazkou pristupu hracu. Existuji hraci schopni resit nestandardni situace a hraci, kteri kdyz vse neprobiha podle spravneho scenare, tak proste wipnou. Vtip je v tom, ze jsme lidi a delame chyby. Kdyz se k tomu prida random faktor, tak prakticky zadne dva pokusy na tezsich bossech neprobihaji stejne.
Pripomina mi to stare dobre raidovani BWLka ve Zdechlinach (v te dobe top progress gilda na DT), kdy po killu jednoho z draku, pri kterem umreli naprosto vsichni z sesti pritomnych tanku a nekteri z nich i trikrat, nejaky healer prohlasil, jak to slo pekne :) Spartakiadnim pristupem by po prvni smrti tanka nutne wipnul raid. |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 20:17:26
|
Ja osobne o WoW PVE moc valne mineni nemam. Mam pocit ze WOTLK je zatim co se PVE tyka desny ezy mode. Gilda ktera v TBC ani nekoukla do SW ma uz ted vic nez pul naxx25ky mne prijde nejak rychle... Ale je mne to v podstate jedno, rikal sem si, at to maji lehke, pvp ma v tomto vyhodu. Do doby nez sem zjistil jak to bude..:) Zkratka Blizz posral co mohl, co se tyka "PVP" ve WoW reprezentovane arenama. Nejlepsi soucasny pvp eq v podobe deadly setu dropuje PVE stupidni boss na kterem je nejtezsi asi sehnat tech 25 lidi dohromady. Navic tyto itemy ktere normalne maji req 2000+ personal rating dropuje mesic pred zahajenim samotne arena sezony. Zbytek nelogickych detailu spojenych s timto prejdu, to bylo na vlastni topic.
quote: Originally posted by Eaglehral ... a je to to same ... zabij prines zapal ... questy typu rid tohle bud tohle a delej tohle uz byly i v TBC jen jich bylo min ... je to porad to same :) jen to nevidis :)
.. v podstate jo, a ted zkus i napsat jake typy qvestu by mohli byt a nejsou? Co chces vymyslet? a btw WAR qvesty bylo wow v bledemodrem. A oslavovane PQ byli v podstate 3 wowacke q v jednom pricemz ten treti byl jakoby group[2] az group[5]
pvp je v tomhle vic ruznorode... sice je pomerne jasne jake jsou taktiky a countertaktiky na spoustu veci, ale je tam mnohem vetsi nutnost improvizace... coz by jste pochopili kdyby jste se oprostili od vzletnych duelu v arenach...
jenom nevim proc zminujes arenu. tam to podle tebe neplati? ze vyhraje ten lepsi? myslis ze zerg war rvr je vic o skillu nez arena? Mne osobne se na arene se mne libi, ze "zivot" ma cenu, umres.. je to spatne pro team.. ve WAR open RVR umres a za 10s mas res. Ve WAR/SC-WOW/BG do 30s res... proste for fun si neco vyzkouset atak, ala fps team deathmatch. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 20:31:56
|
A zatim nikdo spolupracovat nechce... |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 10:55:58
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
A zatim nikdo spolupracovat nechce...
Nastesti uz inzerce neni tak horka :)
...aspon si tu muzeme vylevat srdicka jak je PVE a PVP hrozne nedomyslene a vsechno spatne, vsechno spatne :) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 14:08:16
|
quote: Originally posted by Shatteren
Vzdycky je vsechno spatne, proto ma WoW 11mega subscriberu, no neni to logicke ?!
Kolik krabic máš, tolikrát jsi člověkem. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 14:14:01
|
Vzdycky je vsechno spatne, proto ma WoW 11mega subscriberu, no neni to logicke ?!
kdo tomu neveri at tam bezi :) potrebujem to cislo dosta z 11Mio na 1Mld .. pak to bude teprve poradna MMO hra |
|
 |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 14:33:13
|
Kolik krabic máš, tolikrát jsi člověkem.
Taky by se dalo rici kolik mas high levlovych Avataru tolikrat jsi clovek  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 14:36:16
|
kdo tomu neveri at tam bezi :) potrebujem to cislo dosta z 11Mio na 1Mld .. pak to bude teprve poradna MMO hra
WoW do každé rodiny :o)) Hele koho to baví ať to hraje a koho to nebaví tak ať si klído píše, že je to sračka. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 15:23:34
|
kdo tomu neveri at tam bezi :) potrebujem to cislo dosta z 11Mio na 1Mld .. pak to bude teprve poradna MMO hra
WoW do každé rodiny :o)) Hele koho to baví ať to hraje a koho to nebaví tak ať si klído píše, že je to sračka.
koho to nebavi at hraje 2x tolik |
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 15:38:54
|
Kolik krabic máš, tolikrát jsi člověkem.
Mam tri WoW krabice, kdo ma vic? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 16:41:01
|
mám jen dvě Datadisk mám jako digital download |
 |
|
Frakturka
Starting Member
5 Posts |
Posted - 15/12/2008 : 01:29:36
|
mozny zajem ze strany Draconic, kdyztak at Pernicek whispne Razshagalovi kvuli podrobnostem, znaji se. |
-The rewards of tolerance are treachery and betrayal. |
 |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 15/12/2008 : 11:51:29
|
jj reknu pernickovi at ho zkontaktuje, ale nevim jak to bude s raidy vypadat, bo uz jsme kvuli lag´thulu museli tri 25tkove raidy rozpustit :( |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 16/12/2008 : 09:46:57
|
quote: koho to nebaví tak ať si klído píše, že je to sračka.
pod to se podepisu :) wow se sracka :D |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 16/12/2008 : 09:49:22
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
quote: koho to nebaví tak ať si klído píše, že je to sračka.
pod to se podepisu :) wow se sracka :D
Nebaví Naxx? |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 16/12/2008 : 09:50:46
|
uprimne receno... i UO pred 8 lety mela zabavnejsi dungy :) tim samozrejme nerikam ze je mela spatny naopak vyborny a pouzival sem tam vic klaves nez 1 s chain healem a pak 4 tlacitka na totemy :D
edit:az lognes icq popisu ti to podrobne |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
Edited by - †… Havran …† on 16/12/2008 09:54:11 |
 |
|
Zodiac-r
Starting Member
35 Posts |
|
|
Topic  |
|