Author |
Topic  |
|
Arakim
Starting Member
5 Posts |
Posted - 14/11/2008 : 13:21:33
|
Ahoj všem,
dění okolo WOW už sleduju hezkou dobu, je to taková legenda které je plný Internet.. pořád jsem odolovál ale čímdál tim víc mi vrtalo hlavou proč to pořád hraje suverénně nejvíc lidí..
Mno a tak jsem se jednoho dne rozhodl, že bych to taky rád vyzkoušel abych si udělal svůj vlastní názor. Nechci to hned kupovat, ale koukal jsem že se dá vyzkoušet 10ti denní trial. Po konzultaci jsem ovšem zjistil, že client + současný patch dělá dohromady něco kolem 7GB dat ke stažení, což je můj měsíční limit x 2..
Hledám proto toutu cestou někoho z Prahy, kdo by mi mohl hodit na DVD (nebo spíš dvě) základního clienta + aktuální patche, slyšel jsem že se ty patche ukládají jako .exe soubor do hlavního adresáře WOW a není tedy nutné je stahovat ale jen spustit.
Najde se někdo takový? Děkuji.
|
|
| |
Arakim
Starting Member
5 Posts |
Posted - 14/11/2008 : 14:12:49
|
P.S. Je mi jedno jestli to bude US nebo EU verze, jen to chci zkusit. Ale samozrejme bych byl radsi za EU verzi, kdybych me to chytlo a pak koupil krabici tak by stacilo jen zadat key a nemusel bych reinstalovat je to tak? |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 14/11/2008 : 14:31:29
|
Dokonce stačí, aby ti někdo tu verzi jen nakopíroval nainstalovanou ;) Bohužel nejsem z Pha. |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Arakim
Starting Member
5 Posts |
Posted - 15/11/2008 : 11:19:51
|
Pokud bys to stahoval jen proto, abys mi to mohl vypalit, tak to nech byt, jeste pockam zda se ozve nekdo jiny, treba to tu nekdo jiny hraje a ma postahovany?
Ale kdybys to preci jen stahnul, stejne dej vedet ;)
Diky! |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
|
Topic  |
|